Extrase din cartea Alchimia celor noua dimensiuni, de Barbara Hand Clow, in curs de aparitie la Editura FOR YOU

. Procesul de materializare Datorita simplului fapt de a fi nascuti pe Gaia, aveti dreptul sa creati realitatile pe care vi le doriti. Lumina emana energie astfel ca fiecare fiinta sa poata cunoaste viata. Cred ca solutia la dilema noastra curenta este ca fiecare dintre noi sa intelegem ca avem dreptul la un vot si sa folosim acest vot. Daca doriti sa va recuperati locul, ca o persoana care traieste asa cum isi doreste, practicati aceasta tehnica si urmariti ce se intampla. Din nou, luati-va caiet si creion si mergeti intr-un loc linistit, unde sa nu fiti deranjati. Faceti o lista cu trei pana la noua lucruri pe care doriti sa le aveti sau sa le creati si stabiliti clar durata de timp si circumstantele cu privire la aceste dorinte. De pilda, daca cereti sa gasiti o menajera, asigurati-va ca ati stabilit o limita de salariu, cat de repede ar trebui sa apara aceasta persoana si daca vreti sau nu sa-i asigurati transportul. Fiti foarte exacti, caci altfel s-ar putea sa gasiti o persoana pe care sa trebuiasca sa o conduceti cu masina multi kilometri! Este nepotrivit sa folositi asemenea tehnici din dimensiunile mai inalte, ca sa materializati lucruri neesentiale, cum ar fi un Cadillac, haine de blana si diamante. Insa, daca aveti nevoie de o masina sau de o haina ca sa mergeti la serviciu, folositi-o! Nu puteti cere sa atrageti o persoana anume, ci doar un partener, si puteti specifica sexul acestuia. Nu puteti materializa lucruri care-i manipuleaza pe alti oameni, intrucat ii privati de dreptul de a alege. Odata ce ati incheiat lista, folositi urmatoarea tehnica pentru fiecare punct cuprins in ea: 1. Vizualizati mental imaginea a ceea ce va doriti si asigurativa ca timpul, circumstantele si schimbarile probabile din viata voastra sunt clar stabilite. Odata ce ajungeti la o vizualizare ferma, imaginati-va ca acel lucru deja exista in viata voastra, iar apoi intrebati-va: “Daca as putea avea acest lucru, l-as accepta?” Ati putea fi surprinsi sa descoperiti ca uneori nu va

atunci cand simtiti ca lucrurile stagneaza in viata voastra. Odata ce imaginea este clara in al treilea ochi. Atunci cand simtiti vizualizarea potrivita pentru fiecare scena. Dupa cateva luni sau un an.o in spatele craniului. 2. In momentul in care stiti ce nu va doriti. apoi incheiati sesiunea si uitati cu totul de ea. Puteti realmente crea aproape orice. face curat prin toata casa. Mentinandu-va dorinta in minte. plina de bucurie. mintea voastra este curatata de reziduurile care va impiedica sa stiti ceea ce va doriti cu adevarat. vizualizati cum menajera va bate la usa. oricum nu functioneaza si realmente va poate incurca. Folositi din nou aceasta tehnica. in locul unde ceafa se uneste cu craniul (medulla oblongata) si vedeti-va medulla ca pe un ecran de televizor. Mentineti aceasta imagine pe ecran si consolidati. intrucat fiintele din 8D folosesc planul 3D. verificati-va lista si veti fi uluiti sa constatati cat de des se produc lucrurile in intervalul de timp stabilit de voi. insa pastrati-va lista. Poate ca lucrurile nu se vor materializa in modul in care ganditi ca ar trebui. inchideti ochii si vedeti prima imagine prin al treilea ochi (locul dintre sprancene si usor deasupra lor). Atunci cand mintea va este incarcata de dorinte. Acest lucru e impotriva legilor karmei. transferati. apoi treceti la urmatoarea scena si repetati procesul. vizualizati trei scene care infatiseaza ca dorinta voastra se materializeaza. Mintea Divina nu va ajuta decat daca cereti. pentru ca atunci ati influenta mental o alta persoana.o vizual cat de mult puteti. faceti-o sa zbarnaie. acest lucru inseamna sa invocati spiritele. si pleaca dupa ce-si primeste banii cuveniti. intr-un mod care functioneaza dintr-o perspectiva mult . Cu cat mai mult va creati viata. Dupa ce ati vizualizat toate cele trei scene. folosind aceasta tehnica simpla de materializare. cand va simtiti blocati. Lumina nu poate descoperi iluziile.doriti un anumit lucru. spuneti “Asa sa fie!” Repetati aceeasi tehnica cu celelalte dorinte. De exemplu. cu atat mai mult invatati despre puterea voastra mentala si simtiti magia Divina a lui Dumnezeu. Nu vizualizati niciodata aceasta persoana ca fiind cineva anume.

De multe ori. fiind necasatorita. cand incepeti sa observati felul magic in care lucrurile se indreapta spre voi. modul in care lucrurile se leaga intre ele este miraculos. imi amintesc de o tanara (nu una dintre cursantele mele) care a materializat iubirea vietii ei. . decat dupa multi ani. S-ar putea sa nu realizati ca ati creat cu adevarat ceva. Acea fetita s-a dovedit a fi iubirea vietii ei. In loc de un barbat.mai larga. De exemplu. ea a primit o fiica.