This action might not be possible to undo. Are you sure you want to continue?

Welcome to Scribd! Start your free trial and access books, documents and more.Find out more

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Ans : (C) Ans : (D) Ans : (C) Ans : (B) Ans : (B) Ans : (A) Ans : (E) Ans : (A) Ans : (A) Ans : (B)

Math

11. Option D Explanation: Speed= 60 x 5 18 m/sec = 50 3 m/sec.

Length of the train = (Speed x Time) = 12. Answer: Option B Explanation: Cost Price (C.P.) = Rs. (4700 + 800) = Rs. 5500. Selling Price (S.P.) = Rs. 5800. Gain = (S.P.) - (C.P.) = Rs.(5800 - 5500) = Rs. 300. 300 5 Gain % = x 100 =5 % 5500 % 11 13. Answer: Option D Explanation: 91 is divisible by 7. So, it is not a prime number. 14. Answer: Option C Explanation: S.I. for 1 year = Rs. (854 - 815) = Rs. 39. S.I. for 3 years = Rs.(39 x 3) = Rs. 117. Principal = Rs. (815 - 117) = Rs. 698. 15. Answer: Option C Explanation: Let AB be the lighthouse and C and D be the positions of the ships.

Then, AB = 100 m, AB 1 = tan 30º = AC 3

ACB = 30º and

ADB = 45º.

AC = AB x 3 = 1003 m.

Age of the youngest child = x = 4 years.88 35 + 55 = 17. Answer: Option D Explanation: 35 + 125 = 17. Answer: Option C Explanation: Clearly.P. . 3000. 16. 20 1 1 7 (A + B)'s 1 day's work = + = . Larger number = (23 x 14) = 322. 17.88 5 = 2. CD = (AC + AD) = (1003 + 100) m = 100(3 + 1) = (100 x 2.P. 15 20 60 7 7 (A + B)'s 4 day's work = x4 = .AB AD = tan 45º = 1 AD = AB = 100 m.235 80 + 65 = 16 x 5 + 65 = 45 + 65 = 105 = (10 x 2. (x + 9) and (x + 12) years. 18.235) = 22. 15 1 B's 1 day's work = . Answer: Option A Explanation: Let the ages of children be x.73) m = 273 m.88 35 + 25 x 5 = 17. Remaining work = 1 = . 3000. Answer: Option A Explanation: C.88 85 = 17. 15 15 20. the numbers are (23 x 13) and (23 x 14). (x + 3). Answer: Option D Explanation: 1 A's 1 day's work = . (x + 6). x + (x + 3) + (x + 6) + (x + 9) + (x + 12) = 50 5x = 20 x = 4. = Rs. 60 15 7 8 Therefore. = Rs. = Rs. 100 + (10 x 2) Gain = 0%. 3600 x 100 S.35 19. Then.

29... Choice c. Answer: Option C Explanation: Although the ski instructors at Top of the Peak Ski School do work seasonally. Answer: Option B Explanation: Let Rs. Answer: Option B Explanation: Because the first two statements are true. 23.. 2x + 3y = 77 . it does not describe a person applying for seasonal work. In other terms to say. we get: 5y = 85 or y = 17. while veil covers the face. In choice b. srench means pin. the number is divided by 2 successively to get the next result. the statement that Matthew likes to work outdoors tells us nothing about seasonal employment or someone applying for it. we get: x = 13. and resbomeans nine. Answer: Option D Explanation: Hapl means cloud.Answer: Option C 26. y be the fare of city C from city A.(i) and 3x + 2y = 73 . 4/2 = 2 2/2 = 1 1/2 = 1/2 (1/2)/2 = 1/4 (1/4)/2 = 1/8 and so on. choice a does not describe anyone applying for seasonal employment. Lucinda.(ii) Multiplying (i) by 3 and (ii) by 2 and subtracting. each number is one-half of the previous number. Answer: Option C Explanation: Clearly. so that rules out choices b and c. And although choice d describes a business with seasonal hours. Then. so the third statement must be false. we have : . who is applying for a job as a summer waitress at a beach resort. 27. very specifically depicts a person. on the other hand. 22. Eric is the youngest of the three. which is dependent upon a particular season of the year.. When you combine hapl (cloud) with resbo (nine).21. We know that och means ball. Leshsrench (choice a) doesn't contain any of the words needed for cloud nine.Answer: Option D Explanation: All except Veil cover the head. 25. x be the fare of city B from city A and Rs. you get the correct answer 28. och means ball. Putting y = 17 in (i). Answer: Option B Explanation: This is a simple division series. lesh means burst.

(c) 44.(iii) B = C + 2 .(a) 36. (vi) and (vii) in (v). ..M → P is the brother of M M + N → M is the mother of N N x Q → N is the sister of Q Therefore.(i) B + 3 = D .(a) 39..(vi) From (iii) and (vi). we get: (B + 10) + B + (B . ( d) 37. 31. P is the maternal uncle of Q. (a) 50.Answer: Option C Explanation: P ...B-3 = E . (b) 35.. we have : A = B + 10 . (b) 42.2) + 2B = 133 5B = 125 30. (c) 49. (d) 32. (c ) 33.(v) From (i) and (ii).(d) 38.... (a) 47. (d) 48... (b) 43. (c) 40. (d) 46.(iv) A+B + C + D + E= 133 . (b) 45..(vii) Using (iv)..(ii) A+B = D + E+10 ..(c) 34. we have : 2 B = D + E .. (a) B = 25.(c) 41.

- Receivable Management
- Guideline
- Project Guideliines
- Cost Accounting Unit 1
- Unit 2 Marginal Costing
- GK Digest LIC AAO Exam 2016 Exam
- Current Affairs January Questions & Answer 2016
- Current Affairs Pocket PDF - January 2016 by AffairsCloud
- CA Hindi July 2015
- PGDM- 2015-16
- mca3rdyear_180815
- elasticityofsupply
- Lokesh
- File Handler
- Assignment
- Qb for Me Unit 2 - Copy
- Evolution of Sbi
- Economics for Managers
- Law-of-Variable-Proportions.doc
- Functions of Financial Management
- Nature and Scope of Financial Management
- Research Report Format-MBA
- Starting Page
- mca_3_year
- Starting Page

MAT

MAT

- UML One More
- FIFO Quiz 1
- Triwizard Quiz
- Encuestas Ingles II
- ENG 122 Week 4 Final Exams All Possible Questions
- j1s1998
- Rapid Fire
- IELTS Sample questionsQuestions 1
- p2 Specimen
- My Template for AWA Essays on GMAT
- s1001 Activities
- Untitled
- Assessment Tool Session 6
- Kaplan Sample LSAT Class March 11, 2014
- UOPX Wk7 Checkpoint 1 Argument Validity
- quiz
- Jeopardy
- Fallacies-LP
- 03 Review
- ANAESTHESIOLOGY P-II JUNE15.pdf
- Untitled
- HowtoAnswerComprehensionQuestions
- Thi_tuyen_vao_HSBC
- CBSE 2014 Question Paper for Class 12 Sanskrit Elective - Delhi
- Practice Sets-2. RRB Officers Exams
- Reproduction - Question Paper 08
- Being Logical 4
- The Great Debate Lesson Plan
- AMCAT Logical

Are you sure?

This action might not be possible to undo. Are you sure you want to continue?

We've moved you to where you read on your other device.

Get the full title to continue

Get the full title to continue listening from where you left off, or restart the preview.

scribd