You are on page 1of 10

ΣΥΜΠΤΩΣΗ;ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΟ «ΕΙΔΑΝ» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;Δύο

Θερμοί και ένας Ψυχρός παγκόσμιος πόλεμος...Η «Κόρη»
(«Ίσιδα»;...), η Αιώνια Θηλυκή Αρχή, που θα κυβερνήσει τον
κόσμο!ΔΕΙΤΕ!!!Πώς ερμηνεύει ο Άντριου Τόμας τις 22 επίμαχες
κάρτες Ταρό,ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ μία προς μία!!!

Από τα βάθη του χρόνου...
Εκπληκτικές «συμπτώσεις» ή μήπως...
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!;...
Τι ανακάλυψε και έγραψε για το θέμα ο διάσημος συγγραφέαςερευνητής Άντριου Τόμας
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Έχουμε γράψει και άλλες φορές από τις στήλες ετούτες ότι για τα
μέλλοντα να συμβούν έχουν αναφερθεί και εξωχριστιανικές πηγές, όχι
μόνο άλλων θρησκευτικών θεωρήσεων, αλλά ακόμα και δαιμονικές!
Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι τα όσα έχουν πει οι εν λόγω πηγές δεν
μπορεί να αποδειχτούν ακριβή και εν τέλει να επαληθευτούν!... Ο ίδιος ο
Κύριος των Χριστιανών έχει διδάξει ότι «ακόμα και θαύματα αγυρτικά»
θα πραγματοποιήσει ο Διάβολος, προκειμένου να παρασύρει στην
αποστασία όσους περισσότερους πιστούς μπορεί... Συνεπώς,
σύμφωνα με την Αγία Γραφή, «το πνεύμα όπου θέλει πνει», άρα καλό
είναι να γνωρίζουμε τι έχουν αναφέρει διάφορες αμφιβόλου ποιότητας
και προέλευσης θεωρίες σχετικά με τους λεγόμενους «έσχατους
καιρούς».

Είναι γνωστή η επιστημονική αξία της αστρολογίας, τόσο ως
καθαρά εργαλείο διερεύνησης της κίνησης των ουρανίων σωμάτων όσο
και ως όργανο πρόβλεψης του μέλλοντος! Βέβαια, το να αναλυθεί η αξία

αλλά ως παιχνίδι.. Και. Ιδού κάποιες εμφανίσεις των χαρτιών μαντείας Ταρό δια μέσου των αιώνων. ο Άντριου Τόμας (Αυστραλός.). ενώ αργότερα τις βρίσκουμε και σε συνδυασμό με την εβραϊκή Καμπαλά. Όλα αυτά όμως δεν αναιρούν το γεγονός ότι η αστρολογία είναι η πεμπτουσία ουσιαστικά της επιστήμης της αστρονομίας και ότι υπήρξε πασίγνωστη στα πάνσοφα «ιερατεία» από τα πανάρχαια ήδη χρόνια της ανθρωπότητας. Πρώτα-πρώτα υπάρχει η θεωρία ότι πρωτοξεκίνησαν στην αρχαία Αίγυπτο με τη μορφή ιερογλυφικών. Γύρω στο 1300 εμφανίζονται και στην Ευρώπη.. συνδέθηκαν αμέσως με τους Αθίγγανους. Τα χαρτιά της.Χ. Ο Εβραίος μάγος (κατηγορούμενος ως «σατανολάτρης») Ελιφάς Λεβί συνέδεσε κι αυτός στο έργο του το Ταρό με την εβραϊκή Καμπαλά. 78 συνολικά στον αριθμό. σε όλες της τις παραμέτρους.. είναι αδύνατο να γίνει στα στενά πλαίσια ενός άρθρου.τι απέμεινε από την άλλοτε μεγάλη αιγυπτιακή σοφία της προϊστορίας.της πανάρχαιας αυτής επιστήμης.). Ένας όμως συγγραφέας και ερευνητής του μεταφυσικού.Χ. ακριβώς επειδή διάφοροι απατεώνες και «αγύρτες» την διέσυραν και την παρουσίασαν με τρόπο περίπου κωμικό (με την εντελώς «χονδροκομμένη» παρουσίαση των ζωδίων κτλ.) στους Τσιγγάνους «κομπογιαννίτες». λόγω του ότι τότε οι Τσιγγάνοι πιστευόταν ότι προέρχονται από την Αίγυπτο – ενώ στην πραγματικότητα είναι Ινδοί – έγινε κοινή εντύπωση ότι τελικά και οι κάρτες Ταρό είναι αιγυπτιακής προέλευσης και πιθανόν να συνδέονται με τα αρχαία μυστήρια προς τιμήν του θεού Ρα. ενώ ο διαμαρτυρόμενος ιερέας Αντουάν Κουρ ντε Ζεμπελέν πίστευε ότι το σύστημα «χαρτοπαιξίας» Ταρό είναι ό. όχι όμως για να προβλέπεται το μέλλον.. Αυτό όμως δεν είναι αποδεδειγμένο. Από εκεί και έπειτα είναι περίπου βέβαιη η εμφάνισή τους στην Κίνα (περί το 1000 μ. Με την αστρολογική διάσταση των πραγμάτων συνδέεται η περίφημη τράπουλα Ταρό. που όμως γεννήθηκε στην Αγία . θεωρήθηκε από πολύ παλιά ότι αποκρύπτουν κάποιου είδους μυστήριο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πρόκειται τελικά για κάρτες που μπορούν και μαντεύουν το μέλλον! Επειδή οι εν λόγω κάρτες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ευρέως την περίοδο του μεσαίωνα (περί το 1300 μ. αλλά και τη γερμανική φιλοσοφία των Ροδόσταυρων. Πρέπει όμως εδώ να σημειώσουμε απαραίτητα το πόσο παρεξηγημένη έχει καταντήσει να είναι αυτή η μεθοδολογία τα τελευταία χρόνια.

Είναι η διαίρεση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε Δύση (η κοπέλα με τον μανδύα) και σε Ανατολή (η κοπέλα με το ελαφρύ φόρεμα) (5ος αιώνας μ. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε. περίπου μέχρι τα τέλη του επόμενου αιώνα. ενώ η άλλη είναι ντυμένη μ’ ένα ελαφρύ φόρεμα και κρατά ένα λουλουδένιο στεφάνι. Στους ώμους του είναι κολλημένες δύο ημισέληνοι. ανταποκρίνονται επακριβώς στους 22 μεταχριστιανικούς αιώνες! Άρα κάθε ένα χαρτί Ταρό αντιστοιχεί και σε έναν αιώνα. ένα νόμισμα. 6. Αναπαρασταίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα.Χ. Το δεξί του χέρι ευλογεί. Μια γυναίκα με σκήπτρο και στέμμα. ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες. Ο Πάπας. θα βρούμε καταπληκτικές αντιστοιχίες των συμβόλων Ταρό με τα ιστορικά γεγονότα. Στο στήθος της κρέμεται ένας σταυρός και ένα βιβλίο βρίσκεται στα γόνατά της. από τη σύνοδο της Νίκαιας (4ος αιώνας μ. κρατά μια ασπίδα μ’ ένα ανάγλυφο γεράκι. Είναι η εμφάνιση του Ισλάμ. . Είναι η ίδια η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (2ος αιώνας μ.Χ. Είναι η προσπάθεια της σταθεροποίησης της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Κάθεται σ’ έναν θρόνο. μία προς μία. 2. ακόμα πιο εντυπωσιακή. των αρχαίων μυστηρίων και του δασκάλου της Δικαιοσύνης των Παπύρων της Νεκρής Θάλασσας (1ος αιώνας π. παραμένει το γεγονός ότι το κατόρθωσαν». 3.). Ο Αυτοκράτορας.). 5. Η Αυτοκράτειρα. από την αρχή του πρώτου αιώνα ως την εποχή μας. Είναι ο πρώτος αιώνας της εποχής των μάγων.). Ο Μάγος.).Χ. παίζεται η 21 η. Είναι η εγκαθίδρυση του Χριστιανισμού. στο έργο του «Πέρα από το φράγμα του χρόνου» έδωσε μία άλλη.Χ. να κάθεται σ’ έναν θρόνο. 1.Πετρούπολη. Οι κάρτες Ταρό είναι ένα σχεδιάγραμμα της παγκόσμιας ιστορίας. καθισμένη σ’ έναν θρόνο. Σ’ αυτό το δράμα του σύμπαντος. Το Άρμα. από το 100 π. τα δε σταυρωμένα πόδια συμβολίζουν τους διωγμούς των Χριστιανών (3ος αιώνας μ. Ωστόσο.. ενώ το αριστερό στηρίζεται σ’ έναν τριπλό σταυρό.. Στο ένα του χέρι κρατά το ραβδί της εξουσίας και στο άλλο το σπαθί του. Να λοιπόν πώς ερμηνεύει ο Άντριου Τόμας τις 22 επίμαχες κάρτες Ταρό. ως επίσημη θρησκεία.). Ένας νεαρός στέκεται σ’ ένα σταυροδρόμι. 7. βρίσκεται ένας πολεμιστής. δηλ.).Χ. ένα μπαστούνι κι ένα σπαθί. Η μία φορά διάδημα και μανδύα. πώς οι σοφοί της αρχαίας Αιγύπτου ξεπέρασαν το φράγμα του χρόνου. Σήμερα.Χ.Χ. Οι Εραστές. Σ’ ένα άρμα που σέρνεται από δύο άλογα.Χ. με διάδημα και μανδύα. 4. και μάλιστα 22 από αυτά. με τα διακριτικά του Μωάμεθ. το μετέπειτα Λένινγκραντ της Ρωσίας). τον σταυρό και τη Βίβλο (1ος αιώνας μ. ερμηνεία του παιχνιδιού χαρτιών Ταρό: υπέθεσε ότι τα χαρτιά αυτά. Η Αρχιέρεια. στο θέατρο του κόσμου. τις ημισέληνους (6ος αιώνας μ. Να τι γράφει ο Τόμας στο ως άνω αξιόλογο έργο του: «Εξετάζοντας την πορεία του χρόνου. Στέκεται μπροστά σ’ ένα τραπέζι με συμβολικά αντικείμενα: ένα ποτήρι. κρατώντας το σκήπτρο του και μια ασπίδα μ’ έναν αετό. Είναι η εκκλησία με το διάδημά της. υπάρχουν 22 πράξεις.). Τα πόδια του είναι σταυρωμένα.

αφήνοντας πίσω τους σωρούς από κρανία (12ος αιώνας). στέκεται σ’ ένα βάθρο. Είναι η εποχή της ανακάλυψης της τυπογραφίας.Χ. Λάμψεις γεννημένες από τον ήλιο πέφτουν πάνω σ’ έναν πύργο.Χ. Μια γυμνή νεαρή γυναίκα κάθεται στην όχθη κάποιου ποταμού. Ένα πουλί κάθεται σ’ έναν κοντινό θάμνο. Είναι η άνοδος του παπισμού (η γυναίκα) και η σύγκρουσή του με το κράτος (το λιοντάρι) (10ος αιώνας μ. Η Σελήνη. Απεικονίζει μια γυναίκα.Χ. σχηματίζοντας έναν σταυρό. κρατώντας δύο δοχεία. Ο Διάβολος. Ένας άγγελος χύνει ένα υγρό από ένα δοχείο σ’ ένα άλλο. Είναι οι δοκιμασίες του Χριστιανισμού από το Ισλάμ (βεβήλωση του Πάνάγιου Τάφου από τους Μωαμεθανούς και κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους Σταυροφόρους) (11ος αιώνας μ. που βοήθησε τα μέγιστα στην εξάπλωση της γνώσης (οι λάμψεις).Χ.Χ. Στο βάθος διακρίνονται οι σκιές δύο πύργων. Ένας γέρος.Χ. 16. Ένα τέρας με κέρατα. Μια κρεμάλα διακρίνεται μέσα σε μια νύχτα με μισοφέγγαρο. Είναι η εποχή του Καρλομάγνου και η απαρχή της μάθησης στη Δύση (σφίγγα: αιώνιο σύμβολο της σοφίας) (9ος αιώνας μ. Ο Ερημίτης. Είναι η άνοδος της Αραβικής αυτοκρατορίας (7 ος αιώνας μ.). 12. Είναι ο Εκατονταετής πόλεμος ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία και ο Μαύρος Θάνατος στην Ευρώπη από την πανούκλα (14ος αιώνας μ. ή ίσως σταγόνες αίματος. Ήττα του Ισλάμ και παρακμή της Αραβικής αυτοκρατορίας (8ος αιώνας μ. Η Δύναμη. Ο Τροχός της Μοίρας.).). Είναι ο αιώνας της αστρονομίας (Κοπέρνικος.Χ. σκεπασμένο από μαύρα σύννεφα. με μακρύ μανδύα και πλατύγυρο καπέλο. Είναι ο . ρίχνει ένα χλωμό φως. να ημερώνει ένα άγριο λιοντάρι. περπατά μέσα στη νύχτα. Η Δικαιοσύνη. Το φεγγάρι. 11. Ένας σκελετός με δρεπάνι θερίζει ανθρώπινα κεφάλια. Γαλιλαίος κτλ.).). Ο Θάνατος. που από πάνω του πετά μια σφίγγα μ’ ένα βέλος. του οποίου οι ορδές έφτασαν μέχρι την Αδριατική. Ο Πύργος. 14. με μια λάμπα κι ένα ραβδί. 13.). 10.). Ένας άνθρωπος με δεμένα χέρια κρέμεται από το ένα του πόδι. Κάποιος άρχοντας πέφτει από την κορυφή του πύργου στο έδαφος. όπου βρίσκονται αλυσοδεμένοι δύο σάτυροι. ενώ το άλλο είναι λυγισμένο. Ένας πίθηκος κι ένας σκύλος γυρίζουν έναν τροχό.). αλλά υπονόμευσε παράλληλα – λόγω ακριβώς της γνώσης – τον σχολαστικισμό της καθολικής εκκλησίας και της βασιλικής εξουσίας (ο βασιλιάς και ο πάπας που πέφτουν) (15ος αιώνας μ. 15.). Είναι η εξάπλωση των Μογγόλων του Τζένγκις Χαν. 18. απ’ όπου χύνεται νερό.Χ. Δάκρυα. 17. Ο ουρανός είναι γεμάτος λαμπερά άστρα. δίπλα σ’ έναν καλόγερο. φτερούγες νυχτερίδας και έναν αναμμένο δαυλό στο χέρι. 9.8. κυλούν από το πρόσωπό του.) και της Μεταρρύθμισης του Μαρτίνου Λούθηρου (16 ος αιώνας μ. Ο Κρεμασμένος. Η Αναγέννηση. Μια γυναίκα με σιδερένιο στέμμα κρατά ένα σπαθί και μια ζυγαριά. Ένας σκύλος κι ένας λύκος ουρλιάζουν προς το μέρος του φεγγαριού. Είναι η εποχή της Αναγέννησης με τη διάδοση νέων ιδεών στον κόσμο (τα δύο δοχεία) (13ος αιώνας μ. Τα Άστρα.Χ. Στο βάθος ένας αστακός ξεπροβάλλει από μια λιμνούλα. Μπρούνο.

. * 21ος αιώνας: «Όλος ο κόσμος θα γίνει Ένα»!!! Στο πρώτο μέρος της έρευνάς μας για τις περίφημες κάρτες Ταρό και την πιθανή μελλοντολογική τους σημασία κάναμε μια γενική αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα («Ε. Ο Γελωτοποιός. ο Λέων και ο Ταύρος.).. 20.. Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011).) (17ος αιώνας μ. μια γυναίκα κι ένα παιδί βγαίνουν από έναν τάφο. των απλών ανθρώπων (19ος αιώνας μ. Δάκρυα κυλάνε από έναν ήλιο εκτυφλωτικό.Χ. μέρος της μελέτης μας θα δούμε αναλυτικότερα τα όσα οι κάρτες που αντιστοιχούν στους δύο τελευταίους αιώνες (20ό και 21ο) πιθανολογείται ότι προέβλεψαν να συμβούν. Ένας σκύλος. Ένας άγγελος με σάλπιγγα πετά στα σύννεφα. Ο γελωτοποιός κρατά ένα ραβδί και έναν σάκο. προχωρά απρόσεχτα προς μια άβυσσο.. Είναι η εποχή της παγκοσμιοποίησης (όλος ο κόσμος ένας!) και του περιβόητου «τέλους της ιστορίας».Τριαντακονταετής πόλεμος. φορώντας φανταχτερά ρούχα και έναν σκούφο γελωτοποιού. μ’ ένα λουλουδένιο στεφάνι.Χ. κρατά μια μαγική ράβδο και περπατά στα σύννεφα. Η Κρίση. Είναι η εποχή του Λουδοβίκου του 14 ου.. «ΤΡΕΛΑΣ» ΣΤΗ «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! * Η. αλλά και μία σειρά άλλων δεινών (αρρώστιες. 21. έναν αετό. της εξέγερσης της τρίτης τάξης.Χ. μεγάλη πυρκαγιά στο Λονδίνο κτλ. Σημειώνουμε και πάλι ότι η έρευνά μας εν πολλοίς βασίζεται στις ερμηνείες που έδωσε ο διεθνούς φήμης συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου κι ερευνητής Άντριου Τόμας (ο οποίος αναφέρθηκε στις προφητικές ιδιότητες της τράπουλας Ταρό στο έργο του «Πέρα από το φράγμα του χρόνου»).). 19. Ένας άνθρωπος χαρούμενος. δηλ..Ω.Χ. ο Σκορπιός. καθώς ένας άντρας. του επονομαζόμενου και Βασιλιά Ήλιου. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι παίζουν σ’ έναν κήπο. Είναι η εποχή των δύο φρικτών και φονικών παγκοσμίων πολέμων. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ. Ας δούμε πρώτα τι ακριβώς γράφει ο Τόμας στο ως άνω βιβλίο του για την κάρτα «Ο Γελωτοποιός». υδρογονοβόμβα στη σακούλα του «Γελωτοποιού».). δεύτερο και τελευταίο. ένα λιοντάρι κι έναν ταύρο.. Στις τέσσερις γωνίες υπάρχουν τέσσερα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου: ο Υδροχόος. που αποδείχτηκαν απείρως δαπανηροί και ανόητοι (20 ός αιώνας μ. προσπαθεί να τον αρπάξει από το πόδι. Ο Ήλιος. Στο σημερινό.Χ.). 22. η Μεγάλη Αικατερίνη και ο Μέγας Φρειερίκος (18ος αιώνας μ. που συμβολίζουν αντίστοιχα έναν άνθρωπο.). μπροστά σ’ έναν ατέλειωτο τοίχο. γαβγίζοντας. που είναι μεν η 21 η στη σειρά από . Μία κόρη. Ο Κόσμος. εποχή απολυταρχισμού με κυβερνήτες όπως ο Μέγας Πέτρος. Είναι η εποχή της επανάστασης. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο είναι και η τελευταία κάρτα Ταρό! (21ος αιώνας μ.»..

Καταρχάς δεν μπορεί κανένας σοβαρός άνθρωπος να διαφωνήσει με τις παραπάνω διαπιστώσεις του Αυστραλού ερευνητή. τον 20 ό αιώνα. αλλά στην πραγματικότητα – για λόγους ανεξήγητους – φέρει τον αριθμό «0» (μηδέν»): «Ο Γελωτοποιός είναι το επόμενο χαρτί (στην πραγματικότητα η κάρτα δεν έχει αριθμό. Κριστιάν Πιτουά και άλλοι – την τοποθετούν μπροστά-πριν από την τελευταία κάρτα). αλλά οι Γάλλοι Δάσκαλοι της χαρτομαντείας – Δρ. οι οποίες – κατά την άποψή του – ταιριάζουν με την κάρτα Ταρό που φέρει την ονομασία «Ο Γελωτοποιός» (κατά άλλες μεταφράσεις το ιταλικό “Il Matto” ή το αγγλικό “The Fool” του εν λόγω χαρτιού της τράπουλας Ταρό μπορεί στα ελληνικά να αποδοθεί και ως «Ο Ανόητος» ή «Ο Τρελός». Ο γελωτοποιός βαδίζει προς έναν γκρεμό.. Η αμάθεια και η πνευματική τύφλωση τον οδήγησαν ως την άκρη του γκρεμού». Ζεράρ Ανκός-Papus. Αυτή είναι η αναπαράσταση του 20 ού αιώνα. οι πόλεμοι δεν ήταν τόσο δαπανηροί και ηλίθιοι. Η προφητεία δεν είναι και τόσο αισιόδοξη για τον αιώνα μας. φορώντας φανταχτερά ρούχα και έναν σκούφο γελωτοποιού.). που θα του έδινε το ταξίδι στον χρόνο. σ’ ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας.. Ένας άνθρωπος χαρούμενος. Ποτέ πριν. όπου ο άνθρωπος ιδιαίτερα του δυτικού ημισφαιρίου κατάντησε εντελώς ηλίθιος: υπερκαταναλωτικός και τεμπέλης. που θα είχε επιπτώσεις για ολόκληρο το Σύμπαν. αλλά είναι αληθινή.τις κάρτες Ταρό. Τι έχει ο γελωτοποιός στον σάκο του. προχωρά απρόσεχτα προς μιαν άβυσσο.. Ο άνθρωπος έγινε ηλίθιος. προσπαθεί να τον αρπάξει από το πόδι. γαβγίζοντας. Και φυσικά αρμόζει η κάρτα αυτή στον αποκαλούμενο και ως «αιώνα της βλακείας». Ο γελωτοποιός κρατά ένα ραβδί κι έναν σάκο. Η εποχή μας έχει παραμορφωθεί από δυο φρικτούς και φονικούς παγκόσμιους πολέμους. γιατί έχασε τις προοπτικές. Στα παραπάνω γραφόμενα του Άντριου Τόμας έχουμε να κάνουμε μερικά σχόλια και συμπληρώματα. Αββάς Αλφόνς Λουΐ Κονστάν-Eliphas Levi. Ένας σκύλος. κάθεται μπροστά στο «χαζοκούτι» της TV και παρακολουθεί όλες εκείνες τις ανοησίες και τα προγράμματα «πλύσης εγκεφάλου» που του «σερβίρουν» διάφοροι επιτήδειοι! Και φυσικά αυτός ο τύπος ανθρώπου (“Homo Idioticus”!) .. Μήπως μια βόμβα υδρογόνου.

σύμφωνα με έναν δικό μας ορισμό.. εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός. Και βεβαίως κατάντησαν έτσι την ανθρωπότητα εκείνοι οι «σκοτεινοί» κύκλοι που την θέλουν άβουλο άθυρμα στα χέρια τους. Η δε ανατροπή του συνταγματάρχη Καντάφι στη Λιβύη και ο μαρτυρικός του θάνατος βαπτίζονται από τους ίδιους «προοδευτικούς» κύκλους ως... «Επιχείρηση ειρήνης». όπως ακριβώς προέβλεψε ο Τζορτζ Όργουελ στο έργο του «1984».. η έννοια «αιώνας» σημαίνει το «σύνολο εκείνο των γεγονότων. και συνακόλουθα στην ιστορική έρευνα..είναι ο σύγχρονος μαζάνθρωπος που στερείται πλήρως εγκυκλοπαιδικών γνώσεων. που ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη!!! Είναι πλέον σαφές ότι αυτή η εποχή (του «Γελωτοποιού» της κάρτας Ταρό) έφτασε στο τέλος της: το 2012 αναμένεται το πέρασμα της ανθρωπότητας σε μια Νέα Εποχή.. όπως είχαν αποκαλέσει π.. αλλά σε ιστορικό επίπεδο.. που εντάσσονται σε μια ευρύτερη ιστορική νομοτέλεια». Άρα. Έτσι. «νίκη των αντικαθεστωτικών επαναστατών». που δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως από μόνος του.. αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΑ βρισκόμαστε στο τέλος του 20ού αιώνα! Μάλιστα. αιρέσεις. τελευταία! – κάρτα Ταρό. σήμερα οι πολεμικές επιχειρήσεις βαπτίζονται. αυτή που έχει την ονομασία «Ο Κόσμος».χ. τον βάρβαρο βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999 οι ψευτοσοσιαλιστές Τόνι Μπλερ και Χαβιέρ Σολάνα.. [να σημειωθεί εδώ ότι ιστορικά ένας αιώνας ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ακριβώς 100 χρόνια! Βέβαια. τώρα μπορεί μεν να έχουμε 2011 και να είμαστε χρονολογικά στον 21ο πλέον αιώνα. σύμφωνα με μια άλλη παράλληλη εκδοχή. τρομοκρατία. ημερολογιακά 100 χρόνια είναι ένας αιώνας. αφενός για να μπορούν να την ελέγχουν ολοκληρωτικά και αφετέρου για να μπορούν να εφαρμόζουν παντού τα βρώμικα συμφέροντά τους (πόλεμοι. το ιστορικό αυτό μεταίχμιο συμπίπτει με την έτερη . που βυθίζεται μες στην κατάθλιψη και την απόγνωση και που καμία χαρά δεν νιώθει απ’ τη ζωή του. διαφθορά σε κάθε έκφανση της ζωής.. την εποχή που λέγεται ότι συμβολίζει η επόμενη – και.).. ενώ όλοι βλέπουν ότι οι χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής πέφτουν όλες μία προς μία στα χέρια των ισλαμιστών φονταμενταλιστών...

να σημαίνει την ενοποίηση του κόσμου.. Ίσως αυτό. δηλ.. όταν η Ίσις βρήκε το κομματιασμένο πτώμα του άντρα της Όσιρι.000 ετών – είναι όντως εκπληκτικό ότι «πέφτουν» αμφότερες το έτος 2012!. Οι δύο αυτές ταυτόχρονες μεταβάσεις. μπόρεσε και του ξανάδωσε ζωή.. «Ο Κόσμος». Παρασταίνεται μια κόρη. . αρχέγονο παιδί του χρόνου». κυρά των στοιχειών. η αντίστοιχη αιγυπτιακή Παναγία. Είναι σίγουρο ότι κάτω από την προστασία της θα έρθει μια εποχή ειρήνης». που κρατά μια μαγική ράβδο και περπατά στα σύννεφα. Ο Λούκιους Απούλιους περιγράφει την Ίσιδα. «Ο Κόσμος». ο Υδροχόος. Οι λαϊκές παραδόσεις της χώρας του Νείλου διηγούνται ότι.] Ας δούμε τώρα τι ακριβώς αναφέρει ο Άντριου Τόμας στο παραπάνω του έργο. αιώνα και χιλιετίας – έστω κι αν σ’ αυτή την περίπτωση μια «χιλιετία» σημαίνει περίοδο περίπου 2. τη θηλυκιά προστάτιδα δύναμη του σύμπαντος: «Είμαι η Φύση..κοσμοϊστορική-αστρολογική μετάβαση. σχετικά με την τελευταία κάρτα Ταρό: «Το τελευταίο χαρτί. έναν αετό. μ’ ένα λουλουδένιο στεφάνι. Στις τέσσερις γωνιές του χαρτιού υπάρχουν τέσσερα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου. ο Λέων και ο Ταύρος. που συμβολίζουν αντίστοιχα έναν άνθρωπο. που ξεκίνησε με τη γέννηση του Χριστού) στην αναμενόμενη «Εποχή του Υδροχόου». αλληγορικά. Το γεγονός ότι αυτό το χαρτί αναφέρεται σ’ όλο το σύμπαν ενισχύεται κι από την ίδια του την ονομασία. το πέρασμα της ανθρωπότητας από τη λεγόμενη «Εποχή των Ιχθύων» (την εποχή δηλ. η μάνα του Σύμπαντος. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι αυτού του μεγάλου κύκλου Ενότητας κι Αδερφοσύνης. ο Σκορπιός. ένα λιοντάρι κι έναν ταύρο. αποτελεί ένα κρυπτογραφικό κείμενο για τον 21ο αιώνα. Σήμερα αυτή η κόρη είναι η Ίσις.

. Η «Κόρη» αυτή που «θα κυβερνήσει τον κόσμο» είναι βέβαια – όπως γράφει κι ο ίδιος ο Τόμας – η Αιώνια Θηλυκή Αρχή.. του. στην οποία «Όλος ο κόσμος θα γίνει Ένα» και θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά που άλλοτε «χώριζαν» τους ανθρώπους! Η φυλετική καταγωγή. η θρησκευτική πίστη. ο εθνικός αυτοπροσδιορισμός. κατά την Εκκλησία. ο πόλεμος. η κοινωνική τοποθέτηση και η πολιτική ιδεολογία δεν θα αποτελούν πια χαρακτηριστικά διαφοροποίησης μεταξύ των ανθρώπινων όντων. η δύναμη της Γυναίκας. αλλά και στην Ελλάδα του πρωθυπουργικού αδελφού Αντρίκου Παπανδρέου. Στη Νέα Εποχή της Μητέρας-Γης θα ξεπηδήσει και πάλι απ’ το κουτί του παραπάνω αρχαιοελληνικού μύθου η Ελπίδα.. αφού ΜΙΑ θα είναι πλέον η πλανητική Πανθρησκεία (η πλανητική «θεωρία των πάντων»!). Η γυναικεία κυριαρχία θα σταματήσει – σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από νεοεποχίτικους και όχι μόνο κύκλους – την παρακμή του ανθρώπου και θα βάλει τέλος σε όλα τα κακά που ξεπήδησαν κάποτε απ’ το Κουτί της Πανδώρας: η αρρώστια... που με επίφαση την οικολογία θα εξαπλωθεί παντού πάνω στην υφήλιο. Θα είναι άραγε η περίφημη «Θρησκεία της Γαίας». ο θάνατος... οικουμενισμού). ως προς το να αποκτήσει η ανθρωπότητα «ενιαία πλανητική περιβαλλοντική συνείδηση».Το «μήνυμα» λοιπόν που εκπέμπει ο Τόμας με τα παραπάνω γραφόμενά του είναι σαφές: έρχεται η εποχή της παγκοσμιοποίησης (δηλ. πηγη . Αλ Γκορ. που (ύστερα από χιλιάδες χρόνια στη «σκιά» της ανδρικής μυϊκής-υλιστικής δύναμης) ανέρχεται και πάλι στην επιφάνεια! Η επιστροφή αυτή στη μητριαρχία θα συμβάλλει στην πνευματικότητα του ανθρώπου και στην ανύψωση και προβολή όλων εκείνων των ποιοτικών και ανώτερων στοιχείων που τον συγκροτούν σαν προσωπικότητα.. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τις ανάλογες πρωτοβουλίες του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ..

html#ixzz2jwZj9fLQ . που θα κυβερνήσει τον κόσμο!ΔΕΙΤΕ!!!Πώς ερμηνεύει ο Άντριου Τόμας τις 22 επίμαχες κάρτες Ταρό...ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ μία προς μία!!! http://thesecretrealtruth.. η Αιώνια Θηλυκή Αρχή.blogspot.ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΟ «ΕΙΔΑΝ» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Η «Κόρη» («Ίσιδα».Δύο Θερμοί και ένας Ψυχρός παγκόσμιος πόλεμος..).com/2013/11/22.Το διαβάσαμε από το: ΣΥΜΠΤΩΣΗ..