You are on page 1of 0

Exam : 0B0-102

Title : BEA 8.1 Certified Developer: Portal Solutions

Ver : 01-14-2009

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


QUESTION 1:

Which statement is true about applying entitlements to a desktop portlet?

A. Entitlements cannot be applied to a portlet.
B. The administrator can set only the view check box.
C. Only portlet titlebar options that are enabled by the developer can be set.
D. The administrator can set only the view, Edit Remove Maximize and Minimize check boxes

Answer: D

QUESTION 2:

You created a page flow in which the flow enters an action method, then is forwarded to a
J SP.
What are two ways to bind information into this flow, so that the J SP can access the data
using Xscript? Choose two

A. The action method adds information to the request object.
B. The J SP method reads a value from a pageContext variable.
C. The J SP contains a form for which the action is bound to an action FORM Bean.
public member variable.
D The action method calls private in the page flow class; the method initializes a
E. The action method increments a private member variable for which two private access or
methods are provided.

Answer: A,D

QUESTION 3:

The WebLogic Administration Console allows the user to customize (filter) the local server
log based on message fields. Console the code fragment below. A user could display only
"MYApp" messages if a filter was put on which log field?
Mylogger =new
Weblogic.logging.NonCatalogLogger ("MyApp");
Mylogger.info ("Application started.");

A. User
B. Application
C. Subsystem
D. Timestamp
E. CustomSetting

Answer: C

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

QUESTION 4:

In J ava page flow technology the @jpf: catch annotation can be used in which two
locations? (Choose two)
A . In the Global.app file
B. Before an action method
C. Before the "begin" action method only
D. Before any method in a. jpffile. With the @jpf: exception - handler annotation

Answer: A,B

QUESTION 5:

Which three statements are true about the Portal Cache mechanism?
(choose three)

A. Caches are scoped to the Web application
B. You can set the time-to-live and a maximum, cache size for each cache.
C. Developers can defined their own caches using the portal cache framework
D. You can flush an entire cache or invalidate a specific ley in the cache using the Portal
Administration Tool.

Answer: B,C,D

QUESTION 6:

Which tag allows in-line content to be displayed if a user belongs to a specified user
segment?

A. <pz:div>
B. pz:showdoc>
C. pz:contentQuery>
D. <pz:contentSelector>

Answer: A

QUESTION 7:

What determines the header and footer content of a portal desktop?

A. The desktop
B. The shell file
C. The portal file
D. The Look and Feel file

Answer: B
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


QUESTION 8:

You are adding a new Property Set that interfaces through the Unifield User Profile
interfaces.
To map your stateless session Bean implementation, you must modify which file?

A. web.xml
B. p13n_ejb.jar
C. pz_taglib.jar
D. um_taglib.jar
E. weblogic-application.xml

Answer: B

QUESTION 9:

In Workshop, you are creating Web service A, which must call an external Webservice B.
From within the implementation of A, how would you call B?
A. create a Web service control
B. You cannot do this in Workshop
C. Create a J MS control and select "Web Service enabled"
D. Create an asynchronous J ava control and select "Web Service enabled"

Answer: A

QUESTION 10:

A User Profile is an aggregation of which types?

A. Types
B. Profiles
C. Segments
D. Groups
E. Property Sets

Answer: E

QUESTION 11:

Which three conditions can be used to dynamically evaluate a visitor's inclusion in a user
segment? (choose three)

A. The current date is later than a specific date.
B. A Content types has a specific value.
C. The visitor has specific characteristics.
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

D. The visitor is granted a specific entitlement.
E. The visitor's HTTP request has specific properties.

Answer: A,C,E

QUESTION 12:

When an event is created by extending the trackingevent class, where is the schema for the
event contained?

A. In an XSD file
B. In an inner class
C. In a separate class
D. In a .properties text file

Answer: A

QUESTION 13:

Your gambling portal has two pages. The "Minors" page is for visitors under 18, and the
"Adults" page is for visitors 18 or over. You have been told to add a "What's New" portlet
and make it available on both pages.
Which solution does this, without unnecessary steps?

A. Create one portlet, put an instance of it on each of the two pages.
B. Create one portlet, use an entitlement to determine whether it displays on each page.
C. Create one portet, put it on one page, on the other page, use the <ph:placeholder>tag to reference the
first page.
D. Create one portlet, set its Forkable property to true, when the portlet is rendered it displays in a
placeholder on each page.

Answer: A

QUESTION 14:

A theme that is represented by one theme file can be shared by which constructs?

A. Skins and shells
B. Skins and layout
C. Skeletons and shells
D. Skins and skeletons

Answer: D

QUESTION 15:

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

Exhibit

Given the information shown in the exhibit, which statement is true?

A. The code is temporarily suspended at a breakpoint.
B. The code is not suspended until it reaches the code return new Forward index
C. If the code is suspended the value of the local variable I, at this moment is undefined.
D. The third icon from the lefty in the menu bar area provides the capability to control entry into
a remote method

Answer: A

QUESTION 16:

You must define property in a Property Set. You want to limit visitors to selecting one of
the value "apple" "pear" or "kiwi" or no value. If no value is selected, you want to use
"kiwi" as the default value.
Which types of property do you create?

A. Single restricted
B. Multiple restricted
C. Single unrestricted
D. Multiple unrestricted

Answer: A

QUESTION 17:

Which three are valid entries for the "empty content search" part of a content selector
when comparing with document type properties? (Choose three)

A. Events
B. Behavior
C. A Literal value
D. An HTTP request property
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

E. A user Profile Property Set value

Answer: B,C,E

QUESTION 18:

Using Workshop's interactive debugging windows, how can you evaluate expressions,
dynamically?

A. Open the Watch window, enter the expression, and select Evaluate
B. Open the Locals window, enter the expression, and select Evaluate
C. Open the Streams window, enter the expression, and select Evaluate
D. Open the immediate window. Enter the expression and select Evaluate
E. Open the Expressions window, enter the expression, and select Evaluate

Answer: D

QUESTION 19:

Consider the following code:
<PZ:CONTENTsELECTOR RULE =ArrayContentSelectorRule?id=results?/>
<utility:forEachInArray iddoc?array=?%=results%>?>
<%=doc.content%>
</utility:forEachInArray>
If the rule identified by myContentSelectorRule is satisfied when evaluated, what is the
result?

A. No visible output
B. The J SP fails to compile
C. A series of images that satisfy the rule displays
D. A series of documents that satisfy the rule displays

Answer: B

QUESTION 20:

On a stateless session Bean component, which interface would you extend, when defining
access to an external data set that is part of your Unified User Profile?

A. UUPropertySet
B. PropertyManager
C. DataPropertyManager
D. EntityPropertyManager
E. CustomerPropertyManager

Answer: D
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


QUESTION 21:

When developing custom skins, which action prevents the loss of change during product
upgrades?

A. Add new entries anywhere in the skin.properties file.
B. Add new entries at the end of the skin.properties file.
C. Create a skin_custom.properties file in the same directory as the skin.properties file.
D. Create a new skin_custom.properties file under a new directory for your skin.properties file.

Answer: C

QUESTION 22:

What are two purposes of creating a desktop? (choose two)

A. to provide a deployable enterprise application
B. to provide a specific access point for entitled users
C. to provide a Web application development package
D. to provide a visual development area for Workshop composition
E. to provide an administrative mechanism for controlling resources

Answer: B,E

QUESTION 23:

In the directory "myCONTENT" THERE ARE TWO CONTENT FILES: DOGS.HTML
AND BIRDS.J PG. You intend to load this content, and some content metadata, using the
BulkLoader.
What are two techniques to specify content metadata for these files? (choose two)

A. Edit the two files, by embedding <meta>yags.
B. In the BulkLoader execution script, specify a list of metadata values as a command-line
argument.
C. In the "myContent"directory, create a file called dir.md.properties that contains name-value
pairs.
D. Create two md.properties files dogs html.md.properties and birds.jpg md.properties, that
conatin name-value pairs and put them in the "myContent" directory.

Answer: C,D

QUESTION 24:

Which method of the com.bea.p13n,events,EventListner interface contains the code that is
executed when the event occurs?
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


A. onEvent ( )
B. diAction ( )
C. handleEvent ( )
D. triggerAction ( )

Answer: C

QUESTION 25:

If a user clicks an image or link, which tag generates a behavior event?

A. <ContentTracking:clickContent>
B. <ContentTracking:displayContent>
C. <ContentTracking:clickContentevent>
D. <BehaviorTracking:clickContentEvent>
E. <BehaviorTracking:displayContentEvent>

Answer: D

QUESTION 26:

Which restriction is placed on the <cm:getProperty>tag?

A. It cannot retrieve a collection
B. It cannot retrieve a J PG file
C. It cannot retrieve an XML file
D. The property that is retrieved must be stored in a variable before it can be printed

Answer: B

QUESTION 27:

The rule for the segment segmentA is that the "username" property in the "Demographics"
property set must be equal to [] system?
What is the output of the following code?
<pz:div rule =segmentA?wwelcom <%-userName%></pzdiv>

A. No output
B. Welcome
C. Welcome system
D. Welcome administrator
E. There is not enough information to determine

Answer: E

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

QUESTION 28:

Consider the following J SP code section:
<utility:uriContent id="data " uri="<%=uri%>">
<%=data%>
</utility:uriContent>
a PORTLET IS CREATED FROM THE jsp AND ADDED TO A PAGE PLACHOLDER
.Assume that the URI is a valid address and it is accessible.
With respect to the resulting display of this page, which statement is true?

A. The data variable is the wrong type.
B. The data stream causes a J SP runtime error.
C. The data is surfaced without any problem.
D. Any embedded links in the data will have no side effects.

Answer: A

QUESTION 29:

Which three session tracking events might an application consume? (Choose three)

A. An event that is generated when the user logs in
B. An event that is generated when the session is replicated
C. An event that is generated when the session is invalidate
D. An event that is generated when the user first starts interacting with the site
E. An event that is generated when a specified number of session properties is exceeded.

Answer: A,C,D

QUESTION 30:

Which tag is used to retrieve and display localized static text or messages from a
jspMessage Bundle?

A. <i18n:localize>
B. i18n:getMessage>
C. <i18n:getLocalizedText>
D. i18n:getResourceBundle>

Answer: B

QUESTION 31:

Which functionality is required for a Portal EventListener implementation?

A. Your event listener class must provide an array of event string names when requested by the
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

event service.
B. Your event listener must explicitly register itself, by calling the event service stateless session
Bean from within its constructor.
C. Your event listener class must initialize the event super class with a super call as the first
statement in any overridden constructor
D. Your event service class must provide an implementation for the method signature public
void trigger (com.bea.p13n.events.Evente);.

Answer: A

QUESTION 32:

Consider this J SP code:
<pz:contentSelecttor rule=arrayRule?id=arrayed?/>
What is the correct type for the variable myId?

A. A content type
B. A content node
C. A array of content nodes
D. An array of file descriptors

Answer: D

QUESTION 33:

On which component can you change the Layout type?

A. Book
B. Page
C. Portlet
D. Desktop
E. Application

Answer: B

QUESTION 34:

Which three portlet types can be created using the Portlet Wizard? (Choose three)

A. WLI PORTLET
B. J sp PORTLET
C. Struts portlet
D. Web service portlet
E. J ava page flow portlet

Answer: B,C,E
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


QUESTION 35:

Which three values are attributes that can be specified by the <i18n:localize>element?
(choose three)

A. Locale
B. Language
C. Message Name
D. Base Bundle Name
E. Resource Bundle Reload interval

Answer: A,B,D

QUESTION 36:

Which two are child tags of the <netui=template:template />tag? (choose two)

A. name
B. section
C. setAttribute
D. defaultPage
E. parametersName

Answer: B,C

QUESTION 37:

Exhibit

How does WebLogic Portal find the SMTP host for outgoing mail?

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

A. It is set as request parameter in thankyou.jsp
B. It is set as a session parameter in thankyou.jsp
C. It is configured using the SMTP Manager in the WebLogic Console
D. It is configured using the ,ail Service in the Portal Administration tools.

Answer: D

QUESTION 38:

Consider the following code:
/**
* @common:control
* /
private com.bea.p13n.controls.login.UserLoginControl myControl;
Which action, in Workshop, generates this code?

A. Insert a new EJ B control
B. Insert a new pageflow control
C. Drag and drop a web service control
D. Drag and drop the corresponding portal control onto the Page Flow Design view

Answer: D

QUESTION 39:

To display debugging messages from your code, or to display debugging output for
WebLogic Portal classes, which file do you put in your domain root directory, to be used
with the com.bea.p13n.util.debug.Debug class?

A. debug.out
B. system.err
C. debug.properties
D. weblogic.properties

Answer: C

QUESTION 40:

The J spBacking interface can be implemented to create a backing file. Which is a method
on this interface?

A. preRender
B. preInstigate
C. preVerifyData
D. preBackupData
E. preEventGeneration
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


Answer: A

QUESTION 41:

You are building a portal that generates revenue from advertising. You have a banner ad
on the Welcome page. You want to populate the banner with an image that can change
each time a user visits your portal or clicks the browser Refresh button:
What is the simplest way to accomplish this generic content rotation?

A. Create a user segment for each group of users, then use the <pz:div>tag to wrap personalized
content.
B. Create a placholder, and add a default query for it that displays the range of content you want.
C. Use the <pz:contentQuery>tag to return an array of all images, then write a simple
random-number generator to select an image to display
D. Create a placholder and a campaign. Set up the campaign with content actions that put
different types of content in the placeholder for different types of users.

Answer: B

QUESTION 42:

Which two statements are true about creating a custom Ant build script for a Workshop
project? (choose two)

A. Workshop has some proprietary extensions to Ant that cannot be used in a custom Ant build
script.
B. You can call wlwBuild from your custom Ant build script to generate an .ear file for your
application
C. You can export the build script used within Workshop to use as a starting point for your
custom Ant build script
D. If your custom Ant build script contains new task definitions unknown to Workshop.the must
be executed outside of the IDE.

Answer: B,C

QUESTION 43:

What are three ways to enable error pages within Portal applications? (Choose three)

A. Associate a J SP page with an error page, through a J SP directive
B. Associate HTTP error codes with error pages, in the deployment descriptor
C. Associate java exception classes with error page, IN THE DEPLOYMENT DESCRIPTOR
D. Associate a J SP page with an error page, through a javaDocs documentation comment

Answer: A,B,C
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


QUESTION 44:

You completed your development, you want to test your Portal application. Ear file in a
separate WLS domain before progressing to the administrative tuning phase. The target
domain and your development domain do not share a common database.
What action should you perform with respect to the Workshop applicationRoot/data
folder?

A. Deploy the Portal application .ear file unchanged
B. Click the sync.button in workshop
C. Copy the Portal database to the target system and then deploy the application .ear file
D. Create a desktop using the Portal administrative interface before deploying application .ear
file

Answer: A

QUESTION 45:

A Web application is developed with the capability for debug messages to be turned
on or off through in the deployment descriptor (<context-param>)
How can the value of the setting be retrieved from a J SP?

A. <% string debugString =page.getAttribute ("DEBUG"); %>
B. <% string debugString =config.getAttribute ("DEBUG"); %>
C. <% string debugString =page.Context.getInitParameter ("DEBUG"); %>
D. <% string debugString =application.getInitParameter ("DEBUG"); %>

Answer: D

QUESTION 46:

When applying a <ps:getRestrictedPropertyValues>tag to a J SP page, which statement is
true?

A. getRestrictedPropertyValues requires a propertySetType attribute value.
B. getRestrictedPropertyValues can be used only as a child tag to Portal Utilities tag
C. There is an equivalent java control that performs the same function as
getRestrictedPropertyValues
D. GetRestrictedPropertyValues CAN BE USED ONLY ON A PROPERTY THAT HAS THE
CHOICE TYPE MULTIPLE restricted.

Answer: A

QUESTION 47:

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

Which three statements about segments are correct? (Choose three)

A. <pz:div>elements can be nested.
B. Segment can be included in content selector rules.
C. Segment are one way of enforcing rule-based classification of the user population
D. Segment can employ combinations of property set and content comparisons in the rule
composition.

Answer: A,B,C

QUESTION 48:

How do you deploy a new Portal application in exploded directory format, while the
WebLogic Server is running production mode?

A. Using WebLogic Workshop
B. Using the wlwBuild command
C. Using the Portal Administration tool
D. Using the WebLogic Administration Console

Answer: D

QUESTION 49:

Your application has Struts interoperating with page flows. There is a page under the
folder Helloworld.
A Struts module is specified in the Web project's /WEB-INF/web.xml file:
<init - param>
<param-name>config/Helloworld</param-name>
<param-value>/someDir/struts-config-Helloworld.xml
</param-value>
</init-param>
What is the problem in this scenario?

A. There is no problem.
B. The Struts module should not be registered in the /WEB-INF/web.xml.
C. J SP pages that raise actions using the Struts module should be put in the same directory
D. Page flow actions will not be found, because there is a naming conflict between the page flow
and the Struts module.

Answer: D

QUESTION 50:

A layout includes which two files? (Choose two)

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

A. A laf file
B. A menu file
C. A theme file
D. A layout file
E. An. Html.txt file

Answer: D,E

QUESTION 51:

DRAG DROP
Match each task with the Behavior Tracking component that performs it.


Answer:


QUESTION 52:

When using the <um:getproprty>tag in a J SP, to avoid retriving the specified property
value from the Anonymous user profile, what must be done?

A. Ensure that the visitor is authenticated
B. Ensure that the visitor is authorized to access the J SP
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

C. Use the <um:getprofile>tag before using the <um:getproperty>tag
D. Ensure that the visitor has value set for that property, so that no default value is used.

Answer: C

QUESTION 53:

A developer create a Portal application and launches the test browser from Workshop to
begin testing immediately, the developer decides that a font color needs to be changed in
one of the skin's CSS files.
After changing the CSS file, what is the least amount work that the developer must do to
test the effects of the change?

A. The developer must refresh the page in the browser
B. The developer must only close the test browser and restart it from within Workshop
C. Because a skin file was changed, the developer must rebuild the entire Portal application then
restart the test browser
D. Because a skin file was changed the developer must rebuild the Portal WebProject then restart
the test browser

Answer: A

QUESTION 54:

Which three tasks can be performed using the Application Properties feature of
workshop? (Choose three)

A. Set breakpoint for debugging
B. Specify a source control system
C. Specify server connection information
D. Specify the font used to display your source code
E. Export an Ant script that can be used to build your application

Answer: B,C,E

QUESTION 55:

Your users belong to Group A,B and C. You want to load a specific User Profile, If
possible if the user profile is not found you want to load the Group B profile.
Which code specifies this?

A. <um:getProfile successorKey=?% =groupBkey %>?/>
B. <um:getProfile profileKey=?% =key %>?profileid=id?/>
C. <um:getPrperty property Name=?% username %>?successorName =?>
D. <um:getProfile profilekey=?% =key %>?successorkey=?%groupBkey%>?/>
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


Answer: D

QUESTION 56:

A developer imports an existing database control (a.jcx file) by right clicking a folder in
the Application window and selecting import. The developer drags the database control
from the application window onto the flow view canvas of a page flow.
What happens?

A. A new page is created on the canvas.
B. A new action is created on the canvas
C. A new control displays in the Data Palette
D. A wizard prompts the developer for the SQL command to be used by the control.
E. A wizard prompts the developer for the name of the datasource used by the control.

Answer: C

QUESTION 57:

When using the WebLogic Administration Console, which of the following actions would
result in a deployed and activated Portal application? (Choose two)

A. Uploading the .ear file through the WebLogic Administration server's stage folder
B. Turning on auto-deployment and copying your.ear file to the administration servers stage
folder
C. Using the location directory navigator select your .ear file followed by targeting and naming
the application.
D. Using the location directory navigator select the portal application root folder followed by the
targeting and naming the application

Answer: C,D

QUESTION 58:

Consider the following code:
/**
* @J PF:ACTION
*@jpf:forward name="code53" path=" showInventory.jsp"
*/
protected forward viewAction ( )
(
return new forward ("code53") ;
)
What is the error in this .jpf file?

0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

A. There is no error.
B. The path setting is malformed
C. A Form Bean is required and not provided
D. The Forward Constructor requires two parameters
E. The Forward constructor parameter "code 53" will always generate an exception

Answer: A

QUESTION 59:

Consider the following code:
Protected Forward storephone (userdata ud)
{
HttpSession mySession =this. GetSession ()
USERSESSION.SETaTTRIBUTE ("TPHONE" UD.GETPHONE ( ) ) ;
Return new forward ("telephone") ;
}
Given this jpf action how can this attribute be retrieved from a .jsp file?

A. <netui:label value=(session.tphone)" />
B. <netui:label value=(session.tphone)? />
C. <netui:label value=(session.tphone ( )" />
D. <netui:label value=(session.tphone ( ) }" />
E. <netui:label value=(application tphone)" />

Answer: A

QUESTION 60:

Exhibit

The exhibit is a complete page flow. Which statement is correct with respect to this flow?

A. The action node named action4 might never be called.
B. The flow arrow from first.jsp to action1 requires a name
C. It is not valid to have two actions in a flow without an intermediate presentation node.
D. The presentation node named first.jsp cannot call action1 because it requires an action form
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

Bean instance to be passed.

Answer: A

QUESTION 61:

A J SP produces unexpected results in the test browser,by generating invalid HTML due to
an error in the logic of a loop. To detect the exact cause of the problem, the developer sets a
breakpoint in the J SP and steps through the code, watching each line of HTML that is
generated.
Which debug window enables the developer to display this?

A. Local
B. Watch
C. Streams
D. Callstack
E. Immediate

Answer: C

QUESTION 62:

WHEN CREATING A database control, how does the developer ensure that database
connection pooling will be used?

A. When creating the control the developer is prompted to choose a connection pool.
B. Connection pooling must be enabled for each control individually through the Portal
Administration console.
C. The developer must specify that a connection pool (rather than a datasource) is used, when the
control is created in workshop
D. When creating the control, the developer must select a datasource that is already associated
with a connection pool.

Answer: D

QUESTION 63:

Which two statements are true about nested page flow? (Choose two)

A. A form Bean can be used to pass sata from the nested page flow back to the calling page flow.
B. It is not possible for a nested pageflow to determine whether it was invoked directly or by a
calling page flow.
C. Session state is managed automatically as control moves between a calling page flow and a
nested page flow.
D. When a nested page flow is complete control always returns to the done action method of the
calling page flow.
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing


Answer: A,C

QUESTION 64:

Your project has two user segments; segment 1 and segment 2.
What is a valid condition in the composition of a content selector rule?

A. A logical OR combination of the two segments with one date
B. Alogical AND combination of the two segments with a specific HTTP session property test
C. A logical AND combination of segment 1 a specific date and a specific HTTP request property
D. Alogical AND of the two segments combined with a logical OR of (a specific HTTP session
property with an HTTP request property

Answer: C

QUESTION 65:

Consider the following java code:
/*
*
* A class representing a window on the screen.
*
*@version 102 12 J une 2004
*@author J .Bilthian
*/
class window extends Basewindow {....}
To make the comment a valid J avaDocs comment, what is required?

A. the mandatory javadocs tag @file
B. the mandatory javadocs tag @class
C. two slashes, at the beginning of the comment
D. another asterisk, at the beginning of the comment
E. two forward slashes, at the beginning of each line

Answer: D

QUESTION 66:

Consider the following code:
<render:????? Var="maxhelpurl " windowLabel="helpwindow" state="MAXIMIZED"
mode="HELP" />
To create a URL to a help window in a maximized display, with which tag should you
replace the "?????" string?

A. pageUrl
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

B. windowsUrl
C. renderChild
D. jspContentUrl

Answer: B

QUESTION 67:

A Portal application has nine built-in event types. Three types are related to
shopping cart activity, by the names:AddToCartEvent. RemoveFromCartEvent and
PurchaseCartEvent.
For these three event types what is the correct listner implementation for callback
registration?

A. Strring [ ] evts=(Add To CartEvent? Remove FromCartEvent?Purchase CartEvent?};
return evts
B. Strring [ ] evts={Event.AddToCart Event, Event.Remove FromCartEvent,
Event.PurchaseCartEvent?}; return evts
C. EventListenerRegistration elr =new
EventListnerRegistration(AddToCartEvnt?RemoveFromCartEvent?
D. Callback registration is not available in this context

Answer: A

QUESTION 68:

Which three statements are true about the Tracked Anonymous User feature? (Choose
three)

A. It allows campaigns to be run against an anonymous user.
B. It allows website visitors to specify whether their session is tracked.
C. It requires an Anonymous User Profile to be programmatically created for every session.
D. It starts tracking visitors only after their visit exceeds a predetermined length of time.
E. It allows you to present personalized content over multiple sessions to a visitors who has not
registered.

Answer: A,D,E

QUESTION 69:

A J SP contains this line:
<render:WriteAttribute name="id" value="<%=button.getPresentationId ( ) %>"/>
Which statement is true about render?

A. render is a prefix
B. render is the name of a TLD file
0B0-102

Actualtests.com - The Power of Knowing

C. render is the name of tag handler
D. render is an alias, set previously in a page import directive.
E. Render is a java object, defined previously in a declaration or script let.

Answer: A