СЕРТИФИКАТ 100%

Ответы на сертификационные тесты IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 Implementation
Question: 1 Which system property is used for supporting text file types for attachment searches? A. LWDICT B. ATTEXT C. ATTCREATE D. LUCENEOBJINDEX

Answer: B

Question: 2 In the deployment of IBM Tivoli Service Request Manager V7.1, a consultant needs to create a new escalation for the following conditions: Send notification to all the persons in the E-Mail Group, if Tickets classification is assigned to email related Issues. The consultant also needs to store the Ticket ID and Ticket status in a table when escalation is executed after successful condition and notification is being sent to an E-Mail user groups. Using the Escalation application, how can this be done? A. Use the Notification class. B. Use Set Value-Type Action. C. Use Escalation Condition Query. D. Use a custom class-Type Action and write Java class.

Answer: D

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 3 A customer wants to trigger three actions when any Service Request is not handled within 8 working hours: 1. Send an email notification to the shift manager. 2. Change the Request priority to high. 3. Assign the request to the URGTEAM group. How can this be done? A. By defining a new Action B. By defining a new Cron Task C. By defining a new Escalation D. By defining a new E-Mail Listener

Answer: C

Question: 4 Which two statements are true? (Choose two.) A. A price can be specified for an offering. B. An attribute can be specified for an offering. C. A list of Assets can be included for an offering. D. A list of Configuration Items can be included for an offering. E. Service fulfillment needs to be specified in order to create the offering.

Answer: A, E

Question: 5 When creating a service offering using the Offerings application, which statement is correct? A. An offering is unique to a catalog. B. An offering is unique to an organization.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования C. An offering contains information not found in the referenced service fulfillment. D. An offering contains a list of specifications for the type of user that can be associated with it.

Answer: C

Question: 6 An organization wants to advertise an existing, non-automated service that requires a request path that is not integrated into the Service Catalog. Which service type is used to achieve this? A. Action service B. Advertise service C. Descriptive service D. Supply Chain service

Answer: C

Question: 7 Where is the content of an Attribute Presentation for Service Catalog Offerings stored? A. in the MENU.XML System XML B. in the LIBRARY.XML System XML C. in the Attribute dialog of the PMSCSRVOFF (Offerings) application D. in the PRESENTATIONXML Attribute of the PMSCSRVOFF Object

Answer: B

Question: 8 When can a user classify a Fulfillment Option?

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. It can always be classified B. When modality is of type Service Request C. When Fulfillment Option is set to Complex D. When there is a Job Plan attached to the Fulfillment Option

Answer: B

Question: 9 In which application is Instant Messaging integration available? A. Person application B. Problem application C. Work Order application D. Any application that contains information about user who created the record

Answer: B

Question: 10 Tivoli Directory Integrator architecture is divided into two parts, the core system and the components. In addition to Parsers and Connectors, what other component is available? A. XML/Flat files B. EventHandlers C. AssemblyLines D. Database interface tables

Answer: B

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 11 When generating the schema/view XML while setting up the TDI service desk integration for Tivoli Service Request Manager V7.1, what is the MXOSCI Object Structure? A. Configuration Item Object Structure B. Object Structure Common Interface C. Object System Component Interface D. Operations System Common Interface

Answer: A

Question: 12 Which two applications are required to create a new Process Request from a Service Request? A. IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 (TSRM) and IBM Tivoli Change and Configuration Management Database V7.1 (CCMDB) B. Release and TSRM C. Change and Release D. IBM Tivoli Application Dependency and Discovery Manager V7.1 and CCMDB

Answer: A

Question: 13 On which machine can an Action of Type Command Line Executable run the executable file? A. The database server machine B. The application server machine C. The selected endpoint machine D. The targeted hostname machine

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Answer: B

Question: 14 The Service Request and Service Catalog applications have been installed at a customer location. Which statement is true? A. Service Catalog Requests can be created using Service Request. B. Service Catalog Request cannot be created using Service Request. C. There is no option to create Service Requests from the Service Catalog. D. There is no relationship between Service Catalog and Service Request applications.

Answer: A

Question: 15 What are the two categories available for integration between external Service Desk applications and IBM Tivoli Service Request Manager V7.1? (Choose two.) A. User Integration B. Data Integration C. Process Integration D. High Availability Integration E. Customer Information Integration

Answer: B, C

Question: 16 Which three operations are supported by the Web Service Description Language of an Object

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Structure Web Service? (Choose three.) A. Add B. Sync C. Query D. Create E. Change F. Remove

Answer: B, C, D

Question: 17 What is the default lookup for any Computer Telephony Integration with IBM Tivoli Service Request Manager V7.1? A. Name B. Phone C. Caller ID D. Customer number

Answer: B

Question: 18 With the Web Services Library application, which three Integration Framework services can deploy a Web Service? (Choose three.) A. IF Web Service B. WSDL Web Service C. Standard Web Service D. Enterprise Web Service E. Problem Ticket Web Service F. Object Structure Web Service

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Answer: C, D, F

Question: 19 To change the column layout in the Start Center, what should be selected? A. Left-Right B. Bottom-Top C. Top-Bottom D. Wide-Narrow

Answer: D

Question: 20 What are three records that an IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 user can create tickets against? (Choose three.) A. Error B. Asset C. Location D. Inspection Result E. Configuration Item F. Actual Configuration Item

Answer: B, C, E

Question: 21 How can existing attributes be added to any classification?

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. When creating the Classification B. Using the New Row button in the Attributes section of the Classification application C. Using the New Row button in the Classification section of the Attributes application D. Using the Add/Modify Properties action in the Select Action menu of the Classifications application

Answer: B

Question: 22 There is an importreport.cmd batch file available for report importing. Which statement is true? A. It can import BIRT or CRYSTAL reports. B. It can import only a single report or library at one time. C. It can import multiple reports and libraries at one time but only for BIRT reports. D. It can import multiple reports and libraries at one time but only for CRYSTAL reports.

Answer: C

Question: 23 Which three options does the Report Administrator have the ability to specify? (Choose three.) A. Report Security Settings end user B. Read and write design files C. Provide metadata about the Report Object Model D. Report availability, and how they open, run, and print E. Provide a graphical representation of the report design F. Define parameters and Set Record Limits as Performance Enabler

Answer: A, D, F

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Question: 24 The following two SLAs have been created for a company: SLA # 1: All tickets related to laptops (regardless of priority) will be assigned within 4 hours of Incident creation and resolved within 6 hours of Incident creation. SLA # 2: All Incident tickets generated by the President (regardless of ticket/symptom categorization) must be assigned within 1 hour and resolved within 2 hours. Assume that the Ticket application supports applying multiple SLAs and that the two SLAs are applied to an Incident separately. Which SLA takes precedence to fulfill conditions from the Incident application? A. The SLA with the higher ranking B. The SLA with the higher Commitment Stringency C. Combination of SLA Ranking and Commitment Stringency D. Depending on the configurations of SLA Options in Organization application action

Answer: D

Question: 25 When adding a result set to the Start Center, which statement about the process is correct? A. The display name of the result set is specified in the Result Setup application. B. There are Select Content buttons for both the left and right pane of the Start Center. C. The display name of the result set is specified by setting the properties dialog to the appropriate value. D. There is a Select Content button and a radio button that must be set to the appropriate pane for the Start menu.

Answer: B

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 26 By which kind of Template is an Incident escalation accomplished or configured? A. E-mail Template B. Escalation Template C. Communication Template D. Service Request Template

Answer: C

Question: 27 When a user record is modified and saved, which statement is true? A. If a user is modified, no additional actions are required. B. If a user is modified, the application server must be restarted. C. If a system-level user is modified, the application server must be restarted. D. If an application-level user is modified, the application server must be restarted.

Answer: A

Question: 28 A tester needs to verify a test case by creating a new escalation: Automate the e-mail distribution of a survey every 6 months to all Service Desk customers. The tester receives the Survey URL email on the test SMTP server as a result that Survey Escalation is executed successfully. However, once the URL is clicked, the customer survey page does not open as expected. What is the possible reason? A. The survey is in Draft status. B. The survey is in Private status. C. The survey questions are in Draft status.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования D. The survey questions are in Private status.

Answer: B

Question: 29 Which function, module, or tool is used to import bulk data into IBM Tivoli Service Request Manager V7.1? A. Maximo Data Loader B. Application Designer C. Integration Composer D. Database Configuration Manager

Answer: C

Question: 30 Which type of content does a Migration Manager package contain? A. A Package manifest, Package metadata, Configuration content, Compiled sources B. A Package manifest, Structural configuration content, Non-structural configuration content, Compiled sources, history data C. A Package manifest, Package metadata, Structural configuration content, Non-structural configuration content, Compiled sources D. A Package manifest, Package metadata, Structural configuration content, Non-structural configuration content, Compiled sources, history data

Answer: D

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 31 Given authorization to create, manage, and save queries of applications, which action will make a query available to anyone's Start Center? A. Public checkbox B. Private checkbox C. Advanced Search D. Save Current Query

Answer: A

Question: 32 At which level is Classification Structure set? A. Site B. System C. Location D. Organization

Answer: B

Question: 33 To which three applications are Ticket Templates applied? (Choose three.) A. PMSCSO B. PMSCPR C. Activities and Tasks D. Problems and Solutions E. Problems and PMSCMR

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования F. Service Requests and Solutions

Answer: A, B, E

Question: 34 From which two applications can a new Solution be created? (Choose two.) A. Incidents B. Problems C. Service Requests D. Change Requests E. Process Requests

Answer: A, B

Question: 35 A multinational companys service management needs a review process in applications like Incident, Service Request and Problems. Which feature can accomplish this using IBM Tivoli Service Request Manager V7.1? A. SLA B. Activities C. Workflow D. Escalations

Answer: C

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Question: 36 When is a Problem ticket resolved? A. When the customer agrees it is resolved. B. When the root cause has been identified. C. When the impact on operations has stopped. D. When priority matrix shows it no longer affects normal operations.

Answer: B

Question: 37 By default, which application has the inheritstatus flag set to true? A. Incidents application B. Service Inventory application C. Service Requests application D. Process Requests application

Answer: C

Question: 38 What are the two different types of system properties? (Choose two.) A. Site Properties B. Global Properties C. Object Properties D. Instance Properties E. Application Properties

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Answer: B, D

Question: 39 What is the best description of a Global Ticket? A. It is an offering that affects many users. B. It is a process which describes an issue that affects many users. C. It is an Incident or Problem which describes an issue that affects many users. D. It is a Work Order or a catalog which describes an issue that affects many users.

Answer: C

Question: 40 What is the name of the portlet in the Start Center with functionality for adding a new record for specific applications? A. KPI B. Result Set C. Applications D. Quick Insert

Answer: D

Question: 41 The Service Desk Manager analyses the Service Request application and finds that there are five duplicate Closed Service Request (SR) records. The manager wants to delete all five records

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования from Service Request application. How can this be done in the Service Request application? A. Closed SRs cannot be deleted. B. Use Delete Service Request option of Select Action menu in Service Request tab for each SR. C. Deleting Closed SRs can be determined by the administrator in the Organization application in Select Action menu. D. Display all the Closed SRs in the List tab, click Select Records to select five records, and then use Delete Service Request option of Select Action menu.

Answer: A

Question: 42 What are three valid Status for an Activity? (Choose three.) A. CAN B. NEW C. COMP D. CLOSE E. QUEUED F. PENDING

Answer: A, C, D

Question: 43 In the Service Request application, there is an existing Global Service Request. How can a Problem Record be related to a Global Service Request? A. Select the Known Error menu action. B. Select the Show Similar Tickets menu action. C. Click Service Request tab, and then Global Issues Section of Related to global ID to select a Problem Record.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования D. Click Related Records tab, and then Global Issues Section of Related to Global ID to select the Problem Record.

Answer: B

Question: 44 When creating any Service Instance, what is the required input? A. Workflow name B. Default Job Plan C. Catalog Request D. Service fulfillment type

Answer: D

Question: 45 If a user is responsible for creating the Service Catalog and defining the content of the service, to which Service Catalog Security group does the user need to belong? A. Service Designer B. Operations Specialist C. Service Delivery Manager D. Service Execution Manager

Answer: A

Question: 46 An administrator creates a new custom Offering presentation containing two attributes. How can a new attribute be added to this presentation? A. The number of attributes has to be changed in the PMSCSRVOFF (service offering) Object. B. The number of attributes for the custom Offering presentation has to be changed in the

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования LIBRARY.XML system XML. C. A new attribute field has to be added to Offerings application, using the Add/Modify Attribute action from the Select Action menu. D. The new attribute has to be added in the Specifications section on the Specifications page of the Offerings application, using the New Row button.

Answer: B

Question: 47 A company provides worldwide outsourcing solutions. The service manager would like to receive an e-mail summary every day at 9:00 AM on every Process Request that has the status In- Progress and has not been handled by a previous shift. How can this be done? A. By defining a new KPI B. By defining a new Action C. By defining a new Workflow D. By defining a new Escalation

Answer: D

Question: 48 When creating a service offering using the Offerings application which statement is correct? A. A single service fulfillment definition is unique to an offering. B. A single service fulfillment definition can be expressed in multiple offerings. C. Service fulfillment definitions are used in creating service offering except as a part of a service offering that is of type 'MASTER'. D. Service Fulfillment definitions are not used in creating a service offering except as a part of a service offering that is of type 'MASTER'.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Answer: B

Question: 49 Which file must be edited to specify the root of the \doclinks folder to be the home directory of the WebSphere Application Server? A. httpd.exe B. httpd.conf C. conf.httpd D. httpconf.ini

Answer: B

Question: 50 A company defines its Service Catalog and how the service for "Build standard Web Server" will be provided when it is ordered. The new Job Plan, STNDWSJBPLN, has to be created to fulfill the service. There is a requirement that all tasks should be started sequentially. Which statement is true? A. Only the Predecessors must be defined for all tasks. B. The Flow Controlled flag and Sequence field must be set for all tasks. C. The Flow Controlled flag in the header of the Job Plan definition must be set. D. Predecessors must be defined and the Flow Controlled flag must be set for all tasks.

Answer: D

Question: 51 The Service Catalog is installed. The customer raised a request regarding missing functionality for automation of task processing. Specification attributes are not copied from all Work Orders to

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования the tasks. It only works properly for Work Orders or children of Work Orders created by Order Catalog. Where can this setting be changed? A. Catalogs application B. Organizations application C. Catalog Orders application D. Catalog Purchase Requisition application

Answer: B

Question: 52 When a Service Catalog request is approved, a catalog purchase requisition is created. When the Service Catalog purchase requisition is approved, a catalog order is created. By default, organizations are set up for manual approval at each of these delivery stages. In which application should the automatic approval be set up? A. Organizations B. Catalog Orders C. Offering Catalog D. Service Fulfillment

Answer: A

Question: 53 Which action should the user take on the Fulfillment Option after specifying the service fulfillment on the Fulfillment Option? A. Click Save B. Change status to READY C. Change status to PENDING D. Change status to APPROVED

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Answer: A

Question: 54 For which purpose does an administrator add user groups to the Catalog? A. To grant rights to access B. To grant rights to read Catalog records C. To grant rights to access Catalog application D. To grant rights to read Catalog Offering records

Answer: B

Question: 55 In addition to configuring an application to have a User Interface control, and registering launch entries, which other activity must be performed to allow a Launch in Context specification to operate correctly? A. Proper security is assigned to it. B. Operational Management products that the Integration Module supports. C. The Logical Management Operation is supported by the Integration Module. D. Implementing the Integration Module as either a Java class or invocation channel.

Answer: A

Question: 56 The Service Catalog is installed. IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 Update Tool can be used to modify the default service content data to reference a different master data structure.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования What are three elements of this structure? (Choose three.) A. Site B. Item C. Vendor D. Company E. Location F. Organization

Answer: A, C, F

Question: 57 Which service type is used when creating a new service in the Service Catalog that utilizes the full Service Catalog fulfillment capabilities? A. Action service B. Catalog service C. Descriptive service D. Supply Chain service

Answer: D

Question: 58 Which two presentation options can a user define for each attribute in an Offering? (Choose two.) A. Hidden B. Read-only C. Mandatory D. Password protected E. Position on the presentation

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Answer: A, B

Question: 59 In the Service Catalog, which role is responsible for identifying the way in which a service is defined? A. Operations Analyst B. Operations Specialist C. Service Delivery Manager D. Service Execution Manager

Answer: C

Question: 60 Which application should be selected to enable database auditing? A. DB2 Configuration B. Database Configuration C. System Properties Manager D. Conditional Expression Manager

Answer: B

Question: 61 Which three statements are true? (Choose three.) A. Chat history is accessible from the Ticket application, on the Communication tab. B. Instant Messaging information for specific user is accessible from the User application.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования C. Instant Messaging information for specific user is accessible from the Person application. D. Property mxe.im.sametimeserver is optional in order to set up Instant Messaging integration. E. Property mxe.im.connectiontimeout is required in order to set up Instant Messaging integration. F. Required properties for Instant Messaging integration are available in the System Properties application.

Answer: A, C, F

Question: 62 In order to use the current adapters to integrate IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 with another Service Desk application, which additional product is required? A. IBM Support Assistant B. IBM Tivoli Event Console C. IBM Tivoli Directory Integrator D. Computer Telephony Integration

Answer: C

Question: 63 How can a Web Service be created from a predefined Object Structure? A. Use the Create Web Service action from the Select Action menu, choose Create WS from Object Structure and select the predefined Object Structure. B. Search and select the predefined Object Structure from the Object Structures application, and choose Create Web Service from the Select Action menu. C. Create a new Web Service from the Web Services Library application using the New Web Service button, select New Row and choose the predefined Object Structure.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования D. Use the New Web Service button in the Web Services Library application to create the Web Service, select Object Structure Services as source, and select the predefined Object Structure.

Answer: A

Question: 64 When installing Tivoli Directory Integrator (TDI), to allow IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 (TSRM) to integrate with various products, which method is used? A. TDI Launchpad B. TSRM Launchpad C. TSRM InstallShield D. TDI command line install

Answer: D

Question: 65 What are three valid object structures that need to have their XML schemas generated in order to access the object service for Tivoli Service Request Manager 7.1 integration with Tivoli Directory Integrator for service desk integration? (Choose three.) A. MXIM B. MXINCIDENT C. MXOSTICKET D. MXMESSAGE E. MXOSPROBLEM F. MXCLASSIFICATION

Answer: C, E, F

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 66 When creating a Web Service from an Object Structure, what are three of the five operations that it supports? (Choose three.) A. Host B. Drop C. Sync D. Query E. WSDL F. Create

Answer: C, D, F

Question: 67 Which technology is used for a Computer Telephony Integration? A. Java Message Service B. Java System Message Queue C. Java Remote Method Invocation D. Java Remote Enterprise Message

Answer: C

Question: 68 In which way can new Process Request be created from the Service Request, application? A. Select the Add Process Request action from the GoTo menu B. Select the Create Process Request action from the GoTo menu C. Select the Add Process Request action from the Select Action menu D. Select the Create Process Request action from the Select Action menu

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Answer: D

Question: 69 Which task must be performed after creating a new group and LDAP enabled? A. Associate one or more roles with the security group. B. Create the new security group in the directory server. C. Import a security group.xml file to create a virtual security profile. D. Specify application access permissions in Security ? Security Groups.

Answer: D

Question: 70 In which application is database auditing enabled? A. DB2 Configuration B. System Properties C. Database Configuration D. WebSphere Configuration

Answer: C

Question: 71 Which application should be used to restrict data type in a field? A. Attribute Manager B. Administrator Manager C. Conditional Expression Manager

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования D. Unconditional Expression Manager

Answer: C

Question: 72 Which three kinds of restrictions can be placed on a field? (Choose three.) A. Hidden B. Invalid C. Unique D. Required E. Read-only F. Read/write

Answer: A, D, E

Question: 73 The IBM Tivoli middleware installer installs the IBM Rational Agent Controller (RAC) during the middleware installation. Which statement is true? A. The RAC does not import log and trace information from remote systems. B. There is no relationship between Agent controller and Log and Trace Analyzer. C. RAC gathers information from a remote database and passes it onto the Log and Trace Analyzer. D. RAC gathers information from log files residing on remote servers and passes it onto the Log and Trace Analyzer.

Answer: D

Question: 74 How is the new Lucene lndex created by the PmObjSearch Cron Task rebuilt? A. By deleting the srm.properties file

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования B. By deleting the system.properties file C. By deleting the Language Ware dictionary files D. By changing the location of the Lucene index files

Answer: A

Question: 75 What are the two key characteristics of global properties? (Choose two.) A. Live refresh allowed B. Live refresh not allowed C. Offline changes allowed D. Online changes allowed E. Online changes not allowed

Answer: A, D

Question: 76 Which subdirectories need to be created under the doclinks directory to use attachments? A. Pictures, Default, Required, Videos B. Default, Diagrams, Data, Documents C. Attachments, Default, Diagrams, Images D. Diagrams, Images, Required, Documents

Answer: C

Question: 77 How can IBM Tivoli Service Request Manager data be logically separated?

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. Organizations B. Failure Codes C. Classifications D. Working Types

Answer: A

Question: 78 To obtain the presentation files to modify Lookup IDs, which Application Designer function must be performed? A. Export System XML B. Save Control Palette C. Save Control Properties D. Export Application Definition

Answer: A

Question: 79 Which statement is true about the Survey application? A. Survey is an IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 (TSRM) application and can use the Database Configuration application to add attributes. B. Survey is a TSRM application and cannot use the Database Configuration application to add attributes. C. Survey is not a TSRM application and can use the Database Configuration application to add attributes. D. Survey is not a TSRM application and cannot use the Database Configuration application to add attributes.

Answer: C

Question: 80

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования At which levels can Report security be set through Report Administration? A. By group and user B. By application and user C. By application and group D. By user group and individual report

Answer: D

Question: 81 What must be done to ensure that a Service Request, SLA, Problem or Incident escalation will trigger? A. Add them to the Crontab B. Edit the System Property C. Select Activate Escalation D. Edit the Configuration Template

Answer: C

Question: 82 Which function in the Application Designer is used to load the presentation files into the database? A. Control Palette B. Control Properties C. Import System Definition D. Import Application Definition

Answer: D

Question: 83

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования In addition to services and external systems, which other integration framework component must be modified to support bulk data import into IBM Tivoli Service Request Manager V7.1? A. Events B. Channels C. Endpoints D. Object Structures

Answer: D

Question: 84 How can an Action instance be created that is used to apply an SLA? A. Set Object to SLA and Type to Application Action B. Set Type to Custom Class and Value to APPLYSLA C. Set Type to Custom Class and Accessible From to SLA D. Set Type to Application Action and Value to APPLYSLA

Answer: D

Question: 85 A customer would like IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 (TSRM) to automatically send emails to all Reported By and Affected By users for high priority tickets once it is closed. Which two components of TSRM can be configured to support the customers' requirements? (Choose two.) A. SLA B. Action C. Escalation D. Email Listener E. System Property

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Answer: A, C

Question: 86 Using the User Interface, where can e-mailing reports in PDF format be configured and scheduled? A. In the Escalation application B. In the Send Reports application C. In the E-mail Listeners application D. In the Report Administration application

Answer: D

Question: 87 An IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 consultant needs to create and associate an escalation for an existing customer SLA. How can this be done by opening the existing SLA record? A. Click Escalation tab -> and use Create new Escalation Icon B. Click SLA tab and use Commitment Section -> create or modify at least one commitment C. Click Related SLAs tab and use Supporting Escalations sub tab -> create at least one escalation D. Click Escalation tab and use Supporting Escalations Sections -> create at least one supporting escalation

Answer: B

Question: 88 A customer decides to shut down a UNIX server next Saturday. Which action from a Ticket application is available for the user to see what other Configuration Items (CIs) are dependent on the UNIX server?

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. View Related CIs B. View Affected CIs C. View CI Dependencies D. View CI Relationship History

Answer: D

Question: 89 While managing queries, to whose Start Center will selecting the Public checkbox make a query available? A. Anyone B. Everyone C. Current User D. Person Group

Answer: A

Question: 90 An administrator has selected an attribute on a Classification that can be used with ITEMS, ASSETS, and WORKORDERS. How can the administrator make sure the attribute is mandatory for new WORKORDERS? A. In the Classification application, the administrator has to select the Attribute as Mandatory in the Use with section for the WORKORDER Object. B. In the Classification application, the administrator has to select the Attribute as Mandatory in the Use with Object dialog for the WORKORDER Object. C. The administrator has to select the Attribute as Required in the Database Configuration application, selecting the Required checkbox for the Attribute in the WORKORDER object. D. The administrator has to select the Attribute as Mandatory in the Application Designer,

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования changing the Input Mode property for the Attribute to Required in the Work Order Tracking application.

Answer: B

Question: 91 Using the Migration Manager to migrate configuration data, which steps are required to successfully deploy a Package? A. A Package needs to be uploaded and the database needs to be set in admin mode. B. A Reason for Change needs to be provided and the Package manifest must be approved. C. The database needs to be set in admin mode and a recent database backup must be made. D. A recent database backup must be made and an Electronic Signature Authorization is needed.

Answer: D

Question: 92 In the Start Center, a previously added KPI needs to be updated. Where should the change occur? A. Narrow -> Wide B. Narrow -> Edit C. Content Button D. Pencil Icon -> Edit Portlet

Answer: D

Question: 93 Which base object can be used when defining a Service Request? A. Method B. Work Log C. Classification

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования D. Configuration Data

Answer: C

Question: 94 When configuring a result set on a Start Center, which statement is correct? A. Result set types cannot be changed for an existing Start Center, but must be created on cloned copies. B. When using the Edit Portlet application, dragging a result set icon to the canvas brings up the dialog box to first choose the query to use. C. When using the Result Set application, choose the query to use, columns to display, and display options and chart options to create a result set. D. When using Start Center application, choose the content selection dialog and specify existing result set types to populate those sections on the resulting canvas editor.

Answer: C

Question: 95 A customer creates one Ticket Template and applies it to the Service Request application, but the template never applies to any Service Request. What is a possible reason? A. The Ticket Template status is set to Draft. B. The Ticket Template status is set to Inactive. C. The Ticket Template status is set to Draft and created for PMSCMR. D. The Service Request has already been associated with the related Problem.

Answer: B

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 96 Which two statements are true? (Choose two.) A. It is not possible to create Quick Insert Template for Ticket application. B. Users must be granted access to Portlet application in order to use Quick Insert Template portlet. C. Users must be granted access to Portlet application in order to modify Quick Insert Template portlet. D. Grants need to be setup for Start Center application in order to use Quick Insert Template functionality. E. Users can create Quick Insert Template only for records marked as Main Object in the Database Configuration application.

Answer: A, D

Question: 97 Which application should be used to create a ticket to capture an unknown or underlying cause of one or many issues? A. Incident B. Problem C. Service Request D. Service Fulfillment

Answer: B

Question: 98 What is the purpose of classifying a Solution? A. Classifying a Solution is required to attach a Configuration Item or an Asset to the Solution. B. In case a Problem is checked as Known Error, a Solution can be added based on the classification.

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования C. Classifying a Solution makes it easier for a Problem Manager to create a knowledge base. D. In case an Incident has been classified, it allows the user to search for relevant Solutions and find Solutions based on the classification.

Answer: D

Question: 99 How can a specific process be enforced when handling tickets? A. Using KPI B. Using Workflows C. Using Escalations D. Using Start Center

Answer: B

Question: 100 A user calls and a Tier-1 agent creates a Service Request in IBM Tivoli Service Request Manager V7.1. The agent has to associate that Service Request with a Classification and then add attributes. How can this be done in the Service Request application? A. Click the Specification tab and add both Classification and Attributes B. Click the Classification tab and add both Classification and Attributes C. Click the Select Action option and then select Add Specification menu D. Click the Select Action option and then select Add Classification menu

Answer: A

Question: 101 What does the inheritstatus flag control in a Ticket application?

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. Status of the Activities B. Status of the original Ticket C. Flow of status between related Tickets D. Flow of status between related Activities and Tasks

Answer: C

Question: 102 In which two applications can a ticket be converted to a Global Ticket? (Choose two.) A. Incident B. Change C. Problem D. Ticket Template E. Activities and Tasks

Answer: A, C

Question: 103 What is the initial status of a newly created activity? A. NEW B. WAPPR C. INPROG D. PENDING

Answer: B

Question: 104 What are possible sources for an externally created resource set definition file for Log Trace Analyzer?

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. The resource set generator, the log installer, and the IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 (TSRM) installer B. The Integration installer, the middleware installer, and the TSRM Launchpad installer C. The resource set generator, the middleware installer, and the TSRM Launchpad installer D. The resource set generator, the middleware installer, and the TSRM Base Services installer

Answer: C

Question: 105 When using the Related Records tab to relate records, which action can be taken? A. Attach record B. Update record C. Create worklog D. None, informational only

Answer: A

Question: 106 IBM Tivoli Service Request Manager V7.1, Tier-1 agent opens existing priority 1 ticket which is in Closed status. The agent wants to update the Summary and Classification fields which are incorrectly entered. The agent chooses Select Action menu and then Edit History option of the closed ticket. How can changes be made to the Summary and Classification fields? A. Edit Summary field and click Detail Menu to select Classification field B. Cannot make changes to Classification field, but can make changes to the Summary field C. Edit Summary field, click Specifications tab, and then Detail Menu to select Classification field D. Cannot make changes to Summary field, but can click Detail Menu to select Classification field

Answer: B

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования

Question: 107 When setting up IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 Launch in Context, in addition to setting up security, which two attributes are required? (Choose two.) A. Registered launch entries B. Publish and query application data C. Configure an application to have a User Interface control D. Logical Management Operations supported by the Integration Module E. Operational Management products that the Integration Module supports

Answer: A, C

Question: 108 The Service Catalog is installed. There is a customer requirement to change the behavior of the internal Catalog Purchase Requisition creation. Upon approval of the Catalog Request, a new internal Catalog Purchase Requisition is created with a status Unapproved. The customer needs it to be created with an Approved status. Which application should be used to change the default status of the Catalog Purchase Requisition? A. Organizations B. Catalog Orders C. Catalog Requests D. Catalog Purchase Requisition

Answer: A

Question: 109 Which two statements are true? (Choose two.)

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования A. The administrator grants rights to Catalog records in the Security Group application. B. The administrator grants rights to Catalog records in the Catalogs application. C. The user must have a Labor record associated in order to create Offering Catalog records. D. The administrator grants rights to Catalog records in the Database Configuration application. E. The user must have access rights to at least one active Catalog in order to create Offering Catalogs.

Answer: B, E

Question: 110 The Service Catalog is installed. There is a need to modify configuration to reference a different Organization, Site, Set, and Vendor. IBM Tivoli Service Request Manager V7.1 updateTool can be used to accomplish this task. Prior to running the updateTool, it must be configured. Which three areas must be identified as a subject to update? (Choose three.) A. Roles B. Services C. Workflow D. Job Plans E. Escalations F. Classifications

Answer: B, D, F

Question: 111 Which Service Catalog security group role is responsible for the following: Performing all operational processes and procedures of the Order Planning and Fulfillment, ensuring that all IT services and infrastructure meet operational targets. Running and monitoring infrastructure components. A. Operations Analyst B. Operations Specialist

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования C. Service Delivery Manager D. Service Catalog Administrator

Answer: A

Question: 112 When creating a service instance, what is a valid fulfillment type? A. IT Service B. Action Service C. Service Catalog D. Enterprise Service

Answer: B

Question: 113 A company defines its Service Catalog and how the service for "Build standard Web Server" will be provided when it is ordered. The Job Plan, STNDWSJBPLN, is created to fulfill the service. The customer notices that when the record is set to the In Progress status, all related tasks are not automatically set to the In progress status. Why was the status of these tasks not changed? A. Predecessors are not defined for tasks. B. Predecessors are defined for tasks and the flag Flow Controlled is checked. C. Predecessors are defined for tasks but the flag Flow Controlled is not checked. D. Predecessors are not defined for tasks and the flag Flow Controlled is checked.

Answer: B

http://sertificat.org | Сертификат 100% | Ответы на сертификационные тестирования Question: 114 Service Catalog is installed, but a user is unable to access a particular catalog. How can the administrator determine the issue? A. Check catalog access for given group in Catalogs application. B. Check the user Profile information for default Insert Site option. C. Check catalog access for given group in Security Groups application. D. Check user Profile information for Ship To address - it must be filled in.

Answer: B End of Document

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful