Click on the circle to answer each multiple choice question.

To answer the free form questions type in your answer
Use the scroll down bar to advance to the next question.
When you have completed all the questions press the "Submit" button at the bottom of the test.
Your test results and links for assessing your results will appear within seconds.
The bullets in the bottom corner of each problem indicate the question has not been answered.
Questions left unaswered will be given a value of nr(no response).

1) 0.4 is the same as
A) four
B) four-tenths
C) four hundredths
D) one-fourth
_________________________________________________________________________
2) When you subtract one of the numbers below from 900, the answer is greater than 300. Which
number is it?
A) 823
B) 712
C) 667
D) 579
__________________________________________________________________________
3) Tanya has read the first 78 pages in a book that is 130 pages long. Which number sentence could
Tanya use to find the number of pages she must read to finish the book?

A)

B)

C)

D)

__________________________________________________________________________
4) Each figure represents a fraction. Which two figures represent the same fraction?

A) 1 and 2

B) 1 and 4

C) 2 and 3

D) 3 and 4

__________________________________________________________________________
5) Which of these does not show a line of symmetry?

A)

B)

C)

D)

__________________________________________________________________________
6) 25 X 18 is more than 24 X 18. How much more?
A) 1
B) 18
C) 24
D) 25
__________________________________________________________________________
7) What do you have to do to each number in column A to to get the number next to it in Column B?

A) Add 8 to the number in column A.
B) Add 8 to the number in Column A.
C) Subtract 8 from the number in Column A.
D) Multiply the number in Column A by 5.
E) Divide the number in Column A by 5.
__________________________________________________________________________
8) Kyle and Bob are playing a game. The object of the game is to get the highest total of points. This
chart shows how many points they scored.

Who won and by how many points?
A) Bob won by 25 points
B) Bob won by 100 points
C) Kyle won by 25 points
D) Kyle won by 175 points
__________________________________________________________________________
9) A thin wire 20 centimeters long is formed into a rectangle. If the width of this rectangle is 4
centimeters, what is its length?
A)5 centimeters
B) 6 centimeters
C) 12 centimeters
D) 16 centimeters

__________________________________________________________________________
10) There are 54 marbles, and they are put into 6 bags, so that the same number of marbles is in
each bag. How many marbles would 2 bags contain?
A) 108 marbles
B) 18 marbles
C) 15 marbles
D) 12 marbles
D) 9 marbles
__________________________________________________________________________
11) There is only one red marble in each of these bags?

Without looking in the bag, you are to pick a marble out of one of the bags. Which bag would give
you the greatest chance of picking the red marble?
A) The bag with 10 marbles
B) The bag with 100 marbles
C) The bag with 1000 marbles
D) All bags would give the same chance.
__________________________________________________________________________
12) This picture shows a cube with one edge marked. How many edges does the cube have
altogether?

A) 6
B) 8
C) 12
D) 24
__________________________________________________________________________
13) The weight (mass) of a clothespin is 9.2 g. Which of these is the best estimate of the total weight
(mass) of 1000 clothespins?
A) 900 g
B) 9,000 g
C) 90,000 g
D) 900,000 g
__________________________________________________________________________
14) In which pair of numbers is the second number 100 more than the first number?
A) 199 and 209
B) 4236 and 4246
C) 9635 and 9735
D) 51,863 and 52,863
__________________________________________________________________________
15) Four children measured the width of a room by counting how many paces it took them to cross
it. The chart shows their measurements.

Who had the longest pace?
A) Stephen
B) Erlane
C) Ana
D) Carlos
__________________________________________________________________________
16) Which number represents the shaded part of the figure?

A) 2.8
B) 0.5
C) 0.2
D) 0.02
__________________________________________________________________________
17) Which of these would most likely be measured in milliliters?
A) The amount of liquid in a teaspoon
B) The weight (mass) of a pin
C) The amount of gasoline in a tank
D) The thickness of 10 sheets of paper
__________________________________________________________________________

18) Here is a number sentence.
4 X ? < 17
What number could go in the ? to make the sentence true?
A) 4
B) 5
C) 12
D) 13
__________________________________________________________________________
19) Julie put a box on a shelf that is 96.4 centimeters long. The box is 33.2 centimeters long. What is
the longest box she could put on the rest of the shelf?
A) 99.6 cm.
B) 66.4 cm.
C) 96.4 cm.
D) 63.2 cm.
D) the answer is not given
__________________________________________________________________________
20) The graph shows the number of cartons of milk sold each day of a week at a school.

How many cartons of milk did the school sell that week?
A) 115
B) 125
C) 135
D) 25
D) the answer is not given

__________________________________________________________________________
21)
How many millimeters in a meter?
millimeters

22) Write the number that is 1000 more than 56821.

23) Sam said that 1/3 of a pie is less than 1/4 of a pie. Is Sam correct?
yes
no
__________________________________________________________________________
24) A teacher marks 10 of her pupils' tests every half hour. It takes her one and one half hours to
mark all her pupils'tests. How many pupils are in her class?
pupils
25) On this grid, find the dot with the circle around it. We can describe where this dot is by saying it
is at First Number 1, Second Number 3

Now find the dot with the triangle around it. How can you describe where the dot is on the grid in the
same way?

A) First Number 1, Second Number 3
B) First Number 3, Second Number 2
C) First number 3, Second Number 10
D) First Number 2, Second Number 3
__________________________________________________________________________

Submit Form

Clear Form

Return to the Edinformatics Homepage

Answers to POP1 Mathematics Test

1) b
2)d
3) d
4)a
5)c
6)b
7) e
8) a
9)b
10)b
11)a
12)c
13) b
14)c
15)d
16) c
17)a
18)a
19)d
20)b
21)1000
22)57821
23)no

24)30
25)b

TIMSS Sample
Middle School
Mathematics Test (Grades 7 and 8)

Instructions
Please enter an identity code using the following information:
username (or code name), grade, city, state, country
Example: cooljr/grade7/utica/ny/usa

Click on the circle to answer each multiple choice question.
To answer the free form questions type in your answer
Use the scroll down bar to advance to the next question.
When you have completed all the questions press the "Submit" button at the bottom of the test.
Your test results and links for assessing your results will appear within seconds.
The bullets in the bottom corner of each problem indicate the question has not been answered.
Questions left unaswered will be given a value of nr(no response).

1) Prabhu had $5 to buy milk, bread, and eggs. When he got to the shop he found that the prices
were those shown below:

At which of these times would it make sense to use estimates rather than exact numbers?
A)When the clerk counted Prabhu's change
B) When the clerk entered each amount into the cash register
C) When Prabhu was told how much he owed

D)When Prabhu tried to decide whether $5 was enough money
_______________________________________________________________________________

2) Divide:

A) 1/2
B) 6/7
C) 32/525
D) 7/6
_______________________________________________________________________________

3) Divide:

4) One centimeter on the map represents 8 kilometers on the land.

About how far apart are Oxford and Smithville on the land?
A) 4 km
B)16 km
C)35 km
D)50 km
_______________________________________________________________________________

5) Last year there were 1172 students at Beaton High School. This year there are 15 percent more
students than last year. Approximately how many students are at Beaton High School this year?
A)1800
B)1600
C)1500

D)1400
E)1200
_______________________________________________________________________________

6) Two groups of tourists each have 60 people. If 3/4 of the first group and 2/3 of the second group
board buses to travel to a museum, how many more people in the first group board buses than in the
second group?

7) A quadrilateral MUST be a parallelogram if it has __________
A) one pair of adjacent sides equal.
B)one pair of parallel sides.
C)a diagonal as axis of symmetry .
D)two adjacent angles equal .
E) two pairs of parallel sides.
_______________________________________________________________________________

8) Which of the following are most likely to be the coordinates of point P?

A)(8, 12)
B)(8, 8)
C) (12, 8)
D) (12, 12)
_______________________________________________________________________________

9) How many triangles of the shape and size of the shaded triangle can the trapezoid above be
divided into?

A)Three
B)Four
C)Five
D)Six
_______________________________________________________________________________

10) What is the ratio of the length of a side of a square to its perimeter?
A)1:1
B)1:2
C)1:3
D)1:4
_______________________________________________________________________________

11) If m represents a positive number, which of these is equivalent to
m+ m + m + m?
A)m +4
B)4m
C) m x 4
D)4(m +1)
_______________________________________________________________________________

12) Brad wanted to find three consecutive whole numbers that add up to 81. He wrote the equation
(n - 1) + n + (n + 1) = 81
What does the n stand for?
A)The least of the three whole numbers.
B)The middle whole number.
C) The greatest of the three whole numbers.
D)The difference between the least and greatest of the three whole numbers.
_______________________________________________________________________________

13) The table represents a relation between x and y. What is the missing number in the table?

A)2
B)3
C) 4
D)5
E)6
_______________________________________________________________________________

14) 14) Juan has 5 fewer hats than Maria, and Clarissa has 3 times as many hats as Juan. If Maria
has n hats, which of these represents the number of hats that Clarissa has?
A)5 -3n
B)3n
C) n-5
D)3n-5
E) 3(n-5)
_______________________________________________________________________________

15) Which of these is the longest time?
A)15 000 seconds
B)1 500 minutes
C) 10 hours
D)1 day
_______________________________________________________________________________

16) Which of these is equal to y3?
A) y + y + y

B) y x y x y
C) 3y
D) y2+ y
_______________________________________________________________________________

17) In a bag of cards 1/6 are green, 1/12 are yellow, 1/2 are white and 1/4 are blue. If someone takes
a card from the bag without looking, which color is it most likely to be?
A)White
B)Blue
C) Green
D)Yellow
_______________________________________________________________________________

18) The graph shows the distance traveled before coming to a stop after the brakes are applied for a
typical car traveling at different speeds. A car is traveling 80 km per hour. About how far will the car
travel after the brakes are applied?

A)60 m
B)70 m
C) 85 m
D)100 m
_______________________________________________________________________________

19) The number of 750 mL bottles that can be filled from 600 L of water is_________?

20) What is the weight (mass) shown on the scale?

A)153 g
B)160 g
C)165 g
D)180 g
_______________________________________________________________________________

21) A cake is put in the oven at 7:20. If the cake takes three quarters of an hour to bake, at what time
should it be taken out of the oven?
A) 8:10
B) 8:05
C) 8:15
D) 7:50
_______________________________________________________________________________

22) Which of these is closest to the length of the pencil in the figure?

A) 9 cm
B)10.5 cm
C)12 cm
D)13.5 cm
_______________________________________________________________________________

23) The length of a rectangle is 6 cm, and its perimeter is 16 cm. What is the area of the rectangle in
square centimeters?

cm.
24) To mix a certain color of paint, Alana combines 5 liters of red paint, 2 liters of blue paint, and 2
liters of yellow paint. What is the ratio of red paint to the total amount of paint?
A) 5:2
B)9:4
C)5:4
D)5:9
_______________________________________________________________________________

25) Three-fifths of the students in a class are girls. If 5 girls and 5 boys are added to the class, which
statement is true of the class?
A) There are more girls than boys.
B)There are the same number of girls as there are boys.
C)There are more boys than girls.
D)You cannot tell whether there are more girls or boys from the information given
_______________________________________________________________________________

Did you check the right side bullets to make sure all questions have been answered? All bullets should
be clear.

Submit Form

Clear Form

Return to the Edinformatics Homepage

Answers to POP2 Mathematics Test
1)
2)
3)
4)
5)

d
b
6140
c
d

6) 5
7) e
8) a
9) c
10) d
11) b
12) b
13) b
14) e
15) b
16) b
17) a
18) b
19) 800
20) d
21) b
22) b
23) 12
24) d
25) a

TIMSS
Sample High School
Advanced Mathematics Test (Grade 12)

Instructions
Please enter an identity code using the following information:
username (or code name), grade, city, state, country
Example: coolbjw/grade12/utica/ny/usa

Click on the circle to answer each multiple choice question.
To answer the free form questions type in your answer
Use the scroll down bar to advance to the next question.
When you have completed all the questions press the "Submit" button at the bottom of the test.
Your test results and links for assessing your results will appear within seconds.

The bullets in the bottom corner of each problem indicate the question has not been answered.
Questions left unaswered will be given a value of nr(no response).

1) If xy =1 and x is greater than 0, which of the following statements is true?
A)When x is greater than 1, y is negative.
B)When x is greater than 1, y is greater than 1.
C)When x is less than 1, y is less than 1.
D)As x increases, y increases.
E) As x increases, y decreases.
_______________________________________________________________________________

2) In how many ways can one arrange on a bookshelf 5 thick books, 4 medium\par sized books and
3 thin books so that the books of the same size remain together?
A)5! 4! 3! 3! = 103,680
B)5! 4! 3! = 17,280
C) (5! 4! 3!) x 3 = 51,840
D) 5 x 4 x 3 x 3 =180
E) 2 12 x 3 =12,288
_______________________________________________________________________________

3) The acceleration of an object moving in a straight line can be determined from
A) the slope of the distance-time graph
B) the area below the distance-time graph
C) the slope of the velocity-time graph
D) the area below the velocity-time graph
_______________________________________________________________________________

4) The value of

is:

A) 0

B)

C) 1/2

D)

E)

_______________________________________________________________________________

5) Which of the following graphs has these features:? f'(0) >0, f'(1) <0 and f''(x) is always negative.

A)
B)
C)
D)
E)
_______________________________________________________________________________

6) The line l in the figure is the graph of y = f(x).

A) 3
B) 4
C) 4.5

D) 5
E) 5.5
_______________________________________________________________________________

7) The vertices of the triangle PQR are the points P(1, 2), Q(4, 6) and R(- 4, 12). Which one of the
following statements about triangle PQR is true?
A) PQR is a right triangle with the right angle, P.
B) PQR is a right triangle with the right angle,Q.
C) PQR is a right triangle with the right angle, R.
D) PQR is not a right triangle.
_______________________________________________________________________________

8) Which one of the following conics is represented by the equation (x-3y)(x+3y) = 36 ?
A) Circle
B) Ellipse
C) Parabola
D) Hyperbola
_______________________________________________________________________________

9) Determine the distance between the x -intercept and the z-intercept of the plane whose equation
is 3x + 2y - 4z = 12.
A)
B) 1
C) 5
D) 7
_______________________________________________________________________________

10)

AB is the diameter of a semicircle k, C is an arbitrary point on the semicircle (other than A or B), and
S is the centre of the circle inscribed into triangle ABC.
Then the measure of
A)angle ASB changes as C moves on k.
B)angle ASB is the same for all positions of C but it cannot be determined without knowing the
radius.
C) angle ASB = 135° for all C.
D) angle ASB = 150° for all C.
_______________________________________________________________________________

11) A set of 24 cards is numbered with the positive integers from 1 to 24. If the cards are shuffled
and if only one is selected at random, what is the probability that the number on the card is divisible
by 4 or 6?
A) 1/6
B) 5/24
C) 1/4
D) 1/3
E) 5/12
_______________________________________________________________________________

12) A translation maps A (2, -3) onto A' (-3, -5). Under the same translation, find the coordinates of
B', the image of B (1,4).
A) (-5, -2)
B) (6,6)
C) (-2, -4)
D) (-4, -2)
_______________________________________________________________________________

13) The number of bacteria in a colony was growing exponentially. At 1 pm yesterday the number of
bacteria was 1000 and at 3 pm yesterday it was 4000. How many bacteria were there in the colony
at 6 pm yesterday?

14 The rectangle labeled Q CANNOT be obtained from the rectangle labeled P by means of

A) reflection (about an axis in the plane of the page)
B) rotation (in the plane of the page)
C) translation
D) translation followed by a reflection
_______________________________________________________________________________

15) Determine all complex number z</> that satisfy the equation

where

denotes the conjugate of z.

A) ( -1/3 + 5/3i)
B) ( -3 -i)
C) (1 -i)
D) answer not given
_______________________________________________________________________________

16 The graph of the function g passes through the point (1,2). The slope of the tangent to the graph
at any point (x, y) is given by g'(x) = 6x - 12. What is g(x)?
A) 6x2 -12x +11
B) 6x2 -12x -11
C) 3x2 - 12x +11

D) 3x2 -12x
_______________________________________________________________________________

17) What are the values of x for which the inequality

is true?
A) x is less than or equal to -7/9
B) x is less than or equal to -1/3
C) x is greater than or equal to 0
D) x is greater than or equal 7/3
E) x is greater than or equal 9/3
_______________________________________________________________________________

18) Given logb2 = 1/3, then logb32 is equal to
A) 2
B) 5
C) -3/5
D) 5/3
E) 3/log232
_______________________________________________________________________________

19) The sum of the infinite series 1- (1/2) + (1/4) - (1/8) + ... is
A) 5/8
B) 2/3
C) 3/5
D) 3/2
E) infinite
_______________________________________________________________________________

20) The velocity v of a body moving in a straight line t seconds after starting from rest is
v = 4t3 - 12 t2 meters/second
.
How many seconds after starting does its acceleration become zero?

seconds
21) A warning system installation consists of two independent alarms probabilities of operating in an
emergency of 0.95 and 0.90 respectively. Find the probability that at least one alarm operates in an
emergency.
A) 0.995
B) 0.975
C) 0.95
D) 0.90
E) 0.855
_______________________________________________________________________________

22 An examination consists of 13 questions. A student must answer only one of the first two
questions and only nine of the remaining ones. How many choices of questions does the student
have?
A) 13C10 = 286
B) 11C 8 =165
C) 2 X 11C9 =110
D) 2 X 11P 2 = 220
E) some other number
_______________________________________________________________________________

23 For what real value of k will the equation below describe of circle of radius equal to 3?
x2 + y2+2x-4y+k = 0
A) K=2
B) K=8
C) K= -4
D) K= -9
E) K= 4
_______________________________________________________________________________

24 Find all real values of x which satisfy the equation.

A) x=1

B) x=4, x=1
C) x=4
D) x=2, x= -1
E) x=2
_______________________________________________________________________________

25) A string is wound symmetrically around a circular rod. The string goes exactly 4 times around the
rod. The circumference of the rod is 4 cm. and its length is 12 cm.

Find the length of the string.
cm.

Submit Form

Clear Form

Return to the Edinformatics Homepage

Answers to POP3 Advancement Mathematics Test

1)
2)
3)
4)

e
a
c
b

5) a
6) d
7) b
8) d
9) c
10) c
11) d
12) d
13) 32000
14) a
15) c
16) c
17) b
18) d
19) b
20) 2
21) a
22) c
23) c
24) c
25) 20

TIMSS
Sample High School
Mathematics and Science Test
(Grade 12)
Instructions
Please enter an identity code using the
following information:
username (or code name), grade, city, state,
country
o

Example: cooljr/grade12/utica/ny/usa

Click on the circle to answer each
multiple choice question.
o
To answer the free form questions type
in your answer
o
Use the scroll down bar to advance to the
next question.
o
When you have completed all the
questions press the "Submit" button at the
bottom of the test.
o
Your test results and links for assessing
your results will appear within seconds.
o

The bullets in the bottom corner of each problem
indicate the question has not been answered.
Questions left unaswered will be given a value of
nr(no response).

1) Experts say that 25% of all serious bicycle accidents involve head injuries and that, of all
head injuries, 80% are fatal.
What percentage of all serious bicycle accidents involve fatal head injuries?
A) 16%
B)20%
C)55%
D) 105%
_________________________________________________________________________

2) If the population increases by the same rate from the year 1990 to the year 2000 as in the
years from 1980 to 1990, approximately what is the expected population by the year 2000?

A) 47 million
B)50 million
C) 53 million
D) 58 million
__________________________________________________________________________

3) A school club is planning a bus trip to the wildlife park. A bus which will hold up to 45 people
will cost 600 centros (units of money) and admission tickets cost 30 centros each.
If the cost of the trip, including bus and admission ticket, is set at 50 centros per person, what
is the minimum number of people who must participate to ensure that these costs are
covered?
A)12
B)20
C)30
D) 45
__________________________________________________________________________

4) A 45 000-litre water tank is to be filled at the rate of 220 liters per minute.
Estimate, to the nearest half an hour, how long it will take to fill the tank.
A) 4 hours
B) 3 1/2 hours
C) 3 hours
D) 2 1/2 hours
__________________________________________________________________________

5) If there are 300 calories in 100 grams of a certain food, how many calories are there in a 30
gram portion of that food?
A)90

B)100
C) 900
D) 1000
E)9000
__________________________________________________________________________

6)
In a vineyard there are 210 rows of vines. Each row is 192 m long and plants are planted 4 m
apart. On average, each plant produces 9 kg of grapes each season.
The total amount of grapes produced by the vineyard each season is closest to
A)10 000 kg
B)100 000 kg
C)400 000 kg
D)1 600 000 kg
__________________________________________________________________________

7) A store is having a ‘20% off’ sale. The normal price of a is $1250.
What is the price of the after the 20% discount is applied?
A) $1000
B)$1050
C)$1230
D)$1500
__________________________________________________________________________

8)

Each of the small squares in the figure is 1 square unit. Which is the best estimate of the area
of the shaded region?
A) 10 square units
B)12 square units
C) 14 square units
D) 16 square units

E) 16 square units
__________________________________________________________________________

9) Stu wants to wrap some ribbon around a box as shown and have 25 cm left to tie a bow.

How long a piece of ribbon does he need?
A) 46 cm.
B) 52 cm.
C) 65 cm.
D)71 cm.
E)77 cm.
__________________________________________________________________________

10) Brighto soap powder is packed in cube-shaped cartons. A carton measures 10 cm on each
side. The company decides to increase the length of each edge of the carton by 10 per cent.
How much does the volume increase?
A) 10 cu.cm.
B) 21 cu. cm.
C)100 cu. cm.
D) 331 cu. cm.
__________________________________________________________________________

11) In a school election with three candidates, Joe received 120 votes, Mary received 50
votes, and George received 30 votes.
What percentage of the total number of votes did Joe receive?
A) 60%
B) 66 2/3 %
C) 80%
D) 120%
__________________________________________________________________________

12) From a batch of 3000 light bulbs, 100 were selected at random and tested. If 5 of the light
bulbs in the sample were found to be defective, how many defec-tive light bulbs would be
expected in the entire batch?
A)15
B) 60
C) 150
D) 300
D) 300
__________________________________________________________________________

13)Teresa wants to record 5 songs on tape. The length of time each song plays for is shown in
the table.

Estimate to the nearest minute the total time taken for all five songs to play and explain how
this estimate was made.
A) 13 minutes
B) 14 minutes
C) 15 minutes
D) 17 minutes
__________________________________________________________________________

14) Nuclear energy can be generated by fission or fusion. Fusion is not currently being used in
reactors as an energy source. Why is this?
A) The scientific principles on which fusion is based are not yet known.
B) The technological processes for using fusion safely are not developed.

C) The necessary raw materials are not readily available.
D) Waste products from the fusion process are too dangerous.
__________________________________________________________________________

15) CFCs (chlorofluorocarbons) revolutionized personal and industrial life for 30 years. They
were the coolant in refrigerators and the propellants in aerosols, pressure packs and fire
extinguishers. There are now very strong international moves to stop the use of these
substances because
A)they are chemically inert.
B)they contribute to the greenhouse effect.
C) they are poisonous to humans.
D) they destroy the ozone layer.
__________________________________________________________________________

16) It is often claimed that “cooked vegetables are not as nutritious as the same kinds of
vegetables uncooked.” What could be done to find out if this state-ment is true?
A)Compare the weight of the vegetables before and after they are cooked.
B) Compare the colour of the cooked and uncooked vegetables.
C) Test the acidity of the water in which the vegetables are cooked.
D) Compare the vitamin content of the cooked and uncooked vegetables.
__________________________________________________________________________

17) The diagram shows a river flowing through a wide plain. The plain is covered with several
layers of soil and sediment.

Which is not a good reason this plain is a good place for farming?
A) there is a river for irrigation
B) it is a silent and peaceful place
C) the goats can find grass in the mountains
D) there is abundant soil
__________________________________________________________________________

18)The sketch below shows two windows. The left window has been cracked by a flying stone.
A tennis ball, with the same mass and speed as the stone, strikes the adjacent, similar
window, but does not crack it. Which answer is not correct.

A) there is a longer collision impact time and (therefore) smaller force for ball than stone.
B) The surface area struck is greater on the tennis ball than on the stone.
C) The shape of the stone has ridges and edges and can crack things.
D) ball is soft and when it strikes the window it absorbs some of its own velocity and
rebounds back.
__________________________________________________________________________

19) Some high heeled shoes are claimed to damage floors. The base diameter of these very
high heels is about 0.5 cm and of ordinary heels about 3 cm. Which answer most correctly
explains why high heels may damage floors..
Why does this happen?
A) the heels are very sharp and will cause marks on the floor
B) there is greater pressure on the floor because of smaller area of the heels.
C) The heels have a smaller area, that's why they cause damage to floors.
D) A decrease in area increases the hardness of the heels.
__________________________________________________________________________

20) José caught influenza. What is one one way he could have caught it.
A) From being out in the cold.
B) From shaking hands
C) From not wearing enough clothes
D) From getting wet in the rain.
__________________________________________________________________________

Submit Form

Clear Form

Return to the Edinformatics Homepage

Answers to POP3 Science and Mathematics
Test

1b
2c
3c
4b
5a
6b
7a
8c
9e
10 d
11 a
12 c
13 c
14 b
15 d
16 d
17 b
18 c
19 b
20 b
http://www.edathlon.com/timss/spo
p3/scipop3ans.htm

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful