You are on page 1of 3

УДБА и даље чврсто влада Србијом

Najava vlasti u Srbiji da će imena doušnika tajnih službi (čitaj: "zločinaca koji su radili za zločinačku udbu") ostati tajna još najmanje 60 godinanajbolje pokazuje svu jad, bijedu i čemer zemlje Srbije, koja ne da se ne mjenja nabolje, nego je u gorem stanju nego 1948.godine. Jednostavno rečeno, Srbija nema nikakvu šansu da krene naprijed dok njome neprikosnoveno upravljaju udbaški teroristi, zlikovci i ološ. Pomenuta vijest jasno sugeriše sljedeće stvari: - Udba smatra da može da kontroliše izbor vlasti u Srbiji još najmanje šezdeset godina. To ne treba da čudi, s obzirom da je ona kreator politike Srbije još od 1945.godine, kada je fizički likvidirana graĎanska elita te zemlje. Od tada Srbija nema svoju autohtonu intelektualnu elitu. Politička, intelektualna, književna, poslovna i svaka druga elita u Srbiji jeste direktan proizvod udbe, pri čemu termin "elita" treba da ostane pod navodnim znacima, s obzirom da pripadnikom udbine elite može postati samo najgori šljam, ološ i fukara. - Aktuelna vlast u Srbiji proizvod je udbe, kao i sve dosadašnje od 1945. naovamo. Udba je ta koja je pregovarala sa stranim uvoznim lobijem, i koja stoji iza aktuelne vlade u Srbiji. Relevantne političke stranke u Srbiji odreda su samo sekcije udbe, koja ih proizvodi kako bi ostavila privid demokratije i višestranačja, a nakon propasti komunizma devedesetih godina prošlog vijeka. Udba je preživjela komunizam, ona i dalje suvereno vlada Srbijom, i stvorila je društveno-ekonomski sistem koji je gori i od kapitalizma i od socijalizma, jer trenutno u Srbiji postoji antisistem, što znači da postoje samo pravila neprikosnovene Službe, koja suvereno vlada ukupnim političkim, ekonomskim i kulturnim životom zemlje. Udba je uspjela da uspostavi potpuno totalitaran sistem, jer više niti jedna sfera života čovjeka nije ostala izvan njenog dometa. Srbija je danas rob udbe. - Svi iole ozbiljniji političari u Srbiji jesu saradnici udbe. Istina, postoje i neki od njih koji ne znaju da su njeni saradnici, jer im je udba instalirala čitav stranački aparat koristeći svoje agente i doušnike. Oni, logično, ne žele da se otkriju imena saradnika udbe, jer bi se time ne samo kompromitovali oni lično, već bi se pokazao sav čemer i bijeda zemlje Srbije, jer bi postalo jasno koliko je udba protegla svoje zločinačke pipke-ona kontroliše obrazovni sistem, pravosudne institucije, zdravstvo, sport, kulturu i vjerske institucije u Srbiji.

kako bi stvorila stado ovaca kojima bi lakše upravljala. Nisu samo političke partije vlasništvo udbe. . koja personifikuju Dobrica Ćosić iLatinka Perović. U tu svrhu poslužile su i pomenute persone. Stojana Protića. ništarije i bitange koje su bacili veliku ljagu na intelektualno nasljeĎe Srbije. odnosno dok god državom upravljaju najgori kriminalci i banditi. udba. a da bi se fingirao nekakav pluralizam misli u Srbiji. Njena dva pola. i sve one su samo slijepi izvršioci njenih nareĎenja. osudi zločine Službe. pečeni komunisti. Ona kontroliše ono što se licemjerno naziva "intelektualna elita" Srbije. vladiku Nikolaja Velimirovića. Dok god se zločinci ne naĎu iza rešetaka. rehabilituje žrtve terorističkog sistema i tako otvori put stvaranju pretpostavki za pravnu državu. To je toliko prosto i jednostavno da uopšte nema potrebe dalje obrazlagati tu tezu. to je iluzija-sve partije u Srbiji čvrsto kontroliše udba. koji je decenijama trovao um i srce Srbije. prirodno.Politička oligarhija u Srbiji apsolutno nema namjeru da zemlju oslobodi totalitarnih stega. Današnje političke stranke u Srbiji u osnovi jesu samo frakcije nekadašnjeg Saveza komunista Osjetivši krah jednopartijskog sistema. novac i partijske kadrovike. a zapravo su oboje samo fini. jesu dio jednog istog zločinačkog sistema.Otkrivanjem doušnika udbe jasno bi se pokazalo da je Srbija u svojih posljednjih šezdesetak godina postala špijunska i bijedna zemlja . jeste organizovala sve jednu iole ozbiljnu političku stranku u Srbiji početkom devedesetih godina. Srbija ne može postati pravna država. Ona im je obezbjedila logistiku. Čedomilja Mijatovića. Iako na prvi pogled ponekad djeluje da izmeĎu tih partija postoje neke bitne razlike. Udba je sistematski u Srbiji uništavala sjećanje na jednog Slobodana Jovanovića. kako bi do kraja uništila sjećanje naroda na ono što je ovaj bio. da bi zadržala apsolutnu kontrolu nad državom. koje kobajagi predstavljaju kojekakve prve i druge Srbije. odnosno da bi nastavila svoj monopol nad graĎanima i ukupnim bogatstvom zemlje.

već bi se ti ljudi kolektivno našli iza rešetaka. Služba u potpunosti kontroliše pravosudni sistem u Srbiji. Mi smo bez identiteta. nekad neoliberalizam. To objašnjava činjenicu da nikakva promjena vlasti u Srbiji nema uticaj na njihovo kriminalno djelovanje. Udba nema vrijednosti. koja i bira samu vlast. To shvatite doslovce. a u stvari je samo glina koju udba oblikuje shodno svojim interesima. Da. Narod se zaluĎuje kvazi-političkim nadmetanjima. Ključni uspijeh udbe jeste što je uvjerila Srbe da je ona patriotska organizacija i da bez njenog postojanja Srbi ne bi mogli da funkcionišu. dok god imaju vlast. crkvi. sportu. juče za Sovjetski savez-njima je sve to nebitno. jesu u rukama udbe. koja ih je instalirala i koja ih čvrsto kontroliše. ipak. jer je zaista tako. nekad komunizam. Dok god to bude imalo bilo kakvog smisla. ma može sve živo. raskrinkavanje njenih zločina i demonopolizaciju. Udba nema ideologiju i nema vrijednosti. njih štiti Služba. i Srbija bi ostala bez "krema" u svojoj privredi.Tajkuni u Srbiji proizvod su Udbe Tajkuni koji su opustošili Srbiju to su uradili po nalogu udbe. Najdarovitije pravnike udba angažuje još za vrijeme njihovih studentskih dana. udba je nastala kao oruĎe komunističke partije. valjda čovjek s godinama prestane da bude tolika budala. "Jedini pravi Srbi su oni koji odavno ne žive na ovim prostorima. Nju samo interesuje moć i kontrola. jer mnogi udbu povezuju sa komunizmom. Jednostavno. Taj i takav pravosudni sistem nikada neće od Srbije napraviti pravnu državu. i čitave generacije su rasle ne znajući ni ko su ni šta su. što ne samo da bi bio njen kraj. Udba danas može da bude verbalno za Ameriku. medijima i svim ostalim društvenim sektorima. Ja ću. zdravstvu. Udba često mjenja ideološke floskule. Mada. sve dok ona kontroliše procese. jer mi ovde pojma nemamo šta su nekad bili Srbi. mi ne znamo ko smo". i sve je tome podreĎeno. napraviti obračun sa njima-u svojoj osnovi veoma infantilno. . jer udba nikad neće dozvoliti restituciju. što se često zaboravlja. nekad socijalizam. Ne postoji ozbiljan sudija i advokat u Srbiji a da nije saradnik udbe. ostati ovde. sutra za Kinu. Crkvene. Neko mi je nedavno rekao veliku istinu. kad doĎe na vlast. Srbi više i ne znaju šta su to nekad bili Srbi. zapamtite. politici. koje bi trebalo da baš tine tradiciju nekog naroda. kulturne i sve druge institucije. ali ju je veoma brzo nadrasla. Oni čitaju udžbenike istorije koje je napisala udba. Stoga je svako očekivanje da će neka od postojećih stranaka.