You are on page 1of 36

2011/2012

Catalog Produse Product catalogue

CU DIAMOND NAILS OBTINETI MAI MULT!
Servire rapida, atenta si precisa. La noi, Dumneavoastra sunteti pe primul loc!

www.diamondnails.ro

Calitatea superioara si prestigiul marcii Diamond Nails care se afla de peste patru ani pe piata internationala sunt unele dintre atuurile noastre. Secretul succesului Diamond Nails sunt serviciile de inalta calitate, produsele de calitate superioara, accesibile, usor de folosit si nu in ultimul rand preturi foarte avantajoase!

O gama variata de produse profesionale pentru manichiura clasica si manichiura tehnica (unghii false) va este pusa la dispozitie de catre firma Diamond Nails.

• o gamma de geluri si acryl (produse de baza si color) • capsule/tipsuri:ultra form (natural), french (alb), cristal (transparente) • ratamente pentru unghii (intaritor, uleiuri de cuticule, tip blender, netezitor, substanta de umplere, etc.) • produse auxiliare: preparator pentru unghii si mediator foarte puternic (solutii pentru aderenta) • accesorii (pile, buffer-e) • aparate profesionale pentru manichiura tehnica: lampi UV, pile electrice profesionale (aparate pentru slefuit) si colectoare de praf (aspiratoare)

Magazinul on-line

Firma Diamond Nails va pune la dispozitie magazinul virtual www.unghii-false.ro unde lunar, puteti gasi noi produse. In fiecare saptamana, la rubrica Reduceri Saptamanale, veti gasi diferite produse cu pret redus. Pentru noi, dumneavoastra, clientii sunteti pe primul loc. Toata activitatea noastra are in vedere satisfacerea nevoilor fiecarui client in parte Livrarea comenzilor se face intr-un timp cat mai scurt, avandu-se in vedere siguranta produselor. Fiecare comanda va fi confirmata telefonic. In speranta ca prezentarea produselor v-a trezit interesul, asteptam o colaborare cat mai stransa cu dumneavoastra. Firma Diamond Nails va sta la dispozitie si ca asistenta, in cazul nelamuririlor, ne puteti contacta la numarul de telefon 0731.920.150, deoarece, interesul nostru este sa facem cat mai accesibila folosirea produselor noastre

2

www.Diamondnails.ro

Geluri - Sisteme Profesionale • Nail gel system
1. Builder Pink Gel Fiberglass 15 g, 30 g
Gel de Constructie Roz cu Fibra de Sticla 15g, 30g (vascozitate medie) Proprietati: • Vascozitate medie • Gel intarit cu fibre de sticla • Aderare foarte puternica • Roz deschis, recomandat in prim stat (stat de baza) Utilizare: Poate fi folosit atat pe unghiile naturale, cat si pe tipsuri, ca si strat de baza. Are o nuanta roz deschis, iar timpul de uscare este de 2-3 minute. Dupa o uscare de 2 minute se poate aplica unul din gelurile albe pentru french, acesta fiind apoi sigilat cu un strat de builder clear gel sau clear gel.

2. White Gel Fiberglass 15 g, 30 g
Gel Alb cu Fibra de Sticla 15g, 30g (Foarte Alb, vascozitate medie) Proprietati: • Vascozitate marea • Culoarea Alb Foarte Puternic • Realizarea liniei de zambet accentuat Utilizare: Se foloseste peste stratul de baza. Este foarte usor de aplicat si de modelat, si este foarte rezistent. Timpul de uscare este de 2-3 minute.

3. Builder Clear Gel Fiberglass 15 g, 30 g
Gel de Constructie Transparent cu Fibra de Sticla 15g, 30g (putin vascos) Proprietati: • Vascozitate medie • Aderare puternica • Usor de utilizat Utilizare: Poate fi folosit atat pe unghiile naturale, cat si pe tipsuri, ca si strat de baza. Timpul de uscare este de 2-3 minute. Dupa o uscare de 2 minute se poate aplica unul din gelurile albe pentru french, acesta fiind apoi sigilat cu un strat de builder clear gel sau clear gel.

4. Builder Pink Gel 15 g, 30 g
Gel de Constructie Roz 15g, 30g (vascozitate medie) Proprietati: • Are culoare roz-transparent si o • Textura auto-nivelanta • vascozitate medie • Usor de aplicat cu autonivelare Utilizare: Poate fi folosit atat pe unghiile naturale, cat si pe tipsuri, ca si strat de baza, avand o aderenta foarte puternica, iar timpul de uscare este de 3 minute

www.Diamondnails.ro

3

Poate fi folosit atat ca strat de baza cat si ca strat de constructie si inchidere. Peach. ca si strat de baza. Are o aderenta foarte puternica. 30 g Gel de Constructie Mov 15g. auto-nivelant Utilizare: Este o noua generatie de gel UV.Gelul de Constructie Roz.Beige. 6. aderenta foarte puternica. Se aplica in 2-3 straturi pe unghia pregatita. Culoarea sa este un Alb Natural. Are o textura auto-nivelanta.ro . Este recomandat pentru aplicarea accesoriilor nail art – sclipici pulbere. 4 www. French White Gel 15 g Gel Alb French de Constructie 15g (Natur) Proprietati: Este foarte vascos. Timp de uscare 2-3 minute. Are un luciu foarte puternic si este foarte rezistent. fiind mai mult decat un simplu gel de constructie. Timpul de uscare este de 3 minute. cat si peste acryl intr-un strat foarte subtire. Utilizare: Se foloseste atat peste gel. uscate individual. usor de folosit. Clear Gel 15g. indepartarea surplusului. 30g (foarte vascos) Proprietati: Este foarte vascos si are o aderenta deosebita.Diamondnails. Dupa uscarea ultimului strat se fixeaza cu degresatorul pt. Light Brown)Gel Camuflaj 15g Proprietati: folosit in special la prelungirea patului unghiei. peste stratul de baza. Competition Purple Gel 15 g. Se sigileaza cu unul din gelurile de vascozitate medie . scoici. etc. Utilizare: Se foloseste in special la prelungirea patului unghiei. 9. Este de vascozitate medie.5. 30 g Gel de Constructie Transparent 15g. Datorita filtrului UV foarte puternic. culoare mov-transparent. cat si pe tipsuri. iar timpul de uscare este de 2-3 minute. are rolul de a accentua nuanta culorii albe si previne ingalbenirea gelului. Builder Clear Gel 15 g. iar timpul de uscare este de aproximativ 2-3 minute. 30g Proprietati: Vascozitate medie. Culori naturale. magele. 30 g Gel Transparent 30g (Fluid) Proprietati: Foarte fluid. 7. Compozitia gelului ofera o sigilare puternica impotriva factorilor externi. Se sigileaza cu Gelul Transparent sau cu Gelul de Constructie Roz. Acest gel este foarte rezistent si este ideal pentru constructie Utilizare: Poate fi folosit atat pe unghiile naturale. Cover Gel 15 g 4 culori ( Pink . in 1-2 straturi subtiri. Datorita vascozitatii medii si proprietatii de autonivelare. Utilizare: Ideal pentru constructia modelului french. 8. foarte usor de aplicat si de modelat. este foarte usor de aplicat. Timp de uscare 3-4 minute. usor de aplicat si de modelat. este un gel de sigilare cu un luciu foarte puternic.

Utilizare: Are rolul de a indeparta surplusul ramas pe unghie dupa uscarea gelului. Este recomandat unghiilor sensibile sau cu probleme. Utilizare: Se aplica peste gel sau peste lacul de unghii. Recomandat pentru piele si unghii sensibile si iritate. care previne decolorarea si decojirea lacului sau a gelului. se sterge unghia de praf si se aplica mediatorul intr-un strat foarte subtire. Are un luciu foarte putenic si rezistent. Uscarea Ojei 10 ml Proprietati: Substanta uleioasa care acceleraza uscarea ojei. Se lasa sa se usuce pana cand unghia are un aspect mat. prevenind uscarea pielii. Utilizare: Dupa indepartarea luciului de pe unghia naturala cu bufferul. Dupa aplicarea tipsului. Preparator Pentru Unghii 15ml Nail Prep-preparator de unghii 15 ml Proprietati: Produs destinat pregatirii unghiilor. Se aplica cu pipeta din capacul recipientului si se lasa cateva secunde la uscat. Capsuni. cat si peste acryl intr-un strat foarte subtire. se usuca in totalitate. Acetona-Folosit pentru indeparatrea ojei cu extract de aloe vera. Primer 3in1 10 ml Mediator Foarte Puternic 10ml Proprietati: Compozitie acida. ajuta la nivelarea tips-ului. se sterge unghia de praf si se aplica Preparatorul intr-un strat foarte subtire. Asigura o aderenta maxima. ajuta la regenerare ei. Tip blender www. Dupa uscare se aplica tipsul sau gelul Nail Polish Dryer 10 ml Ulei Pt. Asigura o aderenta maxima.Diamondnails. ajutand la pilirea acestuia. Datorita compozitiei se usuca in 1-2 minute. Are rol de deshidrator. degresator. Utilizare: Se foloseste atat peste gel. produs destinat pregatirii unghiilor. Utilizare: Se foloseste dupa aplicarea stratului final de oja. si se indparteaza orice urma de praf. se aplica Tip Blender-ul peste zona de interferenta. Dupa uscare se aplica tipsul sau gelul. are de asemenea un efect calmant si un puternic efect regenerator. Nu usuca pielea. Nu necesita fixare. pentru un aspect cat mai natural. Tip Blender 15 ml Tip Blender 15ml Proprietati: Aceasta substanta. Inainte de aplicare. se sterge surplusul de gel al stratului anterior. degresator si dezinfectant. UV Top Coat 15 ml Protector UV 15ml Proprietati: Este un sigiliu foarte puternic si rezistent. dupa care se usuca la lampa 2-3 minute. Mango Nail Polish Remover with Aloe Vera Acetona 1 l cu extract de mere verde sau capsuni. capsuni si mere verde. Datorita extractului de aloe hidrateaza atat unghia cat si cuticulele. Se tine la lampa 3-4 minute.ro 5 . Se foloseste si pentru curatarea pensulelor Ultra Finish Gel 15 ml Gel Ultra Finish 15ml (Fluid) Proprietati: Are un luciu foarte puternic si este foarte rezistent.Accesorii • Accessories Cleanser with Aloe Vera 100 ml Degresator cu Extract de Aloe Vera 100 ml Substanta pentru fixarea gelului si curatarea pensulelor cu Aloe Vera Arome: Natural. Are rol de deshidrator. Utilizare: Utilizare: Dupa indepartarea luciului de pe unghia naturala cu bufferul. Se lasa sa se usuce pana cand unghia are un aspect mat.

Geluri colorate Color Gels Cantitate 5gr Culori stralucitoare si acoperire foarte buna. Culorile pot fi combinate intre ele. Poate fi combinat cu orice alt gel. DN# 001 DN# 007 DN# 013 DN# 019 DN# 025 DN# 031 DN# 002 DN# 008 DN# 014 DN# 020 DN# 026 DN# 032 DN# 003 DN# 009 DN# 015 DN# 021 DN# 027 DN# 033 DN# 004 DN# 010 DN# 016 DN# 022 DN# 028 DN# 034 DN# 005 DN# 011 DN# 017 DN# 023 DN# 029 DN# 035 DN# 006 6 DN# 012 DN# 018 DN# 024 DN# 030 DN# 036 www. Timp de uscare: 2-3 minute.Diamondnails. Culoare rezistenta. In cazul culorilor mai inchise timpul de uscarea poate fi mai lunga:3-4 minute.ro .

ro .Geluri colorate • Color Gels Culori transparente (056-062) Cantitate 5gr Kiszerelés: 5g Culori apoase Culori apoase DN# 037 DN# 043 Culori neon DN# 049 DN# 055 DN# 061 DN# 067 DN# 038 DN# 044 DN# 050 DN# 056 DN# 062 DN# 068 DN# 039 DN# 045 DN# 051 DN# 057 DN# 063 DN# 069 DN# 040 DN# 046 DN# 052 DN# 058 DN# 064 DN# 070 DN# 041 DN# 047 DN# 053 DN# 059 DN# 065 DN# 071 DN# 042 DN# 048 DN# 054 DN# 060 DN# 066 DN# 072 7 www.Diamondnails.

modelare usoara in relief. DN# 074 DN# 080 DN# 086 DN# 092 DN# 100 DN# 105 DN# 075 DN# 081 DN# 087 DN# 093 DN# 101 DN# 106 DN# 076 DN# 082 DN# 088 DN# 094 DN# 102 DN# 107 DN# 077 DN# 083 DN# 089 DN# 095 DN# 103 DN# 108 DN# 078 DN# 084 DN# 090 DN# 096 DN# 104 DN# 109 8 www. culori intense. uscare rapida.Diamondnails. Il puteti folosi pentru modele care pana acum erau posibile numai cu produsele de portelan.ro .Geluri colorate • Color Gels Geluri 3D (100-113) DN# 073 DN# 079 DN# 085 DN# 091 Consistenta foarte vascoasa.

ro 9 . 100 ml Lichid Monomer uscare la aer Lichid Monomer Liquid cu uscare lenta www.. are o aderenta deosebita si reduce timpul de pilire la minim. se usuca rapid. permite o aplicare rezistenta si durabila a unghiilor din acryl. 50 ml. Datorita compusilor acryl-ul se aplica uniform.Diamondnails. previne ingalbenirea si cristalizarea.Geluri colorate sidefate (110-126) Geluri colorate cu sclipici(150-158) DN# 110 DN# 120 DN# 124 DN# 128 DN# 151 DN# 155 DN# 111 DN# 121 DN# 125 DN# 129 DN# 152 DN# 156 DN# 112 DN# 122 DN# 126 DN# 130 DN# 153 DN# 157 DN# 113 DN# 123 DN# 127 DN# 150 DN# 154 DN# 158 Acryl-sisteme profesionale si accesorii pentru unghii • Nail acrylic system Compozitia speciala foarte fina a acryl-ului. Acrylic Powder 28 g • Extreme White • Extreme Pink • Clear • Cover Pink Extra Strength Monomer 20 ml.

ro . calitate inalta. Cantitate: 3 g DN# 01 DN# 02 DN# 03 DN# 04 DN# 05 DN# 06 Culori neon DN# 07 Culori neon DN# 08 DN# 09 DN# 10 DN# 11 DN# 12 Culori pastel DN# 13 DN# 14 DN# 15 DN# 16 DN# 17 DN# 18 Culori inchise DN# 19 Culori cu sclipici DN# 20 DN# 21 DN# 22 DN# 23 DN# 24 DN# 25 DN# 26 DN# 27 DN# 28 DN# 29 DN# 30 DN# 31 DN# 32 DN# 33 DN# 34 DN# 35 DN# 36 DN# 37 DN# 38 DN# 39 DN# 40 DN# 41 DN# 42 DN# 43 10 DN# 44 DN# 45 DN# 46 DN# 47 DN# 48 www. usor de aplicat.Diamondnails.Praf acryl colorat • Color acrylic powder Culori de baza Cu granulatie extrafina.

iar apoi se poate aplica gelul. Se aplica pe suprafata unghiilor naturale. frezie. No Lines 15 ml Netezitor 15ml Este o solutie anti-dezlipire. se lasa sa actioneze 1-3 minute dupa care se indeparteaza. se aplica peste zona de interferenta. Cuticle Remover 15 ml Substanta de indepartare a cuticulelor 15ml Se aplica pe cuticule uscate. Intaritor cu vitamine. actioneaza ca un filtru UV. Cuticle Oil 15 ml Ulei cuticlule 15ml Protejaza cuticulele uscate sau crapate si ajuta la crestera sanatoasa a unghiilor.ro 11 . www.Diamondnails. vanilie. Mega Shine 15 ml Ultra Luciu 15ml Sigiliu pentru lac de unghii cu un luciu foarte puternic si uscare rapida. cocos. creştere mai puternică si sanatoasa. pentru a reveni patrunderea aerului. este un produs auxiliar folosit in procedeul de umplere. piersica Ridge Filler 15 ml Substanta pentru Umplere 15ml Confera unghiilor denivelate un aspect neted. folosind instrumentul pentru impingerea si indepartarea cuticulelor. Previne ingalbenirea. imediat dupa pilire. Diferite arome: pepene verde.Praf acryl colorat • Color acrylic powder Culori cu sclipici DN# 49 DN# 50 DN# 51 DN# 52 DN# 53 Culori noi DN# 62 DN# 63 DN# 64 DN# 65 DN# 60 DN# 61 DN# 66 DN# 67 Produse pentru ingrijire unghii si maini • Nail and skin treatments Nail Strengthener 15 ml Intaritor pentru Unghii. mango. Folosirea acestei substante va ofera o manichiura rezistenta si de lunga durata. 15ml Utilizarea regulată ajuta la intretinerea unghiilor. ananas. migdale. se lasa sa se usuce.

ro . 100 buc marimi diferite. culoare natur.Diamondnails. Aurii. Argintii sau Roz Disponibile in variante de 50 buc sau 500 buc Tip Glue Brush On 7 g Lipici cu pensula pentru tips-uri 7g Tip Glue 3 g Lipici pentru tips-uri 3 g 12 www.Capsule/tips-uri si accesorii de lipire • Tips and glues Tips-uri Diamond Nails Ultra Form (Natural) Tips-uri Diamond Nails Cristal (Transparente) Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc) Tips-uri Diamond Nails French (Alb) Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc) Tips-uri Diamond Nails Profesionale French (Alb) Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc Tips-uri Diamond Nails Profesionale (Transparente) Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc) Tips-uri Diamond Nails Profesionale Ultra Form Naturale Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc) Disponibile in varianta Cristal (Transparente) sau French (Alb) Tips-uri Diamond Nails Stiletto Ambalaj: cutie 100 buc (10 buc/marime 1-10) Rezerve 50 buc/marime 1-10 (1 marime 50 buc) Tips-uri extralungi Forma arcuita.50. Sabloane de hartie pentru prelungiri. de calitate inalta. extra lung Ambalaj 10 buc marime diferita Tips –uri speciale forma sablon Cutii de 20.100 bucati Tips special pentru unghii de portelan.

usor de curatat. Aparat pentru parafina Folosit pentru tratamente in manichiura/pedichiura. Nu include parafina. Disponibila in culorile alb si argintiu. Dotata cu „podea” detasabila. Dotata cu „podea” detasabila. Ventilatorul ajuta la uscarea lacului de unghii. Disponibila in culorila roz. dar puteti folosi si varianta de pornire/oprire manuala. Are incluse patru neoane duble de 9W. usor de curatat. Garantie: 1 an www. Disponibila in culorile alb si argintiu. Dotata cu „podea” detasabila. Pentru prima umplere se recomanda 3 pachete de parafina. equipments Lampa UV 18 W Are incluse doua neoane duble de 9W.ro 13 . usor de curatat. Dotata cu oglinda. Disponibila in culorile alb si argintiu. Lampa UV 36 W cu Temporizator si ventilator Are incluse patru neoane duble de 9W. Lampa UV 36 W cu Timmer Lampa UV 36 W cu Timmer Are incluse patru neoane duble de 9W.Diamondnails. Dotata cu „podea” detasabila.Aparate electrice • Machines. Disponibila in culorile alb si argintiu. usor de curatat. Lampa UV 36 W cu Ventilator Are incluse patru neoane duble de 9W. Are incluse manusi de flotir si pungi. Temporizatorul este de 120 secunde.

Vopsele acrylice cu pensula • Acrylic nail art colors brush on 52 culori. 10 ml Nr 001 Nr 002 Nr 003 Nr 004 Nr 005 Nr 006 Nr 007 Nr 008 Nr 009 Nr 010 Nr 011 Nr 012 Nr 013 Nr 014 Nr 015 Nr 016 Nr 017 Nr 018 Nr 019 Nr 020 Nr 021 Nr 022 Nr 023 Nr 024 Nr 025 Nr 026 Nr 027 Nr 028 Nr 029 Nr 030 Nr 031 Nr 032 Nr 033 Nr 034 Nr 035 Nr 036 Nr 037 Nr 038 Nr 039 Nr 040 Nr 041 Nr 042 Nr 043 Nr 044 Nr 045 Nr 046 14 Nr 047 Nr 048 Nr 049 www. vopsele acrylice cu pensula. sticlute dotate cu pensula foarte subtitre.ro Nr 050 Nr 051 Nr 052 .Diamondnails.recomandat pentru pictura. compozitie pe baza de apa. calitate foarte buna.

Mod de utilizare: Sub stratul de gel polish sa aplicam un strat de lac „Base”.Gel lac • Gel Polish Gel polish cu pensula-7 ml Confera acoperire perfecta. pe care le uscam in lampa UV timp de 2-3 minute. Ultra finish gel. Lac baza Noutate ! Base Nr 001 Nr 002 Nr 003 Nr 004 Nr 005 Nr 006 Nr 007 Nr 008 Nr 009 Nr 010 Nr 011 Nr 012 Nr 013 Nr 014 Nr 015 Nr 016 Nr 017 Nr 018 Nr 019 Nr 020 Nr 021 Nr 022 Nr 023 Nr 024 15 www. oja permanenta de inalta calitate. In cazul unghiilor naturale ca ultim strat folosim UV Top Coat.Diamondnails.ro . iar la unghii false. stralucire.

Usor de dozat .Diamondnails. Nr 001 Nr 002 Nr 003 Nr 004 Nr 005 Nr 006 Nr 007 Nr 008 Nr 009 Nr 010 Nr 011 Nr 012 Nr 013 Nr 014 Nr 015 Nr 016 Nr 017 Nr 018 Nr 019 Nr 020 Nr 021 Nr 022 Nr 023 Nr 024 Nr 025 Nr 026 Nr 027 Nr 028 Nr 029 Nr 030 Nr 031 Nr 032 Nr 033 Nr 034 Nr 035 Nr 036 Nr 037 Culori cu sclipici Nr 038 Nr 039 Nr 040 Nr 041 Nr 042 Nr 043 Nr 044 Nr 045 Nr 046 Nr 047 Nr 048 Nr 049 Nr 050 16 Nr 051 Nr 052 Nr 053 www. pe baza de apa.Vopsele acrylice • Acrylic nail art colors • 25 ml In 60 de culori starlucitoare.ro Nr 054 Nr 055 Nr 056 . Disponibil in flacoane.

Dotatacu pedala de picior. Maxim Rotatii 30. Turatii max: 26. Dotata cu adaptor. pedala de picior si set de freze de diamante. in special in domeniului unghiilor false si al pedichiurii. mandrina si suport pentru masa Pila Profesionala pentru unghii – Argintie Destinata folosirii profesionale. Are inclus setul de freze de slefuit. mandrina si suport pentru masa Destinata folosirii profesionale.Pile electrice profesionale • Nail filing machines Pila electrica profesionala – Digitala Afisaj digital.Diamondnails.. set de freze din diamant – 5 buc. Maxim Rotatii 36.000/min.Nr. Dotata cu adapter.000/min. turatii reglabile. Pila Profesionala pentru unghii – Neagra Destinata folosirii profesionale..000/min. Nr maxim de rotatii 30000rot/min.ro Mandrina (pentru inele) 17 . Dotata cu adaptor. Nr. Dotatacu pedala de picior. dure. in special in domeniului unghiilor false si al pedichiurii. Pila Profesionala pentru unghii – Mov Destinata folosirii profesionale.000/min. Maxim Rotatii 36. pedala de picior. Pila Profesionala pentru unghii – Alba Destinata folosirii profesionale.) 5 buc/pachet www. Nr. in special in domeniului unghiilor false si a pedichiurii.000/min. Dotatacu pedala de picior.000/min. Pila profesionala -Roz Freze de slefuit din carbid Aparatele electrice au garantie :1 an. Maxim Rotatii 25. in special in domeniului unghiilor false si al pedichiurii. Benzi de pila (inele) (Fine. set de freze din diamant mici – 3 buc. medii. Pila Profesionala pentru unghii – Gri-Mov Freze de slefuit din diamant Destinata folosirii profesionale pentru unghii false si pedichiura. Maxim Rotatii 36.Nr. rotatii in ambele sensuri si pedala. pedala de picior. Nr. in special in domeniului unghiilor false si al pedichiurii.

Lichid calmant pentru curatare) 5. Are un saculet detasabil.Diamondnails. hartie. Set pentru incalzire ceara – Mic (Aparat incalzire ceara Alb. saculet detasabil. Colector de praf. Cartus ceara 3 arome (lamaie.ro . Culoarea alba. cartus ceara. Aparat incalzire ceara Alb.Aparatura si echipamente • Dust collectors Colector de praf cu suport pentru maini Are un invelis din piele ecologica. cartus ceara. Aparate pentru ceara si accesorii Waxing machine and accessories 1.Aparat pentru incalzire ceara – Alb 2. capsuni) 5 3 2 1 4 18 www. incorporabil Poate fi incorporat in mobilier. Disponibil in culorile alb. hartie. negru. Aparatele electrice au garantie :1 an. ciocolata. Set pentru incalzire ceara – Mare (3 buc. argintiu. Aparat pentru incalzire ceara – Oranj 3. Lichid calmant pentru curatare) 4.

Seturi pentru incepatori • Starting kits Set Baza ACRYL Contine tot ce este de nevoie pentru aplicare unghii false.Diamondnails.ro 19 . • Incepatori • Avansati • Profesional Set Baza GEL Contine tot ce este de nevoie pentru aplicare unghii false • Incepatori • Avansati • Profesional www.

Buffer (subtire. Slefuitor pentru luciu Folosit pentru obtinerea luciului 9. mov) 20 www. negru 5.se foloseste pentru unghiile naturale. negru Folosirea corecta a pilelor: 80 . gri. se foloseste la indetartarea unghiei si la definirea formei 100 . gri.suprafata dura.Pile pentru unghii si buffer-e de slefuit • Nail files and buffers 1. 6 Buffer / Buffers 7 8. Pila dreapta 80/80. 5 7. Pila banana 100/180 alb. Pila de sticla pentru unghii naturale Folosit pentru formarea unghiei natural.Diamondnails. alb. negru 1 3. Pila bumerang 100/180 negru.recomandata la pilirea marginilor unghiei si la definirea formei 180 . marou 2.ro . Pila pentru luciu pentru unghii naturale Folosit pentru obtinerea luciului la unghii natural. normal) 8 9 (roz. Pila dreptunghi 100/180 alb. Pila lacrima 100/180 alb. 100/100 sau 100/180 alb. atat pentru partea de suprafata cat si pentru definirea formei 3 4 6. negru 2 4.

Pensula acryl #6 cu maner detasabil cu maner detasabil – carcasa de metal 5 6. Pensula acryl #6 cu maner de plastic 9. Pensula acryl#8 cu maner de plastic Pensule de calitate cu par natural • cu maner de plastic • cu maner detasabil – carcasa de metal 6 7 8 9 www. Pensula acryl #6 cu maner de plastic 1 2 2.Diamondnails. Pensula acryl pentru decor nail art #4 cu maner detasabil – carcasa de metal 4 5. Pensula acryl #4 cu maner detasabil cu maner detasabil – carcasa de metal 8. Pensula acryl #8 cu maner detasabil cu maner detasabil – carcasa de metal 7.ro 21 . Pensula acryl #8 cu maner de plastic 3 3. Pensula acryl pentru decor nail art #2 cu maner detasabil – carcasa de metal 4.Pensure acryl din par natural • Acryl brushes 1.

vopsele acrylice si oja 15 15.1. Pensula gel #6 cu maner de plastic 3.Pensure gel • Gel brushes 1. Pensula gel #4 Par artificial alb 9. Pensula gel #6 cu maner detasabil – carcasa de metal 5. Set Pensule pentru decor Nail Art #0. Pensula gel #4 cu maner de plastic 1 2 3 4 2. Pensula gel #4 Cu maner de plastic-folosit pentri impingere cuticule 9 10 11 11. Pensula gel #4 ascutita 7. Pensula gel #6 Cu maner de plastic-folosit pentru impingere cuticule 12 12. Set pensule pictare – 3 dimensiuni (0.recomandam pentru pictare gel sau acryl 16 16. Pot fi folosite pentru gel. Pensula gel #6 Par artificial alb 8 10. #2 Cu par artificial . #1. Pensula gel #4 cu maner detasabil – carcasa de metal 4. Set Alb de pensule Nail Art 3 dimensiuni de pensule calitate ireprosabila. Pensula gel #4 diagonala 6.ro . Pensula gel #4 portabila – maner detasabil din metal de culoare 13 roz 13. Pensula gel tesita evantai Folosit pentru aplicare sclipici si tranzitie de culori 5 6 7 8.Diamondnails.2) 22 www. Pensula gel #6 portabila – maner detasabil din metal de culoare 14 roz 14.

Diagonala Pentru linia de zambet si pictare acryl 17 18 19 20 21 Pensule cu carcasa metalica tip stilou – se poate inchide. www. Pensula Nail Art Profi #1 Folosit pentru Modelare cu gel si picture cu acryl 18.ro 23 . Pensula Gel Profi #4 Folosit pentru obtinerea suprafetelor mici 19. Pensula Gel Profi #4 – Diagonala Pentru linia de zambet si pictare acryl 21. portabila. Pensula Gel Profi #6 . Calitate inalta.Pensure gel profesionalecu cristale de decorative • Gel brush with crystal rhinestones 17. Par de culoare oranj. Pensula Gel Profi #6 Folosit pentru obtinerea suprafetelor mai mari 20.Diamondnails.

ro . Instrument pentru impingerea si indepartarea cuticulelor . negru.mic 10. roz 2. Suport picioare 5 6 11 7 8 9 10 24 www. Foarfeca de unghii inoxidabila 6.Accesorii de otel • Metal instruments 1. Foarfeca de cuticule inoxidabila 4. Ghilotina argintiu.Diamondnails. Pila pentru unghii naturale Noutate! 3 4 8. Cleste de pedichiura 7. Instrument pentru impingerea si indepartarea cuticulelor-mare 11. Foarfeca de cuticule „randunica” inoxidabila 2 5. Ghilotina cu maner imbracat in cauciuc Culoare roz si negru Confortabila si stabila la manevrare 1 3. Pila pentru calcaie – pedichiura 9.

Bisturiu pentru bataturi –mare 24. Bisturiu – cap rotund 27. Penseta 15 16 25 26 27 28 29 17 www. un cleste.Accesorii de otel • Metal instruments 12. pila de manichiura 23 12 13 14 24 18. Instrumaent Nail Art metalic 14. 3 forfecute. Lame sterile pentru bisturiu marimea 20. Bisturiu pentru calcaie 20. Bisturiu pentru bataturi –mediu 23. Set de pedichiura 21 22 Contine: 11 cutite. Lance pentru colturi – mare 26.Diamondnails. 22 19 20 16. Bisturiu pentru talpa 21. Bisturiu 15. Bisturiu pentru bataturi –mic 22. instrument de impingere si indepartare a cuticulelor. Toc pentru ustensile de pedichiura din piele ecologica 17.ro 25 . 21. Bisturiu de modelare/sculptare a unghiei 19. Instrument de curatare a unghiilor 28. Instrument de curatare intre degete 29. Lance pentru colturi – mica 25. Spatula / Mixer Pentru amestecarea gelului colorat si cu sclipici 18 13.

ro .Discuri cu pietre din plastic (600 buc) • Nail art rhinestones wheels (600 pcs) Bob de grau Patrat Floare Picatura Dreptunghi Fluture Ying&Yang Inima Rotunde Stelute Triunghi Scoici pisate .banda • Crushed shells 000967 000968 000969 000970 000971 000972 000973 000974 001586 001588 26 001589 001590 001591 001592 001593 001594 001595 001683 www.Diamondnails.

000460 Banda protectoare pentru degete Ref. 000288 Geanta pentru manichiura Ref. 0001446 Lipici pentru Gene false Ref. 001318 Spray pentru uscarea lacului de unghii Ref.Accesorii si instrumente • Nail tools and accessories Sabloane de teflon – pentru prelungiri -pink Ref. 001425 Instrument pentru puncte (5buc) Ref. 000289 Ambient steril Ref. 000584 27 . 000847 Vas manichiura Ref.Diamondnails.ro Set pentru Manichiura Japoneza Ref. 0001570 www.

000288 Servetele dezinfectante Ref. 000464 Mare Ref. 000983 Mic Polizor piele caprioara Ref. 000300 Suport pentru ustensile (pensule/pila) Ref.Diamondnails. 001615 Sabloane de teflon Auriu Ref. 000268 Pinc Ref. 001464 Recipient pentru lichid portelan cu capac Ref. 000371 . 001007 Ref. 001435 Mic Disc pentru pietricele Suport pentru amestecare vopselelor acryl Ref. 000293 • Ref. 000267 www. 001584 28 Separator degete Ref. 001419 Lampa de masa pentru manichiura Ref. 001461 Recipient Ref. 001418 Recipient de sticla Ref. 000136 Mare Ref. 001389 Cutie pentru tipsuri Ref.ro Deget pentru practica Ref.Accesorii si instrumente • Nail tools and accessories Recipient pentru lichid neagra Ref.

Diamondnails.ro Agenda Diamond Nails Ref. 001426 Ref.Accesorii si instrumente • Nail tools and accessories S Ref. 000812 L Ref. 000284 www. 000285 • Ref. 000813 Gene false S • M • L Ref. 001427 Margareta prezentare (Natur si incolor) Ref. 000375 Hartie indepartare gel 50 buc-500 buc Ref. 001425 Ref. 000523 M Ref. 001442 Cupon de fidelitate 5000 10000 20000 Ref. 000374 Suport pentru maini – husa din piele sintetica Ref. 001133 29 . 001277 Sort DN Lampa cu lupa Ref. 001525 Recipient cu pompa Ref.

Flori fimo din cauciuc • Fimo flowers Nr 0957 Nr 0958 Nr 0959 Nr 0960 Nr 0961 Nr 0962 Nr 0963 Nr 0964 Nr 0965 Nr 0966 Nr 1058 Nr 1059 Flitter nail art • Flitter nail arts Nr 0866 Nr 0867 Nr 0868 Nr 0869 Nr 0870 Nr 0871 Nr 0872 Nr 0873 Nr 1036 Nr 1037 Nr 1038 Nr 1039 Nr 1040 Nr 1041 Nr 1042 Nr 1043 Nr 1044 Nr 1045 Nr 1046 Nr 1047 Nr 1050 Nr 1051 Nr 1052 Nr 1276 Folie tip staniol nail art • Nail art film Nr 001 Nr 002 Nr 003 Nr 004 Nr 005 Nr 006 30 www.ro .Diamondnails.

ro .Flitter nail art• Nail art flitters Nr 930 Nr 931 Nr 932 Nr 934 Nr 935 Nr 936 Nr 937 Nr 938 Nr 939 Nr 940 Nr 941 Nr 1155 Flori nail art 3D din acryl • Acryl flowers Nr 0844 Nr 0942 Nr 0943 Nr 0945 Nr 0946 Nr 0947 Nr 0948 Nr 0950 Nr 0951 Nr 0952 Margele nail art • Nail art beads Nr 001 Nr 002 Nr 003 Nr 004 Nr 005 Nr 006 Nr 007 Nr 008 Nr 009 Nr 010 Nr 011 Nr 012 Nr 013 Nr 014 Nr 015 Nr 016 Nr 017 Nr 018 Nr 019 Nr 020 Nr 021 31 www.Diamondnails.

Scoici pisate • Crushed shells Nr 0748 Nr 0900 Nr 0876 Nr 0926 Nr 1122 Nr 0876 Nr 0749 Nr 0878 Nr 1061 Nr 0747 Nr 1120 Nr 0750 Nr 0929 Nr 1121 Nr 0902 Nr 0765 Nr 0927 Nr 0766 Nr 0762 Nr 1120 Nr 0928 Flori nail art sin plastic • Nail art flowers Nr 0904 Nr 0905 Nr 0907 Nr 0908 Nr 0909 Nr 0910 Nr 0911 Nr 0912 Nr 0913 Nr 0914 Nr 0915 Nr 0916 Nr 1024 Nr 1025 Nr 1026 Nr 1027 Nr 1028 Nr 1029 Nr 1030 Nr 1031 Nr 1032 Nr 1033 Nr 1034 Nr 1035 32 www.Diamondnails.ro .

Diamondnails.ro 33 .Sclipici pulbere • Glitter powders Nr 1079 Nr 1080 Nr 1081 Nr 1083 Nr 1084 Nr 1085 Nr 1086 Nr 1087 Nr 1088 Nr 1089 Nr 1090 Nr 1091 Nr 1123 Nr 1124 Nr 1125 Nr 1126 Nr 1139 Nr 1140 Nr 1141 Nr 1142 Nr 1143 Nr 1144 Nr 1145 Nr 1146 Nr 1147 Nr 1148 Nr 1149 12 buc/set Nr 1150 Nr 1176 Nr 1177 Accesorii nail art set • Nail art sets www.

8 mm 2.4 mm 1.Cristale Swarovski • Crystal rhinestones Made by Swarovski components. 100 buc.5 mm Crystal White Alabaster White Opal Black Diamond Aquamarine Lt Sapphire Indian Sapphire Blue Zircon Caribbean Blue Opal Sapphire Capri Blue Lavendar Montana Sapphire Dark Indigo Chrysolite Erinite Peridot Lt Olivine Lime Olivine Khaki Lt Emerald Palace Green Opal Emerald Lt Colorado Topaz Topaz Lt Smoked Topaz Smoked Topaz Mocca Lt Topaz Citrine Sun Fireopal Hyacinth Lt Siam Siam Ruby Burgundy Colorado Topaz Indian Red Lt Peach Padparadscha Lt Rose Indian Pink Rose Fuchsia Lt Amethyst Violet Lilac Tanzanite Purple Velvet Amethyst Jet Light Tanzanite 34 www. 50 buc. Disponibile in variante de 20 buc.8 mm 3 mm 3.Diamondnails.ro . 1140 buc Marimi: SS3 SS5 SS10 SS12 SS14 1.

ro .Diamondnails.design in/din Geluri 3D Cursurile desfasurate de noi.design in gel . Adresa mail: support@diamondnails.Inscrietiva acum la cursurile noastre Nail Art! Se organizeaza cursuri in intreaga tara. ambient si personal placut.150. DIAMOND NAILS: 0731. sunt de cea mai inalta calitate.ro Va asteptam cu drag! www.design in/din acryl (portelan) . la dispozitia dvs Informatii : Tel.920. Manichiura si unghii false Pedichiura Module de curs: .design in vopsele acrilice .

acryl colorat .vopsea acryl Distribuitorl cel mai apropiat de Tine: .920.gel colorat .Magazin en-detail si en-gros de produse de unghii fale Sediu: Oradea. str Borsului Nr 45 Tel: 0731.ro Servire rapida si prompta! Asteptam distribuitori din toata tara! Cursuri de pictat unghii: .150 www.unghii-false.