SUFLETE PERECHE I

1.LASA-MA SA MA PIERD IN TINE!(ma inec in ochii tai?) or better take me far away baby Aspectele dintre Neptunul unuia dintre parteneri si Luminariile celuilalt( , ) sau planetele personale ( , , ). Conjunctia,trigonul si sextilul sunt aspecte "soft",destul de usor de manevrat,fara prea multa suparare si tragism,conjunctia dand sentimentele cele mai intense. Uneori aceste aspecte se pot realiza in semn,fara sa fie necesara incadrarea in orburi,insa cu cat mai aproape,cu atat mai bine! Interesant de observat sunt aspectele duble,ca de exemplu o dubla - sau un dublu .Se creaza un sentiment special,fatidic si greu de stapanit.In general cei in cauza sunt fermecati unul de celalalt,isi arunca privi hipnotice,etc. Este benefic acest "double-cross" prin faptul ca fiecare va simti acelasi lucru despre celalalt,iar sentimentul reciproc le va da un impuls si o fascinatie aparte. Aspectele mai dificile sunt reprezentate de Careu si Opozitie,in care sentimentul se poate amplifica pana la inversunare,la care se adauga si o tensiune interioara,sustinuta poate de alte planete care te aseaza in locul nepotrivit,la momentul nepotrivit.(Am trait un double-cross Opozitie - ,iar efectele sunt care mai de care mai neasteptate,de care oricum nu poti sa scapi ). 2.NE-AM MAI INTALNIT CUMVA,INAINTE? (imi pari cunoscut,lucrezi la non-stopul de pe colt?) Sentimentul este dat de aspectele dintre planetele unuia dintre parteneri si Ascendentul,Descendentul,MC sau FC celuilat partener. El se amplifica in cazul planetelor personale( , , ) si AC sau DC,atunci se simt cu adevarat palpitatii:)) In cazul unui aspect dublu,sentimentul este nu numai reciproc,dar si greu de stapanit.Persoana in cauza iti pare atat de cunoscuta,imaginea,infatisarea sau modul in care iti vorbeste ori actioneaza,in functie de aspecte. 3.MA IUBESTE,NU MA IUBESTE,MA IUBESTE,NU MA IUBESTE. (te urasc,te urasc,te urasc,te iubesc,te urasc,te urasc) Intalnirile karmice sunt deseori facilitate de aspectele dintre , , in special ,AC sau DC si Nodurile Lunare ale partenerului. Sentimentul fatidic este apasator ,iar partenerii au senzatia ca se cunosc cu multa vreme inainte de a se vedea,ori ca au ceva de imparit,de platit..sau de rasplatit,dupa caz.Conjunctiile -

par a fi cele mai intense aspecte,dar cred ca nici celelalte mai soft nu sunt de neglijat,cu atat maimult cele tensionate . 4.JAY HO,YOU ARE MY DESTINY! (tu de unde naiba ai mai aparut?) Poarta destinului sau ironia sortii cum imi place s-o mai numesc,si anume aspectele dintre Vertexul unui partener si planetele personale ale celuilalt.Nu par a fi atat de hotaratoare,dar ele sunt cateodata scanteia care aprinde focul sau care te arde rau de tot:)) Personal,aceste aspecte sunt prea interesante prin faptul ca iti aduc in viata pe cine nu teastepti,care iti face ce nu te-astepti si pleaca la fel de "cum nu te-astepti" so beware! 5.VENUSEL (cel de dimineata sau cel de seara,cum iti place) Iasari aspectele dintre si planetele pesonale,dar luminariile in special,sunt foarte importante.Ofera o caldura si o dragoste aparte,intelegere mutuala si sensibilitate. So,cautati in special sau ,dar si celelalte aspecte au de asemenea importanta lor.

II
6.BARBATII SUNT DE PE MARTE SI FEMEILE SUNT DE PE VENUS. (unii-s picati din cer si altele venite direct de pe pluton) Atractia fizica este datorata in mod esential aspectelor din aceste doua planete,care ofera un plus de pasiune in cuplu si o dominanta termo-dinamica. Substantiale sunt conjunctiile .. fara de scapare,dar si Venusul din se intelege bine cu Martele din sau Martele din cu Venusul din . Chiar si in cazul in care acestea nu sunt in aspect,neincadrandu-se in orb,ele faciliteaza relatia in plan fizic,chiar si prin asezarea in semn. 7.DRAGOSTEA NU MOARE (I'm a legend,google me!) Un alt aspect interesant pe care l-am intalnit este cel dintre Eros si Psyche,sau dintre acesti asteroizi si planetele personale.Fate-feeling si feed-back garantat. Pentru cei care nu stiu legenda olimpienilor,voi posta un link cu povestioara dintre Afrodita,fiul ei Eros si frumoasa Psyche.Enjoy. Legenda!

8.SEMNE INVERSATE (sunt cu prietena mea-> <-sunt cu prietenul meu) Un sentiment special este dat de inversarea planetelor personale si a luminariilor in semne,ca de exemplu un in si in si partenerul sa aiba in si in . Veti avea mereu un sentiment de reciprocitate,de necesitate si dependenta,intrucat va uneste ceva ce nu se poate pierde cu timpul. Amici,prieteni,iubiti..tot aia~ 9.LITTLE GRAND TRINES. ( ..sau tu mi-ai pus capac!) Capac la...grand trine! Alt aspect interesant este acela cand unul dintre parteneri are doua planete aflate in ,iar celalalt partener inchide forma cu o a treia planeta aflata in cu celelalte doua.Exista un sentiment de completare,te simti mai implinit cu celalalt alaturi,are ce-ti lipseste tie si tu ai ce are el nevoie. 10.ZEITA FACATOARE DE..RAUTATI. (executi sau te oblig?) Aspectele dintre si planetele personale sunt de factura karmica.Ele scot la iveala "the dark of the soul",cu scopul de a vindeca prin suferinta. So,daca nu vrei sa recunosti,sa aplici,sa respecti,ea te va pune la curent cu ultimele stiri in materie de karma..suntem facuti sa invatam din greseli! De evitat conjunctiile cu Luminatorii sau AC/DC care vor aduce dezamagiri si nemultumiri in cuplu. 11.ASTEROIDUL CASATORIEI (femei,femei e plina lumea de nebune,cine v-a adus pe lume )

Daca intalnim aspecte benefice intre asteroidul Juno si Luminatori in special,e clar c-am pus de nunta. Cele mai puternice sunt aspectele dintre Soarele unei femei si Juno in natala unui barbat ,sau parterenului cu Juno din harta femeii. Amplificate de alte aspecte,acestea te pot conduce catre altar!

Pretty finish, .