PLANTILLA PER ANALITZAR INFORMACIÓ

¿Què necessito saber? (Pregunta Secundària) ¿Que producto quimico contiene el jabon? ¿Què he trobat? Es el resultado de la reacción química entre un álcali (generalmente hidróxido de sodio o de potasio) y algún ácido graso; esta reacción se denomina saponificación. El ácido graso puede ser, por ejemplo, la manteca de cerdo o el aceite de coco. El jabón es soluble en agua y, por sus propiedades detersivas, sirve comúnmente para lavar.

ANÀLISI I AVALUACIÓ DE LA INFORMACIÓ SELECCIONADA
Informació faltant

La informacion faltante es de donde viene ese producto quimico que compone el jabon, para que pueda limpiar y hacer espuma sobre las prendas de ropa.

Informació a profunditzar La informacion a profundizar es como que no reacciona con el agua del grifo, de la labadora, etc...

Pregunta Secundària: ¿Que producto quimico contiene el jabon? Direcció Font 1 Direcció Font 2 http://es.wikipedia. http://es.answers.yahoo. com/question/index? org/wiki/Jab qid=20080826190656AA %C3%B3n RvbYC Persona ¿Qui publica el Persona Lloc Web? (Institució, entitat o persona que recorça el Lloc Web) Quin és el propòsit del Lloc Web? (informar, vendre, etc.) A quina audiència es dirigeix el Lloc Web? Saber todo sobre el jabon. Saber los elementos quimicos del jabon.

Direcció Font 3 http://www.hesperian.info/assets/wor kers_book_in_spanish_in_its_2003_ version/maquilas_EPZ_2003_draft_p art2b.pdf Institució

Saber sobre los productos quimicos del jabon.

A todo el mundo.

A todo el mundo.

A todo el mundo.

publicacióCaracterístiques del Lloc Web que realitza la

No. Te publicitat? La publicitat està separada dels continguts?

Si, separada continguts.

de

No.

Informació sobre l’autor dels continguts

Anonimo.

Qui és l’autor dels continguts?
Creo que si.

Hay autores.

diferentes

Hesperian( nombre de la identidaad)

Posiblemente.

Si.

¿Està qualificat per donar la informació que està donant?

¿Els continguts ofereixen informació clara i completa per resoldre la pregunta?

Si.

No mucho.

Si.

¿La informació es factual o analítica?

Analitica.

Factual.

Analitica.

Característiques dels continguts

¿La informació és objectiva o subjectiva? ¿En quina dada es van publicar els continguts ? Son actuals i vigents? ¿Es citen adequadament altres fonts i es respecten Drets d’ Autor? (tant d’ imatges com de continguts)

Subjetiva

Objetiva

Subjetiva

No lo especifica.

Hace 2 años. No.

No lo especifica.

No se respetan derechos de autor y se citan otras fuentes.

No se respetan derechos de autor y no se citan otras fuentes.

No se respetan derechos de autor ni se citan otras fuentes.

Confiabilitat i pertinença de la font

D’ acord con les dades recopilats sobre la font, ¿els seu continguts són confiables? D’acord amb les dades recopilades sobre la font, la informació es útil per resoldre la teva pregunta?

Creo que si, aunque alguna puede que no, porque puede editarla todo el mundo. Si.

Creo que puede que si y que no, porque algunos pueden ponerlo imaginado o otros buscando.

Si porque es de una identidad y se puede confiar que esta en archivo .pdf.

Si.

Si.

Pregunta secundària: ¿Que producto quimico contiene el jabon? MOTORS DE PARAULES CERCA I CLAU OPCIONS DE CONSULT A Google Productos químicos. Google Elementos químicos del jabon Google jabon Google Obtención del jabon. Google Componente s para limpiar piel. Google Información sobre el jabon. Google Composición liquida del jabon. Google Compuestos organicos del jabon. Google Fabricación del jabon. Google Estado del jabon. Google Como afecta el jabon al medio ambiente.

ADREÇA DE LA PÀGINA WEB

http://www.hesperian.info/assets/workers_book_in_spanish_in_its_2003_version/maquilas_EPZ_2003_draf t_part2b.pdf http://es.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080826190656AARvbYC http://es.wikipedia.org/wiki/Jab%C3%B3n http://www.innatia.com/s/c-quimica-jabon/a-quimica-jabon.html http://es.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070816093234AAR0mVC http://www.conquismania.cl/especial/hechas/jabon.htm http://es.patents.com/Liquid-soap-composition/US4065398/es-US/ http://html.rincondelvago.com/compuestos-organicos_3.html http://www.autosuficiencia.com.ar/shop/detallenot.asp?notid=69 http://www.monografias.com/trabajos28/liquido-solido/liquido-solido2.shtml http://html.rincondelvago.com/detergentes-y-jabones-en-el-medio-ambiente.html