You are on page 1of 4

Coroană pentru mica printesa

Svetlana 21 decembrie 2012 9127
Ponderea Comentarii (6) » Buna ziua, dragi mamă-craftswomen! Care vine la noi mame "fierbinte" este timpul - petrecere de Crăciun și cum vrei să vezi micul nostru prințesă simt ca o regina! Timp liber, de regulă, foarte puține mame, așa că am dori să oferim opțiuni de ornamente sunt foarte arătos pentru producerea de care durează doar câteva ore. Tehnica folosită principal țesut - franceză axial țesut. Principiul țesut organizate după cum urmează: axa recoltate cu o anumită cantitate de perle, care depinde de mărimea foii (a se vedea figura 1) și scăzut cu mărgele. Scăzut și răsucite axa (Fig. 2). Apoi recoltate cu margele țese arc mic. După ce primul arc răsucire în jurul axei de sus, apoi din nou în jos și să se răsucească în jurul axei de mai jos.Unghiul dintre axa și mai mică poate fi de 90 sau 45 de grade. Arce, de asemenea, țese rămase în valoare de margele sunt progresiv în creștere. Numărul de arce determinate de dimensiunea colii.

Franceză împletitură axial dințate frunze. Pentru a lucra axa pescuit cu o anumită cantitate de margele. Sârmă tăiat dintr-o bobină la o lungime de circa 1 m și -1.2 axa răsucire. Efectuarea prima jumătate a arcadelor, ancorarea în partea de sus a axei, și apoi înapoi în jos. Vertex foaie de obicei este format din 2-3 arce. Unghiul dintre axa și ar trebui să fie mai mică de 45 de grade. Arm Următorul 4 este atașat la axa anterioară înainte de a ajunge ~ 0.7-1 cm, și întors înapoi la baza coloanei, formând astfel o filă. Deci, nu cele de țesut trei cuișoare. Sârmă în partea de sus a foii (axa) și Tuck frumos împodobite.

Corona "Crăiasa Zăpezii"

FRUNZE (20BUC) .Tăiere de mărgele albe .Tape Satin (lățime 1.5 m) Materiale furnizate handmademart. Frunze realizate în tehnica de francezi nuiele axial țese .net Acest decor este cea mai simplă în design și este format din doar două elemente.bandă florale . lungime de 1.șirag de mărgele de sârmă .5-2 cm. .Nevoie la locul de muncă: .un cerc (mărime copil) .100 -150 gr.tehnica butonieră.

ancorarea în mijlocul bobinei de sârmă.Pregătiți-vă pentru fabricarea de butași de frunze de mic alb. formând o buclă. Apoi. Efectuarea 4 arc. pe bucata de sârmă (30-40 cm lungime) înșirate mărgele 10 Th. Apoi. Sârmă în partea de sus a foii (axa) și Tuck frumos împodobite. Numărul de frunze este dependentă de lungimea arcului de cerc și poate varia. Scăzut și răsucire axa. CRENGUTE 6PC Made in tehnica butonieră alb de tăiere în următorul mod. Foaie terminat atașa o formă acută. începe să țese de arc mic. Efectuarea de axa de 8 margele. Pentru unghiul vizual între foaia și cea mai mică trebuie să fie de 45 de grade. la o distanță de ≈ 1 cm de la fiecare . la cele două capete ale firului.

După crengute eșalonate start (cu o suprapunere oblică). asigurarea capetele de adeziv la cerc. . Decoreaza folie de panglica de satin pentru a se potrivi.de la bucla centrală. După ultimele două bucle derula firului de la o distanță de 3-4 cm ASAMBLARE Adunarea de la marginea liniuță cerc 6-7 cm și bandă florale fixați trei ramuri. Când este gata să procedeze la ansamblul balamalei de pregătire .alte bucle de țesut repeta de 3-4 pe fiecare parte. răsuciți firul. capetele de sucursale răspândite ușor pe baza de cerc. formând o crenguță.Îndreptați frunze și ramuri. Și completarea ordinului lasă cele trei ramuri rămase. plasați o frunză.