You are on page 1of 6

4/1/2013

KREIRAJZIVOT.RS

MISLI OSEAJ KREIRAJ IZAZOV

Page |2

kreiraj ivot

MISLI OSEAJ KREIRAJ IZAZOV trening jedan na jedan generalno raspremanje ivota

2013 Misli Oseaj Kreiraj

Page |3

Princip MISLI OSEAJ KREIRAJ IZAZOVA je sledea metafora:

Daj oveku jednu ribu i nahranie ga za jedan dan. Naui oveka da peca i nahranie ga za ceo ivot.- Konfuije

Misli Oseaj Kreiraj Izazov je specifian trening, najmonije snage odnosa jedan na jedan. Fokus je iskljuivo i jedino na Vama, konstantno imate bezrezervnu podrku i motivaciju na putu promena. Poduavate se teoretskim znanjima i praktinim tehnikama, vetinama i strategijama koji e vam omoguiti da kreirate sopstveni ivot po svojim merilima tj. vaoj autentinoj linosti. Trening je moan i trai posveenost i doslednost u radu. Najpogodniji za one koji su vrsto reili da hoe da rade na sebi i tako promene svoj ivot iz korena. Razmiljajte o njemu kao generalnom raspremanju ivota. Trening je eklektian, to znai da je nastao kao rezultat najrazliitijih, a najefikasnijih tehnika, vetina i strategija iz raznih izvora, koje sam u svom dvadesetogodinjem iskustvu prvo primenjivala na sebi, a onda i u radu sa drugima. Utedee vam godine i decenije traganja za pravim informacijama i znanjima na polju linog rasta. Radi se online i preko telefona.

Page |4

MISLI OSEAJ KREIRAJ TRENING... - traje 4 meseca - podrazumeva 4 asa meseno (16 ukupno) u trajanju 60 min (Skype, telefon ili uivo ), svakodnevno dobijate zadatke i po potrebi komuniciramo svakodnevno e-mailom, sms-om ili krai razgovori (Skype ili telefon) ima tri faze:
1. AKTIVIRANJE POSMATRAA I DISTANCIRANJE OD EGA- iskorak iz Matriksa (haosa i drame svakodnevnice), nova percepcija stvarnosti i nova percepcija sebe- ko sam to ja zapravo, kakav ivot elim? (traje mesec dana) 2. EMOCIONALNO IENJE- najintenzivnija i najzahtevnija faza,oslobaanje od destruktivnih programa, blokiranih emocija koji upravljaju naim ivotima i oslobaanje autentinog ja.(traje dva meseca) 3. PROCES SVESNE MANIFESTACIJE- integracija svega nauenog, te kako se svesno upravlja zakonom privlanosti. (traje mesec dana)

- trening preko Skajpa ili telefona (wingwave po potrebi uivo): prvi mesec je 80e, ostali 100e - kompletan trening uivo: prvi mesec je 100e, ostali 120e - u Misli Oseaj Kreiraj trening su integrisani: * kvantna harmonizacija * wingwave- emocionalni coaching * NLP (neuro lingvistiko programiranje) - vetine, tehnike i strategije koje su modelovane od najuspenijih ljudi na svetu u svim oblastima, a slue vam da se programirate za uspeh, da uvek imate pristup svojim resursima, da razreite konflikte izmeu svojih identiteta koji vas blokiraju, da lako komunicirate sa svojim nesvesnim na

Page |5

svakodnevnom nivou, za stalnu motivaciju i efikasno postizanje rezultata! - teoretsko znanje i praktine tehnike za svesno upravljanje procesom manifestacije

Po zavretku Misli Oseaj Kreiraj Izazova, ukoliko elite da nastavite rad sa coachem u bilo kom obliku, ostvarujete popust na pojedinane coaching sesije (20e ukljuujui i wingwave) ili meseni coaching (80e), kao i popust na druge aktuelne treninge: KAKO DA VAS OBOAVAJU trening usvajanja vrhunskih komunikacijskih vetina i razvijanja line harizme (3 meseca)- 95e po mesecu (umesto 120e po mesecu).
Ukoliko ste radoznali i elite da saznate vie, zakaite svoj prvi besplatan razgovor koji je neobavezujui na telefon: +381642930124 ili na e-mail: kreirajzivot@gmail.com Maja Anelkovi, sertifikovani NLP Business Practitioner i sertifikovani wingwave coach, praktiar kvantne harmonizacije Unapred se radujem naem zajednikom radu na vaim snovima!

Page |6

ta vas jo sreava da krenete na najuzbudljivije putovanje svog ivota?