You are on page 1of 5

TRNG THCS TRN QUANG KHI

------------------------------ THI CHNH THC

THI HC K I NM HC 2011-2012
Mn Thi:TING ANH 6
Thi gian lm bi: 45pht

(M A)

H, tn th sinh:.............................................
S bo danh:.................... Lp:....
Teacher

Marks

Remarks

A. LANGUAGE FOCUS (4ms)


I/ Which underlined part is pronounced differently from the others? (1m)
Cu 1:
B. teacher
C. repeat
A. read
Cu 2:
B. window
C. down
A. town
Cu 3:
B. drugstore
C. bus
A. museum
Cu 4:
B. room
C. floor
A. zoo

D.breakfast
D. shower
D. lunch
D. school

II/ Choose the best answer: (3ms)


Cu 5: There is a hospital ..to my house.
B. in front
C. opposite
D. next
A. near
Cu 6: ..........................people are there in your family?
C. How old
D. How
A. How many
B. What
Cu 7: What is this?- ...............................
A. No.That's my book.
B. Yes.This is her book..
C. This is a book.
D. This is Ba.
Cu 8: My uncle is a . He works on a farm.
A. teacher
B. doctor
C. farmer
D. worker
Cu 9: There..............................flowers in the garden.
A. have
B. are
C. has
D. is
Cu 10: Are there any stores near Chi.......................house?
A. are
B. is
C. 's
D. isn't
Cu 11: What are you doing now?- I.........................video games.
A. am playing
B. play
C. playing
D. plays
Cu 12: How is Mr. Ha traveling to Ha Noi?- He is traveling plane.
D. with
A. in
B. on
C. by
Cu 13: After school, Nam and Ba dohomework .
C. our
D. her
A. his
B. their
Cu 14: Do Ba and Nam get up late in the morning?- Yes,.........................do.
A. they
B. I
C. she
D. he
Cu 15 : What do we have today? - . .
A. Yes, we do.
B. No, we dont.
C. History and Art.
D. On Monday.
Cu 16: Is your garden.................................? - No, it isn't. It's small.
A. quiet
B. beautiful
C. big
D. small
Trang 1

B- READING COMPREHENSION: (3ms)


Read the passage, then do the tasks below:
I/ Choose the letter( A, B, C or D) that best fits each of the blank: (1m)
Hi. My name is Trung. I 'm a student. I (1) .....................up at half past five. I take a (2).. and
get dressed. I have breakfast, then I leave the house at half past six. The school is near my house, so I
walk. Classes start at seven and (3)................. at half past eleven. I walk home and have(4)....................
at twelve o'clock.
1.
A. get
B. take
C. have
D. go
2.
A. music
B. room
C. shower
D. television
3.
A. take
B. end
C. have
D. start
4.
B. lunch
C. breakfast
D. supper
A. dinner
II/ Answer the questions: (2ms)
1. Whats his name?
..............................................................................................
2. What does he do?
..............................................................................................
3. What time does he leave his house? ....................................................................................
4. Does he go to school on foot? ..............................................................................................
C- WRITING: (3ms)
I/ Put the words in order: (0,5m)
1. home / goes / mother / five / at / his / oclock / every day /.
....................................................................................................................................................................
2. grade / in / Lan / which / is / ?
.....................................................................................................................................................................
II/ Make questions for the underlined words: (0.5m)
1. My father goes to work by bus.
...................................................................................................................................................................
2. Yes. I live in the countryside.
...................................................................................................................................................................
III/ Rewrite sentences without changing their meaning. (0,5m)
1. That is a big house.
That house......................................................................................................................................
2. How many students are there in your class?
How many students does........................................................................................................................
IV/ Write 6 sentences about your school, using the questions as prompts :(1,5ms)
- Whats your school s name ?
- Is it in the city or in the country?
- How many floors does it have ?
- What are there around your school?
- Is it beautiful?
- Do you love your school ?
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
Trang 2

TRNG THCS TRN QUANG KHI


------------------------------ THI CHNH THC

THI HC K I NM HC 2011-2012
Mn Thi:TING ANH 6 (M B)
Thi gian lm bi:45pht

H, tn th sinh:.............................................
S bo danh:.....................Lp:.....
Teacher

Marks

Remarks

A. LANGUAGE FOCUS (4ms)


I/ Which underlined part is pronounced differently from the others? (1m)
Cu 1:
B. room
C. school
A. zoo
Cu 2:
B. teacher
C. repeat
A. breakfast
Cu 3:
B. down
C. window
A. town
Cu 4:
B. museum
C. bus
A. drugstore

D. floor
D. read
D. shower
D. lunch

II/ Choose the best answer: (3ms)


Cu 5: Are there any stores near Chi.......................house?
A. are
B. 's
C. is
D. isn't
Cu 6: ..........................people are there in your family?
C. How many
D. How
A. How old
B. What
Cu 7: What is this?- ............................... .
A. No.That's my book.
B. Yes.This is her book..
C. This is a book.
D. This is Ba.
Cu 8: My uncle is a . He works on a farm.
A. teacher
B. doctor
C. worker
D. farmer
Cu 9: There..............................flowers in the garden.
A. are
B. have
C. has
D. is
Cu 10: There is a hospital ..to my house.
A. near
B. next
C. opposite
D. in front
Cu 11: What are you doing now?- I..................................video games.
B. play
C. am playing
D. plays
A. playing
Cu 12: Is your garden.................................? - No, it isn't. It's small.
A. quiet
B. beautiful
C. big
D. small
Cu 13: How is Mr. Ha traveling to Ha Noi?- He is traveling plane.
C. on
D. with
A. in
B. by
Cu 14: After school, Nam and Ba dohomework.
A. their
B. his
C. our
D. her
Cu 15: Do Ba and Nam get up late in the morning?- Yes,..................do.
A. he
B. I
C. she
D. they
Cu 16 : What do we have today? .
A. Yes, we do.
B. No, we dont.
C. History and Art.
D. On Monday.
Trang 3

B- READING COMPREHENSION: (3ms)


Read the passage, then do the tasks below:
I/ Choose the letter( A, B, C or D) that best fits each of the blank: (1m)
Hi. My name is Trung. I'm a student. I (1) .....................up at half past five. I take a (2).. and
get dressed. I have breakfast, then I leave the house at half past six. The school is near my house, so I
walk. Classes start at seven and (3)................. at half past eleven. I walk home and have(4)....................
at twelve o'clock.
1`
A. have
B. take
C. get
D. go
2
A. music
B. shower
C. room
D. television
3
C. have
D. end
A. take
B. start
4
C. breakfast
D. supper
A. lunch
B. dinner
II/ Answer the questions: (2ms)
1. Whats his name?
..............................................................................................
2. What does he do?
..............................................................................................
3. What time does he leave his house? ....................................................................................
4. Does he go to school on foot? ..............................................................................................
C- WRITING: (3ms)
I/ Put the words in order: (0,5m)
1. home / goes / mother / five / at / his / oclock / every day /.
....................................................................................................................................................................
2. grade / in / Lan / which / is / ?
.....................................................................................................................................................................
II/ Make questions for the underlined words: (0.5m)
1. My father goes to work by bus.
.....................................................................................................................................................................
2. Yes. I live in the countryside.
.....................................................................................................................................................................
III/ Rewrite sentences without changing their meaning. (0,5m)
1. That is a big house.
That house......................................................................................................................................
2. How many students are there in your class?
How many students does........................................................................................................................
IV/ Write 6 sentences about your school, using the questions as prompts .(1,5ms)
- Whats your school s name ?
- Is it in the city or in the country?
- How many floors does it have ?
- What are there around your school?
- Is it beautiful?
- Do you love your school ?
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
---The end--Trang 4

P N THI HC K I - ENGLISH 6- 2011-2012


A/ LANGUAGE FOCUS: (4ms/ 16 sentences): 0.25m/ 1sentence
I. (1m)
I. (1m)
1D
2B
3A
4C
1.D
2.A
II.(3ms)
II.(3ms)
5D
6A
7C
8C
9B
10C
5.B 6.C
11A 12C 13B 14A 15C 16C
11.C 12.C
B/ READING: (3ms)
I. (1m)
I. (1m)
1.A 2.C 3.B 4.B
1.C 2.B

3.C

4.B

7.C 8.D 9.A 10.B


13.B 14.A 15.D 16.C

3.D

II.(2ms)
1. His name is Trung.
2. He is a student.
3. He leaves his house at half past six. ( At half past six. / At six thirty.)
4. Yes, he does.
C/ WRITING: (3ms)
I. (0,5m): 0.25m/ 1 sentence
1. His mother goes home at five oclock everyday.
2. Which grade is Lan in?
II. (0,5m): 0.25m/ 1 sentence
1. How does your father go to work?
2. Do you live in the countryside?
III.(0,5m): 0,25m/ 1 sentence
1. That house is big.
2. How many students does your class have?.
IV.(1,5ms):0,25m/ 1 sentence
(Students writing )
My school s name is Tran Quang Khai. It is in the country. It has two floors. There are many trees and
flowers around my school. It s very beautiful. I love my school very much.

Trang 5

Related Interests