Sanispray® Mini Spray Individuele Sensorsturing

Technische Beschrijving

995 mm halfrond 4 pl. 1370 mm halfrond 5 pl.

EEN NIEUW CONCEPT IN WASFONTEINEN
Mogelijke toepassingen
Scholen Fabrieken Voedings- en chemische industrie Openbare wasruimten Sport- en vrije tijdscentra

Voordelen
Maximale Hygiëne Duurzaamheid Eenvoudige installatie Toegankelijk voor gehandicapten Beschermd tegen vandalisme Energiebesparend

Technische beschrijving
De halfronde schaal van de wasfontein is uit één stuk diepgetrokken chroomnikkelstaal AISI 304 dikte 1,5 mm. De parabolische vorm werd gekozen omwille van zijn zeer grote sterkte en om het over de rand spatten van het water te vermijden. De schaal is zelfreinigend en de vorm bevordert een snelle afvoer van het gebruikte water. De voet heeft een konische zuil uit één stuk, gemaakt uit 2,5 mm dikke staalplaat en wordt bevestigd op een diepgetrokken grondplaat uit chroomnikkelstaal die in de vloer verankerd wordt. De voet heeft 2 dienstopeningen die afgesloten zijn met stalen afdekpanelen met anti-vandalisme schroeven. Drie rubberen dichtingen zijn aangebracht tussen vloer en grondplaat, voet en grondplaat en tussen voet en schaal. De voet is vervaardigd uit staalplaat 2,5 mm dik, beschermd tegen roestvorming door zinkfosfatatie en afwerking met een epoxy-poeder coating. Het passief detectiesysteem zendt geen stralen uit. De sensoren reageren alleen op de aanwezigheid van handen binnen een driedimensionaal detectieveld dat aangepast is aan de vorm van de schaal. Optische lenzen bakenen het gevoeligheidsgebied af in de breedte, lengte en hoogte. Het systeem reageert enkel op menselijke warmte en daardoor wordt de goede werking niet verstoord door geluid en licht. Dankzij het precies afgebakende detectieveld wordt ongewenst activeren door voorbijgangers uitgesloten. De handenvrije sensorsturing gecombineerd met het unieke design van de parabolische schaal en de konische voet, bieden een gemakkelijke toegankelijkheid en optimaal gebruikscomfort aan rolstoelgebruikers. De kolom, gemaakt uit chroomnikkelstaal, dient zowel als behuizing voor de leidingen en de ventilatiebuis als voor ondersteuning van de voorgemonteerde waterverdeelkop. Deze is voorzien van individuele sensorgestuurde sproeibekjes. De kolombasis met koepelrooster is voorzien van een centrale

360 ° afvoer en heeft een gemakkelijk te reinigen ingebouwd rooster. Alle delen zijn in chroomnikkelstaal AISI304 . De toevoer- en afvoersystemen worden standaard bijgeleverd en zijn volledig geassembleerd, gemonteerd en van de nodige leidingen in de voet van de wasfontein voorzien. Het afvoersysteem is voorzien van een 4-wegsifon met afvoerflexibel 1 1/2 . Het toevoersysteem omvat 2 stopkranen en filters, 1 thermostaat, 2 aansluitflexibels met inox ommanteling 1/2 en 1 inoxslang naar de sproeikop. De geïntegreerde 1 1/2 beluchtingsbuis uit inox 3 mm dik doet dienst als de ruggegraat waarrond de volledige wasfontein concentrisch is geassembleerd.

MODEL ISN04S2 ISN05S2

DIAM.SCHAAL 995 mm halfrond 1370 mm halfrond

STURING Sensorsturing Sensorsturing

Standaard uitvoering
Sanispray halfrond model; schaal uit chroomnikkelstaal, voet
uit plaatstaal met epoxy poeder coating, op grondplaat uit chroomnikkelstaal, kolom met koepelbasis en rooster uit chroomnikkelstaal, 2 stopkranen met filters, 2 aansluitflexibels met inox ommanteling, 5 magneetventielen voor halfronde schaal 1370 mm of 4 magneetventielen voor halfronde schaal 995 mm, met sensorsturing , inox toevoerflexibel naar de sproeikop, beluchtingsbuis 1 1/2 uit chroomnikkelstaal, sifon uit gietijzer met afvoerflexibel 1 1/2 , sproeikop uit chroomnikkelstaal, one shot mini zeepsysteem met zeepuitloop voor iedere gebruiker (voor 1 liter zeepzakjes) in optie. De uitvoering voor toevoer koud water (of voorgemengd water) omvat dezelfde componenten, maar dit model heeft slechts 1 stopkraan met filter en 1 toevoerflexibel.

s.a. INTERSAN n.v. Ommegangstraat 51, 9770 Kruishoutem Belgium

tel +32(0)9/333.83.83 fax +32(0)9/383.68.62

Sanispray® Mini Spray Individuele Sensorsturing
Technische Beschrijving

995 mm halfrond 4 pl. 1370 mm halfrond 5 pl.

Optie: Zeepverdeler
Voor Intersan zeepzakjes
Standaardmodel: zonder zeepverdeler. Vloeibare zeepverdelers. Met de optie vloeibare zeep, krijgt iedere gebruiker voor aanvang van de normale watercyclus een hoeveelheid zeep. Het deksel van de verdeelkop is voorzien van diefstalvrije slotjes. De zeepzakjes kunnen gemakkelijk vervangen worden door het openen van het deksel. Ingeval van watertoevoer van boven, kunnen de buizen door het deksel heen aangesloten worden.

De konische voet is in 2,5 mm dikke staalplaat, afgewerkt met epoxy-polyester coating, en heeft 2 toegangsluiken, met diefstalvrije schroeven bevestigd. De grondplaat is uit chroomnikkelstaal. De voorgemonteerde kolom bevat een sifon uit gietijzer met afvoerflexibel 1 1/2 , een beluchtingsbuis 1 ½ uit inox, een thermostaat, 2 inox aansluitslangen van 1/2 , 2 kogelstopkranen met filter. De voorgemonteerde verdeelkop uit chroomnikkelstaal AISI304 is uitgerust met 4 (995 mm halfrond), of 5 (1370 mm halfrond) magneetventielen en sproeibekjes. Variante: Voor toevoer van alleen koud of mengwater: zonder thermostaat, 1 afsluitkraan, 1 filter en 1 RVS aansluitslang.

Technische gegevens Opties
- 1: toevoer koud- of voorgemengd water: 1 flexibele toevoer, 1 stopkraan met filter en zonder thermostaat Inox koker, H. 1m voor bovenaansluiting. Geïntegreerde one shot mini zeepverdeler per gebruiker voor 1 l. zeepzakjes. Verkorte voet op kinderhoogte (verlaagt met ca 150 mm) Handdoekverdelers inclusief koker SH. Voet uit chroomnikkelstaal Manuele cleaningfunctie d.m.v. drukknop Afstandsbediende cleaningfunctie Spatplaat 5 plaatsen Spatplaat 4 plaatsen Wall hung (zonder voet) * Battery: 10,8V lithium battery-pack met een levensduur van ± 8 jaar bij een gemiddelde van 4000 wasbeurten per maand. Vervanging batterij: Waarschuwing door een geluidsignaal. Watercyclus: Maximale looptijd 30 seconden. Activatie Onmiddellijk. Wachttijd: 2,5 seconden na het einde van de cyclus. Magneetventielen: Bi-stabiel, 2 pulsen Watertemperatuur: De thermostaat is regelbaar (35° - 46°C) Waterdruk: Water alleen: Min. 0,4 bar Max. 8 bar Water + zeep: Min. 1,5 bar Max. 8 bar Watertoevoer: 1/2"(13mm) of 2 x ½" (thermostaat) Waterverbruik: max. 1,9 l/min per sproeibekje Microprocessor: Multifunctionele gepatenteerde INTERSAN microprocessor.

* * * * * * *

- SH: - L: - JH: TF: V: B: D: BSH-5: BSH-4: W:

Bestekbeschrijving
Halfronde wasfontein Sanispray met 4 (diam. 995 mm) of 5 (diam. 1370 mm) sproeibekjes uitgerust met een passief detectiesysteem gevoed door een lithiumbatterij en met individuele sensorsturing. De schaal is uit één stuk diepgetrokken chroomnikkelstaal AISI304, dikte 1,5 mm en heeft een parabolische zelfreinigende vorm. * * *

N.V. INTERSAN behoudt zich het recht voor, te allen tijde, constructie en uitvoering van haar producten te wijzigen zonder verplichting de vroeger geleverde dienovereenkomstig te veranderen.

s.a. INTERSAN n.v. Ommegangstraat 51, 9770 Kruishoutem Belgium

tel +32(0)9/333.83.83 fax +32(0)9/383.68.62