You are on page 1of 4

MINIT MESYUARAT PANITIA BAHASA INGGERIS KALI 4 / 2011 SJK(T) LADANG CHEROH,27620 RAUB,PAHANG.

Tarikh Tempat Masa Kehadiran : : : : En.S.Ganesan ( GPK 1) Cik.A.Venayaheswary) Cik.S.Thulasi Agenda 1. 2. 3. 4. 5. 1.0 Aluan Ketua Panitia Mengesahkan minit mesyuarat yang lalu. Perkara berbangkit Aktiviti-Hari Kualiti 2011 Hal-hal yang lain 10.OKTOBER.. 2011. ( Selasa) Bilik Guru 2.00 Petang

Ucpan Aluan Pengerusi Majlis ( Ketua Panitia ) 1. En.S.Ganesan mengucapkan selamat datang kepada semua yang hadir 2 Beliau mengucapkan terima kasih kepada AJK Panitia Bahasa Inggeris yang telah menjalankan tugas dengan baik. 3. Syabas dan Tahniah. 4. Kita akan berbincang panjang lebar tentang program-program nanti.

2,0

Mengesahkan minit mesyuarat yang lalu. Setiausaha Cik A.Venayaheswary telah membentangkan minit mesyuarat yang telah diadakan pada 13.04.2011. Dicadang oleh S.Ganesan.i. Disokong oleh En.S.Thulasi.. Minit mesyuarat yang lalu diterima tanpa sebarang pindaan.

3.0.

Perkara-perkara yang berbangkit Semua program yang dirancang telah dilaksanakan Semua program yang dirancang sedang dijalankan. Seperti ditetapkan.

Mesyuarat tamat pada pukul 3. 20. Teruskan dengan aktiviti yang dirancang sehingga akhir penggal sekolah. petang dengan ucapan terima kasih.4.khususnya kepada Pelajar UPSR. Kita harus sediakan acara pentas untuk sempena Hari Kuali 2011.0 Aktiviti –Aktiviti Hari Kualiti. 1. Disediakan oleh.Ganesan ) Ketua Panitia .A. Berharap keputusan UPSR –Bahasa Inggeris meningkat. Disahkan oleh ___________________ ( Cik. Latihan akan dijalankan pada waktu ko-kurikulum. 3. Pastikan acara yang dirancang menarik Adakan aktiviti untuk setiap kelas.Venayaheswary ) Setiausaha Panitia _____________________ ( En..0 Hal – hal yang lain.. Ketua Panitia mengucapkan terima kasih kepada semua panitia yang telah memberi sokongan terhadap .S. 2.2011. 5.

Tuan/Cik:: _____________________________.( Guru Besar ) Ucapan Pengerusi Perancangan Tahunan 2011.1. 3. -------------------------------( Guru Besar ) Penasihat . 2. 27620 Raub Pahang.GANESAN ) Ketua Panitia Bahasa Inggeris. ( Isnin ) : : 2. 5.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG CHEROH 27620 RAUB. ( S. Bilik Guru. Saya yang menurut perintah. Kepada: Semua ahli Jawatankuasa Panitia Bahasa Inggeris.2011. Ucapan Aluan Pengerusi. SJK(T) Ladang Cheroh. PAHANG. Per: Mesyuarat Panita Bahasa Inggeris Yang Pertama 2011. : 10. Semoga kehadiran Tuan/ Cik akan membantu peningkatan prestasi Bahasa Inggeris di sekolah ini. Hal-hal yang lain. Tarikh : 9. Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa suatu mesyuarat Panitia Bahasa Inggeris akan diadakan seperti berikut: Tarikh Masa Tempat Agenda 1. Terima kasih. Ucapan Penasihat Panitia Bahasa Inggeris.00 petang. ------------------------------------. 4.1.2011 Sekian.