Cea mai periculoasa boala din lume poate fi tratata 1 Home§ 2 Sănătate§ 3 Info§ 4 Cea mai periculoasa boala

din lume poate fi tratata§ CANCER ! " # $#A!A CARE SE %#A&E &RA&A Asta'i (om imparti un mesa) postat de o doamna pe o retea de sociali'are* unde ne de'(aluie ade(aruri +miraculoase+ de tratare a cancerului, Este o relatare* rolul nostru de a impartasi acest mesa) e doar de informare*atat, Conclu'iile* parerile si teoriile pri(ind aceasta metoda naturista consideram ca totusi trebuie discutate cu specialistii in domeniu, - Știu că un cunoscut profesor uni(ersitar care se ocupă de bolna(ii de rinic.i din Clu) i"a recomandat unei prietene să bea /n fiecaredimineață*pe stomacul 0ol* c1te un pa.ar de apă cu o lin0uriță de bicarbonat de sodiu /ntr"o 'i și un pa.ar de apă cu 'eama de la o lăm1ie /n cealaltă 'i* tratatmentul fiind continuat 'ilnic* alternati(* timp de o lună de 'ile, %rietena mea a scăpat de cancerul de la rinic.i și acum /și menține starea de sănătate fiind atentă la apa și m1ncarea ce o consumă, 23in păcate m1ncarea din 'ilele noastre este otră(ită cu tot felul de c.imicale2E"uri* conser(anți* coloranți4 care sunt foarte canceri0eni, Aproape că nu poți 0ăsi m1ncare fără aceste otră(uri,,, care ne /nșeală papilele 0ustati(e și ne /mbolnă(esc 'i de 'i pe noi și pe copiii noștri, Nu cred că marii fabricanți de m1ncare au cura)ul să"și consume produsele acestea otră(ite cu bună

:i se recomandă tratamentul cu bicarbonat /mpotri(a bolii>4 Este considerat că un a0ent anti"microbian cu spectru lar0 /mpotri(a infec9iilor bacteriene :i ciupercilor care trăiesc /n mediu acid* dar adău01nd bicarbonatul /n limonadă se sc. <i dacă ai posibilitatea* plantea'ă un lăm1i 2copac4 /n curtea sau /n 0rădina ta.imbă %H"ul corpului* :i se afirmă că este de mare folos /n toate felurile de cancer 2notă= cancerul este produs de o ciupercă numită Candida...555 mai eficient dec1t c. %ro(ine de la cei mai mari fabrican9i de medicamente din lume* care afirmă că după mai mult de 25 probe de . . 7ructul este un citric..4 C1nd eram mici părinții ne dădeau să bem un pa.imbă %H"ul or0anismului? este eficient /mpotri(a para'i9ilor interni* (iermilor* re0lea'ă tensiunea arterială mare :i este antidepresi(* combate tensiunea :i tulburările ner(oase.știință.isturilor :i tumorilor.imioterapia. Sursa acestei informa9ii este fascinantă. Este de 15. 3e:i i se atribuie mult mai multe proprietă9i* cea mai interesantă este aceea de a a(ea efect asupra c.ustul este a0reabil :i bine/n9eles nu produce efectele oribile ale c. &oate păr9ile sunt utile. C1te persoane mor /n timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună /n pericol profiturile multimilionare ale marilor corpora9ii6 A:a cum se :tie lăm1iul arbore este mic. A:a că* de acum /nainte po9i să a)u9i un prieten care are ne(oie* spun1ndu"i că este fa(orabil să bea lăm1ie cu bicarbonat ca să pre(ină boala.. Această plantă este un remediu /mpotri(a cancerului (erificată /n toate felurile de cancer.imioptrapiei. Nu ocupă mult loc* este cunoscut cu numele de limonero* lăm1i* lima. $icarbonatul sc.. !ăm1ia 2Citrus limonum Risso* Citrus limon 2!4 $urm* Citrus medica4 este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. 3e ce nu am aflat de asta6 7iindcă e8istă or0ani'a9ii interesate să 0ăsească o (ersiune sintetică* care să le permită să ob9ină c1:ti0uri fabuloase.ar de apă cu bicarbonat de sodiu c1nd a(eam probleme cu di0estia sau ne puneau să facem 0ar0ară cu apă cu bicarbonat de sodiu c1nd a(eam limba albă2de la candida albicans4 sau afte bucale și toate treceau ca prin minune. %ulpa se poate m1nca ca atare sau se folose:te /n mod normal la băuturi* :erbet* dulciuri. Interesul pentru această plantă se datorea'ă puternicelor sale efecte anti"canceri0ene... %rima dată c1nd (rei să bei un suc* cere"l din lăm1ie naturală* fără conser(an9i.

Componentele acestui arbore au demnstrat că ac9ionea'ă de 15. Iti ia o secunda sa distribui acest articol* o secunda in care poti sal(a o (iata > . <i ce este /ncă :i mai uimitor= acest tip de terapie cu e8tras de lăm1ie :i bicarbonat* distru0e doar celulele mali0ne de cancer* neafect1nd celulele sănătoase.imioterapeutic* folosit /n mod u'ual.555 mai bine /ncetinind cre:terea celulelor canceroase ca :i produsul AdriamBcin* un dro0 c.laborator* reali'ate /ncep1nd din 1@A5 frotiurile au arătat că distru0e celulele mali0ne /n 12 tipuri de cancer* inclusi( cel de colon* de s1n* de prostată* de plăm1n* de pancreas.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful