You are on page 1of 9

Model crosetat 7

Se croseteaza un lant de baza lejer, multiplu de 10+2 plus doua ochiuri de lant pentru completarea modelului. R1 si R3: 3 ochiri de lant pentru a forma un piciorus, cate un piciorus mare in fiecare ochi. R2: 1 ochi de lant, se sare un ochi, 1 piciorus mic intre doua picioruse mari, *se sar 4 ochirui, se fac 6 picioruse mari de la dreapta la stran a de!a lun ul piciorusului pe "erticala, inca 6 picioruse mari de la stan a la dreapta de!a lun ul piciorusului urmator pe "erticala, se sar 4 ochiuri, 1 piciorus mic intre doua bride, se repeat de la * la *si se termina randul cu piciorus mic in ultimul ochi. R4: 1 ochi de lant, se fac 6 picioruse mari de la dreapta la stran a de!a lun ul piciorusului pe "erticala, inca 6 picioruse mari de la stan a la dreapta de!a lun ul piciorusului urmator pe "erticala, *se sar 4 ochiuri, se face un piciorus mic intre bride, se sar 4 ochiuri, se fac 6 picioruse mari de la dreapta la stran a de!a lun ul piciorusului pe "erticala, inca 6 picioruse mari de la stan a la dreapta de!a lun ul piciorusului urmator pe "erticala*, se repeatde la * la * si se incheie randul cu un piciorus mic in ultimul ochi.

*un piciorus mic in cea de a doua brida. in acelasi ochi inca 2 picioruse mari. se termina randul cu 3 picioruse mari in loc de $. 1 piciorus mic. R3: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. *3 picioruse mici in a doua. *# picioruse mari in inelul de pe randul precendent. R2: 1 ochi de lant. 3 picioruse mici*. se repeta de la * la *. R1: 1 ochi de lant. se repeta de la * la * se termina randul cu 1 ochi de lant si 1 piciorus mare. un piciorus mic in cea de a doua brida*.Model crosetat 6 Secroseteaza un lant de baza lejer. se sar 3 ochiuri. Se repeta randurile de la 1 la 4. se repeta de la * la *. . 1 ochi de lant. $ picioruse mari in inelul din randul anterior*. se termina randul cu 2 picioruse mici in loc de 3. a treia si a patra brida a randului anterior. se repeta de la * la *. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. 3 ochiuri de lant*. *3 ochiuri de lant. R4: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus.

se repeta de la * la *. se repeta de la * la * si se termina randul cu 3 ochiuri de lant si un picior mare. *# ochiuri de lant. 3 ochiuri de lant. R2: 1 ochi de lant. *# ochiuri de lant. # picioruse mari in inelul din randul anterior.Model crosetat 5 Se croseteaza un lant de baza lejer. se repeta de la * la *. $ ochiuri de lant. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. # picioruse mari in . 3 ochiuri de lant. se sar # ochiuri*. 3 picioruse mari unite in cea de a doua. *un piciorus mic in inelul din randul anterior. un piciorus mic in inelul din randul anterior*. R4: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. # ochiuri de lant. un piciorus mic. se sar 2 ochiuri. *1 piciorus mic. # ochiuri de lant. un piciorus mic in inelul din randul anterior*. se termina randul cu 1 piciorus mic. R1: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. R3: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. 3 ochiuri de lant si un piciorus mare. in acelasi ochi inca 2 picioruse mari. 3 ochiuri de lant. a treia si a patra brida.

se repeta de la * la *. Se repeta randurile de la 2 la #. 3 picioruse mari unite in cea de a doua. un piciorus mic in inelul din randul anterior. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. R1: 3 ochiuri de lant.3 ochiuri de lant. in ochiul urmator un picorus mic. se sar 3 ochiuri. *3 ochiuri de lant. . in ochiul urmator un piciorus mare*. *3 ochiuri de lant. se repeta de la * la * si se incheie randul cu 2 picioruse mari unite in loc de 3. a treia si a patra brida*. un piciorus mare. se sar 3 ochiuri. un piciorus mic in inelul din randul anterior. # ochiuri de lant. se repeta de la * la * si se incheie randul cu 3 picioruse mari in loc de #. Model crosetat 4 Se croseteaza un lant de baza lejer. R5: 3 ochiuri de lant.inelul din randul anterior*. 3 ochiuri de lant.

se repeta de la * la *. un piciorus mare*. *$ picioruse mari in inel. 3 ochiuri de lant. se repeta de la * la *. 1 ochi de lant. Se repeta randurile de la 2 la $. un piciorus mic in cea de a patra brida. 3 ochiuri de lant.R2 si R5: 3 ochiuri de lant. un piciorus mare. *1 ochi de lant. un piciorus mare*. R4 si R7: 3 ochiuri de lant. se repeta de la * la *. . Model crosetat 3 Se croseteaza un lant de baza lejer. se . 1 piciorus mic in inel. *se sar 3 ochirui si se face un piciorus mare. un piciorus mic in inel. R3 si R6: 3 ochiuri de lant. *3 ochiuri de lant. un piciorus mare*. multiplu de %. R1: 3 ochiuri de lant. doua ochiuri de lant. un piciorus mare in primul ochi din cele 3 sarite.

continua apoi cu 4 picioruse mari*. R2: 3 ochiuri de lant. se sar 3 bride. Se repeta de la * la* si se termina randul cu 2 picioruse mari. Se repeta de la * la* si se termina randul cu 2 picioruse mari. R3: 3 ochiuri de lant. doua ochiuri de lant. *4 picioruse mari in inel. multiplu de 10 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. se sar 3 bride. un piciorus mare in prima brida din cele 3 sarite*. Model crosetat 2 Se croseteaza un lant de baza lejer. un piciorus mare. Se repeta de la * la* si se termina randul cu 2 picioruse mari. un piciorus mare. un piciorus mare. *4 picioruse mari in inel. un piciorus mare in prima brida din cele 3 sarite*. un piciorus mare. doua ochiuri de lant. Se repeta randurile 2 si 3. .

trei ochirui de lant si un piciorus mic in primul ochi al inelului*. se sar 4 ochiuri. un piciorus mic in primul ochi al inelului. in ochiul urmator se fac 4 picioruse mari. Se repeta randurile 2 si 3. Model crosetat 1 . R2: 4 ochiuri de lant. *3 ochiuri de lant. se repeta de la * la * si se termina randul cu trei ochiuri de lant. se repeta de la * la * si se termina randul cu 1 ochi de lant si un piciorus dublu in primul ochi al randului anterior. 3 ochiuri de lant. patru picioruse mari*. se sar patru ochiuri. trei ochiuri de lant.R1: 4 ochiuri de lant. R3: 1 ochi de lant. un piciorus mic. se sar patru ochiuri si se face un piciorus mic. *3 ochiri de lant. se repeta de la * la * pana la terminarea randului. se sar patru ochiuri. 4 picioruse mari in cea de a patra brida*. *trei ochiuri de lant. 4 picioruse mari in cea de a patra brida.

un piciorus mic in primul ochi din cele trei) si un piciorus mare' *se sar doua ochiuri. se repeta de la * la * si se termina randul cu doua picioruse mari. in ochiul urmator se croseteaza un piciorus mare. un picou. se sare un ochi' in ochiul urmator se face un piciorus mare. un picou. un picou. R2& 3 ochiuri pentru a forma un piciorus. un piciorus mare*' se repeta de la * la * si se termina randul cu un piciorus mare.Se croseteaza un lant de baza lejer. un piciorus mare. un piciorus mare*. se sare un ochi' in ochiul urmator se face un piciorus mare. un piciorus mare*' se repeta de la * la * si se termina randul cu un piciorus mare. *se sare peste picou. un piciorus mare. in ochiul urmator se croseteaza un piciorus mare. . un piciorus mare' *se sar doua ochiuri. R3& 3 ochiuri pentru a forma un piciorus. un picou (3 ochiuri de lant. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. doua ochiuri de lant. R1& 3 ochiuri pentru a forma un piciorus.

.Se repeta randurile 2 si 3.