You are on page 1of 2

Fericirea depinde de noi. Secretul fericirii este sa ii faci pe ceilalti sa creada ca ei sunt cauza fericirii.

Unii produc fericire oriunde se duc; altii oricand se duc. Cel mai bun mod de a te inveseli este sa incerci sa inveselesti pe altcineva. Nimanui nu-i pasa daca esti trist asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit. Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Daca nu esti niciodata speriat, stanjenit sau ranit inseamna ca nu risti niciodata. Niciodata nu accepta sfatul cuiva care nu a avut problemele tale. eoria descrie ceea ce putem observa. Doar doua lucruri sunt infinite! universul si prostia omeneasca. Si nu sunt si"ur in le"atura cu primul. #ncearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare. Nici o problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel de cunostinte la care a fost creata. Sin"ura modalitate si"ura de a nu "resi este sa nu ai idei noi. Cultura nu este urmare a scolii ci a dorintei de o viata de a o dobandi. Nevoia este mama inventiei. Succesul vine de obicei la cei care sunt prea ocupati sa-l caute. Nu supravietuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteli"ente, ci cele mai usor adaptabile. Sin"ura cale de a descoperi limitele posibilului este de a le depasi pana la imposibil. E mai bine sa stii cateva intrebari decat toate raspunsurile. #n toate diferentele de opinie, adversarul nostru este nebun. Cand m-am nascut am fost atat de surprins incat nu am vorbit cam un an si jumatate. Daca Dumnezeu nu ar e$ista, ar fi necesar sa-l inventam. %rietenii vin si pleaca dar dusmanii se aduna. Unii oameni devin importanti in timp ce altii devin istorie. #mportant nu este unde esti ci spre ce cale te indrepti.

Aristotel (384 BC - 322 BC) Al Batt, in National Enquirer Oscar Wilde Mark !ain C"nt#ia Nel$s Burton %ills &ulia 'orel 'idne" &( %arris Al)ert Einstein Al)ert Einstein Al)ert Einstein Al)ert Einstein Al)ert Einstein Al)ert Einstein Anoni$ %enr" *a+id #oreau C#arles *ar!in Art#ur C( Clarke &a$es #ur)er Oscar Wilde ,racie Allen (-./0 - -.04) 1oltaire (-0.4 -228) #o$as &ones 3#ili4 El$er*eWitt Oli+er Wendell %ol$es &r(

&alorezi atat cat te apreciezi. 5rancois 6a)elais. -732 Mark !ain (-837--. Curajul inseamna rezistenta la frica. nicidecum absenta fricii. &iata nu merita traita daca nu o traiesti cu placere. stapanirea fricii.-/) 1ictor" in *e8eat .