CE ESTE "Afacerea oamenilor obisnuiti"?

Unii o numesc "Afacerea secolului XXI"... Altii o numesc "Afacerea neafectata de recesiune"... Warren Buffet o numeste pur si simplu "Cea mai buna investitie pe care am facut-o." Este o industrie care a crescut sustinut in ultimii 20 de ani, cu peste 91% in doar ultimii 10, o industrie care se bucura de vanzari anuale de peste $30 miliarde in SUA si de peste $100 miliarde in intreaga lume: o industrie numita NETWORK MARKETING. Pentru 13 milioane de americani si 55 milioane de oameni obisnuiti din intreaga lume deja implicati, afacerea prospera! De ce? Din cauza a 4 motive fundamentale: 1. Reclama din gura in gura 2. Afacerile de la domiciliu 3. Riscul mic si castigurile mari 4. Nu necesita experienta SUNA PREA BINE? Haideti sa vedem:

1. Reclama din gura in gura
Fiind cetateni ai Erei Informatiei, suntem bombardati in continuu de mesaje, TV, pliante, panouri si bannere. Realitatea este insa ca pur si simplu nu mai avem incredere in supraincarcarea Mass-Mediei. Dar avem inca incredere in recomandarile personale ale prietenilor si familiei noastre. Este o caracteristica simpla a naturii umane, pe care orice producator de la Hollywood o cunoaste foarte bine: Nimic nu vinde mai bine decat recomandarea unui prieten! Numiti-o "marketing pe baza de referinte", "din gura in gura", "unu la unu", oricum ati numi-o, este vorba de o afacere mare si este ceea ce sta la baza Network Marketing-ului. In loc sa plateasca milioane pentru reclame traditionale, companiile de Network Marketing platesc oamenii care folosesc, iubesc si vorbesc entuziasmati despre produsele si serviciile lor. Aceste recomandari de la o persoana la alta pot fi facute la locul de munca, intr-un bar, la telefon, pe internet, sau oriunde altundeva. Expert in management si autor de succes, Tom Peters, numeste Network Marketing-ul "prima schimbare cu adevarat revolutionara in marketing". (http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Peters)

2. Afacerile de la domiciliu
Cu o generatie in urma, cea mai sigura cale pentru a avea succes financiar era sa mergi la scoala, si sa obtii o slujba buna intr-o companie buna. Sa intrii intr-o afacere personala era riscant. Astazi este exact opus. Astazi, mai mult de 1 din fiecare 8 case din SUA contine o afacere la domiciliu. Dupa spusele economistului de renume mondial Paul Zane Pilzer, "Suntem in mijlocul unei explozii ale afacerilor la domiciliu si nu se vad nicaieri semne de incetinire." (http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Zane_Pilzer) A lucra de acasa inseamna gata cu delegatiile, gata cu seful, tu ai ocazia sa alegi cand muncesti, cum muncesti si cu cine muncesti. Stiti desigur ca inainte, singurul mod de a avea o pensie era sa lucrati ca angajatul unei companii. Nu mai este asa, afacerile de acasa nu sunt calea viitorului, sunt calea prezentului! Din acest motiv, revista financiara Fortune scrie "Uitati de fluturasul de salar; acele zile s-au terminat. Acum este o lume a Network Marketing-ului." De fapt, modificari recente in legile de taxare SUA au egalat terenul, oferind antreprenorilor de afaceri de la domiciliu aceleasi avantaje de taxe si beneficii ca si marilor companii. In plus, o afacere la domiciliu iti permite sa ai deduceri substantiale, asta insemnand economii substantiale pentru tine! .

1

3. Riscul mic si castigurile mari
Sa iti construiesti afacerea personala pornind de la zero poate fi scump si riscant, dar nu si in Network Marketing. De ce? Pentru ca o companie tipica de Network Marketing iti ofera toate uneltele, sistemul si instruirea necesara pentru a porni si a fi profitabil aproape instantaneu, si cu costuri de inceput reduse. Aceasta usurinta de pornire, face Network Marketing-ul o metoda practica si accesibila pentru milioane de oameni care castiga un venit suplimentar in regim de colaborare, fara a fi nevoiti de a renunta la slujba actuala. Acest aspect al Network Marketing-ului, a atras atentia autorului de succes si expert in planning financiar, David Bach: "Frumuseatea Network-Marketing-ului consta in faptul ca totul iti este oferit. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa gasesti o companie serioasa, care ofera un produs sau serviciu in care crezi si despre care sa vorbesti cu pasiune." (http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bach_(author)) Si Jim Collins, autor de mare succes ("Facut sa dureze" si "De la Bine la Mai Bine"), insumeaza avantajele Network Marketing-ului astfel: "Aceasta afacere ofera cel mai sistematic mod oamenilor obisnuiti, pentru a obtine succes economic." (http://en.wikipedia.org/wiki/James_C._Collins)

4. Nu necesita experienta
Poate ca cel mai puternic motiv dintre toate pentru succesul uimitor si popularitatea extraordinara a Network-Marketingului, este pur si simplu acesta: ORICINE POATE SA O FACA! Succesul in Network Marketing nu necesita educatie specializata sau experienta precedenta in afaceri. Nu veti intalni nici un "tavan de sticla" si nici discriminare. Autor de renume mondial ("Cele 7 obiceiuri ale oamenilor eficienti"), Stephen Covey, spune: "Este o oportunitate antreprenoriala unde oamenii isi pot folosi talentul si paiunea intr-un scop maret."

In concluzie, companiile de Network Marketing au fost o parte din economia Americana de peste 100 de ani, dar in decursul ultimilor ani industria s-a lansat ca o racheta, iar experti de profil economic si companii din topul Fortune 500 au inceput sa investeasca in succesul sau fenomenal. Cel mai mare expert de pe bursa, Warren Buffet, a uimit Wall Street-ul in 2002 cand a achizitionat o companie prestigioasa de Network Marketing prin intermediul companiei sale, Berkshire Hathaway. Buffet detine acum 3 companii de Network Marketing si spune "Sunt cele mai bune investitii pe care le-am facut vreodata." (http://en.wikipedia.org/wiki/Warren_Buffett); Si Warren Buffet nu este singurul. O serie de investitori de anvergura au vazut viitorul si au inceput sa investeasca. De la Hallmark si Reader's Digest, la Richard Branson miliardarul din spatele Virgin Records si Virgin Atlantic Airways, si de la Citigroup la Time Warner, toata lumea urca la bord. Pentru 13 milioane de americani si 55 milioane de oameni obisnuiti din intreaga lume deja implicati, AFACEREA PROSPERA CA NICIODATA! SI DE ACUM, TU STII DE CE:

Succesul este bazat pe reclama din gura in gura, prin intermediul unei afaceri de la domiciliu, cu risc mic si profituri mari, pe care oricine poate sa o faca indiferent de varsta, statut social, educatie sau experienta.
DACA DORESTI MAI MULTE INFORMATII despre

cum poti sa-ti incepi propria

afacere in Network Marketing, contacteaza persoana care ti-a dat aceasta prezentare!

www.afacerea-oamenilor-obisnuiti.blogspot.com

2

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful