Casa dvs. de la țară poate deveni baza unei afaceri de succes!

Sericicultura este o afacere sigură, cu profit garantat și derulare rapidă. În plus este subvenționată de stat. De ce aveți nevoie pentru a porni? Aveți nevoie de: un spațiu construit (acoperit) de cel puțin 3/4 m2 și de frunze de dud. În acest spațiu puteți crește 10 g de semințe (ouă). Încăperile în care se cresc viermii de mătase trebuie sa fie aerisite, să nu fie umede și să aibă ferestrele orientate spre nord-vest. Și de asemenea materiale necesare incubației (paturi și mese pentru larve si frunze de dud). Pentru documentație intră pe www.viermidematase.ueuo.com. Până când puteți ,,recolta” gogoșile de mătase trec 30 - 40 de zile. Adică după o lună puteți vinde 20 de kg de gogoși de mătase cu 20 lei/kg (gogoșile de calitatea I) și cu 8 lei pe cele de calitatea a II-a. Semințele (ouăle) viermilor de mătase sunt oferite de societatea Sericarom SA București la prețul de 24 lei/cutie (10 grame). Deci, practic nu vă costă decât amenajarea spațiului (o clădire sau o încăpere dezafectată, uscată, cu ferestre și orientata spre nord-est) Normal, cu cât afacerea pe care o porniți va fi mai amplă, cu atât bugetul inițial va fi mai mare. Dar e bine să știți ca sericicultura (creșterea viermilor de mătase) este subvenționată de stat. Atenție: pentru acordarea subvenției trebuie să fiți membri ai unei asociații sericicole! Avantaje ale afacerii
• •

• •

Materialul de pornire: ouăle (semințele) viermilor de mătase se achiziționează la un preț de 24 lei / cutie (10 grame). Profit asigurat! Puteți vinde producție de gogoși de mătase la un preț de 20 lei/kg pentru gogoșile de calitatea I, respectiv 8 lei/kg pentru cele de calitatea a II-a. (despre calitatea gogoșilor află aici). Subvenții din partea statului: pentru fiecare cutie de 10 grame cu ouă de viermi de mătase primiți 133 euro. Forță de muncă necesară minimă! Creșterea și îngrijirea viermilor nu necesită mult efort sau un număr mare de muncitori, fiind ideală pentru o afacere de familie.

Intră pe cresterea viermilor de matase pentru a învăța cum poți pune bazele unei afacere sigure, cu profit garantat si derulare rapidă.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful