Önbizalom faktor

e-book

Tegyél szert határtalan magabiztosságra!

Önbizalom faktor

2

Tartalom
Előszó .................................................................................................... 4 Miért kell, hogy magabiztos legyél? ........................................................... 5 Az önbizalomhiány jelei............................................................................ 6 10 instant tipp az önbizalom növelésre ...................................................... 8 Igazítsd hozzá hitrendszered a korlátlan magabiztossághoz .........................10 A tested és az önbizalom ........................................................................11 Beszélj magabiztosan! ............................................................................12 Önbizalom a kapcsolatokban ...................................................................13 „Töltsd túl” önbizalmad ...........................................................................15 Magabiztosan felülkerekedni a nehézségeken ............................................16 Magabiztosság a belső hangban is ............................................................17 Záró gondolatok… ..................................................................................18 Gyere és tanulj élőben! ...........................................................................19

Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom.info/onbizalom-novelo-trening

július 30.info/onbizalom-novelo-trening . — 1947. akár azt. április 7.Önbizalom faktor 3 “Akár azt hiszed. hogy nem.” Henry Ford amerikai üzletember 1863. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. hogy képes vagy rá. igazad lesz.

módszereket adjunk az olvasó kezébe. amit olvasol. ugyanis senki más nem fog helyetted! Azt javaslom tehát.info/onbizalom-novelo-trening . Éppen ezért a magabiztosság nagyon is szükséges. Az e-bookban szereplő képek származási helye az Internet. és ismerkedj meg még több gyakorlatias technikával. kinyomtathatod. tippet fogsz olvasni. ha megfelelően akarod kezelni a felmerülő helyzeteket. Nincs semmilyen korlátozás. pénzügyi. gyakorlatias tippeket. és van amely elég nagy kihívást jelent. önbizalmad növelésében.Önbizalom faktor 4 Előszó Nap mint nap szembetaláljuk magukat különböző „akadályokkal”. de ebben Neked is szerepet kell vállalnod! Sok hasznos információt. hogy csak akkor kezdj bele az olvasásba. melyek közül van amelyik jelentéktelen. vagy egészségi tanácsadásnak. ha nem tesznek érte. ha hoztál egy döntést életed pozitív irányba történő megváltoztatására. Az ország számos pontján várunk. stb. Ez az e-book rengeteget segít. elküldheted ismerősödnek. hogy azonnal alkalmazható. gyere és tanulj élőben! Gyere el egy élő önbizalom tréningünkre.info/onbizalom-novelo-trening Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. Nem korlátozzuk a tudást! • • • Ha tetszik. Ez az anyag nem minősül jogi. Kötelezettségmentes előregisztráció: http://onbizalom. Nem garantálható az eredményesség. Na akkor kezdjük bele… ☺ De előtte az apró betűk: • Az anyag összeállításakor arra törekedtünk. nyugodtan továbbadhatod. viszont cselekedned Neked kell.

Ez leginkább azért van. A legtöbb ember. mert az emberek természetüknél fogva vonzódnak a magabiztosság által gerjesztett vezető szerephez. ha olyan problémával találod magad szemben. Ezt pedig némi gyakorlással és pozitív megerősítéssel el is lehet sajátítani. Ez a fajta magabiztosság abban nyilvánul meg. által képesek szinte bármit véghezvinni.Önbizalom faktor 5 Miért kell. akik elég magabiztosak. Ha problémamegoldásra. hogy az illető képes mások véleménye. úgy fogják találni. aki magabiztos saját magát és képességeit illetően nem fog félni másoktól segítséget kérni. Azok. hogy magabiztos legyél? Különböző helyzetek különböző mennyiségű önbizalmat igényelnek. A megfelelő önbizalommal rendelkező embereknek van egyfajta amely megingathatatlan hitük és erejük a döntéseiket illetően. akkor az illető sok mindent félbehagy. hogy miért van szükség önbizalomra. általában a magabiztos embereket választják ki a feladatra. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. amelyhez másoktól is segítséget kell kérned. hogy mások is követik őket. ha „versenyképes” akarsz maradni: Kell az önbizalom. nézőpontja alapján általánosan javítani a dolgokon. Íme néhány ok. és a feladatok megfelelő elvégzésére kerül sor. Ha valakinek nincs ilyen határozott döntéshozó képessége. különösebb noszogatás vagy tiltakozás nélkül. vagy rengeteg akadállyal fog találkozni útközben. A magabiztosságra az élet mindennapjaiban is szükséged van.info/onbizalom-novelo-trening .

bocsánatot kérnének a hibáért és simán továbblépnének. „képtelenség megcsinálni”. ha úgy gondolják. értelme. hogy nincs. ha nem az ő hibája volt valami („biztosan az én hibám volt”). „sosem volt még úgy. hogy bármire képesek. amikor felkérik valamilyen feladat elvégzésére. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. „ahogy esik. nincsenek tudatában annak. hogy ezért nincsenek tervei sem („majd lesz valahogy”. Ezzel szemben a magabiztos emberek egyszerűen lerendezik. hogy tudják: egy „egyszerű” bocsánatkérés is megteszi. úgy puffan”). Szintén tipikus jellemző az. aki feladja („én megmondtam előre…”). Felismered az önbizalomhiány jeleit? Elég sok egyértelműen felismerhető jele van annak. vagy szükséges. főleg ha ezek inkább negatív érzelmek. Ha pedig valamilyen feladat közben felmerül néhány probléma. hogy még akkor is hosszan bocsánatot kér az illető. Az önbizalom hiányos emberek nem hiszik el. Ha viszont önbizalomhiánytól szenved valaki. ha valakinek nincs önbizalma. „nem vagyok rá képes”). Előfordulhat. Szemezgessünk akkor ezek közül (néhány példával): Az egyik egyértelmű jel az. Csak akkor adnak bővebb magyarázatot. feltehetőleg ez az illető lesz az első. mert úgy gondolják. hogy illő lenne. mert úgysem sikerül. ha érzelmekről van szó. „nem tudom”. ha az illető tele van kifogásokkal („nem lehet”. Nem mernek megtenni dolgokat. hogy ne legyen semmi”. Egyébként elég magabiztosak ahhoz. hogy véghez tudnak vinni dolgokat. „lehetetlen”.Önbizalom faktor 6 Az önbizalomhiány jelei Eléggé magukba fordulunk. hiszen elég szembetűnő. akkor ezt nemigen lehet leplezni.info/onbizalom-novelo-trening .

és nem tudja. „szeplős vagyok”. Az önbizalom hiányos emberek sokszor nem élnek párkapcsolatban („kinek kellenék”. vagy ami ennél is „rosszabb”. Felismered magadon az önbizalom hiány jeleit? Akkor itt az idő a cselekvésre!!! Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. ahogy akarod”). „ennyi idő után váltani”. és az unalom („nincs kedvem semmihez”. „nem érdekel”. „úgysem lennék jó neki”). „alacsony vagyok”. hogy jobbnak gondoljon / végre elfogadjon / elismerjen”. most is rólam beszélnek”. Az önbizalom hiányával sokszor együtt jár a letargia. stb…) A kevés önbizalommal rendelkező ember más emberek társaságában sem érzi jól magát.Önbizalom faktor 7 Szintén az önbizalomhiányra utal. „nagy az orrom”. hogy folyamatosan valaki igényeit kell teljesíteniük („mit kellene tennem. hogy rajtam röhögnek”). „jó ez így”. Az önbizalom hiányos emberek folyamatos megfelelési kényszerben vannak. rosszkedv („lesz*rom”. mihez kezdjen magával. „unatkozom”). „kövér vagyok”. „sovány vagyok”. hogy mindenki figyeli („biztos. ahol elnyomottnak. „szerinted jó lesz neki?”). alacsonyabb rendűnek érzik magukat („nem lennék jó másnak sem”. mert úgy érzi. mert nincs megelégedve önmagával. „majd lesz jobb”). rossz hangulat. Valami hiányzik az életéből.info/onbizalom-novelo-trening . nem érzi magát jól a bőrében („csúnya vagyok”. ha valaki nem néz tükörbe. hogy egy olyan párkapcsolatban élnek. úgy érzik. „tuti. „nekem mindegy”. „legyen.

ugye? 2. az nem a világvége. lesz könnyebb Ahogy valaki lesz több helyzetben annál magabiztosabb. hogy ne idézné fel újra meg újra. Írd le sikereid nap mint nap egy füzetbe. relaxációs zenét. gondold át: „Mi a legrosszabb. motivációs hanganyagokat. 3. Az önbizalomhiány általában mélyebb problémákból ered. vagy egyfolytában leszidják. és a siker (még ha apró is a siker) azonnal növeli önbizalmad. és nem telik el nap. amelyekkel szinte azonnal növelhető az önbizalom: 1. Az önbizalom egyre növelés egy folyamat. 4. Ha egy kihívás előtt állsz. Íme néhány gyorsan hasznosítható tipp. szívmelengető. (Tipp: www.Önbizalom faktor 8 Ha valaki meg szeretné keresni félénkségének okát. akkor ezeket a negatív élményeket elég mélyen el fogja raktározni az ember.youtube. gyakorlás és tudatos akarat. akkor először saját magában kell keresnie.com ) Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. ami megtörténhet?” Ha valami nem sikerül. folyamatosan megtartani ezt a mentalitást. és időnként tekintsd át őket. Ha egyfolytában azt mondják valakinek. Hallgass minél több felemelő. időráfordítás szükséges hozzá.info/onbizalom-novelo-trening . Próbálj ki új dolgokat. 10 instant tipp az önbizalom növelésre Az önbizalom „felturbózása” nem egy nap alatt történik. hogy milyen haszontalan. kinevetik.

amikor mindenki kétségbe vonja annak sikerességét. hogy ez a „jutalom” az elért célokért. és ismerkedj meg még több gyakorlatias technikával. 9. 10. Legyen az egy szelet csoki. csak érezd át a siker ízét. ha elértél egy célt. a fejlődést. Próbáld meg elengedni őket. Időről időre nézz szembe félelmeiddel. Ezek a Te céljaid. hogy a múltbéli hibák nem befolyásolják az előrehaladást. Mozogj naponta legalább fél órát. és tudatosítsd magadban. Ha van elég kitartásod.info/onbizalom-novelo-trening . hogy segít fittnek maradnod. még akkor is. Különböző légzéstechnikák alkalmazásával elősegíthetőek egyes kémiai reakciók a testben. MEG TUDOD VALÓSÍTANI! 6.Önbizalom faktor 9 5. és könnyebben fogod venni az akadályokat. egy vacsora. Nos akkor? Hol kezded? Tipp: Gyere és tanulj élőben! Gyere el egy élő önbizalom tréningünkre. kitűnő módja az önbizalom növelésének. ezzel is növelheted önbizalmad. Az ország számos pontján várunk. 7. Mozogj rendszeresen! A testmozgás amellett. Ismerd fel azt. hogy mások leszólják. Kötelezettségmentes előregisztráció: http://onbizalom. céljaid mellett. 8. mindegy. Meditáció segítségével is növelhető az önbizalom. egy kis pihenés. Tarts ki terveid. ne hagyd.info/onbizalom-novelo-trening Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. amelyek erősítik a magabiztosságot. Jutalmazd meg magad. mivel ez esetben is segítenek a testben lejátszódó kémiai reakciók.

A környezet is elég nagy szerepet játszik. ami az embert vezérli. ha megfelelő a gondolkodásmód. a hitrendszer. Lényegében a hitrendszer az.Önbizalom faktor 10 Igazítsd hozzá hitrendszered a korlátlan magabiztossághoz Hitrendszerünk nagyban befolyásolja életünket és döntéseinket. bármibe kezdesz is bele. Egy idő után ez korlátlan önbizalmat fog generálni. hála és feltétlen szeretet érzete mind hozzájárul ahhoz. hogy a legnagyobb magabiztosságra törekedj. akkor ki lehet használni a korlátlan magabiztosság adta lehetőségeket. hiszen az határozza meg az értékeket. amint csökken a szorongás.info/onbizalom-novelo-trening . A spirituális egészséged is javul. A naponta megtapasztalt béke. Ez a fajta beállítottság hozzátesz a magabiztosságod folyamatos növekedéséhez. és ne érd be kevesebbel. hogy jobban tudd kezelni a különféle helyzeteket. öröm. Emellett a végcél eléréséért való küzdelem is fokozódik. Ez elősegíti azt is. jellemzők segítik. Ezért. amelyek alapján ítél az ember élete során. és az egyes dolgoktól való tartás. hogy mindenre a lehető legjobb és legpontosabb megoldást keresd. hogy hitrendszered pozitív legyen. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. éppen ezért fontos. Csak pozitívan! A pozitív értékek.

egészen addig. Fordíts hangsúlyt az étkezésedre. és fokozatosan növelheted önbizalmad. az egyértelműen megnöveli az önbizalmad. Ezzel jobbá teheted életed. ami élvezetes számodra. amíg az eredmények egyértelműek lesznek. A pozitív testkép felépítése Íme. ezért egészséges a tested.Önbizalom faktor 11 A tested és az önbizalom Szinte mindig a külső éppen a döntő ha tényező vonzó a és magabiztosságban. hogy milyennek látod a külsőd. A rendszeres edzés a fitnesz klubban.info/onbizalom-novelo-trening buszról 1 megállóval . akkor sétálj sokat. Amikor a testkép már tiszteletre méltó. vagy a konditeremben is sokat segít az egészséges testkép és gondolkodás kialakításában.vagy konditeremre. étkezz egészségesebben. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. és nincs hiány a dicséretekből. cukrot és sót használj. az segíteni fog a kitartásban. egy edzett külső és jó egészség formájában. és fogyassz napi 2-3 liter vizet. hogyan építhetsz fel egy pozitív testképet magadról: Ha olyan mozgásformát (sporttevékenységet) választasz. vagy menj gyalog az emeletre. kevesebb lisztet. Majdhogynem egyenesen arányos magabiztosságod azzal. egy pár módja annak. Ne használd annyit az autót. ne lifttel. Ha nincs lehetőséged a sportra. szállj le a hamarabb. elég egyértelműen látszódni fog az önbizalom növekedése. fitnesz.

amelyek érdeklik a hallgatóságot. majd pedig javítható is lesz. Ha több ember előtt kell beszélned (legyen az munkahely. mivel a legtöbb ember értékeli a magabiztosságot. de nagyon is megéri ráfordítanod az időt. akkor könnyebben tudod olyan témák felé terelni a beszélgetést. hanem önbizalom fejlesztés miatt is. amit a környezetük rendszerint irigyel is. amivel felmérhető beszédkészséged. ha magabiztos vagy. Ezt nemcsak figyelemfelkeltés céljából csinálják sokan. Jöjjön néhány azonnal alkalmazható tipp: Gyakorolj rendszeresen! Bárhol. vagy családi összejövetel). Ha nem is különösebben érdekes az adott téma. kell némi tudatos erőfeszítés. hogy magabiztos legyél. és van egy kis fogalmad a közönség érdeklődéséről. bármikor. Az egyik legjobb módja a magabiztosság felépítésének az. Beszélj magabiztosan! Ahhoz. A legtöbb nő és férfi igyekszik egy olyan külsőt kialakítani. amely kiemeli természetes adottságukat. akkor is képes leszel megragadni a hallgatóság figyelmét elég ideig.info/onbizalom-novelo-trening . ha dicsérik az illetőt.Önbizalom faktor 12 A jó alakkal rendelkezők egyértelműen magabiztosabban viselkednek. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. Ez kitűnő kezdési alap. bárkivel beszélgetésbe elegyedhetsz.

kellően Ez a támasztva. magabiztosabban magabiztosság a tartalomban és az előadás módjában is észrevehető lesz. negatív gondolataik és előítéleteik lesznek a saját kapcsolatukról is. tisztának. ha szakmai előadáson szólalsz fel. Azért ne beszélj. Világos tehát. vagy szakemberekkel csevegsz).vagy szakmai szavakkal (kivéve. Ha mondanivalód sokkal tényekkel és adatokkal tudod alá előadni van azt. Ne beszélj félre. hogy „csak” megszólalhass. amikor előadást tart valaki. mert így lehet megtartani a közönség érdeklődését. de nem kevésbé fontos ez sem. és mivel így mindkét fél kétségbe vonja a másikat. hogy a párkapcsolatokban is fontos szerepet játszik az önbizalom. Hangosnak. Önbizalom a kapcsolatokban Ideális esetben minden kapcsolatban kell. Szintén a magabiztos előadó védjegye az. hogy legyen egy bizonyos szintű magabiztosság. érthetőnek kell lennie a beszédnek. mivel nem cél hallgatóságod untatása különböző formális.info/onbizalom-novelo-trening . Enélkül könnyedén belopakodhat a bizonytalanság a párkapcsolatba. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. hogy az előadott információt tömören és lényegre törően közvetíti a közönség felé. legyen értelme mondanivalódnak. A hangerő fontosságán gyakran átsiklanak az emberek.Önbizalom faktor 13 Használj egyszerű szavakat és mondatokat.

hogy mások is követni akarják nézeteit. A testi – lelki fittség szintén energiát ad az egyénnek ahhoz. akik büszkék rá. mivel nagyra értékelik. aki félénkebb. amelyek tönkretehetnek egy párkapcsolatot. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. hogy nem mindig a „körülmény”.Önbizalom faktor 14 Siker a párkapcsolatban Az alábbiakban olvashatod. mert mivel így teret enged a negatív gondolatoknak és cselekedeteknek a kapcsolatban. Aki kellően magabiztos. hanem a beállítottság az. Ez pedig egy elég vonzó dolog bármilyen kapcsolatban. hogy pozitívan tegyen hozzá egy kapcsolathoz. ami problémát okoz. Másokat általában szó szerint vonz egy ilyen magabiztos kisugárzás. Ezért van az. hogy fizikailag és mentálisan is csúcsformában vannak nem szokott gond lenni a magabiztosságukkal. Általában az a fél vét több hibát. hogy miért fontos összetevője az önbizalom bármilyen kapcsolatnak. amely sikeres szeretne maradni: Nem mindig láthatóak és nem mindig kívülről érkezőek az okok. Azoknak az emberek. az el tudja érni.info/onbizalom-novelo-trening .

amit lát. mindössze némi erőfeszítés kérdése a dolog. A szuper-magabiztos embereknek nem jelent kellemetlenséget a hosszas szemkontaktus. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. Ezért tehát ha komolyan gondolod imázsod kivetítését.info/onbizalom-novelo-trening . akkor még vonzóbb lesz a kisugárzása. és egyből kitűnik a viselkedése. Ha valaki szuper magabiztos. Egy pár tipp arra. A tükör előtti gyakorlás néha a legjobb módja a megjelenés gyakorlásának. Az agy elfogadja. de csak az elfogadás után lép tovább. Ezt sem olyan nehéz elérni. muszáj gyakorolással és megfigyeléssel is eltöltened egy kis időt. ha cél a beszélgetőpartner osztatlan figyelmének megszerzése. Az ilyen emberek általában egy félreétetetlenül meggyőző és egyéni stílusban beszélnek és mozognak. Ez egy nagyon fontos tulajdonság. előadásmódja alapján. érzékelés nagyon fontos. Egy magabiztos illető testbeszéde evidens.Önbizalom faktor 15 „Töltsd túl” önbizalmad A magabiztosság egy nagyon vonzó és előnyös tulajdonság. miként lehetsz szuper-magabiztos. mivel így az emberek feltétel és előítélet nélkül el fognak fogadni: Az észlelés.

Kötelezettségmentes előregisztráció: http://onbizalom. Éppen ezért az egyéni érdeked. ezzel is arra ösztönözve az egyént. Az ország számos pontján várunk. mire gondolok: A magabiztos emberek tisztában vannak az egyéniségükkel. amennyire szükségem van!”) Tipp: Gyere és tanulj élőben! Gyere el egy élő önbizalom tréningünkre. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom.info/onbizalom-novelo-trening . Pozitív tartalmú bele állítások ezeket ismételgetésével a gondolatokat a a könnyebben olvasztja gondolkodásmódba. egyediségükkel. Alakíts ki saját pozitív megerősítéseket! (Pl. ha önbizalom növelésről tudatalatti van szó. akkor még rosszabb lesz a helyzet. hogy megtanulj pár módszert. Lássuk. „Jobbnál jobb dolgok történnek velem az életben!”. hogy csakis a jó és előnyös dolgokra fókuszáljon. ha pedig még önbizalom problémával is küzdesz. amelyek segítségére lesz szorult helyzetében. „Egészséges és fitt vagyok!”. és ismerkedj meg még több gyakorlatias technikával.info/onbizalom-novelo-trening Magabiztosan felülkerekedni a nehézségeken A nehézségek „elviselése” nem egy kellemes dolog. „Annyi pénzem van. hogy figyeljen minden lehetőségre. ami segít magabiztosan megbirkózni az akadályokkal. A magabiztos ember arra használja önbizalmát.Önbizalom faktor 16 A pozitív megerősítések szintén hatásos eszközök.

A belső hang finomítása segít az önbizalom építésben: Ha tisztán szeretnéd hallani belső hangod. Magabiztosság a belső hangban is A belső hangunk (vagy önbeszédünk). az elme is képes felfedezni. ami segít a döntéshozatalban. ahhoz összpontosítanod kell. még akkor is. ezzel is megkönnyítve a belsőhang elérését. A kitartás. valamint erőt meríteni a test által kibocsájtott pozitív energiákból. Némi ráfordított idő és gyakorlás segítségével pedig megkönnyítheted az életet. ha odafigyelünk rá. ahonnan már könnyebb meghallani a belső hangot. hogy ki tudják küzdeni magukat a nehézségekből. Egy magabiztos illető teljes erővel képes a feladatra figyelni. Egészségesebb lesz az elme és a test is. Ugyanis csak tiszta elmével lehet igazán meghallani a belső hangunkat. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. és ideális körülményeket biztosítunk mindkettő számára. hiszen segíti elérni azt az állapotot. Nagyon jó módszer a meditáció. bármilyen nehézség legyen is ellenére. és az állhatatosság is jelen van az önbizalomban gazdag emberek jellemzői között. Ha a test egészséges. Ez pedig lehetővé teszi a számukra.Önbizalom faktor 17 A magabiztos emberek általában készek a legjobbjukat adni. valamint ki kell tisztítanod elmédet is.info/onbizalom-novelo-trening . ha elég valószínű a vereség.

hogy új magaslatokba emeld önbizalmad! A sikeresség a magabiztossággal kezdődik. a magabiztosság növelése pedig a most olvasottak gyakorlásával kezdődik. akkor ez valószínűleg másokra is negatívan fog kihatni.info/onbizalom-novelo-trening . Nincs erősebb az emberi testnél és elménél. és használd ezt a tudást arra.Önbizalom faktor 18 Hívd segítségül a vonzás törvényét! Már a tudomány is bebizonyította. Ha negatív önképet vetítesz ki. Sok sikert! Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. azzal megadod magadnak az álom megvalósításához szükséges energiát és magabiztosságot. amelyeket az önbizalom. a kompetencia és a helyes önértékelés jele. Záró gondolatok… Az önbizalom nagyon sokat javít a sikerességed esélyein. a magabiztosság vezet. Sokak szerint a magabiztosság az intelligencia. hogy gyakorold az itt leírtakat. hogyha folyamatosan (már – már megszállott szinten) gondolsz valamire. Szánj rá időt.

info/onbizalom-novelo-trening . Gyere és add le előjelentkezésed: http://onbizalom. A tréningek 3 órás műhelygyakorlatok formájában zajlanak.info/onbizalom-novelo-trening Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom. ahol igény van rá.Önbizalom faktor 19 Gyere és tanulj élőben! Ha szeretnél még több gyakorlatias módszert elsajátítani. akkor gyere el egy élő önbizalom tréningünkre. Az ország számos pontján megszervezzük. rengeteg gyakorlattal.

augusztus 29. augusztus 29.Önbizalom faktor 20 “Légy önmagad. A világ imádja az eredetit. Gyere el élő önbizalom tréningünkre és tanulj még többet a gyakorlatban: http://onbizalom.” Ingrid Bergman svéd színésznő 1915.info/onbizalom-novelo-trening . — 1982.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful