You are on page 1of 27

http://www.TwPass.

com

1Z0-548
Oracle
Oracle E-Business Suite R12 Human Capital Management Essentials

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 1Z0-548

The 1Z0-548 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 1Z0-548 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 1Z0-548 exam is very challenging, but with our 1Z0-548 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 1Z0-548 exam on your FIRST TRY!
Oracle 1Z0-548 Exam Features
- Detailed questions and answers for 1Z0-548 exam
- Try a demo before buying any Oracle exam
- 1Z0-548 questions and answers, updated regularly
- Verified 1Z0-548 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 1Z0-548 tested and verified before publishing
- 1Z0-548 exam questions with exhibits
- 1Z0-548 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Oracle certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 1Z0-548 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 1Z0-548 test is an important part of Oracle certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 1Z0-548 exam is essential and core part of Oracle certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 1Z0-548 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Oracle 1Z0-548 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 1Z0-548
now!

1Z0-548

QUESTION: 1
Payroll has completed, but the payroll process is in incomplete status. The pre-payment process
is run. ?

A. The pre-payment process will not process any employee.


B. Prepayments are processed only for those employees whose payroll process status Is
Incomplete.
C. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status Is
Complete.
D. Prepayments are processed for all the employees for whom payroll was run.
E. Pre-payments will be processed for all the employees with default payment method.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2
HR department of the XYZ company has two types of users: HR Administrator and Head of
Department (HoD), using the HR Executive and HR Manager responsibilities, respectively.
The HoD wants to ensure that the HR Administrator has read-only access to the Grade
Description form (Navigation: Work Structures > Grade > Description). Assuming that the
Grade Description form and Taskflow associated with both the responsibilities are different,
how can this be done?

A. Add the parameter QUERY_ONLY=YES to the Grade Description form associated


with the HR Executive responsibility.
B. Create a new form using Custom form (Navigation: Security > Customform) under
the HR Executive responsibility with the specific restrictions.
C. Use HR Security profile to make the Grade Description form as read-only.
D. HR Forms cannot be made read-only.
E. Exclude the Grade Description function in the HR Executive responsibility.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3
In Core HR, how can an organization capture all the recruitment activities for the current
financial year within a parent recruitment activity?

A. Create the parent recruitment activity. While creating the child recruitment activities
specify the parent recruitment activity in the Within Recruitment Activity1 section.
B. Attach multiple recruitment activities to the same requisition.
C. Attach multiple recruitment activities to the same vacancy.

D. While creating the child/parent recruitment activities check the primary flag for the
parent recruitment activity.
E. A recruitment activity cannot be linked to any other recruitment activity.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4
An element exists with the classification, "Tax Deduction." The element is not appearing in the
Adjust balance element list. Identify two reasons for this.

A. Adjustment cannot be done for the Element classification "Tax Deduction."


B. A valid element link is not created.
C. The element must have an input value of the type date.
D. If a Payroll is run for the effective date, then the element will not be available in the
List of Values (LOV).
E. The element creation date is later than the current effective date.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5
Identify the two tasks that can be performed in Compensation Workbench (CWB)

A. Set Budgets
B. Review and Submit
C. Change Supervisor
D. Change Cost Center
E. Change Job
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6
For a new employee, the Assignment and Element related data was updated into the system.
After the payroll and the post payroll processes were run, it was found that the employee s
Bank Account Information was not entered into the system. Assuming that no Override
Payment Method was specified while running the Prepayment Process, what Payment Method
would the system use for the new employee?

A. The prepayment process would error out for the employee since the employee s
Bank Account Information has not been added to the system.
B. The employee would be paid by the Default Payment Method associated with the
payroll of the employee.
C. The employee would be paid by the Default Payment Method associated with the
Consolidation Set.

D. The employee s Pre-Payment will not be processed.


E. The employee would be paid by the Default Payment Method associated with the
Business Group.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7
In the Approval Management Engine (AME), how are the approvers notified in the Consensus
Voting Regime?

A. Members are notified in parallel.


B. Members are notified one after the other, in an order consistent with the member s
order numbers.
C. The first member to respond to the notification requesting approval becomes the
group s approval decision.
D. No approval is required; only FYI notification is sent.
E. Members are notified in Serial.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8
In Core HR, an applicant was created on 1-JUL-2009 with applicant status Accepted. On 20JUL- 2009 the same applicant was hired in the system with the hire date set as 20-Jul-2009. No
other transactions were done for this person. The hire date now needs to be changed to 10-Jul2009. How can this be done?

A. Date Track to 20-Jul-2009 and update the latest start date field with the new hire
date.
B. Date Track to 10-3UL-2009 and update the latest start date field with the new hire
date.
C. Date track to Ol-Jul-2009 and update the latest start date field with the new hire date.
D. Date track to 10-JUL-2009. Click Cancel application and re-hire the employee on
10-Jul-2009.
E. Date track to 10-JUL-2009. Click Delete and select the DELETE-NEXT-CHANGE
date track option. Save the changes and re-hire the employee on 10-Jul-2009.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9
Identify which four are available as a dynamic database item in a fast formula of the type
"Oracle Payroll.

A. Table Values

B. Elements
C. Balances
D. Absence Types
E. Grade Rates and Pay Scale Rates
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10
A new Key Flexfield structure has been defined for the "Personal Analysis Flexfield. Which
additional step is required to enable the Special Information structure in the Person Special
Information Form (Navigation: People > Enter and Maintain > Others > Special information)?

A. In the Special Information Types (SIT) form, create a row for the new SIT. Select the
Enabled check box for other.
B. For each business group, select the new SIT structure while defining the business
group information in the additional organization information window.
C. Run the Register Extra Information Types (EITs) concurrent program.
D. Assign the SIT to the responsibility using the Information Type Security form.
E. No additional steps required. SIT will be visible in the Special Information form in
Core HR.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11
You have a requirement to cost all the employee s earning elements to the employee s cost
center except for the corporate bonus. Identify the two ways through which you can cost the
corporate bonus to a separate cost center.

A. Change the employee s organization cost center to the corporate cost center
(Navigation: Work Structures > Organization > Description ).
B. Allocate 100% to the corporate cost center under Assignment costing (Navigation:
People > Enter and Maintain > Assignment > Others > Costing).
C. Allocate 50% to the corporate cost center under Assignment costing (Navigation:
People > Enter and Maintain > Assignment > Others > Costing).
D. Set the element link to Fixed Costed. Specify the entire costing code combination at
the element link level, (Navigation: Total Compensation > Basic > Link).
E. Override the cost center of the employee at the element entry level.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12
In your client company, 500 employees are eligible for Telephone Allowance (Recurring
Element). This element needs to be attached to all employees hired after 01-Jan-2010. Because
of the volume of the data, manual Element Entries cannot be created for all the employees.

How would this be achieved?

A. Define an Assignment Set and enter criterion to select Employees hired after 01-Jan2010. In the batch Element Entry, use the create Batch Lines window to create identical
lines for all assignments Set.
B. Use the mass Assignment update feature to update the assignment data of all the
employees.
C. Attach the element as a Standard link with No eligibility criteria defined.
D. Attach the Element as a Standard Link with Eligibility Criteria defined as Hire Date
greater than equal to 01-Jan-2010.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13
In your client company, proration has been enabled on the element. The payroll user has
updated the Grade of the employee in the middle of the payroll period. This has triggered the
proration Event. What happens once the proration event is triggered?

A. It creates two Input Values: one for the payroll period up to the day before the event,
and one from the date of the event to the end of the period.
B. It creates two Global Values: one for the payroll period up to the day before the
event, and one from the date of the event to the end of the period.
C. It creates two Run Results: one from the payroll period start date up to the day before
the event, and one from the date of the event to the end of the period.
D. It runs the payroll run twice: once before the event and once after the event.
E. The employee is added to an Assignment Set for that payroll period.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14
Your client wants users to be prompted to enter the "Contract Sign-off date" whenever a new
contract is entered with a status as Active or when an existing contract s status is changed from
any other status (e.g. Inactive, Pending, etc.) to Active. As the field "Contract Sign-off date" is
not available as a standard field in the Contracts form, how would you achieve this?

A. Choose CONTRACT.STATUS in the Reference Field for the Descriptive FlexfieldAdditional Contract Details. Create a structure with the same Lookup Code as the active
contract status. Make the segment of this structure as mandatory.
B. Create the segments in the Global Data Element Context structure. Make the
segments of this structure as mandatory.
C. Without adding any value to the reference field, create a new structure with the same
Lookup Code as the active contract status. Make the segments of this structure as
mandatory.
D. The Lookup type: CONTRACT_STATUS stores the valid contract statuses. Add the

"Contract Sign-off date" as one of the values in the lookup.


E. This cannot be achieved using the Additional Contract Details DFF.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15
In your client s company, the Telephone Allowance is paid as per the grade of an employee.
This information is stored in a User Defined Table. The Row is set as the Grade name and the
Column Value is set as the applicable amount of the Telephone Allowance. Your client wants
to validate that the value entered in the column Value is between 0 to 300 USD. How would
you configure this validation?

A. In the Table Structure window, set the Match Type of the table as Range. Choose the
Rows button to go to the Rows window and specify the lower and upper boundary
values as 0 and 300 respectively.
B. In the Table Structure window, set the Match Type of the table as Match. Choose the
Rows button to go to the Rows window and specify the lower and upper boundary
values as 0 and 300 respectively.
C. Create a Formula Validation to return an error if the Entry Value is greater than 300.
In the Table Structure window choose the Columns button to go to the Columns
window. Associate the Validation Formula with the appropriate Column Name.
D. In the Table Structure window, select the Range Validation check box. Choose the
Rows button to go to the Rows window and specify the lower and upper boundary
values as 0 and 300 respectively.
E. Create an Independent Value set to have values from 0 to 300. In the Table Structure
window choose the Columns button to go to the columns window. Associate the Value
Set with the appropriate Column Name.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16
What are the two access levels for a lookup type that allow users to add any number of values?

A. User
B. Extensible
C. Independent
D. Table dependent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17
Identify two functions for an Element Set that is of type Customization Set.

A. To restrict the elements that can be entered or viewed on a configured version of the
Element Entries window
B. To specify the elements for which the RetroPay By Element process must be run
C. To specify the elements for which the Payroll Run process must be run
D. To specify the elements to be entered for assignments using Batch Element Entry in
Batch Assignment window
E. To define the Elements over which the costs of other elements are distributed in the
Element Link window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18
In your clients system, you notice that the standard hours being defaulted while creating the
assignment are not as per the value specified at the Business Group level. Apart from the
Business Group, from which two sources are these values defaulted?

A. Operating Unit level


B. HR Organization level
C. Job level
D. Position level
E. Grade level
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19
In Company XYZ, the salary basis has been created with the basis as Annual Salary and Pay
Annualization factor as 1. The grade rate attached to the salary basis has Grade Rate Basis as
Hourly Salary with Grade Annualization Factor as 2080 (i.e. 40 hours x 52 weeks). An
employee of the company is on a monthly payroll. If the salary entered for this employee is
288,000 USD, what will be stored in the element entry input value associated with the salary
basis? oracle&c=1Z0-548&q=1

A. 288,000
B. 24,000 (i.e. 288,000/12 months)
C. 138.46 (i.e. 288,000/2080 hours)
D. 5538.46 (i.e. 288,000/52 weeks)
E. No value will be stored in the element entry input value associated with the salary
basis.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20
To define a checklist for a new hire, identify the Table Name that needs to be Included in the
live event reason associated with the checklist.

A. PER_ALL_PEOPLE_F
B. PER_ALL_ASSIGNMENTS_F
C. PER_PERSON_TYPE_USAGES_F
D. PER_PERIODS_OF_SERVICE
E. PER PAY PROPOSALS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21
For XYZ Company, the Costing Allocation Flexfield structure has three segments: Company,
Cost Center, and Account. One of the employees was initially costed to the 3500 cost center
and his accounting entries for a non-recurring earning element were as follows: Debit: 100.
3500.6000, Credit: 105. 1000.7000 The cost center was changed to 5000 and the RetroCosting
Process was run. What will be the costing entries created by the retro costing process?

A. Debit: 100.5000.6000, Credit: 100.3500.6000


B. Debit: 100.5000.6000, Credit: 105.1000.7000
C. Debit: 100.3500.6000, Credit: 100.5000.6000
D. Debit: 100.3500.6000, Credit: 105.1000.7000
E. No entries will be created because the costing process has already been run for the
assignment.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22
Company XYZ requires Leave of Absence to be approved by any member of the HR team.
Identify the action that can be used to address this requirement.

A. One Dynamic Approval Group with Voting method as parallel


B. One Dynamic Approval Group with Voting method as First Responder Wins
C. Multiple Dynamic Approval Group with Voting method as Serial
D. One Dynamic Approval Group with Voting method as Consensus
E. Multiple Dynamic Approval Group with Voting method as parallel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23
The HR department of the XYZ company has two types of users: HR Administrator and Head
of Department (HoD), using the HR Executive and HR Manager responsibilities, respectively.
Currently, both the responsibilities can be used to approve the salary proposal. The HoD wants
to ensure that the HR Administrator can create salary proposals but not approve it. The Salary
proposal should be approved only by the HoD. How can this be achieved?

A. Remove the access to the Salary Management function from the HR Executive
responsibility.
B. Set the profile option HR: Defer Update after Approval to Yes to ensure that the
salary cannot be approved by the HR Executive.
C. Use AME to configure this rule in the system.
D. Use SSHR personalization to restrict the salary approval.
E. Exclude the function: Salary Administration: Approve in the HR Executive
responsibility.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24
System has two user person types: Civil Servants & Regular Employees. Both of these have the
system person type as employee. An employee is hired on Ol-Jan-2000 as Civil Servant. One
year after the hire date (01-3an-2001), the person type needs to be updated to Regular
Employee. Fifteen leaves have been processed for the employee during this one year. How can
this be done?

A. Navigate to person type usage form and date track update the person type from Civil
Servant to Regular Employee.
B. Navigate to People Enter and Maintain form, query this Employee, date track to OlJan-2001, and update the person type to Regular Employee.
C. Navigate to Secondary status (on Assignment form) and date track update the person
type from Civil Servant to Regular Employee.
D. Create a secondary assignment for the employee with the person type as Regular
Employee from l-3an-2001.
E. Navigate to the Assignment form and update the Assignment status to Regular
Employee from l-Jan-2001.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25
Which statement is true regarding "Security Groups Enabled" security?

A. Only one business group can be linked to one responsibility.


B. More than one business group can be linked to a single responsibility but still a user
can view records for only one business group at a time.
C. More than one business group can be linked to a single responsibility and a user can
view records of all the business groups at a time.
D. A user can access employees across different business groups as long as global
organization hierarchy is used to secure the data.
E. A user can view records of all the business groups at a time if HR. Cross Business
Group profile is set to yes at the site level.

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26
What is the organization classification of the top organization in Oracle HRMS that serves as
the container for all of the employees?

A. Business Group
B. HR Organization
C. GRE/Legal Entity
D. Employer
E. Operating Unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27
In the Approval Management Engine (AME), Parallel Approvals can work only
when________.

A. A single approval group is involved.


B. Multiple approval groups are involved.
C. No approval groups are involved.
D. Approvals are static.
E. There is an approval group with Serial also defined.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28
The XYZ Organization has two leave types: Special Leave and Vacation Leave. Whenever
leave is applied for, regardless of the leave type used, the accrual must be reduced from the
same accrual plan, i.e. the Annual Leave Accrual Plan. Identify the two ways in which this can
be achieved.

A. Create two accrual plans with the same name and associate the two leave types with
the accrual plans.
B. Create two leave types and associate the same element to both the leave types. Attach
this element to the accrual plan with the net effect on accrual as subtract.
C. Add both the leave types in the net calculation rules of the accrual plan with the net
effect on accrual as subtract.
D. Both the leave types need to be created with absence reason: Annual Leave Accrual
Plan.
E. Enable the Additional Absence Details DFF in the Absence Entry Form and store the
accrual plan name in the DFF segment.

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 29
Identify the screen that is NOT date-tracked in Oracle HRMS.

A. Contact
B. Contract
C. Extra Person Information
D. Position Definition
E. User Defined Table Structure Values
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30
To generate online Payslips, when do you run the archive process to gather the latest payroll
information?

A. after the Retro pay Process is complete


B. after the Payroll is complete
C. after the Pre-Payments is complete
D. after the Payments process is complete
E. after the Retro Costing is complete
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31
How can the number of Special Information Types (SIT) available through a specific Human
Resource responsibility be restricted?

A. Number of SIT available cannot be restricted. Extra Information Types needs to be


used for any such requirement.
B. In Human Resource Responsibility navigate to Security > CustomForm and create a
new form with the specific restrictions. Add this custom form to the applicable
responsibility using task flow.
C. In Human Resource Responsibility navigate to the SIT form and delete the SIT
structure name that needs to be restricted.
D. SITs are not available to a specific responsibility until the Register Extra Information
Types (EITs) concurrent program is run. Hence do not run this concurrent program for
the responsibility where the SIT is not required.
E. Create a Security profile option and use that for restricting SIT for the given
responsibility.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32
In Compensation Workbench (CWB), which functionality is available under the "Switch
Manager" function?

A. Change an employee s Manager


B. Request change of Compensation Manager
C. Alter the Approval Hierarchy
D. Act on behalf of another Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33
An employee is in the China Business Group but the permanent address is in the United States.
Can the residential address be stored in the US address style?

A. The address style cannot be changed since it is based on the employee s assignment
location.
B. The address style cannot be changed since it is based on the location attached to be
business group.
C. The address style can be set to the US address style.
D. The address style cannot be changed since it depends on the legislation attached to
the business group.
E. The address style cannot be changed since it depends on the location attached to the
position associated with the employee.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34
How can the Assignment button be removed from the Enter and Maintain form?

A. The assignment functions need to be removed from the applicable user menu.
B. Navigate to the task flow form. Query for the applicable task flow and navigate to the
applicable node name for the assignment form in the node block. Remove this node and
save the changes.
C. In the Special Information Types (SIT) form, deselect the Enabled check box for
Others.
D. In the Human Resource Responsibility, navigate to Security > CustomForm and
create a new form with the specific restrictions.
E. Set the global security profile to use Assignment Based Hierarchy and set Maximum
Hierarchy Levels to 0.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35
One of the users in your client s company has attached a collective agreement to the
assignment. When the user navigates to the Employment Terms tab on the Assignment form,
the list of values for the Agreement Grade is empty. The user has verified that the Collective
Agreement Grades (CAGR) Key Flexfield structure has been created correctly and is
compiled. Why is this happening?

A. The CAGR structure has not been associated with the Business Group in the
Business Group Information window, which opens from the Organization window.
B. The employee is not eligible for any CAGR structure based on the eligibility profile
attached to the collective agreement.
C. The person is a contingent worker and this field doesn t hold any value for contingent
workers.
D. The CAGR structure has not been linked to the collective agreement attached to the
assignment in the Agreement Grades window (Navigation: Work Structures >
Collective Agreement > Define Collective Agreement Grades).
E. The CAGR structure has not been linked to the grade attached to the assignment in
the Grades Definition window.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36
The Recruitment letter type is linked with a SQL* Plus script and applicant status as 1st
interview. The applicant status is changed from Active Application to 1st interview. Identify
the valid outcome.

A. It creates a letter request automatically, with the status of Pending.


B. It creates a letter request automatically, with the status of Completed.
C. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type
is fired automatically.
D. It creates a letter request automatically, with the status as completed only if the
number of applicants with a status of 1st interview is more than 10.
E. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type
is scheduled to be run at the end of the day.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37
Identify the three forms on which Special Information Type can be enabled.

A. People form
B. Assignment form
C. Jobs form

D. Grades form
E. Address form
F. Positions form
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38
For company XYZ, the Payroll period is Calendar month and Proration is available in the
legislation. An employee in the company has applied for leave from 10-May-2009 to 14-Jun2009. Based on the payroll period the leave payment must be split between May and June
payroll months. How can the payment of the leave be prorated across the payroll periods?

A. Create the leave element as a non-recurring element and attach appropriate proration
event group to the element definition.
B. Create the leave element as a recurring element with the input value as payroll period
start date and payroll period end date to split the leave record across the payroll periods.
C. Create the leave element as a recurring element and attach appropriate proration
event group to the element definition.
D. Select option: Yes for Allow Absence Overlaps in the Absence Types form
(Navigation: Total Compensation > Basic > Absence Types).
E. Create leave element with multiple entries allowed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39
What will cause Costing entries to be posted to the Suspense Account after the Costing process
has been run?

A. All the Costing entries are posted to the Suspense Account if the Costing process is
completed with the status "Error."
B. Costing entries for a specific assignment will be posted to the Suspense Account if
the Costing process is skipped for the assignment.
C. Costing entries are posted to the Suspense Account for all the element entries that are
generated by the RetroPay By Element process.
D. Costing entries would be posted to the Suspense Account if Costing codes are
missing across the costing hierarchy.
E. Costing entries are posted to Suspense Account for all the element entries that are
generated by the RetroCosting Process.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40
How can a client set up the security profile for Manager Self Service, so that a manager in the
India Business Group is able to see the details of his direct reports in India and in the US

Business Group without having to switch responsibility?

A. Set the global security profile to use Assignment Based Hierarchy. Also the profile
HR: Supervisor Hierarchy Usage should be set to "Use Assignment-based Supervisor
Hierarchies."
B. Set the global security profile to use Person Based Hierarchy. Also the profile HR:
Supervisor Hierarchy Usage should be set to "Use Person-based Supervisor
Hierarchies."
C. Create two security profiles in the India and US business groups. For each of them
use Person Based Hierarchy. Also set the profile HR: Supervisor Hierarchy Usage to
"Use Person-based Supervisor Hierarchies."
D. Create two security profiles in the India and US business groups. For each of them
use Assignment Based Hierarchy. Also set the profile HR: Supervisor Hierarchy Usage
to "Use Assignment-based Supervisor Hierarchies."
E. Create two security profiles in the India and US business groups. For each of them
use Person Based Hierarchy. Also set the p
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41
A user defining the career path in the system, identify the reason that the user cannot see the
job name in the job progression from field. oracle&c=1Z0-548&q=1

A. The job has already been used in the current career Path the user is defining.
B. The job has already been used in another career path defined in the system.
C. The job is present under a different job Group in the same business Group.
D. The job is not defined as a Benchmark Job.
E. The job is not attached to a Benchmark Job
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42
Your client has created a competency for driving skills to capture the competency details of all
the employees who are defined as drivers in the system. The client also wants to capture details
such as Source of Proficiency Rating (e.g. Regional Transport Office), Certification Method
(e.g. Driving test), and so on, while recording the competency detail for an employee. How
would you capture these details while recording the competency profile of an employee?

A. The Source of Proficiency Rating and Certification Method fields are available in the
Competence Profile form. These details can be captured while creating the competency
profile of the employee.
B. The details can be captured if the competency is defined as a Global Competency.
C. The details can be captured if the competency is defined as a Local Competency.
D. The details can be captured if the rating scale associated with the competency is

defined of the type Proficiency.


E. These details can be captured if Unit Standard Qualifications Framework Details are
specified while defining the competency.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43
Which three types of compensations can you distribute using Compensation Workbench
(CWB)?

A. Salary Increases
B. Bonus
C. Expense Payments
D. Timecard entries
E. Stock Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44
How do you enroll an employee into an Accrual Plan?

A. Employee is enrolled to an accrual plan based on the accrual formula attached to the
employee.
B. Accrual plan is associated with the organization in the additional organizational
information window. All employees who are attached to this organization are enrolled
to the accrual plan.
C. Employees are enrolled by manager nomination through Manager self service.
D. Employees are automatically enrolled based on the eligibility formula associated
with the accrual plan.
E. An employee is enrolled in an accrual plan by assigning the accrual plan element to
the employee.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45
In a company XYZ, the HR User wants to store the Long Service Bonus amount based on the
number of years of service. For 0 to 5 years of service, the value is 40,000 USD; for 6 to 7
years, the value is 45,000 USD; for 8 to 10 years, the value is 47,000 USD and for service
above 10 years ft is 55,000 USD. How can this be maintained in a User Defined Table?

A. Create a User Defined Table with the Match Type set as Match and Key Unit of
Measure as Number. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years
of service and applicable allowance value.

B. Create a User Defined Table with the Match Type set as Match and Key Unit of
Measure as Text. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years of
service and applicable allowance value.
C. Create a User Defined Table with the Match Type set as Range and Key Unit of
Measure as Number. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years
of service and applicable allowance value.
D. Create a User Defined Table with the Match Type set as Range and Key Unit of
Measure as Text. In the Table Values, specify the range of years of service and
applicable allowance value.
E. Create a User Defined Table with the Match Type set as Range and Key Unit of
Measure as Date. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years of
service and applicable allowance value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46
As per the organization structure of Company ABC, an employee might be a manager of more
than one organization, but there cannot be more than one manager for an organization. Also the
manager s assignment might not be associated with the organization of which they are the
manager. Identify two ways it can be done.

A. Use the organization manager relationship window to define the manager for an
organization.
B. Set the manager flag on the assignment for the organization manager.
C. Set the reporting name in the Reporting Information field on the organization
information window.
D. It can be done using Organization Hierarchy.
E. These rules cannot be enforced without customization.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47
You are the Director of XYZ Company. Identify three standard functionalities available to you
through Compensation Workbench Budgeting.

A. You may choose not to pass down budgets to the managers below you. Instead you
can hold the entire amount.
B. You may choose to pass down the budgets only to those managers reporting directly
to you.
C. You cannot do budgeting using Compensation Workbench.
D. You may choose to pass down budgets to all the managers below you.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48

Which option best explains the Update-Insert option of the Datetrack Mode?

A. It replaces all information for the record you are updating.


B. It end-dates the original record and creates a new record to hold the new changes,
thus preserving the history of the changes to the record.
C. It creates a new record in between two existing records, preserving the record s entire
history.
D. It behaves like a Correction, but replaces only an update rather than the entire history
of the record.
E. It end-dates the original record, creates a new record, and replaces all future changes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49
For a company XYZ, Batch element entry has been transferred for 10000 employees. It is later
found that the list of employees for whom the element entry was done is incorrect and a
corrected list is provided. Identify the best way to remove the element entry against these
10000 employees.

A. Purge the batch.


B. Roll back the batch.
C. Run the Rollback Run process to reverse the effect of the element entry.
D. Run RetroPay to reverse the effect of the element entry.
E. Run the transfer process again for the batch that was transferred previously.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50
A new Accrual Plan is created, but it is not visible in the Show Accrual Balances region In the
Self Service HR Leave of Absence page. What is the reason?

A. Element link has not been created as a Standard link for the Accrual Plan.
B. The employee s Accrual Balance is zero.
C. The Generate Accrual Balances concurrent program has not been run.
D. The Accrual Plan element was not included in the element set of type Run Set.
E. The Accrual Formula is not specified while creating the new Accrual Plan.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51
Company XYZ has two business groups. An HR super user would like to create the jobs in one
business group and be able to view them in the Job Definition form (Navigation: Work
Structures > Job > Description) in the other business group. The user should also be able to

assign the job to an employee in the other business group. How can this be done assuming the
HR: Cross Business Group profile option is set to Yes?

A. This functionality is not yet provided. Employees can be assigned only to the jobs
created under the current business group.
B. Job can be created under the Global Job Group so that the jobs created under the
Global Job Groups are available across all business groups.
C. Create a Job Group as a Master Job Group so that the jobs created under the Global
Job Groups are available across all business groups.
D. When creating the job, click the Benchmark Job to make the job available across
business groups.
E. A Global Security Profile must be attached to the responsibility to be able to view
jobs created in other business groups.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52
In a major reorganization, all the employees of Company XYZ are relocated from location A to
location B. The Company XYZ has approximately 1000 employees. Identify the approach to
implement this change.

A. Change the location associated with the Grade.


B. Change the location associated with the Organization of the employees.
C. Change the location associated with the Position of the employees.
D. Use the mass assignment update feature to update the assignment data of all the
employees.
E. Change the location associated with the Job.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53
An employee s assignment status needs to be temporarily suspended pending disciplinary
review. The employee s payroll needs to be processed during the duration of his suspension.
How can this be achieved?

A. Create assignment status as Suspended Pending Review with payroll status as


Process and Human resource status as Suspended.
B. Create assignment status as Suspended Pending Review with payroll status as "Do
not process" and Human resource status as Active.
C. Delete all element entries attached to the employee pending review.
D. Terminate the employee and reverse terminate the employee once the review is over.
E. Change the assignment category to Suspended.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54
In SSHR, how can you configure the Transfer page to display only a few segments of the
Additional Assignment Details DFF?

A. Through personalization, change the value in the Render column to True.


B. Through personalization, enter the segments in the Flex Segment List using the
following format: context1 | segment 1| segment2|| context2| segment1.
C. Mark the segments mandatory while defining the DFF segments to make them
visible on the SSHR Page.
D. Through personalization, enter the segments in the Flex Segment List using the
following format: context1, context2.
E. Mark displayed false for all the segments while defining DFF and enables only those
required on the Transfers page using personalization.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55
What are the types of program/plan years that the Compensation Workbench supports?

A. Calendar and Fiscal Year


B. Calendar Year only
C. Fiscal Year only
D. Payroll Calendar
E. Period Years
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56
In Compensation Workbench (CWB), when is a Combination Plan used?

A. If the plan contains both Local and Global populations


B. If the plan needs to allocate salary Increases and individual compensation
distributions
C. If the plan needs to allocate salary increase and bonuses from the same budget
D. If the plan needs to allocate salary increase and bonuses from different budgets
E. If the plan is created for both benefits as well as bonuses
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57
If acp_service_start_date is 15-Aug-2005 and calculation_date is l-Aug-2010, what will
effective_start_date set to at the end of the snippet below? oracle&c=1Z0-548&q=1

A. 15-Aug-2010
B. 01-Aug-2010
C. 15-Aug-2005
D. 15-Aug-2009
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58
While defining the Accrual Plan the user is adding the Net Calculation Rules. Assume
applicable Input value of each of the elements in the options below is added to the Net
Calculation Rule (Navigation: Total Compensation > Basic > Accrual Plan). Identify three
actions that will impact the Accrual of an employee.

A. An element entry is made for a primary assignment of an employee. The element is a


nonrecurring element.
B. An element entry is made for a primary assignment of an employee. The element is a
recurring element.
C. Payroll is run for an employee and an indirect run results is generated for a nonrecurring element
D. Absence is applied through the Absence Management function in Employee Self
Service but is not in approved status.
E. Batch element entry using the carried over element of the accrual plan is processed
and is in transferred status.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59
In your client company, one of the users has created a global rating scale but is unable to find it
in the List of Values while defining a local competency. Identify the two reasons.

A. The user is trying to create a local competency hence the global scale is not
available.
B. The user has created a rating scale of the type Proficiency.
C. The user has created a rating scale of the type Weighting.
D. The user has created a rating scale of the type Performance.
E. The user has not marked the rating scale as a default rating scale.
F. The user has not specified the cluster name to which the competency belongs.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60
Identify the three Task types that the Compensation Workbench supports

A. Allocate Compensation
B. Change Supervisor
C. Change Organization
D. Employee Statements
E. Set Budgets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61
As per a new HR policy at XYZ Company, the Transport Allowance must also be considered
in the "XX Total Earning" user balance. Due to this change the payroll user wants to add the
Transport Allowance Element as a balance feed to the User Balance. The Transport Allowance
amount has already been paid to the employees in the previous payroll run. Identify the
impact of the change.

A. All the Balance Dimensions of the "XX Total Earning" user balance will be updated
based on the previous run result values of the Transport Allowance.
B. For the User Balance, the run result of Transport Allowance Element will be
considered only in the future payroll runs.
C. All the Balance Dimensions of the "XX Total Earning" User Balance will be updated
based on the previous run result values of the transport allowance only if retro pay
process is run.
D. The system will not allow the User to add any new elements to a User Balance for
which values exist.
E. Since the dimensions of the User Balance "XX Total Earning" already have values,
the Transport Allowance will not be considered at all in the future/past payroll runs.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62
Identify the two key Flexfields to which any number of structures can be associated within a
single Business Group.

A. Competence
B. People Group
C. Personal Analysis
D. Cost Allocation
E. Collective Agreement Grades
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63

You are creating a new non-recurring element. Assume proration is available in the legislation
where the element has been created. Identify the two ways in which proration of an element can
be achieved.

A. Write a separate proration formula and attach the proration formula to the element
definition.
B. Embed the proration calculation within the payroll formula and attach the proration
group to the element definition.
C. Attach retro event group to the element definition.
D. Only recurring elements can be prorated, hence create recurring element for
proration.
E. Create input values as effective start date and effective end date to enable proration
for that element.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64
You are trying to update Special Information Type (SIT) (Navigation: People > Enter and
Maintain > Query Employee > Special Info). You select the special information structure:
Passport details, enter the details and try to save. The error "Please choose an existing
combination" is displayed. What is the cause of this error and how would you fix it?

A. The Allow Dynamic Inserts check box in the Flexfield Definition form was not
selected. Select the Structure Code in question, select the Allow Dynamic Inserts check
box, and compile the flexfield.
B. All the mandatory segments of the SIT are not entered, and hence the error message
is displayed. If you retry to save after all the segments are entered, this error message
will not appear.
C. The Start/End Date fields are left blank for the SIT structure in the Details section.
Hence the error message is displayed. If you try to save after the Start/End Date fields
are entered, this error message will not appear.
D. The value set associated with the SIT Structure has issues. The value set needs to be
fixed.
E. The SIT structure has not been entered in the Special Information Types (SIT) form
(Navigation: Others > Special Information Types). Create a row for the new SIT. Select
the Enabled check box for others.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65
An employee s absence record is created with just a few of the fields entered in the Absence
form. Assuming Absence type is entered on all of the options below. Identify the fields that
will ensure that the leave accrual of the employee is updated.

A. Data entered for Notified date, Projected Start Date, and Projected End date
B. Data entered for Projected Start Date, Projected End date, and Duration
C. Data entered for Actual Start Date and Duration
D. Data entered for Actual Start Date, Actual End date, and Duration
E. Data entered for Notified date, Projected Start Date, Projected End date, and
Duration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66
What type of Life Event should be defined for Compensation Workbench (CWB) to work?

A. Personal
B. Checklist
C. Compensation
D. Work
E. Payroll
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67
You have the requirement to run the retro process (Retro pay by element or Retro pay
[Enhanced] before running the monthly March, 2010 Payroll Run (Pay period start date: 0lMar-2010 and Pay Period End date: 31-Mar-2010). Which two dates can be used as a value for
the end date or effective date parameter?

A. 01-Mar-2010
B. 01-Feb-2010
C. 28-Feb-2010
D. 31-Mar-2010
E. 15-Feb-2010
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 68
Select the effective date on which the element entries will be end dated if the Termination Rule
attached to the Element Definition is Last Standard Process

A. Actual C Date
B. Notified Termination Date
C. Payroll Period End Date
D. Final Process Date
E. Projected Termination Date

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 69
Identify the four forms that are available for person type applicant?

A. Address
B. Competence Profile
C. Work Preferences
D. Assignment
E. Contact
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 70
Payroll has completed, but the payroll process is in incomplete status. The pre-payment process
is run. What is the impact on the pre-payment?

A. The pre-payment process will not process any employee.


B. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status is
Incomplete
C. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status is
Complete.
D. Pre-payments are processed for all the employees for whom payroll was run.
E. Pre-payments will be processed for all the employees with default payment method.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=1Z0-548&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;


-

TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.


More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);


http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.


http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below;


http://www.TwPass.com/