You are on page 1of 8

Vlasz Fnymkusnak Leonard, a lebukott reptilin c.

rsra
A magukat spiritulisnak nevez Facebook-csoportokban (bredezk, Fnyrvny, Spiritulis trsadalom csoport a kzs kommuniklsra, Esemnyt tmogat Aranykor, Felemelkedk, Galaktikus Fderci, stb.) egyetlen ember nem volt, aki mltatta volna Leonard videit, leveleit. A tbbsg kzmbs volt, mg jnhnyan szembehelyezkedtek Vele. Van, aki egyenesen lebukott reptilinnak kiltotta ki. (ld. Fnymkus rst: http://hu.scribd.com/doc/208058102/LEONARD-a-lebukott-reptilian )

Az albbi tanmese jut errl eszembe: A bka egsz letben egy ktban lt. Amikor megpillantott egy msik bkt is ott, nagyon meglepdtt. Ht Te honnt kerltl ide? krdezte. A tengerbl. n ott lek mondta a msik. Milyen a tenger? Van olyan nagy, mint az n kutam? A tengeri bka nevetett. ssze sem lehet vele hasonltani- mondta. A ktban lak bka gy tett, mintha rdekeln, amit ltogatja a tengerrl meslt. De magban azt gondolta: Ktsgtelenl ez a legnagyobb hazug, akivel valaha is tallkoztam letemben. s a legarctlanabb is.
(Anthony de Mello: Szrnyals, 227. oldal)

Fnymkus is gy volt a helyzettel. Mivel elmje a mondandkat fl nem foghatta, szve a hallottakat meg nem rthette, kikiltotta Leonardot

bukott reptilinnak. Az elme az, ami folyton analizl, ami sszehasonlt, ami a rgi tudst nem hajland elengedni. Ami az jat egyltaln nem, vagy nehezen veszi be. Nem vletlenl hangslyozza minden tants, hogy a legfontosabb az elme csendjt elrni. Mert ez a felttele az Idtlensg dimenzijba val betekintsnek Fnymkus! Ugye, nagyon flsz? rsodban ennek adtl hangot. J nhnyan pedig egyet is rtettek Veled. Azok, akikben szintn ott a flelem. Pedig Leonard csak tkrt tartott felnk, amelyben visszatkrzte nnn spiritulis llapotunkat. Elmondjam, n mit ltem t Leonard video zeneteivel kapcsolatban? Megrtst s rmet! Felbredt bennem a trekvs, hogy jobb ember legyek. Azta tbbszr vagyok kpes a figyelem llapotra. Bennem pont a flelem rzett cskkentettk a videok (mert hazudnk, ha azt mondanm, hogy korbban nem volt.) Olyan dolgokra lett rltsom, ami addig sehogy sem akart sszellni. Mert bizony a Facebook-on velem szemben is jttek nap mint nap a rettegett vagy inkbb flelmet generl hrek. A teljessg ignye nlkl taln rdemes megnzni az albbi videokat s elolvasni a cikkeket: http://mek.oszk.hu/06800/06897/html/0204.htm (Milyen lesz az j vilgrend?) http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0410.htm (A szex s az j vilgrend) http://www.youtube.com/watch?v=0AU6KwgxaOo (Mi a fent permeteznek ezek?) http://www.youtube.com/watch?v=zKA1EXRPqQw (A doktorn, aki megltta a valsgot) http://www.youtube.com/watch?v=AHVAImvH5pE (NASA dokumentum az emberisg elleni hborrl)

Ez utbbi videbl nhny kiemelt kp, nem pp pozitv zenettel. Amg valaki csak ennyit lt a nagy egszbl, addig kptelen a flelmein fellemelkedni. De ha tudja, mindez mirt trtnik, van r esly:

Leonard videoi ltal megrtettem, mirt van ennyi mocsadk a Fldn, s hogy mindezektl nem rettegni kell, hanem fellemelkedni rajtuk. Tbbek kzt az albbi rs is j megvilgtsba kerlt:

Kedves Fnymkus! El kell, hogy mondjam Neked: Ha Benned Leonard videoi flelmet gerjesztettek, ennek nem Leonard az oka Te mg az elvlasztottsg, a flelem llapotban. Ez nem gond, innen lehet nagyot ugrani! Ugye, emlkszel, mint mondott Buddha?: Gyllet sosem oszlathat szt gylletet. Csak a szeretet oszlathat szt gylletet. Ez a trvny, mely rk s kimerthetetlen. Taln tallkoztl mr az albbi trtnettel: Egy guru egyszer azt krdezte a tantvnyaitl, mibl tudjk megmondani, hogy vget rt az jszaka, s elkezddtt a nappal. Az egyik azt mondta: - Ha a tvolban ltsz egy llatot, s meg tudod mondani, hogy az tehn vagy l.

- - Nem mondta a guru. - - Ha rnzel egy tvolban lv fra, s meg tudod mondani, hogy az krtefa vagy mangfa. - - Ez sem j mondta a guru. - Ht akkor mi a helyes vlasz? krdeztk a tantvnyai. Ha egy frfinak az arcba nzel, s felismered benne testvredet, vagy egy nnek az arcba nzel, s felismered benne nvredet. Ha mg erre kptelen vagy, mindegy, hogy hol ll a nap, tovbbra is jszaka van. (Anthony de Mello, Szrnyals, 227. oldal) bredj, Kedves Fnymkus! Leonard egyetlen szval nem mondta, hogy vakon higgyenek neki. Inkbb azt szorgalmazza, hogy az emberek kapcsoldjanak ssze nMAGukkal. Mert akkor mr tbb nincs szksgk Mesterre, vallsokra, csoportokra Leonard olyan megvilgtsba helyezte a fldi lt sorn tapasztaltakat, ami vlaszt ad arra, mirt van ez a temrdek szenveds a fldn. A legtbb ember (kztk Te is, kedves nvtelensgbe burkolz Fnymkus) az els nhny perc utn ex cathedra kijelenti, hogy Leonard lebukott reptilin, nem normlis, bedrogozott, stb. Ha eslyt adnl Leonardnak, hogy vgighallgasd, amit mondani szeretne, s valban eljutna hozzd az zenet, megrtend, mirt rad rnk nap mint nap annyi szenny (HAARP, chemtrail, oltsknyszer, szenvedsekkel teli oktats, bankok ltali szorongattats, TV-bl rad szrnysgek, stb.). sszellna a kp, s megvilgosodnl (ez mg nem a hn htott megvilgosods!) hogy szndkosan vagyunk szorongatva! Nem csak annyit ltnl, hogy a msik (az illumintusok, a reptilinok) a gonosz, aki meg akar bennnket megmrgezni, stb., hanem vgre megrtend, hogy k csak egy FELADAT-ot teljestenek. Feladatuk pedig az, hogy minket nyoms alatt tartsanak! Mert teher alatt n a plma

Amikor az ember mr eleget szenvedett, tekintett jra az gre emeli Keresi, kutatja a vlaszokat, amik bels megnyugvst adnak. Mert az emberi lt clja Isten keresse. Ezrt szletnk erre a vilgra. Amg ragaszkodunk brmilyen kvlrl jv tantshoz, mesterhez, vallshoz, stb., nincs lehetsgnk fejldni. Ne menj a nyjjal, mert k a vghdra tartanak! Az ember vgl felismeri, hogy Isten magva bennnk van: Krtemagbl krtefa vlik; mandulamagbl mandulafa; s Istenmagbl Isten. (Eckehart mester). Ez a feladatunk! Megvltani nMAGunkat. Ezt senki nem teheti meg helyettnk. Se Jzus, se Buddha, se Krisna, se Sai Baba, se Leonard. A megvlts: ismerni Istent, nem valami, illetve valaki rajtad kvlll dologknt, hanem nmagad legbensbb lnyegeknt. A valdi megvlts: tudni, hogy annak az id s formanlkli Egy letnek az elvlaszthatatlan rsze vagy, amelybl minden ltez szrmazik. A valdi megvlts a szabadsg llapota. Ilyenkor szabad vagy a flelemtl, a szenvedstl, a hiny- s alkalmatlansgrzettl, s ennlfogva minden akarstl, vgytl, telhetetlensgtl s ragaszkodstl. Megszabadultl a knyszeres gondolkozstl, a negativitstl, s mindenekfltt a mlttl s a jvtl.
(E. Tolle: A most hatalma, 124. oldal)

Leonard olyan, mint R. Bach Jonathanja. Jonathan is rbredt, hogy egyetlen feladata volt csupn: tkletesedni. Amikor pedig elrte ezt a clt, rdbbent, mi rtelme a tkletessgnek, ha csak az v? Ha nem adja tovbb? s Jonathan visszatrt a Rajhoz, amely kivetette magbl, s megnyerte, oktatni kezdte a fiatal madarakat. Arra, hogy replni szp, s arra, hogy flfel kell trekedni. Bennnket, embereket pedig arra, hogy soha ne adjuk albb, mint , Jonathan, a sirly. Leonard is eljtt kznk, s tant. Van, aki mr meghallja, van, aki g nem Kezdetben Jonathant, a sirlyt is kinevettk fajtrsai. Aztn egyre tbben bredeztek n hiszem, hogy Leonard sem hiba van kzttnk, s hogy felhvsa nemcsak sket flekre tall

Legyen vilgossg! mond az r a Bibliban, s n is azt mondom.

Ti halandk, mindig csodra vgytok, pedig a legnagyobb csoda magatok vagytok, mert Isten megadta nektek azt az egyedlll kpessget, hogy eggy vlhattok az termszetvel.
(Deepak Chopra: A varzsl mgija, 188. oldal)

Namaste!