You are on page 1of 6

Biserica SPERANTA

si
Draganesti-Olt
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ei au sprijinit lucrarea cu copiii fiind implicati in Scoala Biblica de Vacanta organizata in Draganesti-Olt timp de 5 zile. Copiii s-au bucurat de diverse activitati, cantece si lectii biblice. Am fost bucurosi si incurajati de sprijinul pe care l-am primit din partea unui grup de tineri din organizatia Tineri Pentru Misiune, Medias.

Draganesti-Olt

Misiunea RESO

scoala VBS, tabara pentru tineri Navodari
Dorim sa multumim tuturor celor ce ne-au sustinut si luna aceasta in slujirea pe care o facem in sudul judetului Olt. despre Dumnezeu si i-au indemnat sa-L caute si sa se increada in El pentru mantuirea sufletelor lor. Cativa frati de la biserica Harul, Londra ne-au vizitat si au adus haine si jucarii pentru familii nevoiase din sudul judetului Olt. Multumim lui Dumnezeu pentru ca mobilizeaza oameni si biserici pentru a sprijini misiunea noastra. Studiile biblice din fiecare dimineata au fost urmate de competitii sportive si activitati de grup. Asa cum ne-am rugat, Dumnezeu a sensibilizat inimile multora dintre ei si dupa tabara multi au marturisit schimbarile si deciziile pe care le-au luat pentru Dumnezeu. La sfarsitul lunii am organizat o tabara de 5 zile pentru tinerii din Draganesti-Olt si din localitatile invecinate. Au participat aproximativ 50 de persoane.
Va rugam sa-i purtati in rugaciunile dumneavoastra si, asa cum au fost

gaseasca adevarata identitate in Dumnezeu si nu in modelele lumii.

Ne rugam ca Dumnezeu sa-i schimbe si ei sa se bucure de mantuirea Lui data pentru orice categorie de varsta. Grupul de la TPM, impreuna cu tineri din biserica locala au iesit in oras si au discutat cu oamenii din Draganesti

indemnati in tabara, sa cunoasca mantuirea ce o

In timpul taberei toti tinerii au avut ocazia sa afle despre dragostea reala si neconditionata a lui Dumnezeu. Au fost indemnati sa trateze cu seriozitate pacatul si sa-si

daruieste Dumnezeu oricarui tanar care se increde in ceeea ce a facut Isus pentru el.

Costea Alexe- Comani
Luna august a fost o luna plina cu activitati si lucrarea din Comani a fost binecuvantata mult de Domnul. La inceputul lunii august am fost vizitati de o fata din Germania, Anni. Ea a stat cu noi toata luna. In prima saptamana Anni impreuna cu sotia mea au organizat un program pentru copii. fost vizitati de o echipa din Calan, o scoala de ucenicie (Viata in Isus) care de 3 ani isi face practica in Oltenia. Am fost mult binecuvantati de Domnul prin ei. Au lucrat in fiecare zi la cladirea bisericii si am putut construi sistemul de canalizare. Au slujit de asemenea prin evanghelizare pe strada in fiecare zi si programe cu copiii. In doua seri am organizat program cu femeile iar baietii au mers pe terenul de fotbal si au interactionat cu tinerii din Comani si i-au invitat la o seara de tineret. A fost o saptamana binecuvantata si am putut ajunge si la familii aflate in nevoi materiale. Dumnezeu in viata lui. Slavit sa fie Dumnezeu!

“Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin“ Rom 11:36.

Rugati-va pentru: -acesti tineri sa-L caute pe Domnul cu toata inima lor -intelepciune in modul in care trebuie sa lucrez cu oamenii -lucrarea cu copii – mantuire in viata copiilor -mantuire pentru Corina, Leana, Nicusica -protectia familiei noastre -pentru constructia bisericii-sa putem pune tabla pe acoperis pana vine zapada

“Isus le-a vorbit din nou şi a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii ””

Am facut vizite la cei care vin la intalnirile de biserica din Comani. Dupa ce Anni a venit la noi, ea a scris pe blogul bisericii lor din Germania exeperienta ei cu Dumnezeu de aici. La o saptamana un alt frate, Mathias, care a citit ce a scris ea pe blog s-a hotarat sa vina si el in vizita. Aleluia!

Ioan 8:12

A urmat vizita unui grup din organizatia TPM (Tineri pentru Misiune). Ei au facut evanghelizare pe strada si sondaje de opinie. In fiecare zi am organizati programe cu copiii. Lucrul acesta a fost pe placul lor .

In data de 18 august am

In ultima saptamana din august s-a organizat de catre biserica din Draganesti o tabara pentru tineri la Marea Neagra. Am putut merge si noi cei din Comani impreuna cu 5 tineri (Loredana, Roxana, Gabi,Viorel, Ionut).Tinerii s-au bucurat foarte mult mai ales ca era pentru prima data cand mergeau la mare. Domnul a lucrat in inima lor si unul dintre baieti era asa bucuros ca s-a rugat pentru prima data in viata lui. Altul a marturisit ca a intrat

“A LUI SA FIE GLORIA, A LUI SA FIE GLORIA, A LUI SA FIE GLORIA IN VECI DE VECI, AMIN”

Corabia- Dumitru Mircea
Credincios în lucrurile obişnuite Când slujeşti Lui Dumnezeu şi se întîmplă lucruri deosebite, eşti împins să mergi mai departe de un entuziasm ieşit din comun. Dar când trebuie să slujeşti în rutină eşti tentat să te întrebi: Dumnezeu mai este cu mine? Suntem tentaţi să uităm că lucrarea este a Lui, nu a noastră. Dumnezeu lucrează şi în activităţile obişnuite pe care trebuie să le facem în fiecare săptămână. Această lecţie am învăţato în luna August. Împreună cu un grup de băieţi din Craiova, de cîteva luni de zile proclamăm vestea bună a mântuiri prin Domnul Isus Hristos într-o zonă mai Prin Harul Lui Dumnezeu luna aceasta am continuat ucenicia cu Alexandru, Florin şi Maria, in fiecare zi de joi. In fiecare Duminică săracă a oraşului Corabia. Noi nu vedeam nici un răspuns pozitiv şi chiar am întrebat grupul dacă crede că ar fi momentul să schimbăm locul şi să mergem în altă zonă. Am fost surprinşi de Dumnezeu cînd pe data de 25 a lunii a venit la întâlnirea noastră de închinare o familie din acea zonă. Şi pe data de 29, o fată care trăia în păcate si care era dispretuita de oameni din pricina vietii ei a venit să întrebe cum se poate pocăi. dimineaţă ne-am întalnit pentru a Slăvi pe Dumnezeu. Rugaţi-vă pentru noi!

Stoica Marian- Draganesti, Daneasa si Pestra
„Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! - Am reusit sa acoperim un sat intreg, din zona centrala, cu brosuri si cu literatura crestina. - Alaturi de familia mea a fost sora Elizabet din Austria care a venit sa ne ajute pentru doua saptamani. - Am vizitat cateva familii si le-am daruit alimente si scutece/pampers pentru Luca 10:2 adulti. Din lipsa de lucratori, reusim sa ajungem in trei sate doar o data pe luna. In luna august am reusit sa atingem urmatoarele obiective: Una dintre vizite a fost la spital la un domn care dupa cateva zile a murit. A lasat in urma lui o sotie si trei copii in varsta de 11, 13 si 16 ani. Grupele din aceste sate sunt formate din copii din familii nemantuite. In niciunul din aceste sate nu sunt biserici evanghelice. Grupele unde slujim reprezinta primul pas spre evanghelizarea acestor sate. In timpul petrecut impreuna organizam picnic-uri si lectii biblice. - Grupul de evanghelizare de fete, Naomi s-a intalnit si luna aceasta impreuna cu Elizabet si Andrea.

Rugaţi, dar,
pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Său””

Opris Daniel- Draganesti-Olt, Coteana
In localitatea Coteana in luna August am continuat intalnirile de duminica dupa-amiaza. A fost o duminica cand, mai mult ca de obicei, am indemnat pe cei nemantuiti sa se intoarca la Dumnezeu si sa se pocaiasca. Au fost cateva femei din Coteana care au cerut sa vina la Biserica din Draganesti. M-am bucurat foarte mult ca au avut aceasta dorinta si ca le-am putut ajuta cu transportul pana la Biserica. Am continuat lucrarea cu copiii la cele 3 grupe, impreuna cu sotia mea. Cei mai multi copii care vin la grupe provin din familii nemantuite, iar prin copii vrem sa ajungem cu Cuvantul Domnului si la parintii lor. In timpul lunii i-am vizitat pe unii parinti, iar pe altii urmeaza sa ii vizitam. Am avut bucuria sa ii vad pe unii copii ca sunt deschisi la Cuvantul lui Dumnezeu. Din 12 -18 august am avut o saptamana de Studiu Biblic de Vacanta pentru copii. Am fost ajutati de tineri de la Organizatia Tineri pentru Misiune. Aproape zilnic 15-22 copii s-au bucurat de activitatile si programul facut cat mai atractiv pentru ei. La sfarsitul unui program copiilor li s-a facut invitatie de a-L primi in inima lor pe Domnul Isus. Unii au acceptat si au venit in fata sa se roage si sa-l primeasca pe Isus in inima lor. Ne-am bucurat ca au luat aceasta decizie si ca investitia in acesti copii nu este zadarnica. Ei au inteles ca pentru a avea o viata schimbata trebuie sa-L primeasca in viata si inima lor pe Domnul Isus. La sfarsitul acestei luni, duminica dimineata, am organizat un program cu copiii la care au fost invitati si parintii acestora. Unii parinti au acceptat invitatia si au venit. Am incercat sa tin legatura cu persoane care au inceput sa frecventeze Biserica din DraganestiOlt. Am discutat cu ei la sfarsitul programului si neam rugat impreuna cu ei.Iam indemnat sa citeasca din Cuvantul lui Dumnezeu si sa se roage in fiecare zi. In timp ce ne rugam un barbat s-a rugat ca Domnul sa alunge intunericul din viata lui si sa-l scape de pacat. Am vorbit cu un om robit de patima bauturii si a inteles ca numai Domnul il poate schimba. I-am spus ca si eu am incercat prin puterile mele dar totul a fost in zadar pana cand Domnul a intervenit in viata mea si a produs acea schimbare. Am vizitat si cativa membrii din Biserica pentru rugaciune, citire a Bibliei si consiliere sau sfatuire. Dorim in continuare ca familie sa-i aducem glorie lui Dumnezeu prin viata noastra si sa-i ajutam pe oameni sa-L cunoasca mai mult pe Cel care a platit totul pentru ca noi sa fim salvati. Glorie Domnului Isus!

Dorothy Reid- Draganesti-Olt, Calinesti
In luna aceasta Dumnezeu a implinit o dorinta a mea, aceea de a avea scoala biblica de vacanta timp de 5 zile pentru cluburile de copii din Oltenia. El s-a folosit de un grup de tineri de la organizatia Tineri pentru misiune pentru a atinge baieti si fete din 6 localitati: Berindei, Draganesti, Comani, Schitu, Lisa si Perieti. Chiar si adultii au participat plini de entuziasm. Copiii au auzit clar Vestea Buna si multi oameni au fost binecuvantati. Laudat fie Domnul pentru aceasta echipa dedicata si muncitoare si ne rugam ca semintele plantate sa aduca rod. O biecuvantare speciala pentru clubul de copii de sambata, „Speranta pentru copii“, a fost vizita unei familii de misionari romani din Siberia. Copiii de la clubul nostru s-au rugat in fiecare saptamana pentru cei 4 copii ai familiei de misionari si a fost o mare bucurie sa-i intalneasca si sa auda despre locurile in care Dumnezeu i-a chemat sa duca Evanghelia. Este o mare binecuvantare sa o avem aici pe doctorita misionara Alina Gabor. Luna aceasta ea a mers si a 2-a mila asa cum Scriptura ne incurajeaza. Si-a deschis clinica in fiecare zi, timp de o saptamana, pentru a trata o vaduva. A daruit din timpul ei liber pentru a ne primi si pentru a ne da medicamente. Il laud pe Domnul pentru darurile si compasiunea pentru oameni pe care le-a pus in doctorita Alina. De asemena Il laud pe Domnul pentru ca o sora de la biserica a vizitat-o pe aceasta vaduva in spitalul din Slatina dupa ce a fost luata cu ambulanta. Rugati-va ca Dumnezeu sa faca o minune in viata doamnei Geta si ea sa fie mantuita!

BISERICA BAPTISTA SPERANTA DRAGANESTI-OLT Strada Nicolae Titulescu, Nr. 166, Cod postal 235400 TELEFON: 0249 466 810

E-MAIL: mission4drg@yahoo.com costea_raul@yahoo.com

Web Site
Vizitati-ne pe:
www.bisericasperanta.ro