Literatura Clasica

Viata moderna nu ne permit sa investim timp pentru citirea de carti bune. ceea ce va va permite sa fiti considerat un intelectual. . De aceea va trimit un scurt rezumat al catorva carti clasice.

O femeie care isi inseala sotul cu 778 de pagini cofetarul. laptarul. farmacistul. postasul. inghite otrava si moare. intra in depresie. proprietarul unei pravalii de obiecte de croitorie. un vecin bogat. Sfarsit. .

Razboi si Pace de Tolstoi 1200 de pagini Un tanar nu vrea sa • mearga la razboiul unde Napoleon cucereste Moscova pentru ca e indragostit Prietena tanarului se • casatoreste cu altul Sfarsit • .

Totul se termina cu un mare bal (vol. ca prietena lui refuza sa-I sarute. 1600 de pagini . A doua zi (pag. Asta e. 1344. ca maica-sa nu-l saruta inainte de culcare. 486.Un tanar astmatic sufera de insomnii pt. vol 4) are un atac de astma pt. In aceeasi seara (pag. 7) cand deja cu totii sunt batrani. vol 1) el mananca o prajitura si scrie o carte.

Sfarsit . Un preot are o idee tampita si tanara pereche de indragostiti moare cand beau otrava in loc de somnifer.Un tanar si o tanara se indragostesc ca nebunii dar familiile lor declara ca asta e o dragoste interzisa. Cele 2 familii se lupta unii cu altii cu cruzime si sunt multe victime.

care se culca cu mama lui si ca omul lui de incredere este tatal iubitei lui. care intre timp se sinucide cand afla ca printul i-a omorat tatal. El insusi e ucis de fratele iubitei care a innebunit si s-a sinucis. .Un print care suferea de insomnie se plimba pe zidurile fortaretii si intalneste stafia lui taica-sau care ii destainuie ca a fost ucis de unchi. dupa ce a stat de vorba cu un craniu. Pentru a se razbuna pe unchiul care i-a ucis tatal si s-a culcat cu mama lui. printul il omoara pe unchi.

o mananca pe maica-sa dupa ce i-a scos ochii. dupa cateva sute de ani au aparut psichoanalistii care-ti dovedesc ca tu mergi pe aceeasi cale si iti scot ochii la fiecare intalnire.Un nebun nu asculta de spusele unui orb. . Din aceasta cauza. isi omoara tatal.

Un rege tampit are un bastard de prieten care se supara pe el pentru ca nu-i da un job de functionar public si. Imediat dupa accea descopera ca ea nu l-a inselat. ca sa se razbune. il aresteaza pe ticalos si se sinucide. il convinge ca nevasta-sa il inseala. . Regele il crede si o omoara pe regina.

-Buuun!!! Acum ca ai economisit cel putin 500 de dolari si citirea a peste 7000 de pagini. . poti sa citesti linistit ziarul sau sa continui sa misti mous-ul fara mustrari de constiinta.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful