JURNALUL UNUI MEDIC
IN TRATAREA CANDIDEI

CUPRINS :
INTRODUCERE...............................................................................................4
DE CE MAJORITATEA TERAPIILOR DAU GRES......................................5
IN CAUTAREA UNUI LEAC..........................................................................7
CUM SĂ FACEȚI MIRACOLUL SĂ FUNCȚIONEZE PENTRU
DUMNEAVOASTRĂ.....................................................................................13
CINCI PASI SPRE SUCCES..........................................................................14
Pasul 1:.........................................................................................................14
Pasul 2:.........................................................................................................14
Pasul 3..........................................................................................................15
Pasul 4..........................................................................................................17
TIMPUL ZILEI........................................................................................18
RELAȚIONAREA CU MESELE............................................................18
CANTITATEA.........................................................................................18
FRECVENȚA..........................................................................................19
DOVEZI ISTORICE.......................................................................................20
PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRĂ – EVITAȚI REACȚIILE DE
CURĂȚARE ...................................................................................................24
STUDII DE CAZ............................................................................................26
CAZURI SPECIALE......................................................................................33
Întrebări frecvente...........................................................................................35
CONCLUZIE:.................................................................................................38

JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI

pag.

3

Acest lucru se va schimba. Autorul și publicistul nu vor fi făcuți responsabili sub nici o formă de nici o parte pentru orice daune directe. a ți încercat până acum multe abordări și ați cheltuit mii de dolari obținând doar rezultate modeste dacă nu deloc. vandabilitate sau competență pentru orice scop. Autorul și publicistul nu sunt reprezentanți sau nu oferă garanții în ceea ce prive ște acuratețea. punitive. incidentale sau care rezultă direct sau indirect din orice folosire a acestui material. indirecte. Toate linkurile sunt în scopuri informaționale și nu se oferă garanții pentru conținutul lor. trebuie cerut și sfatul unui medic competent sau al altui profesionist în domeniul sănătății. Deoarece este întotdeauna un grad de risc implicat. aplicabilitatea sau exhaustivitatea conținutului acestui document. Vă rugăm consultați medicul sau nutriționistul înainte de a face schimbări de dietă sau de a începe un program de exerciții. acuratețea sau oricare alt scop explicit sau implicit. Informațiile conținute de acest document sunt strict pentru scopuri educaționale. autorul acestui document nu este responsabil pentru orice efecte adverse de detoxifiere sau consecințe ce rezultă din folosirea oricăror sugestii sau proceduri descrise în acest document.INTRODUCERE Acesta este sfârșitul deznădejdii. speciale. Autorul și publicistul nu garantează performanța. dacă doriți să aplicați ideile conținute în acest document. Nu mai sunteți prizonierul candidei. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Ca întotdeauna. Citiți această carte și bucurați-vă. sunteți pe deplini responsabili de acțiunile dumneavoastră. eficacitatea sau aplicabilitatea oricăror site-uri listate sau linkuite din acest document. 4 . Astfel. care este furnizat ca atare și fără garanții. Autorul și publicistul declină orice garanții (exprese sau implicite). Dacă sunteți cititorul obi șnuit. Autorul sau publicistul acestui document și al materialelor adiacente au depus cele mai bune eforturi pentru a pregăti acest document.

care mi-a ajutat pacienții să elimine rapid candida. Candida se poate găsi oriunde în corp. Candida se întinde pe suprafața intestinului subțire și interceptează nutrienții pentru folosul propriu. candida este ca un blestem. dar o dată ce există simptome. Majoritatea intervențiilor nu se adresează mecanismului de apărare împotriva candidei. Corpul dumneavoastră completează procesul de digestie în intestinul subțire și aici este locul în care nutrienții sunt absorbiți. preia controlul. Imaginea de mai jos arată de ce candida cauzează atât de multe simptome și este atât de greu de eradicat. precum și multe diete propuse pentru a o trata.DE CE MAJORITATEA TERAPIILOR DAU GRES Candida chinuie mulți americani de ani de zile și au fost multe suplimente. de unde se face răul. deoarece corpul consumă energia sa pe digestie fără să obțină nimic. Prin trecerea la o dietă restrictivă. este intestinul subțire. Candida din mijlocul acestei mingi se poate afla în stare latentă și poate persista în ciuda eforturilor unei diete restrictive. Acest lucru cauzează oboseală. Din aceste motive. dar tot va rămâne o barieră. ea se află întotdeauna în intestine. Candida poate să existe și sub formă de spori care pot rezista perioade lungi fără nutriție și care creează daune exact atunci când credeați că ați scăpat de ei. Locul de unde pornește totul. Candida nu a fost întotdeauna așa răspândită precum este în timpurile moderne. 5 . această barieră se va subția. O dată ce s-a stabilit. Multe substanțe nutritive care nu sunt absorbite de candida devin nedisponibile pentru corp din cauza barierei pe care stratul de candida o creează. Candida este capabilă să producă chimicale care mimează poftele și devastează astfel eforturile voastre de vindecare. candida se poate configura și în formă de minge. Mai mult. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Acest PDF vă spune povestea a cum am descoperit ceva.

Aceasta este o substanță care a fost larg folosită la sfârșitul anilor 1800 și acum în secolul 21 nu există practic nici un fel de informație scrisă despre ea.Tratamentul miraculos al candidei păcălește candida în a lăsa garda jos.Scopul acestui document este de a oferi informa ții și de a vă împărtăși experiența mea proprie. Această solu ție la problema candidei poate fi cea mai puternică și versatilă substanță naturală vindecătoare din istoria țării noastre. 6 . astfel încât eforturile voastre să dea rezultate. Aceasta deschide cutia cu informatii despre epidemia de candida. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag.

clisme. dar am observat că atunci când “călcau pe alături” în schimbările pe care le-au făcut. am avut privilegiul să asist sute de oameni în această tranzi ție și să observ progresul lor. O dată ce am terminat stagiul medical. alimente organice. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Am calculat că fermierii. Am simțit că trebuie să existe ceva ce pot face ca să previn aceste izbucniri din mici scăpări și ca rezultatele de vindecare să fie mai durabile. manifestau o izbucnire bruscă a simptomelor. Mi-am dat imediat seama că această substanță misterioasă era exact ce aveam nevoie pentru a-mi ajuta pacienții să obțină rezultate mai bune. zahăr.IN CAUTAREA UNUI LEAC Așa cum candida se manifestă de multe ori ca o boală a stilului de viață. Am descoperit tratamentul candidei pe când făceam o tranziție a stilului de viață pe care mulți dintre voi veți fi nevoiți să o faceți. apă distilată. și o listă lungă cu ceea ce sunt acum cunoscute drept schimbări ale stilului de viață. este important să stiți că părinții mei m-au crescut în mod obișnuit cu carne. Această substan ță misterioasă vindeca totul și menținea familia sănătoasă. Oamenii se făceau bine. Am dat peste ceva în timp ce studiam anii 1800. chiar și în 1800. astfel citeam diverse studii istorice pentru a-I ajuta pe ei să înțeleagă materiile. erau destul de săraci și orice le-au dat familiilor trebuia să coste în jur de 1 penny sau mai puțin. Ca medic. Vă voi împărtăși câteva dintre poveștile lor. am început să ajut oamenii să se vindece prin dietă. vitamine. Era menționat acolo că fermierii din Statele Unite administrau ceva familiilor lor de două ori pe an. În același timp îmi educam copiii acasă. sucuri și alte alimente care au contribuit la o dietă ce cauzează candida. 7 .

Și eu le-am zis: . Pacient după pacient spuneau terebentină și zahăr. am observat pe când citeam cărțile despre plante.D-le doctor. da. care cheltuie mii de dolari pe an pe cap de locuitor. terebentină și zahăr. Citeam cu copiii mei despre sclavii africani. dacă un sclav folosește acest medicament. iar oamenii trăiesc mai mult și mai sănătos decât americanii.Apoi. Aveam cărți cu leacuri miraculoase. Foarte mulți erau chiar descendenți din sclavi. înseamnă că trebuie să fie la un preț foarte mic și să fie foarte comun. O aprofundare a istoriei mi-a oferit mai multe indicii. 8 . dar am tot întrebat până ce într-un final câțiva pacienți au început să râdă.Există ceva care era foarte ieftin și era administrat de două ori pe an și vindeca totul? Poate era ceva ce mama sau bunica foloseau. Astfel.Bunica. am căutat prin cărțile mele cu plante. Stăpânii se duceau la colibele sclavilor atunci când sufereau de condiții grave și care le amenin țau viața. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Am citit despre ei că aveau ceva ce foloseau și care era extrem de puternic. Acest lucru mi-a întărit credința că ceea ce căutam era eficient. Iar în acele timpuri coloniale era o credință generală că medicamentele amerindienilor erau mai puternice decât cele folosite de americanii colonizatori și că erau și mai puternice decât medicamentele folosite de stăpânii de sclavi. toate medicamentele erau înlocuite sau nu la fel de puternice precum cele folosite chiar de către sclavi. În nici una dintre ele nu exista vreo referin ță la ceva ieftin și care să îmbunătățească sănătatea. nici o mențiune.” Astfel.Cine din familia voastră a folosit terebentină și zahăr? Iar ei au spus: . mi-am spus să-i întreb chiar pe pacien ți. Mi-au spus: . trebuie să fie vorba despre terebentină. Mi-am spus “hmm. La început nu am obținut prea multe informații. și la acel timp aveam peste 300 de cărți. terebentină și zahăr. și tot râdeau și râdeau. Cu toate acestea. Așa că i-am întrebat: . că poporul chinez se pare că cheltuiau 35 de dolari pe an pe cap de locuitor pentru a le oferi cetățenilor un tratament. la pre țuri accesibile și că exista într-adevăr. dar totu și nimic.

încă ia terebentină și zahăr. M-am dus la magazinul de lângă casă și am cumpărat o cutie de terebentină. curiozitatea mea a câștigat. nu am reușit să obțin o întâlnire cu unul dintre ace ști bunici. 9 .Oh nu.Oh.” Într-un final.. Astfel i-am întrebat pe acești oameni: -Cât de multă terebentină? Nu știau. -Cât de des? Și din nou răspunsul era “Nu știu. după șase luni de întrebări și cercetări și fără nici un rezultat. și când a murit bunica dumneavoastră? . Nu era o singură referință la terebentină. este încă în viață. am cumpărat o marcă de terebentină care era “100% esență pură de terebentina“ JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Aceștia erau oameni în jur de patruzeci de ani. sigur că nu. Am spus: . Norocul meu a fost. Are grijă de casa ei și nu prea are contact cu oamenii. fiecare au spus: .Așa că am presupus că bunicii lor erau decedați. -Ce fel de zahăr? -Nu știu. Cumva. -Cât de mult zahăr? -Nu știu.Este o persoană mai solitară.Și voi o folosiți? Iar ei. Am fost foarte impresionată că exista o compatibilitate între a lua terebentină și a trăi independent la o vârstă de peste 90 de ani. .Credeți că ar putea să vorbească cu mine despre asta? Mi s-a spus: .Nu. Nouăzeci și șase de ani și bine sănătoasă. astfel că am căutat în continuare în literatură mai multe informații.

Am devenit destul de curajoasă și a treia zi am luat trei cuburi de zahăr. 10 . vitamina C – luam la acel moment unsprezece vitamine pe zi. fie am să descopăr ceva. eram plină de energie. Descoperisem doza bună. Mai mult. tot ce pot să vă spun este că nu era în mod deosebit plăcută sau neplăcută. l-am mestecat și apoi l-am înghițit cu apă. Nu trebuia să mai iau medicamentele ayurvedice. dar citind eticheta de pe cutia de terebentină mi-am dat seama JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag.Orice cutie de terebentină ați cumpăra va avea o etichetă impresionantă pe ea – așa este legea: 1. Nu mam simțit altfel. în a șaptea zi am sim țit o iritare. astfel dacă muream. Pericol de moarte dacă este înghițit. Am fost apoi la magazinul alimentar și am cumpărat o cutie de cuburi de zahăr. 3. a cincea am luat cinci. Am pus cuburile de zahar pe masă și mi-am zis: asta este!. după orele de la cabinet. Era ca și cum anii de oboseală s-au evaporat pur și simplu. 30 de secunde după ce am luat terebentina. Seara următoare m-am întors în bucătărie și am luat două cuburi de zahăr. 2. nu am simțit nimic. Mi-am văzut de treburile mele și m-am dus la muncă ziua următoare. Fatal. 4. Contactați imediat medicul dacă ați ingerat. am pus unul pe o placă de ceramică. și tot așa. Creierul meu era excepțional de limpede. Mă simțeam așa de bine încât am sărit peste vitamine în acea zi. L-am luat. M-am asigurat că testamentul meu era complet și la vedere. Știam că acesta era secretul. ar fi fost timp să se anuleze întâlnirile cu pacienții din ziua următoare. Fie am să mor. Am decis să iau terebentină seara. Am deschis cutia de cuburi de zahăr. Din nou. m-am simțit minunat. vitaminele mele extra. de 1cm sau mai puțin. Mi-am spus că deoarece eram medic. Nu o pot explica. Senzația de binestare era ca ceva ce nu am mai experimentat vreodată. Provoacă malformații la naștere în California. apoi am picurat terebentina pe cubul de zahăr. acum trebuia să găsesc doza la care reacțiile nu sunt la fel de bune. Într-un final. cel puțin acest avertisment era în regulă. Nu am vrut să ignor totalmente avertismentele de pe cutie. am deschis cutia de terebentină și am turnat pe o linguriță. Așa că a patra zi am luat patru cuburi de zahăr. Acestea se întâmplă să fie cele mai mici cuburi de zahăr. M-am așezat la masa din bucătărie. am notat cănu eram în statul California.

acesta poate fi remediul miraculos pe care îl căutam! Și astfel. fără sa se manifeste efecte secundare. dar am decis că era suficient de lung timp în scopuri științifice. A luat terebentină și zahăr.Oh Doamne. care suferea de dureri cronice la degete (de 30 de ani) și la genunchi (15 ani). și alte probleme destul de vagi. se pare că au trecut cam cinci zile până să simt că aș avea nevoie de pastilele de vitamine. Nu am lăsat ca terebentina să ajungă prin tot cubul al treilea. timp de o săptămână. și peste 3 cuburi de zahăr timp de 2 ori pe săptămână. dacă se administrează o singură doză. Ei. iar durerea ei a devenit din ce în ce mai slabă până a dispărut timp de aproape o săptămână. Am rugat-o și pe cumnata mea: -Vrei să iei terebentină și zahăr? Ea suferea de dureri musculare. practic o singură linguri ță pe zi este doza maximă. 11 . m-am simțit minunat. Cu alte cuvinte. lucrând împreună cu rudele mele și alți câțiva care s-au oferit voluntari. am picurat peste cubul de deasupra și terebentina s-a impregnat în primul și al doilea. hai să văd cât timp durează această senza ție. Astfel. am luat trei cuburi de zahăr. cât timp trebuie să treacă pentru a fi administrată a doua doză și să continuie efectele pozitive. am luat aceste trei cuburi de zahăr și precum prima dată. oboseală. Următoarea problemă era să determin cât de mult puteau fi luate cuburile de zahăr cu terebentină în fiecare zi. Astfel. Apoi m-am dus la mama mea. am luat o linguriță de terebentină. iar durerile sale au dispărut. am concluzionat că trei cuburi de zahăr de două ori pe săptămână era doza necesară pentru a obține rezultate bune. Mi-a spus că este în regulă și a luat terebentină cu zahăr. le-am pus unul peste altul.că era unul dintre efectele secundare de care vorbea. Am luat astfel această doză în fiecare zi. Mi-am spus. Am JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. am dedus că terebentina și zahărul. OK. Astfel am oprit administrarea de terebentină timp de două săptămâni. I-am explicat ce am luat și am rugat-o să încerce. Următorul lucru de care trebuia să-mi dau seama era cât de des o persoană trebuie să ia terebentină și zahăr. Astfel. Mi-am zis: . dar enervante. pentru a o lăsa să fie eliminată din sistem. Nu am experimentat nici un efect advers.

combinată cu zahărul. Nu toate celulele de candida sunt omorâte. De asemenea este ciudat că una este etichetată spre consumul uman. 12 . Toată activitatea reproductivă și metabolică încetează.început să o recomand pacienților care sufereau de boli incurabile pe termen lung. Și din experiența mea lucrând cu oamenii care au ales să se dedice puterii terebentinei. de fapt vindecă. Astfel. curățare și vitamine. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. pe măsură ce candida încearcă sa se salveze și să iasă din ceea ce percepe a fi o situație foarte periculoasă. este expusă la terebentină și moare. zahărul este momeala care cauzează candida să î și lase garda jos. în timp ce alta este interzisă. o substanță fatală. Majoritatea lor își fac bagajul și mărșaluiesc spre ieșire. Aș dori să vă împărtășesc câteva dintre poveștile oamenilor care au luat terebentină și zahăr și din experiențele lor. În graba sa de a obține tot zahărul de care are nevoie. este important să înțelege ți de ce terebentina este o descoperire miraculoasă. Terebentina și zahărul este absolut miraculoasă iar ce este cel mai hilar din acest proces este că terebentina. pentru care nu era o terapie medicală eficientă și oamenilor care nu s-au vindecat complet prin dietă. Candida iubește zahărul. Cu toate că este adaptată la corpul uman precum un parazit. altă substanță dăunătoare. nu poate rezista zahărului. Deoarece ne concentrăm pe candida.

Eșecul poate fi atribuit a 3 lucruri: 1. Neefectuarea lor în ordinea corectă 3. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. am făcut și multe schimbări în dietă. precum și experiența altora. De aceea. Voi sublinia mai jos cum se face pregătirea corpului înainte de a folosi terebentină pentru candida. Există 5 faze pentru tratamentul candida.CUM SĂ FACEȚI MIRACOLUL SĂ FUNCȚIONEZE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ La momentul în care am început să folosesc terebentina. 13 . Efectuarea unui pas incorect. Neefectuarea celor 5 pași 2. cred că nu am experimentat reac ții adverse și am obținut și astfel de rezultate pozitive.

este să eliminați cât mai multe reziduuri din corp. Cea mai neglijată porțiune este intestinul subțire. Notă: Dacă aveți scaun de 3 sau de mai multe ori pe zi. Nu puteți eradica un parazit. Această parte trebuie să fie golită. Dacă intestinul subțire este leneș. Trebuie să duceți gunoiul – acest lucru înseamnă să eliberați intestinul. Acest lucru este de importanță critică. cel mai probabil intestinul subțire este curățat. Curățarea intestinului subțire poate fi obținută dacă beți 1 litru de apă per 27 de kilograme de masă corporală în fiecare zi din pasul 1. pe cât este posibil. 14 . dacă aveți corpul plin de alimentele lui favorite sau dacă sunt pline locurile în care sistemul imunitar ar trimite parazitul. Apoi. bila este blocată și sistemul imunitar nu poate executa acest pas pentru a vă vindeca. Clismele zilnice cu apă călduță distilată sunt de mare ajutor. lua ți ulei de ricin (3 până la 6 tablete) o dată pe săptămână sau o sticlută de citrat de magneziu pe săptămână. în special în săptămâna dinaintea și în cea din timpul administrării terebentinei. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Pasul 2: Pasul 2: Nu mai consumați alimentele preferate de candida. deoarece tratamentul final pentru candida implică eliminarea candidei din tot corpul cu ajutorul sistemului imunitar prin canalele biliare către intestinul subțire.CINCI PASI SPRE SUCCES Pasul 1: Pasul 1: care este foarte important.

Mirodeniile pe care le puteți folosi sunt orice planta cu frunze verzi. înainte de a le cumpăra. legume cu frunze verzi. Dieta pe care o recomand este de fructe și legume proaspete. batoanele energizante. granola. Atât de ignorantă eram. Pâinile care sunt făcute cu drojdie sunt și ele periculoase. Amestecul lor este o anomalie care distruge sănătatea și valorile nutritive ale nucilor. boabele. prăjiturelele de orez. Nu trebuie să consumați băuturi alcoolice. usturoi. laptele de orez. Aproape că m-a dovedit. De asemenea alimente supragătite precum quinoa. înlocuiți toate băuturile cu apă. Mai jos sunt câteva exemple de meniuri pe care să le folosiți cu tratamentul candidei. curry. Observați că alunele. scorțișoară. gătite sau combinate cu altceva. Aceste alimente creează un mediu ostil pentru condițiile de însănăto șire din corpul dumneavoastră. majoritatea candidei se va elimina doar pentru că alimentele preferate nu mai sunt disponibile. precum și o salată crudă pe zi. Prin urmarea recomandărilor de alimentație. Aceste alimente sunt pline de paraziti care stresează sistemul imunitar și fac corpul incapabil să se vindece de candida. Fructele uscate și nucile agravează chiar candida. fructele gătite și uscate sunt absente. Pasul 3 Pasul 3 : Întăriți sistemul imunitar cu alimente care sunt organice sau cultivate local. Mâncați cât doriți. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. cumpărate proaspete și preparate acasă. Studiile care sau făcut în anii 90 pe femeile cu vaginită recurentă au demonstrat că este aceeași tulpină de drojdie precum cea folosită la fabricarea pâinii. Da. piper. Așa că nu mai consumați pâine. Este important să fiți bine hidratați conform protocolului și direcțiilor din pasul 1. 15 . De asemenea. carne și lactate. legume rădăcinoase și dovlecei.Aceste alimente sunt orice fel de alimente care sunt amestecate. etc. Obișnuiam să mi le mixez singură. millet și orez brun sau negru. nucile. cumen.

avocado. O masă din fructe pentru a vă asigura că aveți suficienți carbohidrați. 16 . Orez brun și legume Puteți substitui quinoa. sau faceți o tocăniță de legume. cu atâț mai bine. cartofi dulci. pute ți face o tocana de legume sau o salată.Tratamentul candidozei – Exemple de meniuri Meniu pentru cei care urmează dieta raw: Mic dejun: Apă Toate fructele proaspete care vă plac Prânz: Apă Toate fructele proaspete care vă plac Dacă poftiți la ceva savuros. semințe. Prânz: Salata. cu cât mai mare. Meniu pentru cei care consumă mâncare gătită: Mic dejun: Apă Fructe proaspete cu sau fără ovăz fierbinte sau quinoa gătită cu extra apă până ajunge la consistența unei budinci (consumați fructele înainte și apoi budinca). suc de lămâie sau dressing de salată din papaya. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. nuci. orez roșu în locul celui brun. după ce ați consumat fructe. orez negru. nuci de cocos. Cină: Apă conform cu greutatea corporală precum în recomandările de la pasul 1. Trebuie să conțină cel puțin un ingredient cu frunze verzi. Așteptați între 15 și 30 de minute și apoi consumați o salată mare sau două. Nu ar trebui adăugate grăsimi precum uleiuri (inclusiv cele de salată).

Asta până să observ că pacienții mei care se bazau pe suplimenete. 2 ACES de 2 ori pe zi. Amestecați și beți dimineața.Apă Cină: La fel ca prânzul Apă Notă: Pentru persoanele care consumă alimente gătite. Eu credeam înainte că mai multe suplimente sunt benefice. Multor pacienți le-am spus să reducă sau chiar să nu mai administreze suplimente tocmai din acest motiv. Este o combinație de antioxidanți într-un anumit raport astfel încât să nu eliminați alti nutrienți prin supraalimentarea cu unul singur. ACES este un produs de la Carlston. tot luau mai multe și mai multe și nu se însănătoșeau. este obligatoriu să consume cel puțin o masă crudă pe zi. Pasul 5: Eliminați și respingeți paraziții care încă nu au plecat. este obligatoriu să consume alimente verzi în fiecare zi. 17 . Pentru persoanele care sunt adeptele dietei raw. deoarece candida le consumă și precum orice parazit. * B12 sublingual 1000mcg * Minerale trasoare coloidale de două ori doza de pe sticlă * ¼ cană de semințe de in brun – înmuiați-le peste noapte într-o cană de apă. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Iată o listă cu ceea ce recomand: * 2 Bcomplex 50. O salată sau o tocăniță de legume pot fi de folos. ea este prima care este hrănită. Pasul 4 Pasul 4: Ar trebui să mențineți suplimentele la minim.

dar cu cel puțin două ore înainte de culcare. doza MAXIMĂ este de o linguriță de zi.Acest ultim pas vă va readuce la starea de dinainte de a fi bolnavi. Dacă cântăriți mai mult de 108 kilograme. Se pare că are același efect. atunci veți supradoza terebentina. Îmi pare rău. Luați 3 cuburi de zahăr. 18 . Toate celelalte erau prea mari pentru a fi folosite. Dacă această doză este tolerată. Poate fi luată și seara. Luați o linguriță de terebentină și picurați-o pe cubul de sus. Dacă cântăriți între 18 și 108 kilograme. Este o marcă populară de cuburi de zahăr din Statele Unite care conține cele mai mici cuburi disponibile. Așezați cuburile de zahăr unul peste altul. TIMPUL ZILEI Terebentina poate fi luată dimineața. ½ de linguriță va avea un efect de colaps și de disconfort mai mic. Acum veți folosi terebentina. RELAȚIONAREA MESELE CU Poate fi luată cu sau fără alimente. 2. Oamenii simt că dorm mai bine dacă o iau cu două ore înainte de culcare. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. este posibil să ave ți în corp mai multe microorganisme candida fată de alții și ar trebui să folosiți o doză mai mică. Dacă folosiți cuburile de zahăr mai mari de 1 cm. dar majoritatea oamenilor se plâng că râgâie de la gustul ei pe tot parcursul zilei. 3. veți lua mai mult de o linguri ță pe zi. CANTITATEA Dacă cântăriți între 18 și 108 kilograme. Ele trebuie să fie de 1cm sau mai pu țin pe latură. este în ordine să o creșteți gradual până la doza de o liguriță. dar nu pot menționa marca de cuburi de zahăr aici. Cu alte cuvinte. doza MAXIMĂ este de o linguriță pe zi: 1.

Repetați cu mai puțină terebentină. Dacă cântăriți peste 108 kilograme. Dozajul pe termen lung este o dată pe lună sau de 2 ori pe an. cauzate de candida care nu este capabilă să părăsească corpul. Eu permit o săptămână pentru completarea fiecăruia dintre cei cinci pași.4. 19 . Astfel se completează cei cinci pași. ½ de linguriță ar trebui să nu aibă efecte de colaps și disconfort. Continuați să picurați până ce terebentina ajunge la cubul cel mai de jos și abia îl umezește. este posibil să aveți în corp mai multă candida și astfel ar trebui să folosiți mai puțină terebentină. sâmbătă și marți. precum strămoșii noștri. arunca ți conținutul. Turnați ¾ de linguriță de terebentină peste lingura de zahăr. puteți beneficia de tratamentul cu candida o dată pe zi timp de 4 zile. Repetați cu al doilea și al treilea cub. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. pute ți folosi zahăr alb granulat. Apa ajută să înghițiți remediul contra candida și să-l muta ți din gură spre gât. O linguriță rasă. mestecați de vreo trei ori și apoi înghițiți cu apă. este în regulă să o cre ște ți gradual până la 1 linguriță pe o perioadă de 4 doze. Puneți cubul de zahăr de sus în gură. etc. Dacă fiecare granulă este îmbibată cu terebentină. Câteva granule de zahăr ar trebui să rămână neatinse de terebentină. Dacă această doză nu oferă nici un beneficiu. ani Instrucțiuni pentru persoanele cu simptome de candida de mai mult de doi Dacă vă încadrați la această categorie. FRECVENȚA Repetați acest dozaj de 2 ori pe săptămână: Luni și vineri. Nu este necesar să mestecați. apoi de 2 ori pe săptămână până ce ajungeți în stadiul de pre-candida. SAU Dacă nu găsiți cuburi de zahăr de 1cm sau mai pu țin. Aceștia trebuie făcu ți corect sau vor exista simptome de colaps al microorganismelor. Înghițiți cu apă. 5.

din aplicarea de clisme și apoi de post cu apă timp de cinci până la șapte zile. dar după trei doze a simțit că terebentina nu era chiar ceva ce dorea să ia. ceea ce a prevenit recidiva și care a adus beneficii. iar soțul său era chiar un om de știință cu doctorat.DOVEZI ISTORICE Deci cum ajută terebentina și zahărul și cum se administreaza? Sau ar trebui să clarific cum a fost luată în trecut. Această persoană avea studii superioare. bazată pe alimente integrale timp de câteva săptămâni. 20 . Acum mulți dintre voi recunosc că acestea sunt ceea ce se numesc tulburări autoimune. acestea au fost zonele în care tratamentul a fost de mare ajutor. dar se pare că omoară și bacteriile și fungile. a căutat în cărțile oferite de universitate și a găsit că terebentina s-a folosit în istorie pentru a omorî viermi. și în anumite doze. pe care el nu mi le-a comunicat. Da. Ce am descoperit a fost că aceste persoane au beneficiat din schimbarea dietei cu una organică. Pentru aceste persoane terebentina și zahărul de două ori pe săptămână le-a tăiat poftele. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. iar acestea interferau cu vindecarea lor. Și pentru acest lucru a fost foarte eficientă. Vă voi împărtăși povestea unei persoane care a fost ajutată de acest tratament. Soția lui a luat până la urmă terebentină pentru afecțiunea ei și s-a însănătoșit. pe termen lung și pentru care nimic altceva nu a mers. era chiar sigură de a fi folosită și fără efecte negative. Prima mea înclina ție să folosesc terebentina și zahărul pe oamenii care sufereau de boli cronice. Dar singura problemă universală pe care aceste persoane au avut-o a fost că aveau pofte de dulciuri. Acum. viermi. scleroza multiplă și artrita reumatoidă. moment în care o luau razna. el a fost extrem de îngrijorat că so ția sa de mai multe decenii sar putea gândi chiar să urmeze o astfel de terapie sau interven ție. pofte de carne. Atunci când le-am sugerat că poate terebentina și zahărul ar fi de ajutor. Și la ce m-am gândit prima dată au fost afecțiuni precum lupusul. un alt lucru pe care l-am aflat despre terebentină. vegană. este nu numai că omoară viermii. Cum el lucra la o universitate cu multe posibilități de cercetare. Astfel. pe care toată lumea o știe ca fiind letală.

A spus: -CEEE?! -Da. încât a ș face chiar și asta. Un alt lucru ce ar putea fi de interes la acest punct. știți despre drojdii? Știți despre sindromul drojdiilor? Am avut candidoză în tot corpul. Am spus: -Deci doamnă Jones. A intrat în cabinet fluturând cartea și strigând: -Doctore. doctore. 21 . și despre dovezi ale eficienței sale. Mă simt excelent. cum stați cu candidoza? Mi-a răspuns: -Candidoză. Mi-a spus: -Știți ceva. și am discutat cu ea schimbările în alimentație pe care ar trebui să le facă. mă simt atât de mizerabil. doctore? Sunt atât de sătulă.Nu sunt expert în drojdii. am fost la nu mai știu câți medici și nici unul nu a putut să mă ajute. dar cred că pot să vă fiu de folos. terebentina trebuie să fi avut efect. terebentină și zahăr. am pus-o pe masă și i-am ascultat povestea despre candidoză și despre toate simptomele sale. Am dedus astfel că la cât de răspânđită era candidoza ei. iar apoi i-am sugerat să ia terebentină și zahăr. Am revăzut-o în câteva săptămâni. Multe persoane m-au întrebat despre cercetările făcute pe terebentină. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. am acceptat politicos cartea din mâinile ei. ce candidoză? Nu am nici un fel de candidoză. S-a calmat. apă pe care ar trebui să o bea. dacă nu sunteți expert în astfel de microorganisme. Nici nu vreau să vă văd.O persoană a venit la mine cu o carte denumită The Yeast Connection. timp suficient în care ar fi putut să ia doua doze de terebentină. este să ști ți un pic mai mult despre istoria terebentinei. Am spus: .

Cu siguran ță nu am văzut nici unul din aceste efecte și nici nimeni din cei pe care i-am observat și care au decis să urmeze tratamentul cu terebentină. cu toate că le citesc. cu toate că mă duc la bibliotecă și caut cercetări. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. să căutăm terebentina și tot ce putem găsi este otrăvirea prin terebentină.Ar trebui să spun că nu sunt un mare fan al cercetărilor. Astfel. Acolo se vorbește despre efectele cumplite ale otrăvirii cu terebentină. De asemenea se vorbește despre distrugerea rinichilor și a plămânilor. o carte mult mai groasă de data aceasta. Să sărim la 1999. Poate motivul este dozajul. Ce știm despre terebentină? În primul rând există o companie care se numește Merck. Doza periculoasă de terebentină este de o lingură. 22 . veți afla că terapia cu terebentină este eficientă pentru următoarele: • gonoree • meningită • artrită • dificultăți abdominale • boli pulmonare Lista continuă. Doza folosită cu rezultate foarte bune și efecte secundare minime este de o linguri ță (de ceai). Manualul Merck a fost publicat prima dată în 1899. manualul Merck. realizez totuși că este posibil să nu fie demne de încredere precum par. Dacă veți căuta terebentină în acel manual din 1899. Merck produce ceva ce se numește Manualul Merck. Manualul Merck discută toate bolile care au fost identificate sau pe cele care sunt considerate cele mai importante și identifică diferite tipuri de terapii care sunt adecvate și acceptate pentru ele. deoarece în fiecare proiect de cercetare în care am fost implicată mi s-a cerut să falsific datele. Pot spune din observațiile mele. Este o companie farmaceutică. am luat-o timp de mai bine de zece ani și am observat și cel puțin alți o sută de oameni care au luat-o. Terebentina există și a fost folosită cu succes în anii 1800 și cumva în secolul 21 nu mai știm de ea.

în secolul 21. Și totul se potrivește. ce-i cu terebentina și zahărul? Îți aminteșți ceva despre terebentină și zahăr? Iar ea s-a gândit și s-a gândit. iar bunica sa ar fi putut fi în viață prin anii 1900. acest remediu ar aduce un mare avantaj. Mi-a spus: -Știi ceva? Bunica mea folosea terebentină și zahăr. O persoană de șaptezeci și trei de ani. Este uleiul unui molid. Astfel. după ce mi-am riscat viața și am condus toate aceste cercetări. Astfel avem totuși niste publicații cu informații din anii 1800. Nu știu dacă Parke Davis mai publică manuale medicale complete astăzi. care indică folosirea terebentinei pentru diverse afecțiuni. Dacă aveți un cal de paradă de exemplu. ele nu pot fi luate cu ușurință. Ce altceva am mai învățat de-a lungul anilor despre terebentină și zahăr? Ei bine. ale companiilor farmaceutice. Deci este un ulei care se scurge dintr-un copac și printre altele are proprietăți dezinfectante și antibiotice. 23 . iar terebentina se află listată printre aceste terapii medicale în acest compendiu.Mai există o companie farmaceutică numită Parke Davis. acestea sunt zonele în care administrarea de terebentină și zahăr se poate găsi și urmări. Terebentina este o substan ță foarte specială. de obicei cu zahăr. Dar. Prin 1901 Parke Davis a publicat un compendiu similar de terapii medicale disponibile și folosințele lor. Ce alte informații sunt disponibile despre terebentină? Se pare că terebentina a fost folosită pe scară largă în medicina veterinară. Dacă i se administra unui cal terebentină. Deci este un alt caz de terebentină și zahăr. Dar nu orice diluant de vopsea este terebentină. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. atunci acel cal devenea mai rapid și avea pielea și părul mai lucioase. Se poate compara cu uleiul de arbore de ceai din Australia. Este cunoscută de obicei ca un diluat de vopsea. mam întors la mama și am întrebat-o: -Mamă. în special pentru cai. Iar mama are șaptezeci și trei de ani. Terebentina este o substanță care se găse ște în stare naturală. Dar eu nu sunt familiarizată cu dozajul pentru cai. Acesta este un arbore rășinos foarte comun în Statele Unite.

Parazi ții se vor duce către plămâni (veți tuși) să vadă dacă pot ieși pe acea cale. Și este mult mai simplu. toti paraziții din corp sunt în alertă roșie. fie vor părăsi corpul. cel mai important lucru pe care îl pute ți face. nu trebuie să vă dezbrăcați. Ei trebuie să ia o decizie. etc. atunci ei vor alege să rămână și să lupte. fungile. Dacă sunteți constipați – ieșirea intestinală nu este deschisă. nu trebuie să vă introduceți apă acolo. 24 . Imediat ce terebentina vă atinge buzele. De asemenea faceți-vă singuri clisme zilnice sau luați capsulele “Dr Daniels’ Vitality Capsules” până ce aveți trei scaune pe zi. Astfel. Fie rămân și luptă.PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRĂ – EVITAȚI REACȚIILE DE CURĂȚARE Se pare că bacteriile. Dacă alimentele lor favorite încă mai se găsesc în depozite suficiente. deoarece o dată ce terebentina va atins buzele. deoarece paraziții mai degrabă ar părăsi corpul. Este important să cooperați pentru a nu avea efecte adverse. Dar trebuie să aveți scaune dese și ușoare. sau se vor duce către piele (veți avea urticarii). decât să rămână și să lupte. astfel ei vor putea fi eliminați. viermii și paraziții de toate formele sunt foarte familiari cu terebentina. virușii. sau spre cap (veți avea dureri de cap). Astfel. Astfel. trebuie totuși să pregătiți o cale rapidă și ușoară pentru eliminarea lor. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. ei vor alege să plece. Multe persoane preferă capsulele pentru că doar administrați pilulele. este să fiți bine hidrata ți. înainte de a lua terebentină. toți paraziții se vor grăbi către ieșirea cea mai apropiată. deoarece ei sigur nu vor mai dori să rămână în corp. sau chiar înainte de a o cumpăra. dacă sunteți bine hidratați. Am observat că cei care doresc să ia terebentină cu zahăr trebuie să aibe cel puțin 3 scaune pe zi înainte de a administra acest tratament. iar administrarea de terebentină și zahăr este fără evenimente neplăcute. Dacă vă hotărâți să luați terebentină. ieșirea preferată (colonul) este curată. înainte de a lua terebentină. Este asemănător unei mulțimi de oameni care vrea să iasă dintr-un teatru în flăcări. trebuie să pregătiți ie șirea. Dacă alimentele lor favorite deja nu mai sunt disponibile. Be ți cel puțin un litru de apă pe 27 de kilograme de masă corporală cu câteva zile înainte de a lua terebentina.

desigur. dar cel mai sigur îi consumați prin carne sau produse lactate sau prin pâine și alte alimente fermentate. Chiar dacă sunteți vegetarieni sau vegani. În timpurile moderne. 25 . De ce oare? După ce am văzut efectele miraculoase vindecătoare ale terebentinei cred că este din cauză că ei luau terebentină de două ori pe an. înseamnă că dozajul este potrivit pentru dumneavoastră. Atunci când terebentina este folosită. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Poate îi inhalați. Deoarece din observațiile mele. Pot să iau mai multă terebentină? Eu spun . oamenii întâlnesc parazi ți. paraziții trebuie să fie controla ți de sistemul imunitar. ca măsură preventivă. Tocmai de aceea străbunicii noștri foloseau terebentină periodic de două ori pe an.Puteți face orice doriți. Din acest motiv. în cursul vieții de zi cu zi. după ce are intestinele curate și ia terebentină de două ori pe săptămână. ma simt mult mai bine. Astfel. au apărut tot felul de boli ultramoderne care erau atât de rare acum 2 generații. la omul modern. Nu înseamnă că un dozaj mai mare este mai bun. Este unul dintre acele lucruri. Mi s-a întâmplat să mă strige lumea pe stradă și să-mi spună: .Următoarea întrebare. dar eu nu recomand mai multă terebentină. Dacă veți crește doza de terebentină se poate manifesta o reacție de curățare. dacă paraziții care decid să plece din corp depă șesc capacitatea sistemului imunitar de a-i direcționa. aceste afecțiuni se retrag sau se îmbunătățesc. dacă obțineți rezultate bune din administrarea de terebentină. este cum ajung acești paraziți în corpul vostru? De ce avem nevoie de terebentină? Se pare că. este posibil ca aceste dificultăți de ordin medical să fie pur și simplu din cauza acestei cunoașteri pierdute care nu s-a mai aplicat. microbi ocazionali tot vor intra în corp.D-le doctor.

Am simțit că terebentina ar fi putut probabil să îi elimine și ce a mai rămas. Și mi-a spus -Păi sunt italiancă și mânănc brânzeturi. I-am explicat că. Și își dorea foarte mult să scape de aceste umflături și coșuri. au dispărut de pe frunte. Un exemplu pe care aș vrea să vi-l dau este un pacient din timpul practicii medicale. Ea era o doamnă frumoasă. Astfel. ce caz urât de acnee! Avea fața destul de umflată.STUDII DE CAZ Terebentina cu zahăr nu poate fi luată cu ușurință. Trebuie neapărat să vă curățați intestinele și să le puneți în mișcare. ceea ce o deranja destul de mult și o făcea să se simtă foarte conștientă de sine. foarte tânără. poate în jur de treizeci și ceva de ani și avea acest complex cu umflături și coșuri. Am spus: -Ei bine. italiancă. La prima privire ai putea crede -Oh. acum mai mulți ani. i-am menționat tratamentul cu terebentină. și așa mai departe. trebuie să renunțe la produsele lactate și la carne. dar i-am și spus: JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. din obraji și au rămas câteva pe buza înferioară și spre bărbie. din jurul ochilor. după cum știți. asta este ceva de luat în seamă. 26 . A putut totuși să acționeze în câteva feluri astfel încât umflăturile care se întindeau pe toată fața.

dacă nu ai trei scaune pe zi. după ce am folosit o vreme această marcă.-Știi că trebuie să faci clisme pentru a-ți curăța intestinul. Am replicat: -“Oh Doamne! -Da. Era într-o dispoziție bună. pentru oricine peste 18 kilograme.Ce s-a întâmplat? Mi-a spus: -Toată pielea mi s-a înnegrit. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Și se înghite destul de ușor. Am văzut-o o lună mai târziu. ceea ce era un lucru bun. am cumpărat din greșeală o marcă de terebentină și s-a întâmplat să fie 100% esența de terebentină și este destul de gustoasă. să avem ieșirea larg deschisă pentru ca paraziții să fie elimina ți în loc să creeze probleme în alte locuri din corpul nostru. cu rezultate foarte bune. A decis să folosească tratamentul cu terebentină și zahăr fără să efectueze clismele și să. este foarte important să cură țăm intestinul. O lingurița este doza pentru adulți. Ce înseamnă asta? Adult înseamnă în ceea ce privește tratamentul cu terebentină este o persoană peste 18 kilograme. așa că singura soluție a rămas cea cu clismele. Astfel. am plecat într-o excursie cu copiii mei și am uitat să împachetez terebentina. Fața ei s-a cură țăt toal și a scăpat de toate umflăturile inclusiv cele de pe bărbie. . ce mai efect! Astfel. care se găsește în natură. nu trebuia să o fac. râdea și spunea: -Știți ceva? Am încercat terebentina și zahărul și avea ți dreptate. 27 . fiind uleiul de la un molid.și cure țe colonul înainte. Se pare că trei cuburi de zahăr pe zi. Mulți oameni vor să știe ce marcă de terebentină să folosească? Ei bine. dar după aceea am început să fac clismele și efectul a trecut. Din cauza serviciului său nu putea să se ducă la toaletă de trei ori pe zi. Așa cum am menționat terebentina este un produs natural. funcționează foarte bine. precum am mai spus. Dar totuși.

dar foarte repede s-a îmbolnăvit. Din fericire s-a însurat cu o femeie foarte bună la suflet. Doar asigurați-vă că orice marcă ve ți cumpăra este 100% esență pură de terebentină. Și unde ar putea găsi ea kerosenul cel magic în Statele Unite? Astfel. Acest lucru mă aduce la o altă poveste a unei persoane pe care am consultat-o. nu am găsit terebentină și am cumpărat o marcă ce nu era 100% pure gum spirits. Ei au râs și au spus: -Trebuie să o vezi pe Dr. Daniels. fiul ei a crescut ascultând acest refren. Există foarte multe mărci de terebentină și diluanți de vopsea și solvenți. este la fel de rău ca atunci când alegeți cerealele pentru micul dejun. ar fi din nou sănătoasă. 28 . dacă acel kerosen magic ar exista aici în Statele Unite. Marca nu contează. Citiți etichetele cu mare aten ție și cumpărați doar 100% esență pură de terebentină. Astfel. Era o doamnă foarte drăguță. Re ține ți folosiți doar 100% esență pură de terebentină. am crezut că voi muri! Am realizat că ingredinetele nu erau 100% pure. nora sa a dus-o la magazinul cu alimente și i-a spus: -Mamă. iar familia sa o iubea foarte mult. Oh. Într-un final a ajuns în punctul în care se plângea și gemea că în țara ei. Atunci când a venit în America era sănătoasă.Pe drum. într-un final. Ea a întrebat: -Oh. precum scrie și pe etichetă. Au dus-o la magazinul cu produse alimentare sănătoase și le-a spus oamenilor de acolo povestea despre kerosenul cel magic. Doamne. nu mam consultat cu ei și ei vă vor spune cu siguranță. că terebentina nu este un produs pentru consum intern în Statele Unite. Această persoană a venit în Statele Unite ca imigrant din Rusia. pentru scopul de a fi utilizată intern. Mama lui se plângea nurorii că măcar dacă ar găsi kerosenul cel magic. ea vinde kerosen? Iar ei i-au zis: JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Atunci când vă duceți la magazinul de bricolaj. I-ar reda înapoi sănătatea. Trebuie să vă spun că nu am discutat cu producătorii de terebentină. atunci când se îmbolnăvea îi dădea kerosen și se însănăto șea. atunci sigur acest magazin l-ar avea pe raft.

I s-a dat să bea un pahar de kerosen. și chiar și cel transparent nu are aceeași calitate tot timpul. degetul mare este paralizat. Este pur și simplu paralizat. Ea a venit să mă vadă și mi-a spus povestea kerosenului magic. hipertensiune. O altă poveste despre terebentină pe care o voi spune este cea a unei persoane foarte bine educate. iar după ce l-a băut. Astfel a venit să mă vadă cu toate aceste medicamente. mulțumindu-i nurorii sale din nou și din nou. mergeti sa consultati un medic. și că în America avem terebentină. care era moda în acele zile. 29 . Suferea de astm. Ea a fost foarte foarte bucuroasă și ușurată. Eu i-am spus: -În America avem kerosen. Precum un medic bun. i-am reînnoit rețetele de medicamente și am verificat-o pentru efectele secundare periodic. I-am mai spus de asemenea că ceea ce i-a fost administrat în țara ei nu a fost un pahar plin de kerosen. Astfel i-am explicat totul despre terebentină și cum se poate folosi. herpes și substituție hormonală. a fost capabilă să se ridice din pat și din ziua aceea a fost sănătoasă. ci unul de apă cu câteva picături de kerosen adăugate. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. I-am spus: -Oh. A luat terebentină și afecțiunile sale au dispărut așa cum a sperat. dar nu pot să-l mișc. dar al nostru este albastru și roz și uneori transparent. era de fapt o directoare de școală. Ea este în State de mai bine de treizecei de ani și în tot acest timp a tot căutat kerosenul cel magic care a ajutat-o atunci când se afla în Rusia. Într-o zi a venit și mi-a spus: -Doctore. Cele albastre și roz sigur au chimicale în ele. că i-a găsit kerosenul cel magic și că a ajutat-o în căutarea lui. Mi-a spus cum era așa de bolnavă. încât familia ei a crezut că o să moară. care avea mai multe afecțiuni. Am senzația că este acolo.-Nu putem să vă spunem mai multe. Astfel că eu nu folosesc kerosen și nu am prea multă experiență cu el. lasă-mă să văđ. artrită.

I-am verificat și tensiunea arterială la momentul respectiv și am putut să-i reduc medicamentația pentru tensiune. este perfect sănătos. I-am zis: -Oh. nu este minunat? Cred că este datorită terebentinei. dar îmi pare că este un caz de terebentină. a luat de două ori pe săptămână și o lună mai târziu a venit să mă vadă și mi-a spus: -Am ceva să vă arăt. să fie siguri că verifică acest lucru cu medicul lor. 30 . Acesta este un lucru extraordinar. Deoarece terebentina este o substanță foarte puternică și vindecă multe afecțiuni.Într-adevăr nu-și putea mișca degetul cel mare. este cel mai bine ca medicamentația dumneavoastră să fie monitorizată de către medic și să fie oprită dacă este necesar. multe persoane au avut experiențe similare. dar cu siguranță nu vreți să mai luați medicamente pentru tensiune dacă tensiunea a scăzut la un nivel normal. Am observat persoanel care o administrau pe lângă alte soiuri de medicamente. L-am apăsat și l-am împuns și nu era moale în nici un loc și nu am văzut nici o problemă anatomică. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. A încercat terebentina. ce poate fi? Mi-a arătat mâna. I-am spus: -Știi ceva? Nu pot garanta că te va ajuta acest lucru. A izbucnit în râs și a zis: -Știți ceva? Cred că o să o încerc. De atunci. a mișcat din deget și mi-a zis: -Nu este nimic în neregulă cu el. astfel eu spun oricui dorește să încerce acest tratament pentru orice motiv. respirația i se mai îmbunătațise și a durat aproape doi ani și ceva schimbări în dietă până ce a fost capabilă să nu mai ia nici un fel de medicament. că își monitorizează afec țiunea îndeaproape și că își ajustează medicamentația corespunzător. Nu există medicamente cu care terebentina să interacționeze.

Oameni care vor să se oprească de la consumul de fast food. cred că vă îndreptaţi la un pas de dezastru. oameni care doresc să mănânce mai puţină carne. Veţi observa că şi nevoia de carne va dispărea . că aveţi calea de eliminare curăţată. doamnă Jones. Şi asta este un lucru uimitor. Pofta de carne şi de făină albă se va diminua. Este bine. oameni care doresc să mănânce mai puţin dulce.” Am văzut-o peste o lună și tensiunea era 90. că sunteţi bine hidrataţi. dar care poftesc carne. da. mi-e teamă să mă opresc. După ce iau terebentină.Scuzați. dacă rămâne joasă vei fi în regulă. atunci vei reîncepe să iei medicamentele. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Așa că nu le mai lua. aceste pofte sunt uşor de trecut sau dispar complet. Aşa că este extrem. Și bineînțeles că încă ia terebentină. Eu am spus – Ei bine. Cu ultima ei pastiluță i-am spus: -Cred că este timpul să oprim medicamentația pentru tensiune arterială. Am descoperit că terebentina este un ajutor excelent pentru oamenii care au dificultăţi în a se ţine de un regim sănătos. De atunci nu a mai luat medicamentele de tensiune arterială şi până în ziua de astăzi tensiunea ei este 11 cu 7. Nu mâncaţi dulciuri. că beţi un litru de apă pentru fiecare 23-27 kg masă corporală. dar care au pofte teribile pentru zahăr . iar din când în când mai are întrebări şi mă sună. Terebentina care costă mai puţin de 10 dolari pe an poate ajuta enorm. această doamnă. I-am spus: .De fapt. doamnă Jones. 31 . Continuaţi cu aceasta şi renunţaţi la alimentele după care nu mai poftiţi. încă iau. multe probleme pe care zahărul le provoacă vor dispărea. Şi în timp ce luaţi terebentină. și ne vedem într-o lună. da. pentru că a disparut dorinţa pentru ele. veţi constata că pofta pentru dulciuri va dispărea. extrem de important să vă asiguraţi că aveţi colonul curăţat. Dacă tensiunea a crescut iar. încă luați medicamentele de tensiune arterială? A spus – Oh. dacă continuaţi să luaţi medicamente pentru tensiune. dar simt nevoia mâncării de acolo. atunci când am văzut-o iar tensiunea sa era 120 sistolică.

Aceasta este o metodă extraordinară pentru ca oamenii să înceapă să mănânce sănătos şi să nu mai fie prizonierii candidei. Când luaţi terebentină.Acest fenomen apare atunci când multe microorganisme candida sunt omorâte şi îşi eliberează chimicalele toxice în timp ce mor şi copleşesc sistemul imunitar. sistemul dumneavoastră imunitar nu este copleşit de efectul “die off” şi majoritatea infecţiei iese la toaleta în loc să moară. 32 . candida îşi va diminua puterea şi numărul. Candida işi creează de fapt un mediu adecvat pentru existenţa proprie. O dată ce parcurgeţi paşii de la 1 la 4. numărul lor scade. Orice intervenţie asupra candidei prezintă un pericol numit efectul “die off”. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. pentru pregătirea luării terebentinei. Oricum însă. Creează chimicale care îţi spun să te duci să consumi mâncarea de care are nevoie să supravieţuiască în corpul tău. Prin administrarea terebentinei de 2 ori pe săptămână. Din această cauză mulţi oameni iau doar una-două doze pentru a rezolva candida.Alt aspect pe care l-am constatat este că oamenii au astfel de pofte din cauza unor paraziţi pe care terebentina îi omoară şi care crează chimicale care fac oamenii să simtă nevoia de zahăr şi mâncăruri procesate. este nevoie de 2 ori pe săptămână pentru 2 ani de zile. puterea şi cantitatea chimicalelor se diminuează şi poftele încetează. prin hidratare corespunzătoare şi prin administrarea de terebentină doar de 2 ori pe săptămână. este important să nu depaşiţi doza de 2 ori pe săptămână şi să continuaţi paşii de la 1 la 4. Aceasta permite sistemului imunitar să vă vindece fără o reacţie de curăţare sau de colaps. Oricât de mult timp alegeţi să luaţi terebentină. Metoda descrisă mai sus previne acest lucru prin curăţarea a cât mai multe microorganisme din intestine.

funcţionează bine duşurile cu ceai de usturoi. Fierbeţi pentru 5 minute. trebuie să repete o dată la câteva luni atunci când dieta nu este respectată . Lăsaţi să se răcească puţin peste temperatura corpului. Amestecaţi 2 căţei de usturoi într-un litru de apă.Dacă turnaţi terebentină astfel încât să ajungă la farfuria pe care stă cubul de zahăr şi creează o baltă. turnaţi doar atât cât să ajungă la baza cubului. A doua cauză este numărul mare de toxine din organism. Strecuraţi şi apoi adăugaţi apă până la un litru.pentru că zona vaginală este dificil de penetrat cu terebentină. Această metodă oferă eliminarea rapidă a simptomelor şi poate fi inclusă cu succes în paşii 1 până la 5 de mai sus. sau prea multă pâine. Asta înseamnă că intestinele au prea multe toxine şi nu vor permite candidei să iasă aşa cum îşi doreşte. Aplica ți.CAZURI SPECIALE 1. Consumaţi cantitatea de apă de la pasul 1 cel puţin o dată pe săptămână înainte să încercaţi terebentină şi apoi în timp ce luaţi terebentină. Când se toarnă terebentină peste zahăr. 2. Cauza o reprezintă prea puţină apă în organism. Apoi. 33 . 3. Efectul “Die off” Acesta reprezinta cea mai gravă înrăutăţire a tuturor simptomelor. Repetaţi de două ori pe zi până când se curăţă. Soluţia este oprirea terebentinei şi curăţarea intestinelor folosind sugestiile de la pasul 1. Amețeala: Apare din prea multă terebentină şi prea puţin zahăr. NU MANCAŢI CUBURILE ACELEA. în afară de apă. pot dezechilibra dieta. Candidoza vaginală: Multe femei au candidoză vaginală recurentă sau persistentă. cuburile trebuie aruncate şi începeţi de la capăt. urmaţi paşii 1 până la 5 de mai sus. Asta înseamnă că trebuie să folosiţi mai mult zahăr decât terebentină.prea multe băuturi. Zahărul acţionează ca un agent de dispersie şi încetineşte absorbţia terebentinei. Majoritatea femeilor află că o dată ce s-au curăţat . altfel aceasta va fi absorbită prea repede. Bineînţeles. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag.

Persoane cu simptome de candida de mai mult de 2 ani : dacă aparţineţi acestei categorii. Autorul JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. Aşa că sper să gasiţi această informaţie de ajutor şi utilă. Mulţi oameni aleg să păstreze această informaţie la îndemână până când simt că a sosit momentul potrivit. este posibil să fie benefic dacă luaţi tratamentul candidei o dată pe zi pentru 4 zile şi apoi de două ori pe săptămână până când ajungeţi la starea pre-candida. Dacă decideţi că vi se potriveşte. Vă urez sănătate. încât este greu de găsit informaţii scrise despre terebentină.4.Doza pentru timp îndelungat este o dată pe lună sau de 2 ori pe an aşa cum faceau strămoşii noştri. este bine. este de asemenea bine. Acum că știţi ce poate face tratamentul candidei depinde de dumneavoastră să decideţi. 34 . Aceasta este o parte fantastică din istorie şi un remediu puternic şi eficient care a fost folosit de bunicii şi străbunicii noştri şi încă este folosit în multe zone rurale. INFORMATII DESPRE TEREBENTINĂ Cenzura este atât de severă. dacă decideţi că nu vi se potriveşte.

Mă simt excelent. Puneți în gură cubul de zahăr. Apa recomandată este cea distilată. I. Luați cu apă. O linguriță plină. puteți folosi zahăr alb granulat. I. fără simptome nedorite. I. cantitatea este de 1 litru per 27 de kilograme de masă corporală și se bea pe parcursul zilei înainte de 6 p. cât de multă și la ce ore? R. Puteți să o dozați începând de când vă treziți si până la ora 6.m. pot să iau mai mult de o linguriță pe zi? R. I. Ele se vor opri în gât dacă nu le mestecați. pentru ca terebentina să ajungă în stomac cât mai repede cu putință.m. Trebuie să mestec cubul de zahăr sau să-l înghit? R. I.Întrebări frecvente I. Adăugați ¾ de linguriță de terebentină pe o lingurița de zahăr. Ce aș putea face? JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. sau le pot pune în linie alături? R. Așezați-le unul peste altul. I. Repeta ți până ce toate cele 3 cuburi sunt administrate. Ce fel de apă ar trebui să beau. p. Dozele mai mari pot cauza simptome nedorite. Dacă nu găsiți cuburi de zahăr de 1 cm. NU. și după-masă. Ar trebui să ajungă 3 masticații. Dacă nu găsesc cuburi de zahăr de 1 cm? R. Mestecați și apoi luați cu apă. Este important să mestecăm cuburile de zahăr? R. Cum mănânc zuburile de zahăr cu terebentină? R. O singură linguriță este doza de la care obțineți cel mai mare beneficiu. Cel mai bine este să vă simțiți bine în fiecare zi. Trebuie să așez cuburile de zahăr unul peste altul. Mestecați cuburile de zahăr până ce sunt suficient de mici pentru a fi înghițite cu apă. Da. 35 . I. Examinați lingura cu atenție ca să vă asigurați că nu tot zahărul este îmbibat de terebentină. Nu îmi place gustul terebentinei și râgâi.

Ma doare capul sau burta după ce iau terebentină. luați mai puțin de 2 ori pe săptămână. cu o oră sau două înainte de culcare.R. Ați menționat în pasul 2 că nu ar trebui să amestecăm alimentele. deoarece atrage candida. A se vedea cazurile speciale. Nu mai administra ți terebentină și creșteți-vă eforturile pentru a executa pașii de la 1 la 4 sublinia ți mai sus. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag. mierea nu poate fi suport pentru terebentină și nu îi poate controla absorbția precum face zahărul. Ce ar trebui să fac? R. Totuși alții simt nevoia de mai mult. 36 . I. acest lucru înseamnă că nu be ți suficientă apă sau că intestinele nu se mișcă suficient de vioi. Luați terebentină cu alimente sau mai târziu în cursul zilei. Da. Pute ți detalia acest lucru? Pasul 2: Nu mai consumați alimentele preferate de candida. De asemenea. gătite sau combinate împreună cu altceva înainte de a fi cumpărate. În special. Este în regulă să luați de 2 ori pe săptămână timp de mai mul ți ani. Pot să folosesc miere sau zahăr turbinado? R. țineți evidența scaunelor pe care le aveți și măsurați câtă apă beți pentru a vă asigura că aveți 3 scaune și că beți cel pu țin 1 litru de apă pe 27 de kilograme de masă corporală. O dată ce v-ați atins scopul. I. În acest fel veți dormi atunci când ve ți râgâi și acest lucru nu va deranja activitățile cotidiene. pot lua cu ușurință 1 sau 2 doze. fără însă a o întări. De câte ori trebuie să iau terebentină? R. Dacă aveți dureri de stomac. Zahărul alb este cel mai bun. I. Doza finală este undeva între o dată pe lună și de 2 ori pe an. Nu. nu puteți folosi mierea. puteți reveni la administrarea de terebentină și doar împreună cu alimente. Stevia sau alți îndulcitori fără zahăr nu sunt acceptați. Acestea sunt orice alimente care sunt amestecate. zahărul turbinado este acceptabil. Mierea are prea multă valoare nutritivă. O dată ce v-ați reglat scaunele și consumul de apă. I. Acest lucru se datorează și re-expunerii la candida. Multe persoane observă că o dată ce au executat pa șii 1 până la 4 de mai sus.

Producătorul însă nu ar trebui. Nu ar trebui să cumpărați alimente ambalate care cer doar să adăugați apă și să le amestecați. Puteți să vă combinați sau să amestecați alimentele.R. 37 . Deteriorarea valorii nutritive sau adăugarea de chimicale necesare pentru a masca deteriorarea sunt cele care promovează candida. Puteți să preparați și să consumați tocănițe de legume savuroase sau alte alimente crude amestecate. JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag.

CONCLUZIE: Sper ca acest document să vă ofere o idee bună despre cum să aplica ți vieții voastre tratamentul miraculos. 38 . Eu îl folosesc o dată la fiecare două luni. Bucurați-vă! JURNALUL UNUI MEDIC IN TRATAREA CANDIDEI pag.