You are on page 1of 5

Adevarul este ca nu m-am transformat in Pamela peste noapte, dar de pieptul mi-a crescut cu 5 cm si forma sanilor s-a modificat, implinindu-se (si forma asta

noua nu mi s-a modificat desi am intrerupt de aprox. o luna tratamentul) Produsele pe care le-am folosit au fost: capsule de lemn dulce (am ales capsule in locul ceaiului, deoarece gustul nu era bun), ceai de hamei, tinctura de marar, ulei din germeni de grau si tinctura de mladita de zmeur. ata cum am luat eu aceste produse: !imp de " luni, cate "# de zile$luna. %ele &# zile de pauza au fost in timpul menstruatiei, cand tratamentul trebuie intrerupt.

'iua &,",( - & lingurita$o doza de tinctura de zmeur$zi. Aceasta are rolul de a pregati terenul pentru celalalte produse. 'iua ),5,* - & lingurita tinctura de zmeur + & lingurita tinctura de marar. 'iua ,,-,. - & lingurita tinctura de zmeur + " lingurite tinct. marar + inceperea masa/ului cu uleiul de germeni de grau 'iua &#,&&,&" - pe langa cele de mai sus se adauga ceaiul de hamei si capsulele de lemn dulce (cate "$zi)

• 'iua &(-"# - & lingurita tinct. zmeur + " ling. tinct. marar + masa/ cu ulei de germeni de grau + & ceai de hamei + " capsule lemn dulce.

'iua "#-(# - pauza, dupa care se reia Aceasta schema de tratament am facut-o dupa ce m-am consultat cu un medic homeopat si cu un endocrinolog. 0per ca nu v-am plictisit daca aveti nelamuriri sau orice alte pareri le astept cu drag

Tehnica de masaj pentru marirea sanilor
O tehnica foarte eficienta de marire a sanilor este o tehnica de masaj numita si "metoda doctorului Chang", Pentru executia acestui tip de masaj de marirea sanilor, trebuie sa va asezati in pozitia sezand astfel incat sa puteti presa unul din calcaie (daca e posibil e preferabil sa fie calcaiul drept) pe deschizatura vaginului, mai ales spre zona clitorisului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. aca nu puteti faceti aceasta presiune cu piciorul in zona vaginului, puteti folosi un obiect rotund si destul de dur ( de ex o minge de tenis ), pe deschidura vaginului, si daca este posibil chiar pe clitoris. Presiunea realizata cu calcaiul drept asupra zonei vaginului trebuie sa fie moderata, insa suficient de ferma pentru a crea chiar o stare de efervescenta erotica. !ceasta presiune asupra clitorisului va va face sa simtiti o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale. "n etapa urmatoare frecati#va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut, aceast exercitiu va va energiza si va va incalzi mainile. "n etapa a treia asezati#va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. $asati#va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic% acest gen de masare a sanilor are cat efect cresterea volumului sanilor. Pentru rezultate trebuie sa va masati sanii cu aceasta miscare circulara de minim &' de ori pana la maxim &'( de ori, de ) ori pe zi, minim * luni. "n timpul masajului de marire a sanilor este bine sa folositi uleiuri sau creme care ajuta in marirea sanilor, precum uleiul de germeni de grau sau uleiul de marar. Uleiul de germeni de grau, este un produs care se poate procura acum din majoriatea magazinelor cu produse naturiste+ se aplica ,n doze moderate, de -#& ori pe zi. !re efect estrogen si este foarte bogat ,n vitamina E. Uleiul de marar, este un preparat ce poate fi realizat de oricine prin macerarea semin.elor de m/rar, fin m/cinate cu r01ni.a electric/, ,n ulei vegetal (preferabil ulei de masline). Propor.ia folosit/ ,n general este de &( de grame de pulbere din semin.e de m/rar la )(( ml de ulei de m/sline. 2e las/ la macerat timp de & s/pt/m0ni, dup/ care se filtreaz/, iar restul de plant/ se arunc/. 3leiul rezultat, puternic aromat, va fi folosit de )#& ori pe zi. 4antitatea de ulei folosita pentru un masaj trebuie s/ fie moderata% se mai adaug/ ulei doar ,n m/sura ,n care acesta poate fi absorbit f/r/ dificultate ,n piele. "ntr#o primele zile de executare a masajului de marire a sanilor este posibil s/ apar/ u1oare dureri ale s0nilor (este un fenomen frecvent la majoritatea metodelor naturale de cre1tere a lor) care vor dispare ,ns/ dup/ *#5 zile de tratament.

Pentru marirea sanilor folositi plantele cu stimulare hormonală
6itoterapia este probabil cea mai veche metoda pentru a modifica marimea sanilor. 3rmatorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru cresterea sanilor+ seminte de marar (!nethum graveolens), r/d/cin/ de lemn dulce (7l8ciriza glabra), inflorescen.e de busuioc (Ocimum basilicum), semin.e de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macin/ cu r01ni.a electric/ de cafea sub form/ de pulbere, dup/ care se amestec/ ,n p/r.i egale% se ia - linguri./ de amestec de & ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se .ine sub limb/ un sfert de or/, dup/ care se ,nghite cu ap/.

Creme si lotiuni pentru marirea sanilor
Folosirea cremelor si lotiunilor pentru cresterea a sanilor, nu este o profedura foarte eficienta cand este folosit singura, dar daca este folosita in combinatie si cu alte metode de cresterea sanilor, cremele pentru marirea sanilor pot declansa o crestere substantiala a marimii sanilor. 4remele tipice pentru augmentare contin un mix de ierburi impreuna cu niste chimicale usoare care stimuleaza cresterea celulelor grase din sani fara a dezvolta celule grase si in alte parti ale corpului. 4remele pentru marirea sanilor au si alte efecte cosmetice, facand sanii mai fermi si mai catifelati, imbunatatind aspectul general al acestora.

Exercitii si gimnastica pentru marirea sanilor
4ele mai populare exercitii de marire a sanilor sunt flotarile. "ata modul corect in care trebuie sa faceti flotarile+ -) !sezati#va cu fata in jos pe stomac pe o suprafata dreapta. )) "ndoiti genunchii si incrucisati glezenele. &) !cum incepeti sa indoiti coatele in timp ce tineti palmele in linie cu umerii. *) 9amaneti in echilibru pe palme si coate si ridicati#va corpul, tinand gleznele incrucisate. "n acest fel, nu ridicati prea multa greutate. :u intindeti coatele la maxim cand va ridicati corpul # va poate cauza probleme ale incheieturilor.

5) "ncet coborati#va intreg corpul, dar nu va intindeti jos. 9educeti unghiul numai pana cand bratele ajung in aceeasi linie cu podeaua. !r trebui sa incercati sa faceti -( flotari consecutive (sau cate puteti), marind numarul pe masura ce musculatura devine mai puternica. ;xercitiile pentru marirea sanilor, ca oricare alte exercitii, trebuie executate in imbracaminte adecvata, pe o suprafata plata comfortabila. aca nu sunt facute cu grija, aceste exercitii pot avea alte efecte. :u va suprasolicitati si opriti#va imediat daca aveti dureri, nu va simtiti bine sau va simtiti tensionate. Practicand aceste exercitii zilnic sau de cel putin ) sau & ori pe saptamana va va ajuta sa aveti sani mai fermi si mai "obraznici". "n plus, prezinta si avantajul de a va intari muschii spatelui, ajutandu#va sa va imbunatatiti postura. Alimentatiasanatoasacu efect de marireaa sanilor ;xista alimente cum ar fi dulciurile cu zahar, carnea cu hormoni de crestere, produsele de patiserie, anumiti aditivi alimentari sintetici care pot determina o crestere in volum a sanilor, dar este o crestere dizarmonioasa, sanii devenind moi si fara forma (aspectul "pufos", flasc al multor femei din Occident, unde predomina alimentatia de acest tip), ceea ce, fireste, nu este de dorit. "n schimb, o alimentatie lacto#vegetariana, cu multe legume si fructe proaspete, este de natura sa creeze premizele unei dezvoltari armonioase nu doar a sanilor, ci a intregului corp. "n afara de acest mod natural de alimentatie, mai exista asa#numitele alimente#medicament pentru cresterea sanilor, iar acestea sunt+ maslinele negre si uleiul virgin de masline, soia si mai ales germenii de soia, germenii de grau si uleiul de germeni de grau, frunzele, inflorescentele si semintele de marar, frunzele de telina, miezul de nuca, alunele neprajite, semintele de floarea soarelui neprajite. !ceste alimente vor fi consumate in cantitati cat mai mari pe o perioada de timp de minim ' luni.

Folosirea tehnicii de hipnoza pentru marirea sanilor
Tehnicile de marire a sanilor prin hipnoza sunt practicate in mod curent pe tot globul, fiind utilizate de sute de femei doresc sa isi creasca, micsoreze sau sa modifice forma sanilor,. 2i asta deoarece noile tehnici hipnotice de marire a sanilor pot determina o crestere a sanilor cu pana la & masuri si exista o probabilitate foarte mare ca rezultate sa fie pe lunga durata sau permanente< Prin hipnoza mintea ta constientizeaza cum trebuie sa arate corpul tau si ii transmite acestuia semnalele potrivite. ar hipnoza este foarte delicata si trebuie efectuata doar deterapeuti foarte bine pregatiti cu o moralitate foarte ridicata, si o capacitate mare de autocontrol al gandurilor.

O sarcina creste marimea sanilor
2e stie ca la femeile insarcinate are loc si o crestere in volum a sanilor, marime care se pastreaza atat dupa perioada de graviditate cat si dupa perioada de alaptare, dar este necesar a se combina cu exercitii de masaj si de gimnastica pentru ca acestia sa isi pastreze si forma dupa ce femeia numai alapteaza.

In medicina traditionala chineza (TCM) dimensiunea sanilor, sanatatea lor si starea generala de sanatate a organismului sunt in stransa legatura. Toate aceste trei caracteristici pot fi imbunatatite

prin cateva practici si o alimentatie echilibrata. Acestea sunt mai simple, mai eficiente, mai putin costisitoare si mai lipsite de efecte secundare decat oricare dintre cremele si suplimentele "naturiste" care se gasesc pe piata, fie ele loussant, !onder Cream, "robust, Miracle ust, reast #ucces si chiar e$tractele de marar sau de mladite de zmeur. 1. Gasiti o suapapa de siguranta pentru stress. In conformitate cu TCM, stresul, frustrarea, o suparare nerezolvata %oaca un rol deosebit de important in aparitia multor tipuri de afectiuni ale sanilor, fie ele maligne sau benigne. Teoria medicinei traditionale orientale sugereraza ca cel mai bun lucru pe care il poate face o femeie pentru sanii proprii este sa se rela$eze si sa risipeasca stresul prin practici zilnice. Aceasta poate include &oga, meditatia, e$ercitiile de rela$are, acupunctura, refle$oterapia sau oricare metode echivalente. 2. Incercati masajul zilnic al sanilor. 'otrivit TCM orice tip de masa% terapeutic (cu precadere masa%ul Tui(na ( al punctelor de acupunctura) a%uta corpul sa indeparteze efectele stresului precum si sa imbunatateasca circulatia energiei, a flu$ului nervos, a sangelui si a lichidelor corpului. )ricat ar parea de simplu masa%ul sanilor are un efect rasunator asupra functionarii intregului organism, deoarece sanii reprezinta locul prin care trec principalele meridiane energetice* ale stomacului, splinei, ficatului, rinichilor si inimii (nu e$ista varsta limita pentru aceasta). 'e langa efectele legate de functionare organelor respective, masa%ul sanilor are un efect benefic asupra starilor de depresie, libidoului scazut, sindromului premenstrual, echilibrului hormonal si bineinteles asupra aspectului, sanatatii si dimensiunii sanilor. Atasam alaturat o preocedura de automasa% a sanilor care poate fi completata cu presarea si a altor puncte de acupunctura functie de conditia +umneavoastra (pe care vi le poate mentiona acupunturistul sau practicianul TCM la care va tratati in mod obisnuit ( vom incerca ca pe unele dintre ele sa vi le prezentam in partile viitoare ale articolului de fata). Tehnica aceasta de automasa% este simpla, fara dureri si cere doar cateva minute pe zi. 'entru persoanele care doresc sa isi mareasca dimensiunile sanilor, este necesar ca masa%ul sa fie facut de doua ori pe zi a cate ,-(.- de minute (cu e$ceptia perioadei de ciclu). Masa%ul se face cu un amestec de ulei de fenicul, geranium, aloe vera si luminita de noapte ()enothera er&throsepala) sau pur si simplu cu ulei de masa% pentru copii (si aici vom veni cu amanunte in saptamnile viitoare) . Masa%ul este, de departe, cea mai efectiva metoda de a dobandi o dimensiune si fermitate de invidiat a bustului. (,( se preseaza usor cu degetele in %urul mamelonului fiecaruia dintre sani timp de , minut/

(.( masa% al sanului de la subtioara catre centru cate , minut fiecare/

(0( folosind ambele maini, se maseaza din lateral si de %os spre mamelon cate , minut fiecare/

(1( folosind ambele maini, se maseaza de %os in sus, central cate , minut fiecare/

(2( una dintre maini sustine sanul iar cealalta mana maseza spre interior timp de cate , minut/

(3( Comprimati usor sanii simultan spre interior si apoi spre in sus de cate .- de ori.

4eti putea gasi in literatura de specialitate sau pe Internet (5ouTube) felurite proceduri de masa% al pieptului, inclusive cele de drana% limfatic. Acesta este asemanator, insistandu(se indeosebi asupra a$ilelor si ganglionilor din zona respectiva.