You are on page 1of 5

Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.

3 Win64 (by SSQ) - CAE & FEM & CFD - CAD/CAM - Powered by Discuz!

CAD/CAM CAE & FEM & CFD Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.3 Win64 (by SSQ)
|

29

Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.3 Win64 (by SSQ)


2015-6-23 19:13

yangfou

16 #

My operating system is Win7 64 bit SP1 version


@ Soliduser, you know why?

13
0
0
23
2011-7-27

TOP
2015-6-23 19:58

soliduser

yangfou

3619
100

First be sure that cracked LMS RLM Server is installed and started

100
5348

1. Open in text editor log files..\LMS_RLM_Server\lms.dlog

2004-12-28

17 #

and..\LMS_RLM_Server\LMSDlog.log - what you can see in them?

2. Go to Windows Task Manager > Services > Services. Can you see service LMS RLM
Server there and what is its status (Stopped, Running)

If you can not see service LMS RLM Server in windows services you need to install and
run it

Do not install and run RLM server from Virtual.lab setup mrdia!

Copy folder LMS_RLM_Server from crack to your computer

Be sure that all files in folder LMS_RLM_Server are NOT "Read-only". If they are "Readonly" delete that attribute for folder LMS_RLM_Server and all files in it

run as Administrator server_install.bat (in cmd window you have to see info that service
is installing and starting) Be sure that your antivirus-firewall does not block file
..\LMS_RLM_Server\lms.exe

After that check log files and windows services. It's usefull to reboot after server setup

http://www.hao007.net/bbs/viewthread.php?tid=34260&extra=&page=2[6/24/2015 11:24:54 PM]

Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.3 Win64 (by SSQ) - CAE & FEM & CFD - CAD/CAM - Powered by Discuz!
TOP
2015-6-23 20:02

jakobiyen

18 #

Thank you very much ,SSQ !

102
0
0
71
2009-12-20

TOP
2015-6-23 21:08

yangfou

19 #

@Soliduser Still no "LMS_RLM_Server" in my windows services.


I installed and ran the RLM server from Virtual.lab setup media before, this is my mistake,

13
0

and now I have unistalled it from my computer and did as you told.

My folder LMS_RLM_Server is NOT "Read-only".And then I run the "server_install.bat"as

0
23

Administrator.

2011-7-27

I still have no "LMS_RLM_Server" in my windows services.

Why? @Soliduser
:

TOP
2015-6-23 21:19

hocking

20 #

19#
maybe you cab excute bat file by using cmd

230
0
0
280
2009-4-15

TOP

yangfou

2015-6-23 21:43

@hocking
I used your way but I failed...

http://www.hao007.net/bbs/viewthread.php?tid=34260&extra=&page=2[6/24/2015 11:24:54 PM]

21 #

Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.3 Win64 (by SSQ) - CAE & FEM & CFD - CAD/CAM - Powered by Discuz!
13
0

0
23
2011-7-27

TOP
2015-6-23 22:10

yangfou

@Soliduser and hocking, finally I succeeded


First I ran "cmd" from "C:\Windows\System32" folder as Administrator and then I ran the

13
0

"server_install.bat" in cmd window, finally I saw the info that service is installing and
starting.

0
23
2011-7-27

22 #

Now I can use LMS Virtual.Lab Rev 13.3 and select configuration.Great!!!

Thanks to all of you!


:

TOP
2015-6-24 01:58

israrullah69

23 #

yangfou
I am following your method but I can't get to run server_install.bat.

264
0
0
277
2013-4-27

TOP
2015-6-24 11:16

yangfou

israrullah69
You can search the method on internet(Baidu or Google) to find the way in "cmd" window

13
0

how to go to your computer folder including "server_install.bat" and run it in "cmd"


window.

0
23
2011-7-27

24 #

It's very easy.

I just follow the way I find on Baidu.

http://www.hao007.net/bbs/viewthread.php?tid=34260&extra=&page=2[6/24/2015 11:24:54 PM]

Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.3 Win64 (by SSQ) - CAE & FEM & CFD - CAD/CAM - Powered by Discuz!

http://zhidao.baidu.com/link?url ... Olzh3jBq-b9gf6CPSGK


TOP
2015-6-24 19:34

israrullah69

25 #

yangfou
Thats not in English and I can't understand it. Please help

264
0
0
277
2013-4-27

TOP
2015-6-24 20:35

yangfou

26 #

israrullah69
You can use English search engine such s Google to find the way how to use cmd

13
0

command.

It's like using the DOS system to type the command manually.

0
23
2011-7-27

TOP
2015-6-24 22:55

yangfou

27 #

@soliduser It seems that I can't use all the licences


My problem is as following, I don't konw why? It seems that you can use all the licences

13
0

from your attached pictures.

0
23

2011-7-27

TOP

soliduser

3619
100
100
5348

2015-6-25 01:12

28 #

yangfou

Did you read readme.txt in crack carefully?

This error says that you did not replace all 11 original LMSlicenseDLL.dll with cracked
ones

Be sure that files from crack replaced original ones

http://www.hao007.net/bbs/viewthread.php?tid=34260&extra=&page=2[6/24/2015 11:24:54 PM]

Siemens LMS Virtual.Lab Rev 13.3 Win64 (by SSQ) - CAE & FEM & CFD - CAD/CAM - Powered by Discuz!
2004-12-28

One more question

You have installed VL for already existing extenal CATIA V5R24 (using installation
method #2) or you have installed using method #1 embedded CATIA V5R24?
TOP
2015-6-25 01:52

israrullah69

29 #

soliduser
I can't manage to see the license server running in services. Can you please advise what

264
0

to do?

0
277
2013-4-27

TOP

29

Powered by Discuz! 6.0.0 2001-2007 Comsenz Inc.


Processed in 0.033003 second(s), 6 queries, Gzip enabled.

GMT+8, 2015-6-25 02:15 ICP11018656

http://www.hao007.net/bbs/viewthread.php?tid=34260&extra=&page=2[6/24/2015 11:24:54 PM]

Cookies
- - CAD/CAM
- TOP