You are on page 1of 5

Questions received at JH Trends till 11th July 13

1. Vikas - 10 Jul 2013 02:07 PM


Ques - Hello Sir, i am Vikas Rukhaya, I a 23 yrs old student and i stay in Bangalore,
actually from past a lot of years I am facing hair fall problem, i have taken a lot of
treatment but hair fall is not coming to an end, please help me out by suggesting
what should do now, i am very tensed. I am eagerly waiting to listen from you. I
shall be very thankful to you for this.
Answer: dear Vikas, Bangalore climate has got a lot of iron and because of that we
tend to lose hair a lot. My advice is to shampoo everyday with normal hair shampoo.
No anti dandruff shampoos and no treatment will work so do not waste your money
and time. If the iron is washed out everyday fall will stop.
2. Tushar - 07 Jul 2013 02:07 PM
Ques- My hairs are getting curly day by day.. and hairfall problem too.. Please
suggest me something...n Thankew.. -tushar.
Answer: It seems you have got a very dry hair. Shampoo everyday with normal hair
and after that use hair serum.

3. Tavleen - 28 Jun 2013 02:06 PM


Ques - I have very dry , rough and curly hair. It gets very difficult for me to manage
my hair. I am not able to choose which shampoo should I use. I am recently facing
hair fall problems also. Can you please suggest me how to manage my hair ?
Answer: Your hair problem of roughness and curly hair is because of dryness of
course you need to shampoo everyday with normal hair. Have thermal spa
treatment once a week.

4. tarun - 10 Jul 2013 07:07 PM


Ques - Sir mere mathe par hair he. i want a perfect hairstyle that suits on me. pls.
help me..
Answer: The haircut has to be going away from your forehead and for that you
require a layered cut.

5. tanvi - 09 Jul 2013 02:07 PM

Ques - i had done permanant straightening last september 2012 at javed saloon at
panjim goa. now the front hair are gaining normal texture that is semi curly .front
hair are curld but back hair are straight. so they dont look good.plz suggest a gud
hairstyle. my hair length is upto shoulder level
Answer: Go for straightening again . plus get at least two three inches shorter at the
back.

6. tanvi - 09 Jul 2013 02:07 PM


Ques - sugest me a gud hairstyle

Answer:

7. swati - 05 Jul 2013 09:07 AM


Ques - sir, i want to straight my hair. but i don't believe in Gwalior saloon. because
they say that your hair will straightening about to 6months. but my cousin sister
straighten hair in Habib at Surat and she has straight hair from 2 years. and i have
last query that if I'll straight hair in discount offer then will we proper service from
there. so please suggest me. thank you i am waiting your reply. please reply me
soon.
Answer: straightening long lasting result depends on the length. If you have short
hair it last less time. And if you have longer hair it lasts a longer time.

8.sneha - 01 Jul 2013 07:07 AM


Ques - Hi, I have done hair rebonding last year in the month of september. and with
the new growth from the top i will have to get it done again as it is visible and looks
untidy. but i am witnessing a severe hair fall from last one year. i am getting married
in the month of november this year.,so now i am confused what should i do now?
should i get rebonding done again now or in oct. if i don't do rebonding then my hair
will look untidy and frizzy. please help as i have wavy hair and not too curly hair.
Answer: go for rebonding touch up again. Plus thermal silk treatment once a month,
and pls go for a slightly shorter cut at the back.

9. smitha - 09 Jul 2013 05:07 PM


Ques - June 27th straighting hair in my parlour, cream is used glatte is .....hair
condition is Saibava hair style Glatte but hair is no straight please solution me sir.
Answer: when going for a straigthtening treatment the result is not company it is
how you do it. So there is some problem in the straightening process.

10. smitha - 09 Jul 2013 05:07 PM


Ques - Class is very good and enjoy very beautician by smitha
Answer:

11. sanjay - 29 Jun 2013 02:06 AM


Ques - Hi Javed, I am a 30 year old male. I have around 4 inch long curly hairs, i
ahve grown hairs many a times but could not gain the courage to get hair
straightening. Is it really dangerous to get Japanese thermal hair straightening. I
have consulted a salon here and he uses Mucota hair straightening creams. Can you
please guide me. Regards, Sanjay Goyal
Answer: dear Mr. Sanjay, I do not advise straightening for you. Pls go for a short hair
cut as your length is short you may face hair loss problem after the straightening so
why take the chance?

12. rajni - 05 Jul 2013 12:07 PM


Ques - Hi, My hair growth rate is very slow, tried side fringe few years back but they
still are of the same length while i want them to match the length of rest of my hairs
so that i could try clean hairstyles styles such ac pony tails etc without using hair
clips for these fringes. Please suggest.
Answer: Dear our hair growth is half an inch every month so why worry relax.

13. nivedita - 05 Jul 2013 06:07 PM


Ques - Hi jawed...i wanted to ask you that i m a 25 yrs old girl and i am into
straightening my hair after every hair wash...its an ongoing ritual for close to 4 -5
yrs...i cant live without straightening my hair and my hair has stopped growing
altogether....i havent gone for a haircut for a long long time..they dont grow at

all..same lenght hair since last 3 yrs..is it serious...i have split ends and i wanna go
for a permamnent hair straightening..a lil scared assuming my hair will be damaged
and wont grow at all then..wot d u suggest..i have shoulder length hair and what
sort of straightening shall
Answer: dear Nivedita, the biggest blunder you are doing is not getting a hair cut.
So get a hair cut between every six to eight weeks. All this problem of split ends is
your own thought . when you use straightening rod you tend to get split ends. So go
to your salon listen your hair dresser who is your doctor.

14.JANMESH - 11 Jul 2013 01:07 AM


Ques - How to decide that which hair-style suits us (i.e.For Men)?
Answer: styling is always texture based . go to your hair dresser and give him a free
hand to work on it.

15. eshika - 08 Jul 2013 09:07 AM


Ques - i am eshika of 18 years. i am facing problem of hair fall and lack of shiny hair.
please sir suggest me some steps to get healthy and shiny hair.
Answer: Seems you have a dry hair shampoo every day with normal hair plus use
hair serum. Do spa treatment once a month. You can also use a paste of methi
dana.

16. chanchal - 08 Jul 2013 07:07 AM


Ques - regards sir..my hair too much dull and rough by birth i have healthy hair but
not smooth n silky .so plz suggest me.wht i will do. for streight nd silky hair.. most of
the time people suggest me for hair cutting bcz i hv nt good hairs. but i like long
hairs so plz help me....thanx sir
Answer: the answer for your dull and rough hair is to shampoo daily with normal
shampoo. Use serum plus thermal silk treatment once a month. Regular trim once in
6-8 weeks.

17. ankita - 10 Jul 2013 04:07 PM


Ques - Hello, from the childhood itself my hairs are super thin and very less too,
however they don't look lifeless at all .Also they look voluminous too ( but that's just

illusion you can say, they just look like so).They are of waist length, I need a hair cut
for daily active life. I am tired of pony tails and side braids. What should I do...please
give me a brief detail. like which hair cut and the products everything

Answer: Dear ankita. Your problem is long hair. Get them cut into long layers and
shampoo everyday.