You are on page 1of 6

Rose

HoneyKsyu 07 octombrie 2012 37.049
de acțiuni Comentarii (4) »

Intensificarea MK Trandafiri de țesut de la butași

Rosa este format din cinci rânduri de petale țesute tehnica șirag de mărgele-tăiere împletitură franceză.

Materiale și instrumente: - Wire 0,4 mm - 4 mm sârmă de oțel (30-40 cm - pentru tulpina) - casa de visiniu

puteți folosi agrafe de par. . Capătul superior al tijei este tăiat. dar nu toate pe.Muline de culoare de aur .Ață de cusut de culoare aur . să ia câteva ture în partea de jos. pe motiv că acesta din urmă arcul păstrat. Inserarea reciproc petale.Zgura "Moment de cristal" . este format din trei petale pe 7 ture. Pentru rândurile și a mers nu întins exact. Când țesut petale de-al doilea lucru forme de sârmă ALL fir în partea de jos. 2 ultimul top petale de cercul de bază de pe avers face susurul.net 1 RÂND DE PETALE Primul rând de petale format din 3 petale 5 cele mai rapide. 5 recrut pe baza de margele si tese 5 perechi de arce..Foarfece . A cincea Cercul țese margele de aur. lăsând 3-4 mm.margele rotunde de culoare aur . de asemenea.Casa de culoare aur .pentru tulpina) . și-l ori pe dosul (unde bucla). de lucru cu sârmă. 2 RÂNDURI DE PETALE Al doilea rând.sârmă de oțel de 4 mm (30-40 cm . După ce țese petală. Twist capetele inferioare ale petalele împreună. inferior îndoiți capăt.clește sau de tăiat sârmă Materiale furnizate handmademart. formând miezul de trandafiri.

de exemplu. Punerea amice. precum și un al doilea. . nu doar roțile 7 și 8. 6. Al treilea rând este țesut. colecta de-al treilea rând de petale. 3 RÂND DE PETALE. face primul tur de scrutin. adăuga din nou un șirag de mărgele de elementele de bază și de a face un al doilea tur. De-al optulea țese cerc margele de aur si arcuri ca în fotografia anterioară. susura pune pe partea din față. Pentru ca acest lucru să o sârmă de oțel de bază primatyvaem fire de cusut. La prima bază recruta un șirag de mărgele. Tese pe două baze de 11 de ture.unul de altul. În mod similar.7 și 8 în urma top țese petale similare doilea rând.A șaptea țese cerc bile de aur și petale arcuite ca pozate de fir rămas în interior. Impunerea pe al doilea rând de bază de petale . a doua-2. 4 RÂNDURI DE PETALE Al patrulea rând este format din 4 petale.

Țese următoare fără adaosuri. pe baza de pornire impune broderie pe partea din față. a doua și a treia-2. și așa mai departe până la 13 gama. petale suprapuse pe reciproc. Arcuri și fir primatyvaem la Bud. În al doilea șirag de mărgele de bază se adaugă 1-2 cerc țese. 3 cerc legătură cercurile rămase tese fără adaosuri. . care țese margele de aur. Efectuarea primul tur de scrutin. Trudges pe 3 baze. După 5 cerc pe partea de sus. Ultimul rând de bile de aur țese. La prima bază recruta un șirag de mărgele. Urmatorul pe prima și a treia baze adăuga margele la 1 -. primele două fundații încep să impună fir pe partea din față. 5 RÂND DE PETALE Al cincilea rând este format din cinci petale la 13 ture. După runda a cincea.

Primatyvaem la firele stem. pe baza de recrutare 5 cm margele. Substratul trebuie să fie de cel puțin 6 cm. Dupa prima runda a recruta forță de muncă sârmă șirag de mărgele de 1. Pe baza de recrutare și țese margele 6 8 rapide.5 cm mai puțin de bază. Toate floarea este terminat. sârmă de lucru trebuie sa se impuna pe baza unui unghi de 45 de grade. Făcând în același mod un al doilea crenguță. Sepale formează un trandafir și fir primatyvaem la tija. după cum doriți. și sub-fir. Weave de aur șirag de mărgele de decupare pe o bază. de exemplu. Pentru frunze a fost ascuțit.Susura . stratificare. Posibil până la sfârșitul lunii mai sârmă priplesti de nuia a fost mai greu. Curl tot firul inferior. La parter funcționează sârmă rotunde și face parte 2 arc în același mod.respectiv facial. Weave 5 sepale. SEPALE Sepale merge cu greu margele rotunde de aur.Arcuindu petale. pe interior . așa cum este cazul cu petale rotunde.fir pe fata . FRUNZIȘ Rose frunze pe ramuri se la 3 frunze de fiecare.facial bucle nu se schimba. Și 3 se poate face. Pături întregi crenguta fir de ață. mai degrabă decât perpendicular. Efectuarea de-al doilea arc pe această parte de o jos. 3 petale colecta în crenguță. . 2 crengute. Sar peste fir între bază și primul arc de lucru să se aplece sârmă și de lucru din nou recruta margele. Al nouălea cerc de margele rotunde tese la frunze uitat lin. făcând primul cerc. Asigurați-vă că partea de sus a elementele de bază au fost bucle faciale.

Rose este gata! .Atașați frunzele de tulpină și înfășurat în jurul întregii ata fir stem. Toate capetele libere ale firului de ancorare adeziv.