You are on page 1of 2

A mudrk gyakorlati haszna

A mudrk csodlatos vltozst s javulst tudnak elidzni testnkben. A mudrk ereje tiszttja a finom csatornkat s pszichs kzpontokat az terikus testben, s elsegtik az letenergia akadlytalan folyst a klnbz szervekhez. A kztartsok felszmoljk a nadik /tertest energiavezetkei/ tiszttalansgokbl, pszichs mreganyagokbl kpzdtt torlaszait. A mudrk csodlatos orvossgok, sok betegsgben azonnali megknnyebblst, vagy vgleges gygyulst hoznak.

A mudrk megszntetik az ipari trsadalmak okozta fizikai testet rombol vltozsokat, regenerljk s megfiataltjk szervezetnket. Kiegyenslyozott, kedvess, bkss, erszakmentess, vallsoss, boldogg, udvariass, msok irnt nyitott, segtkssz tesznek.

A mudragyakorlatok olyan energikat bresztenek fel, amelyek az agyat gy lesztik fel s tplljk, hogy megszntetik a fizikai s terikus szinten lv dugulsokat. Amikor az agy letenergival trtn elltsa akadlytalan, az idegsejtek kztt j szinapszisok alakulnak ki, amely IQ-nvekedst, memriajavulst, knnyebb tanulsi kpessget s szellemi bersget eredmnyez.

A mudrk ltal termelt magnetikus energia megtiszttja a test biomagnetikus mezjt, s mikzben nagyobb letervel lt el, a negatv erk ellen vdpajzsot alakt ki. A mudrt tart ujjak krl aurafotk is bizonytjk olyan strukturlt mgneses mezk alakulnak ki, amik a szmtgp fraktlokra s kpekre hasonltanak.

A mudrk lland gyakorlsval elrhet a test s az elme teljes talaktsa, jjszletse, az ntudat kibvlse, amit a misztriumiskolban a fnixmadrral szimbolizltak.

A kztartsok felbresztik a kozmikus energia hrom minsgt kpvisel kundalini, chi kudalini s para kundalini energikat, amelyek az ember ntudatnak talaktsval pszichomgikus kpessgeket /siddhiket/ teremtenek. Ezek: parnyiv, atommretv vls, slytalann vls, hatalmass vls, msok feletti hatalom, msok vonzsnak kpessge, ms test, forma felvtele, lvezetek feletti uralom, rendkvli dolgok megszerzse.

A kztartsok fellesztik a kz gygyt s varzslatos erit. Az ujjhegyek csakrinak letre keltse megknnyti a kozmikus erk szabad kifolyst s beramlst, ami az angyali erkkel val kapcsolattarts s ms asztromentlis okkult tevkenysg vgzshez nlklzhetetlen. Specilis mudrkkal elrhetk a ma mg hihetetlennek tn kpessgek:

1.

A lineris idvonal-szemlletbl egy j idkapszulba kerls 10 let meglhetsnek lehetsge egyszerre. Fokozott tudatossg, 100 %-os agykapacits. Telepatikus kpessgek kialakulsa, teljes globlis kapcsolat meglte az emberi kzssggel. Az Adam Kadmoni mag a galaktikus ember aktivlsa univerzlis tudat. A 7 mennyei palota kapuinak megnylsa rintkezs az gi hierarchia tagjaival. Teljes DNS-aktivls, a DNS 12 szlnak, a DNS-fa 24 rsznek aktivlsa, teljes fnytest aktivls. Teljes kr hozzfrs a 4 elemhez, megnyilatkozs, manifesztldsi lehetsg fldn, levegben, vzben s tzben. Teljes kr hozzfrs a fizikai test, llek, isteni szikra, szellem 12 fnytesthez. Lelki s testi bsg, a valls s filozfia tantteleinek, a vilg trvnyeinek teljes megrtse.

2. 3. 4. 5. 6. 7.

8. 9.

10. Megrtse annak, hogy mi az ember clja a Fldn.

Ksmrki Lszl: Gygyt kztartsok 2012.