You are on page 1of 2

De Groep IDEWE levert een gentegreerde service op het vlak van preventie, welzijn op het werk en milieu.

Met zon 700 medewerkers en regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Walloni samen met ruim 35 000 klanten uit het bedrijfsleven, de sociale sector en de overheidsdienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygine, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid, veiligheid in de bouw ). Door de verdere uitbreiding zijn wij voor ons kantoor te Antwerpen (tewerkstellingsregio as Antwerpen - Gent) op zoek naar een nieuwe collega (m/v)

Veiligheidscordinator / EPB-verslaggever
Uw perspectief Als veiligheidscordinator ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de veiligheid op bouwwerven. Je volgt de uitvoering van de toegewezen projecten en bezoekt dagelijks een aantal werven. Je functie omvat o.a. : Het opmaken en opvolgen van dossiers veiligheidscordinatie zowel voor de ontwerpfase als voor de verwezenlijking van het dossier; Het opmaken van postinterventiedossiers; Het cordineren, adviseren en controleren op naleving van de afgesproken preventiemaatregelen; In functie van de behoeften wordt u ook ingezet voor bouwprojecten voor specifiek advies naar bouwveiligheid. Daarnaast werk je als EPB-verslaggever een dossier uit van in ontwerpfase tot bij de indiening van de aangifte. Dit omvat : Het opmaken van de voorafberekening; Het indienen van de startverklaring; Het opvolgen van de EPB-verslaggeving tijdens de werfuitvoering; Het indienen van de verslaggeving. Uw profiel Master / bachelor in een technische richting (industrieel ingenieur, bachelor bouwkunde) of evenwaardig door ervaring; Beschikken over het diploma veiligheidscordinator niveau A of B en / of erkenning als energieverslaggever, kandidaten die n van deze kwalificaties niet bezitten dienen bereid zijn om deze op korte termijn te behalen; Het diploma van preventieadviseur vormt een bijkomende troef; Ervaring in de bouwsector is noodzakelijk, ervaring in een gelijkaardige functie is een voordeel; Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden; Je bent flexibel wat verplaatsingen betreft. Ons aanbod Wij bieden jou een gevarieerde job in een stabiele, uitdagende werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling (o.a. door deelname aan opleidingen). Voor deze functie is een aantrekkelijk verloningspakket voorzien (inclusief bedrijfswagen), aangevuld met verschillende extralegale voordelen : maaltijdcheques, extralegale kinderbijslag, groeps- en inkomensverzekering en een interessante verlofregeling.
1/2

Wil jij aan de slag bij d referentie in preventie? Voor meer informatie over deze vacature en om u kandidaat te stellen kan u contact opnemen met Sandra Cordemans, adviseur HRM (sandra.cordemans@idewe.be), Interleuvenlaan 58, 3001 Heverlee tel. 016/390 591. Bijkomende informatie over Groep IDEWE vindt u op www.idewe.be

2/2