You are on page 1of 11

Certiport

IC3-1
Computing Fundamentals Exam Exam

TYPE:

DEMO

http://www.examskey.com/IC3-1.html

Examskey Certiport IC3-1 exam demo product is here for you to test the quality of the
product. This Certiport IC3-1 demo also ensures that we have this product ready unlike
most companies, which arrange the product for you as you order These IC3-1 exam
questions are prepared by Certiport subject matter specialists. Hence these are most
accurate version of the IC3-1 exam questions that you can get in the market.
We also offer bundle discount packages for every Certiport certification track, so you can
buy all related exam questions in one convenient bundle. And for corporate clients we
also offer bundles for Certiport certification exams at huge discount.
Check out our IC3-1 Exam Page and Certiport Certification Page for more details of these
bundle packages.

Question: 1

In which of the following software licenses, the software publisher grants a license to use one or
more copies of software, but the ownership of those copies remains with the software publisher?
A. Free License
B. Open Source License
C. Shareware License
D. Proprietary License

Answer: D
Question: 2

John wants to place the Quick Access Toolbar below the Ribbon. Mark the option that he should
choose to accomplish the task.
A.

Answer: A

Question: 3

Which of the following is a computer bus for attaching hardware devices in a computer and can take
either the form of an integrated circuit or an expansion card?
A. PCI
B. ISA
C. EISA
D. AGP

Answer: A
Question: 4

Which of the following is a process of inserting, replacing, and deleting text in a business letter?
A. Editing
B. Finalizing
C. Revision
D. Proofing

Answer: A
Question: 5

In which of the following software categories IBM Lotus Notes can be categorized?
A. Project Management Software
B. Personal Communication Software
C. Personal Productivity Software
D. Group Collaboration Software

Answer: D
Question: 6

Which of the following is used to project more than one set of values to find out how they affect the
results and it also allows a set of input values that Excel can substitute automatically in the
worksheet?
A. Break Even Analysis
B. What-if
C. Moving Average
D. Regression Analysis

Answer: B
Question: 7

Which of the following are suspended power modes for Windows system? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Shutdown
B. Suspend
C. Hibernate
D. Sleep

Answer: A, C, D
Question: 8

You work as a Sales Manager for Media Perfect Inc. You have created a report in a workbook in Excel
2007. You want to ensure that the A1 cell displays the current time whenever you open the
workbook. or this, you select the A1 cell. Which of the following formulas will you insert to
accomplish the task?
A. NOW()
B. PMT()
C. TIME()
D. TIMEVALUE()

Answer: A
Question: 9

Ms. Mary is a school teacher. She is making a performance sheet of a student named Mark Smith,
using Microsoft Excel XP. The performance of the student will be judged on the basis of the average

marks in 5 tests. Drag and drop the correct AVERAGE function in cell B8 that Ms. Mary will use to
calculate the average marks of Mark Smith.

A.

Answer: A
Question: 10

Which of the following is an application included with the Mac OS X operating system that allows
users to modify various settings which are divided into separate panes?
A. Migration Assistant
B. System Profiler
C. System Preferences
D. Network Utility

Answer: C
Question: 11

Which of the following statements are true about the advantages of CRT monitors? Each correct
answer represents a complete solution. Choose all that apply.

A. No geometric distortion caused by variable beam travel distances


B. A resolution and refresh rate display
C. Excellent viewing angle
D. Low power consumption
E. Low flicker at low refresh rates
F. High dynamic range, excellent color, wide gamut and low black level
G. No input lag and sub-millisecond response times
H. Near zero color, saturation, and contrast or brightness distortion

Answer: B, C, F, G, H
Question: 12

Peter works as a Database Designer for AccessSoft Inc. The company has a Windows Vista-based
computer that has Microsoft Office 2007 installed. The computer contains a database named Sales,
which is created in Microsoft Access 2007. The database contains a table named Customers. He has
to add Address field to the table. Which of the following table views will he use to accomplish the
task? Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. PivotTable view
B. PivotChart view
C. Design View
D. DataSheet view

Answer: C, D
Question: 13

Which of the following are factors that can cause a threat to or damage a personal computer? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Smoke and Fire
B. Extreme Cold
C. High or low humidity
D. Debris

Answer: A, B, C, D
Question: 14

Which of the following is a major component of a PC and is likely the best place to start
troubleshooting for an unidentified PC hardware problem?
A. CPU
B. Hard disk drive
C. RAM
D. Power supply

Answer: D
Question: 15

In which of the following software categories does the Core i7 processor belong?
A. Budget Processor
B. High End Processor
C. ARM3
D. ARM 1

Answer: A
Question: 16

Which of the following computer systems is also referred as SBC (Single Board Computer) and SFF
(Small Form Factor) computers and can be range from single-purpose, single-function devices to
multitasking and multithreaded system?
A. Portable Computer
B. Embedded Computer
C. Desktop Computer
D. Handheld Computer

Answer: B
Question: 17

Drag and drop the software categories in-front of the name of software given below.

A.

Answer: A
Question: 18

Which of the following are the standard input devices? Each correct answer represents a complete
solution. Choose all that apply.
A. Scanner
B. Mouse

C. Keyboard
D. Webcam

Answer: B, C
Question: 19

Which of the following software can be considered as entertainment software?


A. Games Software
B. Chat & Messaging Software
C. Defragmentation Software
D. Video Conferencing Software

Answer: A
Question: 20

Which of the following devices are used by the microprocessor to prevent it from overheating? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Heat Sink
B. Socket
C. Chipset
D. Fan

Answer: A, D
Question: 21

Which of the following buses includes information regarding when data is to be read, when another
device wishes to use the bus and the type of the operation to be preformed?
A. PGA Bus
B. Control Bus
C. Address Bus
D. Data Bus

Answer: B

Question: 22

Which of the following software categories does TuffTest software belong to?
A. System Protection Software
B. Optimizing and Cleaning Software
C. Monitoring Software
D. Diagnostic Software

Answer: D
Question: 23

You work in an office and you are assigned with the task of creating a document. The document has
to be shared with all the employees. You want to restrict the edit, copy, and print permission of all
the shared users. What will you do to accomplish the task?
A. Restrict the permission for the document.
B. Inspect the document.
C. Mark the document as final.
D. Encrypt the document.

Answer: A

10

Thank You for Trying Our Product

Certiport
IC3-1
Computing Fundamentals Exam Exam

TYPE:

DEMO

http://www.examskey.com/IC3-1.html

View list of All certification exams:


http://www.examskey.com/all_certifications.php

Average 100% Success Rate.


100% Money Back Guarantee
Study Material Updated On Regular Basis.
Instant Download Access! After Purchased
Services Of Professional & Certified Experts Available Via Support
Round-The-Clock Client Support, Safe Website For Shopping

Besides money back guarantee, we also offer 3 months free updates to the IC3-1 exam
questions to reflect the changes as (& if) they are introduced by the Certiport.

11