Despre

Reconectare Eric Pearl
cu
Întrebat de Jennifer Mc Lean ce este Reconectarea, Eric a spus sintetic că ea face parte dintr-un sistem universal, în sensul că aparţine Universului. Ce se întamplă în această perioada? Sunt unii care afirmă că ne aflăm într-un proces de descreştere / involuţie.

Eric:
Facem orice, în afară de involuţie. Dimpotrivă, ne aflăm în starea noastră de evoluţie. Apoi, despre cei care, în aşteptarea lui 2012, au început să îşi facă depozite de hrană şi altele...

Eric:
Este necesară o claritate în a interacţiona cu Multi-Dimensionalitatea. Ne aflăm în procesul nostru de evoluţie ca fiinţe umane, şi de ieşire din limitare, frică, lipsă; de alegere între Iubire şi frică. De exemplu, dacă îl chemăm/invocăm pe Dumnezeu în timpul unei şedinţe de VR (Vindecare Reconectivă), ne aflăm în frică. De unde anume Îl chemăm pe Dumnezeu ca să vină? Pur şi simplu... ŞTII că EL ESTE PREZENT MEREU!!!

(E un exemplu clasic, cu mama care este la masă cu tine, iar tu o suni ca să o inviţi la masă!) Cuvintele şi acţiunile noastre au nevoie sa devina mai adecvate/potrivite. Noi EXISTĂM în toate dimensiunile! Reconectarea înseamnă RECUNOAŞTEREA faptului că noi EXISTĂM în multiple dimensiuni ale vieţii. Vindecarea Reconectivă nu implică vindecarea (în sensul în care ne-am obişnuit să îl dăm), ci în Vindecarea Reconectivă este vorba despre Reconectare Reconectarea la Sursa originală care... SUNTEM. Nu ne putem schimba "adevărul" doar din cauză că acesta este incomod pentru... ceilalţi. Cu toţii am ales să experimentăm această formă de viaţă în iluzia separării, pentru a putea să o apreciem. Faptul de a fi vitregiţi de o parte din ea, ne permite să descoperim mai mult din Ceea ce Este. Energia se modifică iar noi trebuie să curgem cu ea... Şi se referă apoi la parabola cu Wo şi valiza lui cu toate cele..., adică la tehnici...

Eric:
Universul ne spune: "ÎNCETEAZĂ să faci vindecarea, FII VINDECAREA!" Atunci CÂND SUNTEM VINDECAREA, le amintim celor din jur de PREZENŢA şi ESENŢA NOASTRĂ. Nici o flacără/lumină nu pierde din ea atunci când... OFERĂ. FLACĂRA – pur şi simplu – ESTE în toată puritatea ei şi îi arată urmatoarei Lumini cum să DEVINĂ.

Şi nici NU ARE NEVOIE SĂ SE PROTEJEZE/APERE de ceva anume. ADN-ul emite o anumită cantitate de Lumină, aşa cum a descoperit Fritz Popp. Iar NOI TREBUIE (doar) SĂ RECUNOAŞTEM CĂ... SUNTEM ACEA LUMINĂ. Tot ceea ce avem de facut este SĂ NE AMINTIM, SĂ NE ÎNTOARCEM LA ACEA LUMINĂ, adică, să ne atingem starea noastră naturală, firească. Când acea Lumina vine, întunericul nu mai există. Pe masură ce ne dăm voie sa Fim acea Lumină, ne dăm, de asemenea, voie să Fim acea Vindecare, si, prin acea lumină, pur şi simplu, devenim un reminder pentru ceilalţi oameni, care încep să-şi spună: "Hei, imi amintesc despre asta, Sunt Eu cel care vibrează la frecvenţa Luminii!" ENERGIA, LUMINA şi INFORMAŢIA nu sunt ceva ce noi trebuie sa aducem în mod conştient, căci ELE EXISTĂ!!! NICI NU ESTE VORBA despre TERAPIE RECONECTIVĂ, ci ESTE VORBA DESPRE ECHILIBRU. Vindecarea Reconectivă a venit sub forma unor vindecări fizice, însă există şi un dar mai mare, acela de A RECONECTA SPIRALELE ADN-ului. Creierul nostru accesează informaţiile din Câmp, şi îl putem compara cu un hardwear, în timp ce ADN-ul este softwear-ul. CEEA CE FACEM NOI CU ADEVĂRAT ESTE CĂ

RECONECTĂM SPIRALELE ADN-ului NOSTRU, PENTRU A ACCESA MAI BINE ŞI MAI MULT DIN R E A L I T A T E , adică DIN UNIVERSUL MULTIDIMENSIONAL. Iar aceasta înseamnă EVOLUŢIA NOASTRĂ UMANĂ! Şi, doar ca un produs secundar, rezultă regenerarea corpului, adică diferitele nivele de vindecare. De fapt, DEVENIM din nou îNTREGI. A facut apoi referire la filmul THE LIVING MATRIX / MATRICEA VIE, în care apare şi Eric cu cea mai recentă şi minunată vindecare petrecută în Grecia, unde, in decurs de 4 min, un băieţel care nu mergea şi nu prea vorbea a fost vindecat.

Eric:
Ni s-au dat provocări şi recompense, iar darul acestui nou nivel de vindecare este TRANSCENDEREA TEHNICILOR. PROVOCAREA ESTE SĂ RENUNŢI LA TOATE TEHNICILE ŞI SĂ DEMISTIFICI PROCESUL. De vreme ce SUNTEM 100%, NU MAI EXISTĂ NIMIC CARE SĂ POATA FI ADĂUGAT. ÎNCETAŢI SĂ MAI ÎNCERCAŢI SĂ ADĂUGAŢI!!! EU SUNT DEJA 100%, iar aceasta este o provocare pentru unii oameni. A FACE trebuie sa se transforme în A DEVENI – în acelasi timp – atât OBSERVATORUL cât şi CEL OBSERVAT. Este vorba despre STAREA DE „A FI” şi nu de „a face”.

EU (ca practician) SUNT: - CATALIZATORUL, - CEL CARE AMINTEŞTE (reminder/memento) şi - LUMINA. Se numeşte Reconectare pentru că e atât de atotcuprinzătoare. Vindecarea Reconectivă înseamnă ENERGIE, LUMINĂ ŞI INFORMAŢIE. Tot ceea ce ai de învăţat este CUM SĂ O DESCOPERI ŞI SĂ O EXPLOREZI.

Interviu de

Jennifer Mc Lean

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful