You are on page 1of 30

Сертификат

Ответы100%на
Ответы на сертификационные тесты
сертификационные тесты
HP BladeSystems C-Class Solutions
QUESTION: 1

The multifunction NICs available in the BladeSystem c-Class server blades will benefit

which type of company?

A. companies using different connectivity products for storage, networking, and

interconnects

B. companies with disaster-tolerant distributed data center sites

C. companies that need high availability and redundant data paths

D. companies that already have ProLiant ML or DL servers installed in their data center

Answer: A

QUESTION: 2

Which functions does the iLO management processor provide under auxiliary power?

(Select three.)

A. ability to upgrade iLO firmware

B. monitoring of hot-plug fans, power supplies, and environmental sensors

C. alerting

D. virtual media access

E. web browser access

F. event logs access

Answer: C,E,F

QUESTION: 3

You are installing an HP Gbe2c Ethernet Blade Switch in a BladeSystem c-Class

enclosure. Which steps should you take before beginning the installation? (Select two.)
A. Make sure that the server NIC configuration matches the interconnect bay selected.

B. Power down the enclosure.

C. Record the media access control (MAC) address of the switch.

D. Connect the switch to the LAN for configuration.

E. Manually enable the switch interconnect ports 17 and 18.

Answer: A,C

QUESTION: 4

Which statements about the HP 4Gb Fibre Channel Pass-Thru module are true? (Select

two.)

A. Ports 17 through 20 are reserved for 4Gb fabrics.

B. It provides an Integrated Lights Out (iLO) link for management.

C. It provides built-in redundancy.

D. All ports auto-negotiate independent fabric speeds.

E. Small form factor pluggable modules (SFPs) are optional and must be purchased

separately.

Answer: B,D

QUESTION: 5

Which switch should you use as the primary Fabric Configuration Server in a mixed

fabric containing multiple Brocade switches?

A. the primary switch for each zone

B. it does not matter which switch you use

C. the switch with the most available ports

D. any switch with the current Fabric OS installed


Answer: D

QUESTION: 6

Which function does the Onboard Administrator perform in the BladeSystem c-Class?

(Select two.)

A. It automates the process of deploying server operating systems and software.

B. It drives all management features through the Inter-Integrated Circuit (I2C) and

Intelligent Chassis Management Bus (ICMB) interfaces.

C. It manages connections to the interconnect modules.

D. It configures and troubleshoots the server blade.

E. It activates Remote Deployment Pack (RDP) when an in-service server fails.

Answer: B,C

QUESTION: 7

DRAG DROP

Match the number to the correct part of the HP BladeSystem c-Class enclosure.

Answer:
QUESTION: 8

What is the function of the internal USB connector on a BladeSystem c-Class server

blade?

A. flash boot-drive capability

B. access for a USB hub

C. configuring rapid deployment

D. disk-on-key authentication

Answer: D

QUESTION: 9

A server blade sleeve is required for which BladeSystem p-Class servers? (Select two.)

A. ProLiant BL30p

B. ProLiant BL25p

C. Integrity BL60p

D. ProLiant BL35p

E. ProLiant BL20p

Answer: A,D
QUESTION: 10

How will the enclosure indicate if a server blade is not installed correctly?

A. The interconnect will display errors when you configure it.

B. The Onboard Administrator will not let the enclosure power on.

C. The Onboard Administrator will not let the interconnects power on.

D. The HP BladeSystem Insight Display will flash blue.

E. The Onboard Administrator will not allow the incorrectly placed server blade to power

on.

Answer: E

QUESTION: 11

Your client is considering consolidating a heterogeneous network. Which functions will

the Multifunction Gigabit Server Adapter allow them to combine in one card?

A. TCP/IP Offload Engine (TOE) and Fibre Channel host bus adapter (HBA)

B. Remote direct memory access (RDMA) and Fibre Channel HBA

C. Consolidation of up to two RDMA systems

D. TOE and iSCSI HBA

Answer: D

QUESTION: 12

If you are installing a Gbe2c switch, how can the switch obtain an IP address remotely?

A. through a VT100 terminal emulation session on any server on the network

B. through a Telnet connection on any server with access to the Internet


C. from a BOOTP server on the network, using the switchs MAC address

D. through the switch browser-based interface (BBI) or command line interface (CLI)

Answer: C

QUESTION: 13

What advantages do BladeSystem c-Class server blades offer over rack-optimized

servers? (Select two.)

A. reduced need for power and cooling

B. integrated networking and storage

C. simplified cabling and power

D. greater processing power

E. failover clustering

Answer: B,C

QUESTION: 14

You are booting a Microsoft Windows-based server from a RAID array that has virtual

disks attached to other servers. Which configuration should you use?

A. Windows Server 2003 should boot from any disk accessible to the host bus adapter

(HBA).

B. Windows Server 2003 can boot from any combination of virtual disks in the primary

zone.

C. Windows Server 2003 can boot operating system files from any attached virtual disk.

D. Windows Server 2003 should only boot from an unattached virtual disk.

Answer: D
QUESTION: 15

If you are installing a Type 1 mezzanine card in a BladeSystem c-Class enclosure, which

step should you take after you have identified the target server blade in the enclosure?

A. Remove the access panel.

B. Power down the server blade.

C. Remove the server blade.

D. Back up all server data.

Answer: D

QUESTION: 16

Which statements about the BladeSystem c-Class are true? (Select two.)

A. Integrated Lights Out (iLO) 2 is supported on BladeSystem c-Class systems but not on

p-Class systems.

B. BladeSystem c-Class and p-Class server blades will ship until 2009.

C. BL p-Class and BL c-Class server blades are compatible with industry-standard Web

Based Enterprise Management (WBEM).

D. BladeSystem c-Class server blades can be installed in a p-Class enclosure with an

enclosure upgrade kit.

E. The BladeSystem c-Class uses the same management tools as p-Class systems.

Answer: C,E

QUESTION: 17

To complete the installation and ensure proper cooling, which step should you take after
you have installed the server blades in a BladeSystem c-Class enclosure?

A. Install redundant cooling fans.

B. Install blade and fan blanks.

C. Use Thermal Logic software to restrict BTUs

D. Activate the Insight Display and check for error messages.

Answer: B

QUESTION: 18

If Instant Support Enterprise Edition (ISEE) services have been installed on a system,

which event results directly in notification to an HP support engineer?

A. a configuration error detected by Insight Display

B. any SNMP trap in Open Service Event Manager (OSEM)

C. an SNMP trap in OSEM that passes through event filters and indicates the need for

service

D. an event that meets predetermined conditions in ISEE

Answer: B

QUESTION: 19

How does Virtual Connect appear on the network?

A. as a Pass-Thru

B. as both virtual and physical servers

C. as a switch

D. as resource partitions between CPUs

Answer: A
QUESTION: 20

When a c-Class enclosure is configured as AC Redundant with redundant line feeds, and

the system experiences a line feed failure, what is the result?

A. Available power is allocated to the server blades according to their device bay number

(zone) in the enclosure.

B. The Onboard Administrator shuts down the number of servers necessary to permit the

system to run with the available power.

C. The Onboard Administrator reboots the servers, accesses the individual ROM-Based

Setup Utilities (RBSUs), and optimizes the Power Regulator settings.

D. The system keeps running with no loss of performance.

Answer: D

QUESTION: 21

Which HP service would you suggest for a customer who wants help preparing their site

that covers security issues, enterprise management considerations, and power and
cooling

solutions?

A. Smart Cooling Services

B. Factory Express Services

C. Consolidated Client Infrastructure (CCI) Services

D. HP Datacenter Environment Services

Answer: D
QUESTION: 22

In a BladeSystem c-Class enclosure, how are the interconnects connected to the device

bays?

A. 100-pin connectors

B. connections are hard-wired

C. RJ-45 cables

D. CAT5 cables

Answer: B

QUESTION: 23

How does the GbE2c Switch Uplink Failure Detection (UFD) support redundancy in a

BladeSystem c-Class enclosure?

A. UFD causes the switch to disable uplinks, which forces NIC teaming software to

switch to a secondary NIC.

B. UFD causes the switch to disable downlinks, which forces NIC teaming software to

switch to a secondary NIC.

C. UFD switches to a secondary NIC automatically.

D. UFD sends a prefailure alert so that an administrator can switch to a secondary NIC.

Answer: B

QUESTION: 24

When you are using the BladeSystem power calculators, how should you estimate the

power provisioning?

A. at 80% load

B. at 90% load
C. at 60% load

D. at 100% load

Answer: D

QUESTION: 25

If you are configuring a network using a GbE2c switch, which high availability strategy

requires compatibility with the hardware in the network because it changes the format of

the frames transmitted on a port?

A. transmit load balancing

B. spanning tree protocol

C. VLAN tagging

D. port trunking

Answer: C

QUESTION: 26

How did HP engineers resolve the challenge of cooling the c7000 enclosure? (Select

two.)

A. A fan in each server blade provides local PARSEC cooling at the server level.

B. Single fans provide high cubic feet per minute of cooling.

C. Polycarbonate front and back plates seal the enclosure and reduce cooling fan noise.

D. Louvered fan doors seal the enclosure when fans are not in place.

E. Multiple zoned fans provide PARSEC cooling.

Answer: D,E
QUESTION: 27

Where do users save their work in the Consolidated Client Infrastructure?

A. on a storage area network (SAN)

B. on a virtual drive

C. in a shared folder on a local drive

D. at a central location

Answer: D

QUESTION: 28

You are configuring the Ethernet interconnects for a customers system. The customer is

deploying a solution that maintains a 1:1 ratio between servers and switch ports. Which

solution will be most cost-effective for this customer?

A. Redundant GbE2c switches

B. Virtual Connect

C. HP Ethernet Pass-Thru Module

D. HP InfiniBand 4X DDR Switch Module

Answer: C

QUESTION: 29

In a BladeSystem c7000 enclosure, how do you determine where to install fans and

server blades?

A. Install the server blades in order from the highest numbered device bays to the lowest

numbered bays. Then install the fans in the opposite sequence.

B. After you install the Active Cool fans based on the fan rules, the Onboard
Administrator indicates the device bays in which to install the fans and server blades.

C. After you install the Active Cool fans and the server blades, the Onboard

Administrator indicates a configuration error if the devices do not meet the placement

rules.

D. Install fans in order from the lowest numbered device bays and to the highest

numbered bays. Then install the server blades in the same order.

E. Fans and blades can be installed in any order and the Onboard Administrator will

discover them.

Answer: B

QUESTION: 30

How would you configure an HP BladeSystem c-Class c7000 enclosure for redundant

Ethernet Pass-Thru interconnects?

A. with two adjacent bays combined into one larger bay

B. with a second Pass-Thru module installed in the bay next to the primary module

C. with the bottom four bays combined into two bays with redundant Ethernet or

InfiniBand switches

D. with two half-height bays combined to accommodate one full-height module

Answer: B

QUESTION: 31

When you are completing the predeployment configuration for the HP ProLiant

Essentials Rapid Deployment Pack (RDP) 3.0 Windows Edition, the Deployment Server

enables you to specify an alias that displays in the Deployment Server Console.
However, you can change a setting to ensure that the Deployment Server Console
always

displays which name as the primary lookup key?

A. the Media Access Control (MAC) address of the NIC

B. the name used by the operating system

C. the NetBIOS name

D. the serial number of the computer

Answer: B

QUESTION: 32

When you use HP ProLiant Essentials Rapid Deployment Pack (RDP) to boot from a

storage area network (SAN), how are Fibre Channel host bus adapter (HBA) drivers

installed?

A. They are captured automatically with RDP 2.0 or later.

B. They are integrated with the Pre-boot Execution Environment (PXE) installation.

C. They are integrated with the operating system scripted installation.

D. They must be installed manually after Microsoft Windows Preinstallation

Environment (Windows PE) or Linux Preboot Installation Environment is installed.

Answer: C

QUESTION: 33

What must you do before you can deploy a Microsoft Windows operating system to a

server that boots from a storage area network (SAN)? (Select two.)

A. Ensure that RDP has installed the Pre-boot Execution Environment (PXE)

successfully.
B. Set the host bus adapter (HBA) first in the boot order.

C. Configure the server to recognize the SAN volume as the local drive.

D. Configure the latest ProLiant Support Pack (PSP) on Rapid Deployment Pack (RDP).

E. Configure the server in a dual-path configuration.

Answer: B,C

QUESTION: 34

Which HP BladeSystem server provides the option of RAID 5 data protection on internal

storage?

A. ProLiant BL480c

B. ProLiant BL380c

C. ProLiant BL465c

D. ProLiant BL460c

Answer: A

QUESTION: 35

Under what circumstances can you have two Onboard Administrator modules and still

not achieve redundancy?

A. There is a difference in firmware versions between the Onboard Administrator

modules.

B. The Onboard Administrator modules have been installed in the wrong order.

C. The system was not restarted after the second Onboard Administrator was installed,

and it does not have the management settings.

D. A failed Onboard Administrator in the default location has been replaced, erasing all

the current management settings.


Answer: A

QUESTION: 36

InfiniBand uses which architecture to provide bandwidth for high-speed data transfer?

A. arbitrated loop architecture

B. bus-based architecture

C. direct connection

D. switched fabric architecture

Answer: D

QUESTION: 37

Which benefit of the HP BladeSystem would be important to a company with large-scale

High Performance Computing (HPC) requirements?

A. 4Gb SAN and 10Gb LAN I/O available to each device bay

B. IP addresses using IPv6 extensions for security

C. the ability to assign multiple processors to a single database

D. 10Gb SAN and 10Gb LAN I/O available to each device bay

Answer: A

QUESTION: 38

Which HP cooling technology uses policy-based power management to control CPU

power state automatically based on application demand?

A. Dynamic Power Saver


B. ProLiant Power Regulator

C. Integrated Lights-Out (iLO) 2

D. Thermal Logic

E. Active Cool fans

Answer: B

QUESTION: 39

Which statements about the Brocade 4Gb SAN Switch for the HP c-Class BladeSystem

are true? (Select two.)

A. It will only work with the HP c-Class BladeSystem.

B. It ships standard with Secure Fabric OS software.

C. It will only function if it is the only SAN switch in an enclosure.

D. It only requires one power cable.

E. It does not require an Ethernet switch.

Answer: A,E

QUESTION: 40

How can Thermal Logic management benefit a company with a tightly constrained

budget for power and cooling?

A. Real-time power usage and workload information displayed by the Onboard

Administrator provides accurate information for optimizing performance, power, and

cooling.

B. Power usage and workload data provided by the Onboard Administrator enables a

company to bill departments internally for their power and cooling usage.

C. Policy-based power management allocates power according to the priority of the


workload, reducing overall power usage.

D. Automated Workload Manager (AWM) minimizes CPU usage while optimizing

performance.

Answer: A

QUESTION: 41

You are adding a second BladeSystem c7000 enclosure in a rack. Which component must

you install?

A. signal midplane

B. power backplane

C. rear cage

D. AC input module

E. Onboard Administrator module

Answer: C

QUESTION: 42

You want to establish a connection to the switch through the Onboard Administrator.

Your workstation has a terminal application installed and a null modem serial cable

connected to the Onboard Administrator module, but you are unable to connect. What is

the most probable cause of the error?

A. You have the wrong IP address.

B. Another user is logged in to the switch.

C. You can access the switch only through the application program interface (API).

D. You can access the switch only through Advanced Web Tools.
Answer: B

QUESTION: 43

Which statements describe the default role of the operator access level in an HP GbE2c

switch for BladeSystem c-Class? (Select two.)

A. Any configuration changes an operator makes are undone by resetting the switch.

B. An operator can reset ports or the entire switch.

C. An operator can change user and administrator passwords.

D. Operator-level access is the default on HP GbE2c switches.

E. An operator can make permanent changes to the switch configuration.

Answer: A,B

QUESTION: 44

From which sources can you configure individual iLO management processors? (Select

two.)

A. from an FTP server

B. through a scripted setup

C. through Virtual Keyboard/Video/Monitor (KVM)

D. through Virtual Media

E. remotely through a browser-based Web interface

Answer: B,E

QUESTION: 45

You are configuring mezzanine cards for a BladeSystem c-Class server that will support
10Gb Ethernet. Which statement should you use as a guide when configuring

connectivity?

A. A full-height server blade will support 10Gb Ethernet connections on two mezzanine

cards.

B. A half-height server blade will support 10Gb Ethernet connections on one mezzanine

card.

C. A half-height server blade will support 10Gb Ethernet connections on three mezzanine

cards.

D. A full-height server blade will support 10Gb Ethernet connections only through

interconnect bays one and two.

Answer: A

QUESTION: 46

How does the HP BladeSystem Insight Display help resolve system problems?

A. On receiving an OSEM alert, HP engineers can directly access the monitored system

through a virtual private network (VPN).

B. The Insight Display forwards Open Service Event Manager (OSEM) alerts to remote

HP support engineers.

C. A Fix Now button leads the technician through step-by-step graphical instructions on

how to solve the problem.

D. OSEM alerts with information gathered from event logs are forwarded to company

engineers.

Answer: C

QUESTION: 47
Which statements describe how the Integrated Lights Out (iLO) management processor

receives its power in the BladeSystem c-Class enclosure? (Select two.)

A. iLO receives its power through a connection to the server.

B. iLO can be activated even if the server is not connected to a power source.

C. iLO receives its power through an independent connection.

D. iLO can be activated through Virtual Power from a remote server.

E. iLO receives redundant power in the event of a power supply failure.

Answer: C,E

QUESTION: 48

Where should you install a half-height direct attach storage (DAS) blade in a

BladeSystem c-Class enclosure?

A. in the device bay to the right of a server blade within the same zone

B. in the device bay to the left of the server blade within the same zone

C. in any device bay within the same enclosure

D. in the half-height bay below the server blade within the same zone

Answer: A

QUESTION: 49

At what point in the installation process should you deploy server blades using HP Rapid

Deployment Pack (RDP) image capture and deployment when booting from a storage

area network (SAN)?

A. any time after the operating system is installed

B. any time after you update the Fibre Channel host bus adapter (HBA) drivers

C. any time after you relocate the pagefile.sys file to direct attached storage (DAS)
D. any time after you create a Boot from SAN deployment job

Answer: B

QUESTION: 50

Which server technology will benefit a multi-threaded application environment?

A. multiple operating system support

B. remote deployment and monitoring technology

C. advanced memory buffer technology

D. dual-core technology

Answer: D

QUESTION: 51

Which function does the Microsoft Remote Desktop Protocol perform in the HP

Consolidated Client Infrastructure (CCI)?

A. It stores and controls desktop images and data.

B. It provides load balancing across the processors deployed in all desktops.

C. It connects thin client devices to a remote device.

D. It performs management tasks such as updates and redeploying desktops.

Answer: C

QUESTION: 52

Of the requirements to configure a Brocade 4Gb SAN switch, which component is

optional?
A. IP address

B. access to an FTP server

C. Ethernet cable

D. Small form factor pluggable (SFP) transceivers

Answer: B

QUESTION: 53

Which statements best describe the effect of server evolution on data center power and

cooling strategies? (Select two.)

A. Increasingly dense server deployments have changed the nature of cooling the data

center because heat is generated in smaller areas.

B. Increasing server power densities has required data centers to be refitted to provide

more power but not additional cooling.

C. Increasing server densities has extended the lifespan of data centers because more

enclosures can fit per rack, thus increasing the CPU to floor area ratio.

D. Increasing server power efficiency has more than offset the increased server densities

and thus reduced the cooling requirements in the data center.

E. Increasing server densities requires more power and cooling, which becomes a burden

on data center performance and budgets.

Answer: A,E

QUESTION: 54

Which types of drives are supported for the BladeSystem c-Class storage blades? (Select

two.)

A. Serial Attached SCSI (SAS)


B. SCSI

C. Serial ATA (SATA)

D. Fibre Attached Technology Adapted (FATA)

E. Parallel ATA (PATA)

Answer: A,C

QUESTION: 55

The Brocade 4Gb SAN Switch Power Pak is designed for customers who need which

capabilities? (Select three.)

A. Extended Fabric software

B. Fabric Manager software

C. Fabric Watch software

D. Dynamic Path Selection software

E. Secure Fabric OS software

F. ISL trunking software

Answer: A,C,F

QUESTION: 56

The HP Dynamic Power Saver is based on which power distribution policy?

A. The Onboard Administrator uses policy-based power management to configure the

power supplies, so that the CPU power state can be altered according to the power

available.

B. The Onboard Administrator activates the standby power supplies to distribute the total

power over the largest number of power supplies.

C. The Onboard Administrator activates standby power supplies only when the load on
the active units approaches the maximum.

D. Power supply efficiency can be increased with Intelligent Workload Manager (IWM)

that measures usage and activates additional power supplies when necessary.

E. The Onboard Administrator systematically rotates the power supplies in order to

prolong the lifecycle of each unit and increase their availability.

Answer: C

QUESTION: 57

How can the Onboard Administrator show a health status different from the status

displayed by HP Systems Insight Manager (HP SIM)? (Select two.)

A. The active Onboard Administrator status does not include information from the agents

running on the blades.

B. Because of an Integrated Lights Out (iLO) configuration error, iLO might have

indicated different health states to the Onboard Administrator and to HP SIM.

C. The active Onboard Administrator might indicate a failure that HP SIM displays in the

event log rather than in the health status.

D. The passive Onboard Administrator might have been activated through the user

interface without notifying HP SIM.

E. The passive Onboard Administrator does not send a trap to HP SIM indicating a

change of state when it activates after a failure.

Answer: A,C

QUESTION: 58

What do you need in order to access the Onboard Administrator?

A. the Onboard Administrator Media Access Controller (MAC) address


B. a direct connection to the RJ-45 port on the Onboard Administrator module

C. the Onboard Administrator IP address

D. a supported web interface with a LAN connection to the system network

E. the user name and password from the Onboard Administrator toe tag

Answer: C

QUESTION: 59

How do servers fail over in a Virtual Connect environment?

A. The boot image migrates automatically from the failed server to the spare server.

B. Virtual Connect reconfigures the boot path for the storage area network (SAN).

C. The spare server automatically adopts the media access control (MAC) addresses of

the failed server.

D. After it receives a failure event notice, the Onboard Administrator alerts Virtual

Connect to activate the spare server.

Answer: C

QUESTION: 60

Which interconnect bay configuration does HP recommend?

A. interconnect bay configuration depends on which ProLiant server you are using

B. a GbE2c switch and a Cisco switch in the same bay pair

C. one GbE2c switch in one bay pair and a Cisco switch in another bay pair

D. Type 1 or Type 2 mezzanine cards mounted directly in Interconnect Bays 1 or 2

Answer: C
QUESTION: 61

A customer wants to install a BladeSystem c-Class enclosure in a third-party rack, but the

rack doors interfere with the enclosure. Which actions will allow the customer to keep

the rack? (Select two.)

A. Populate only the half-height bays.

B. Use an HP rack adapter kit.

C. Adjust the enclosure depth.

D. Adjust the columns if possible.

E. Remove the door.

Answer: D,E

QUESTION: 62

Which port on a BladeSystem c-Class enclosure serves as a service port for temporary

connection to a PC?

A. serial connector

B. enclosure link-up port

C. enclosure link-down port

D. USB port

Answer: B

QUESTION: 63

Which capabilities do BladeSystem c-Class servers provide? (Select two.)

A. the ability to run complex code that requires large memory address spaces

B. consolidation of computing and management resources


C. simplified deployment through reduced cabling

D. support for hard partitions that can run multiple operating systems

Answer: B,C

QUESTION: 64

Which server functions as the dedicated management appliance server to host HP


Control

Tower?

A. any server you designate, provided that Control Tower is installed somewhere in the

BladeSystem

B. a remote management console

C. the server on which you install Control Tower software

D. the server that hosts the Deployment Server database

Answer: C

QUESTION: 65

What functions does the Onboard Administrator perform in a c7000 Enclosure? (Select

two.)

A. maintains performance logs

B. provides a managed Ethernet fabric for the enclosure

C. allocates processor resources

D. manages shared power and cooling

E. communicates with the operating system on each blade

Answer: B,D
QUESTION: 66

You have just installed an interconnect switch in an HP BladeSystem c-Class, and the

switch does not power up. What should you check first?

A. mezzanine cards are correctly installed

B. server blade is in the correct device bay

C. interconnect type and location

D. enclosure and switch status in the Onboard Administrator GUI

Answer: D