Despre Arhangheli

Arhanghelii nu sunt doar nişte fiinţe care stau în ceruri alături de Sfanta Treime, că ei coboară printre oameni ajutându-i să evolueze. Ei pot veni trimişi fiind de către Divinitate, dar vin şi chemaţi de oameni. Arhanghelii ne ajuta sa ne conectam cu misiunile personale, sa vindecam şi sa aducem liniştea interioară şi echilibrul de care avem nevoie în viaţa de zi cu zi. Arhanghelii sunt în slujba oamenilor insetaţi de cunoaştere şi de evoluţie spirituală. Ei aduc lumină şi înţelegerea propriei fiinţe.

Initiere Arhanghel Sandalphon
Arhanghelul Sandalphon este capetenia Ingerilor Compasiunii. Sandalphon ne deschide catre comunicare Sandalphon ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila
Initiere in energia Arhanghelului Sandalphon – Arhanghelul Duhului Sfant , al Muzicii si cel ce poarta rugaciunile la Dumnezeu. Sandalfon a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la ceruri ca arhanghel. El slujeste in multe privinte, ii ajuta

pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. In plus, Sandalfon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. Fiindca este unul dintre cei doi oameni care au fost inaltati la rangul de arhangheli, Sandalfon este considerat frate geaman cu Metatron (care a fost profetul Enoh). Invataturile vechi evreiesti vorbesc despre statura impresionanta a lui Sandalfon si spun ca Moise il numea pe Sandalfon „ingerul cel inalt”.

Dupa initiere primiti informatii despre Sandalphon, cum utilizati aceasta energie si cum realizati acordajul/initierea altor persoane. Daca aveti pietre, bijuterii de turcoaz sa le aveti langa voi.
Manualul si diploma le primesti pe email. Initierea costa 50 lei.

Cu drag, Melinda Ghid de Lumina & Maestru Reiki
Pentru initiere trimiteti un mail: nagymelinda3@yahoo.com