Provocarea creierului

Exersarea creierului este la fel de importanta ca exersarea muschilor. Pe masura ce imbatranim, este important sa ne tinem mintea in forma. Proverbul: “Daca nu-l folosesti, il pierzi " se aplica si creierului. Ceea ce urmeaza este o cale de a-ti verifica nivelul de inteligenta din prezent. Fa acest test si vezi daca il mai ai sau il pierzi. Dupa ce raspunzi la fiecare intrebare, mergi la raspuns. OK, relaxeaza-te, linistete-ti mintea si da-i drumul.

Ce pui in toaster?

Raspunsul este “paine." Daca ai spus "toast," renunta acum si fa altceva. Incearca sa nu te ranesti. Daca ai spus “paine," mergi la intrebarea 2.

Spune “sapte" de 5 ori. Acum spune pe litere “sapte." Ce beau vacile?

Raspuns: Vacile beau apa. Daca ai spus “lapte," nu trece la intrebarea urmatoare. Creierul tau este supra stresat si e aproape in flacari. Ar trebui sa te multumesti cu a citi ceva usor, ca de exemplu “Lumea Copiilor”. Daca ai spus “apa“, atunci treci la intrebarea 3.

Daca o casa rosie este facuta din caramizi rosii si o casa albastra este facuta din caramizi albastre, si o casa roz este facuta din caramizi roz, si o casa neagra este facuta din caramizi negre, din ce este facuta o sera verde?
Raspuns: Serele sunt facute din sticla. Daca ai spus “caramizi verzi," de ce continui sa citesti aceste intrebari?? Daca ai spus “sticla,“ mergi la intrebarea 4.

Daca minutarul unui ceas se misca cu 1/60 dintr-un grad in fiecare minut, atunci cu cate grade se misca intr-o ora?

Raspuns : 1 grad. Daca ai spus "360 grade " sau orice altceva in afara de 1 grad, trebuie sa te felicit ca ai ajuns pana aici, dar nu poti ramane in liga noastra. Ia-ti creionul si iesi! Oricine altcineva sa treaca la intrebarea finala.

Fara sa folosesti calculatorul Tu conduci un autobuz de la Londra la Milford Haven in Tara Galilor . La Londra, 17Raspuns: urca in autobuz. oameni La Reading, sase striga tare!si 9 urca. Oh, coboara Nu-ti amintesti propriul nume? La Swindon, doi coboara si patru urca. La Cardiff, 11 Esti TU...chiar in primul rand scrie ca coboara si 16 urca. TU oameni coboara La Swansea, trei conduci autobuzul. si cinci urca. La Carmathen, sase coboara si trei urca. Apoi ajungi la Milford Haven. Care este numele soferului?

Trimite la toti cei care rad de memoria ta …si vezi cum se descurca ei!

Dar ssh! Nu le spune Ca nici tu nu te-ai descurcat prea bine.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful