You are on page 1of 3

Floare delicata

Șirag de mărgele de 10 ianuarie 2014 3890
Ponderea Comentarii (1) » Floare foarte delicata de perle și de aur margele, perfecte pentru agrafe de par sau ace pentru a decora coafuri de nunta, si va arata, de asemenea, de mare ca o brosa.

Pentru fabricarea de flori va avea nevoie de: - Mărgele din sticlă 2 mm și 4 mm, cu un strat de perla; - margele de sticla de 2 mm și 4 mm cu un strat de aur; - WAVE monofilament 0.33-0.45 mm în diametru sau sârmă subțire de 0.2-0.33 mm în diametru. 1. Flower rămase tehnica mănăstire țesut (a traversa), în cele două capete de lucru ale liniei de pescuit. Pentru primul link pe linie înșirate mărgele perla 3 2 mm în diametru și 1 aur talonului 2 mm. Mutați margele la centrul de segment. Un capăt al liniei de pescuit trece prin primul talon perle înșirate și link-uri de masterat. 2. Pentru al doilea link-ul de la un capăt al liniei de pescuit margele insirate perle 2, la celălalt capăt al liniei de pescuit înșirate un șirag de mărgele de aur și se trece prin al doilea capăt al liniei de pescuit înșirate perla șirag de mărgele, astfel poate fi închis un al doilea link. 3. Astfel, în conformitate cu un lanț de model tesatura de șase link-uri, unul câte lanțuri laterale au margele de aur. De-colț de cotitură (a șaptea link), înșirate pe un capăt al firului 3 margele de aur și perle 1, la celălalt capăt al firului trec prin stratul de perle și link-uri de masterat. 4. țese următoarele șase unități convenționale mănăstire țesut, margele de aur au marginea exterioară a petala. După șaselea nivel, un capăt al firului (care este mai aproape de prima jumătate lobul) trec prin stratul exterior al primei legături.

Pentru flori serdtsevinki margele perla înșirate 7 4 mm în diametru. inel închis.În funcție de alte petale asamblare tese tulpină cu frunze (număr etapa 5). sfârșitul de linie se adaugă împreună și înșirate una de aur șirag de mărgele de 4 mm în diametru. petale țese împreună părțile laterale sau pe fundul tesatura. .

.Apoi fixați la partea de dedesubt a bazei de flori pentru o brosa. pin sau bază pentru agrafe de par.