HOLY GRAIL VORTEX­ SCALAR SPINORIAL WAVE MODULATOR ©  FRACTALIC  ANTENNA & SCALAR WAVE FIELD GENERATOR USING  BIOMAGNETIC GOLDEN RATIO[ϕ ] & MORPHOGENETIC TECHNOLOGY 

Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX VARTEJUL SFANTULUI GRAAL

Qi MAGEN Graal Star sau Vârtejul Sfântului Graal este un stravechi instrument energetic utilizat in Atlantida, pentru a echilibra şi regenera sistemele energetice ale plantelor, animalelor şi ale omului. Qi Magen Graal Star este un dispozitiv unic eficient pentru a repara ADN-ul şi structura apei şi pentru a elibera de stress; Qi Magen Graal Star încarcă centrele energetice ale corpului energetic subtil [chakras], apa, hrana şi amplifică senzatia de bucurie, pace şi vitalitate, ceea ce promoveaza starea de buna dispozitie. Dr. Lee Lorenzen si Dr. Masaru Emoto au cercetat apa in stare lichida, aflata între membranele celulare şi au observat un model hexagonal bine definit al moleculelor de apă, care este raspunzator de repararea structurii ADN -ului(elimina insertia virusurilor si deci imbolnavirea) şi de mentinerea comunicaţiilor intra şi intercelulare.

Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  este un dispozitiv care foloseste tehnologia campurilor morphogenetice (scalare; axiale, torsiune, tahionice) proiectat folosindu-se vortexul retelei hexagonale fractalice a cristalului de apa, un vartej a carui putere este amplificata, daca se

respecta Proportia de Aur"[ϕ =0,618].  Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  este un circuit imprimat complex, cu 4-straturi, fiecare strat conţinând 32 de triunghiuri echilaterale, care sunt interconectate cu straturile care le urmează. Pe suprafaţa plăcii se afla vortexuri magnetice triunghiulare, poziţionate în nodurile de forţă ale celor 6 milioane de triunghiuri. In varianta externă Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  măsoară 11 x 11 cm. In varianta internă pentru Qi MAGEN [Generatorul de impulsuri magnetice terapeutice rezonante] modulatorul măsoară 4x4 cm. Calcularea variaţiilor diferitelor structuri geometrice cuprinse în modulator dau 6 milioane de combinaţii. De fiecare dată cand două sau mai multe linii se intersectează apare un mic vortex. Actualul model al Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  se bazează pe biologia cuantică– a undelor scalare descoperite de Nicolae Tesla(botezate campuri morfogenetice, inertoni, tahioni, campuri de torsiune), care au capacitatea de a se propaga prin oricare formă a realităţii multidimensionale şi de a transfera informaţiile imprintate pe undele scalare modulate

In imaginea de mai sus este prezentat Qi Magen Graal Star, in comparatie cu structura  hexagonala a apei  si  cu structura centrului subtil al inimii(Anahata Chakra) in  corespondenta cu dispozitivele antice(David Magen; Sigiliul lui Solomon; Floarea vietii;  Shri Yantra) si moderne (Flanagan sensor, Quantum Star si Lotus Project)  

Important . . . Nu e necesar să conectăm Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX la nimic ca să lucreze !

Câmpul generat se autosusţine, adică poate fi ţinut simplu în palmă sau poate fi amplasat pe o anumita zonă a corpului sau ca suport pentru o substanţă pe care dorim s-o activăm si s-o structuram[apa, remediu homeopat, ulei volatil, orgonit]. In planşa care urmează se vede că generatorul scalar Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX readuce în actualitate tradiţia din Atlantida[Quantum Star] redescoperită în antichitate[Solomon Seal; David Magen; Holy Grail; Shri Yantra]. Structura Lotusului cu 12 petale al centrului energetic subtil Anahata Chakra este similară Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX.

Azi tehnologia Holy Grail Vortex este utilizată de Quantum Star[Norvegia], Psitronic Wave Modulator si Lotus Project[SUA] ori la Discul Fractalic pt incarcarea cu energie cosmica a apei[Vasilij Kaschirskij (Center for Physiological Security at the Institute for Strategic Research), Moscow, Rusia]. 

   Tehnologia morphogenetica Holy Grail Vortex este utilizată şi sub forma modernă a  talismanelor[piramida bidimensională a lui Patrick Flanagan].     In imaginea de mai jos se vede fata si spatele unui senzor realizat de Patrick Flanagan in comparatie cu Floarea vietii si cu Cercul aparut in 13 august 2000 in cultura de grau de la Woodborough Hill, Wiltshire, in care este reprezentata "Floarea-soarelui" sau centrul energetic subtil numit "Chakra Coroanei(Sahasrara)" Acest crop circle( cerc din cultura) este alcatuit din 308 de triunghiuri, constituite din spice de grau aflate în picioare, care genereaza 44 spirale bazate pe numarul de aur Phi (φ) sau pe proportia de aur (raport 1:1,618)[ o spirală care este dificil de realizat, chiar şi pe hârtie].

   

   Vedeti in imaginea de mai jos medalioane experimentale, care utilizeaza Energia de Piramida  (senzorii initiali I şi II) realizate în 1975 de catre Patrick Flanagan, care arată ca un CD , care  măsoara de 3 inch diametru, cu o grosime de 1/16 inch  ­ din cupru placat cu aur  mat de 24  karate ­cu un model de spirala în albastru. http://revolvingpaintdream.com/sensor.html.       Patrick Flanagan had examined since end of the 60's, what he called "biocosmic energy" ­  energy, how she prevails after its conception in a pyramid.  The effect of the sensor was  scientifically confirmed. Pr. Philip Callahan of the university of Florida examined the sensor by  means of one ' nearly Fourrier transformation infrared of spectrometer ' and certified in its  effectiveness as resonator for FIR energies ­ infrared energy in the wavelength coverage of 1 to  10 Micron. In addition its studies showed that exactly this power spectrum is particularly  important for biological processes in all living systems. Also NASA had worked in the context of  the space program with FIR energies. The FIR energies bundled by the sensor are said to have the following effects: ­gentle increase of body temperature.  ­increased blood circulation and thereby increased energy reserves of the body  ­accelerated metabolic exchange between blood and body fabric  ­Increase of the defense forces  ­Support of the optimal function of the entire nervous system  ­Protection from the possible negative effects by electromagnetic radiation  Senzorii nu mai sunt fabricati şi niciunul nu este disponibil/ The sensors are no longer being made and none are available.

Ordinea cronologica de creare a senzorilor lui Patrick Flanagan, care inlocuiesc o piramida de 1 m  inaltime/ Sensors in Chronological Order A. 3­Inch 1975 "Pat Flanagan Sensor ­ Pat Pend 24K"  are doar inele concentrice din cupru pe  ambele fete/has just the circular rings on both sides.

B. 3­Inch 1975 "Pat Flanagan experimental Sensor 24K (inelele circulare concentrice de pe fata  sunt decupate pt a realiza simbolul Yin­Yang &  pe spate este simbolul Enneagramei/ with  the  symbol Yin­Yang in circular rings & Enneagram symbol on the back side)"   C. 3­Inch "1976 Pat Flanagan experimental sensor II"  D. 1976 ­ 1­1/2 inch sensor II's with registered numbers E. "1979 Pat. FLANAGAN experimental sensor III Made in USA"(cu piatra de rubin in centru  si cu  simbolul Shri Yantra pe spate in centrul senzorului/with Ruby gem in center, and the Shri Yantra  triangle design on back in the heart of the sensor. (aka. "Grand Cross Super Platinum alloy 10X  power Sensor III medallion").   In ciuda celor care sunt sceptici in ceea ce priveste energia piramidelor putem remarca doi  deschizatori de drumuri in secolul XX. Antoine Bovis(care a dezvoltat în anii 1930  mici modele  de piramide, care se puteau utiliza pt păstrarea produselor alimentare) si Karel Drbal (un  cercetator  ceh, care a patentat in 1949 un model de piramidă  ce pretindea ca menţine  ascuţimea lamelor de ras. [Drbal, Karel. Patenti Spis c. 91304. (Prague: 1959).  http://www.amasci.com/freenrg/tors/drbl.html]     Conform brevetului, "Metoda de a menţine lame de ras ascuţite prin plasarea lor în câmpul unei  piramide orientata dupa nordul magnetic, în aşa fel încât marginea ascuţită să se afle în direcţia  de liniilor magnetice ale Terrei"    [http://amasci.com/freenrg/tors/drbl.doc] a fost confirmata si pusa pe seama campului  morfogenetic (sau de creat de forme), care mai este cunoscut drept camp de inertoni(scalar,  tahionic, axial, torsiune, …)    Efectul de piramida a fost explicat folosind campul morfogenetic, campul tahionic, campul de  torsiune si campul creat de inertoni. Modelul inertonilor pt. a explica campul generat de piramide  a  fost creat de Dr. Volodymyr Krasnoholovets./Inerton theory was developed by Dr. Volodymyr  Krasnoholovets;   http://inerton.org/Home.html;    http://www.inerton.kiev.ua/    In imaginea de mai jos este exemplificat efectul de piramida(ascutirea unei lame de ras) cu  ajutorul campului morfogenetic generat  de piramida(inertoni, tahioni, torsiune, axial)

Conexiunea dintre simbolul Crucii si Graal Star(Shri Yantra, Anahata Chakra, David  Magen si Sigiliul lui Solomon)

După cum se observă în imaginile de mai jos Qi MAGEN Graal Star este o piramidă tetraedrala plană, care generează două structuri piramidale gemelare în rotaţie levogiră(camp axial sau de torsiune in sensul acelor de ceasornic), care acţionează benefic folosind energia cosmică omniprezentă.

 Qi MAGEN Graal Star in varianta interna este folosit pt. conversia impulsurilor generate de Qi MAGEN [Life Force Magnetic Generator of Resonant Therapeutic Pulses] in impulsuri morphogenetice. Qi MAGEN Graal Star in varianta externa poate energiza apa singur fara a fi conectat la o sursa de energie functionanand ca un " emitator cosmic sau etheric " cu efecte spectaculoase. Atunci când Qi MAGEN Graal Star este aplicat pe o zona a corpului, amplifică şi extinde de la 5 la 20 ori, efectele terapeutice ale terapiilor folosite [muzica, cromoterapie,ritmuri terapeutice specifice fiecarei disfuncţii; sunt potenţate afirmaţiile verbale pentru vindecare sau sugestiile folosite in meditaţia pilotată]

In imaginea de mai sus, Qi MAGEN Star este utilizat pt. incarcarea/energizarea unui mar. S­a observat ca  marul rezista la procesele de degradare(chiar si 9 luni) iar eventualele procese de degradare aflate in curs  sunt oprite.

Qi MAGEN Graal Star revitalizează apa(cel mai bun acumulator de energie orgonica, tahionica), cristalele, remediile şi alimentele în 12 secunde. Dispozitivul folosit in contact cu propriul corp nu se imprumută altor utilizatori..

 

Apa revitalizata si restructurata folosind Graal Star

 Qi MAGEN Graal Star in varianta interna este  legat la iesirea  Qi Magen [Life Force Therapeutical 

Utilizati dispozitivul Graal Star pt. a repara structura apei , din lichidele (sucuri din fructe, ceai, cafea) si din hrana care a fost contaminata energetic si informational in cursul transportului , prelucrarii sau purificarii. Utilizati dispozitivul Graal Star pt. a repara structura apei distrusa prin fierbere, distilare, filtrare, osmoza, incalzire cu microunde, sau prin contaminare chimica (indepartarea substantelor poluante nu face apa mai putin nociva, fiindca apa pastreaza sau memoreaza in microcluster forma substantelor existente anterior). Vedeti articolul si filmele despre miracolul apei pe: http://blogs.myspace.com/index.cfm? fuseaction=blog.view&friendId=202909668&blogId=402824961 http://www.youtube.com/watch?v=IMFC5lDWbz0&feature=player_embedded

Magnetic Pulse Generator]

Apa cea mai obisnuita substanta de pe Terra este si cea mai neobisnuita. Articolele de pe siturile SFANTUL GRAAL-O POARTA INTERDIMENSIONALA PT. REPARAREA AND/ HOLY GRAIL A TRANS-DIMENSIONAL GATE TO DNA REPAIR AND ETERNAL YOUTH/ investigheaza miracolul apei si erorile din filmul de mai joshttp://video.google.com/videoplay?docid=4947261865733171856&hl=en&emb=1# va rog sa vedeti erorile din filmul de mai sus si despre aurul potabil la sfarsitul acestui articol http://www.myspace.com/mirahorian http://holygrail1.multiply.com/ http://www.danmirahorian.ro/ http://holygrail1.spaces.live.com/ http://www.flickr.com/photos/mirahorian/ http://holygrail1.blogspot.com http://holygrailsfantulgraal.wordpress.com Cei ce doresc pot repeta experimentul care evidentiaza efectul distructiv al tratarii termice cu microunde al apei si hranei asupra structurii apei descris in imaginile de mai jos: udati cu apa tratata cu microunde(stanga) [Atentie nu se scoate apa fiarta cu microunde din cuptor decat dupa racire; pericol de explozie] si cu apa purificata energetic si informational folosind Graal Star. In mod similar s-au petrecut lucrurile si cu lastarele lasate in cele doua feluri apa timp de o saptamana. Desi ambele sunt in viata, cele udate cu apa tratata cu microunde sunt ofilite si bolnave, in timp ce acelea udate cu apa purificata sunt sanatoase.

Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice, a dispozitivelor orgonice si a  cristalelor. Răşina folosită în  circuitele imprimate generează o matrice care are capacitatea să  atragă şi să capteze energia orgonică, aşa cum au demonstrat­o cercetarile  lui Wilhelm Reich  in  anii 1930­40 si prezentate in cartea sa,The Cancer Biopathy. Combinatia dintre răşină organică şi  circuitele metalice e cunoscută  sub numele de"orgonit.  Mulţi oameni au observat efecte pozitive  în prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine şi emoţiile benefice tind să se amplifice.  Unii oameni care au probleme să adoarmă au relatat că dorm mai bine si mai profund cu un  generator de energie orgonică în camera de dormit iar plantele par să crească mai viguros.

Orgonit asezat pe Graal Star este de sute de ori mai eficient

Amplasarea Qi MAGEN Graal Star pe poarta vietii[Ming Men­ Do Mai 3](solicitati CD­ul cu hartile  de acupunctura) inverseaza procesele de imbatranire si amplifica regenerarea si refacerea in  timpul somnului

Qi MAGEN GRAAL STAR-HOLY GRAIL VORTEX VARTEJUL SFANTULUI GRAAL SCALAR SPINORIAL WAVE MODULATOR © Qi STAR Modulator energizează echilibrează şi armonizează hrana, apa, tincturile, remediile homeopate şi remediile Bach (Bach Flower Remedies). O sinergie între focalizarea intenţiei şi înalta tehnologie

Bazata pe stravechile principii ale GEOMETRIEI SACRE cuprinse in Floarea vietii[vedeti prima plansa] Qi MAGEN Star este o puternic dispozitiv energetic din Atlantida folosit în antichitate sub numele de "DAVID MAGEN" [din lb.ebr.lit.:: "SCUTUL(Steaua) lui DAVID"],Sigiliul lui Solomon, Sfantul Graal[Holy Grail], Shri Yantra . Qi MAGEN Star Scalar Vortex Wave Modulator lucrează ca un canal spinorial["Vortenna" channel] de comunicatie energetică si informationala intre planul fizic si cel energetic subtil al realitatii, reproducând tehnologic funcţia chakrelor. Qi MAGEN Graal Star se întemeiază atât pe cunoaşterea profunda a caracterului holografic al realitatii[al unitatii dintre macrocosmos si microcosmos:”ceea ce este sus este asemenea cu ceea ce este jos” ] dar si pe cunoasterea esoterică, metafizică, transmisa prin marii mediumi[ channeled information], o cunoastere care sustine principiile care guverneaza noua fizica cuantica a transferului interdimensional. Unele teorii moderne sugereaza ca forma geometrica de fractal triunghiular a Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX genereaza un camp MEERAKABA, MERKABA sau MIRAKABA(MIRA – Campuri de Lumina care se rotesc levogir;Counter Rotating Fields of Light, KA - Spirit, BA –Trup; Body) despre care cercetatorii considera ca se afla in inima oricarui cod ADN.Campul rezultant generat interactioneaza cu biocampul uman si cu energiile electromagnetice si cosmice. Se produce un vortex, care este capabil sa echilibreze si sa armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri, cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari, de pe canalele energetice[în lb.skrt.: "nadis"; în lb.chineză: "jing lo"] utilizate in acupunctura, electroacupunctura, moxibustie, presopunctura, shiatzu...

Reprezentari ale Anahata Chakra(Centrul Inimii)

Prin urmare,  GRAAL STAR VORTEX  este un instrument folositor pentru trezirea  potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai  perfecta structura a ADN, in vederea restabilirea capacitatilor  organismului[regenerare,intinerire] Am descoperit ca GRAAL STAR VORTEX  are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si  emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si  intuitia. Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX   s­a dovedit foarte eficient pentru  purificarea,reincarcarea si pentru   programarea mentala  a cristalelor. Forma hexagonala a Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  nu numai ca genereaza un  puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi  structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada]  si structura ADN. S­a constatat si 

reparararea retelei Hartman din zona , cu ajutorul geometriei celor 128 de triunghiuri  intretesute.  Aceste forme  hexagonale rezoneaza de  asemenea cu arhetipurile si cu puternicele  forme gand cosmice din antichitate.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea  cu ritmurile fundamentale ale naturii[ Adevarul] care se afla sau canta  in fiecare faptura.  Restabilirea sincronizarii cu natura din noi are drept efect declansarea proceselor de  vindecare si regenerare.. Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva  orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.Din cauza formei perfecte  are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele  contrare, ce caracterizeaza  lumea multiplicitatii . Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN  GRAAL STAR VORTEX   este ca si apa in rezonanta cu  temelia informationala a  intregii  vieti si a formelor vizibile. In urma testarii s­a costatat ca Modulatorul Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  poate  reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos  autonom,ce poate fi masurata prin testul  HRV[Heart Rate Variability].De asemeni s­a  constatat ca Modulatorul Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX  restabileste energia vietii,  reda vitalitatea produselor cu care ne hranim si incarca apa la cel mai mare nivel posibil  in cateva secunde.

MOD DE UTILIZARE
Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX nu se scoate din plicul care il fixeaza pentru a nu isi pierde eficacitatea.(se poate folosi un plic din panza cu fibre naturale pt. a evita degradarea) Se evita apropierea de sursele de caldura , de apa, expunerea la soare si nu se imprumuta altei persoane pentru utilizare(atunci cand este folosit individual aplicat pe zonelele corpului celui care-l utilizeaza ).Pentru regenerare si repararea ADN(in boala Parkinson,diabet,imbatrinire,degenerescenta) dispozitivul poate fi folosit non-stop fiindca nu exista efecte adverse. In timpul zilei Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX se poarta intr-un plic din panza cu snur atarnat dupa gat. Se regleaza lungimea snurului in asa fel incat plicul in care se afla QI MAGEN STAR sa fie amplasat sub capul sternului [cat mai aproape de zona ombilicala]. Pot fi folosite si alte localizari [vedeti imaginea centrelor energetice ]. Se foloseste Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX in timpul zilei pentru incarcarea apei de baut si a alimentelor. In timpul noptii se amplaseaza Qi MAGEN GRAAL STAR VORTEX in dreptul zonei ombilicale sub asternut [sub patura pe care este asezat cearsaful].

contact: danmirahorian@gmail.com

Despre aurul potabil, utilizarea metalelor grele in apa si despre erorile din filmul "Miracolul Apei":
Despre filmul miracolul apei http://video.google.com/videoplay?docid=2933349021550318008&ei=_cQpSZ_RO4qGiQLr78zoBg&q=apa Un film f. frumos dar inexact, fiindca nu se spune destul de clar faptul ca nu compozitia chimica face apa din vas eficienta, ci structura ei. Filmul nu spune ca ipoteza memoriei apei nu este acceptata nici azi si ca Revista Nature a publicat dupa tergiversari in Vol. 333 pe 30 June 1988 aceasta ipoteza[ apa are memorie(inregistreaza)] cu un comentariu de neincredere al editorului care a cerut repetarea experimentelor. In urma publicarii articolului, profesorul francez Jacques Benveniste a devenit tinta batjocurii generale, desi experimentele s-au repetat cu succes in prezenta spargatorilor de mituri de genul lui James Randi si Walter Stewart. http://en.wikipedia.org/wiki/Water_memory

Incurcatura din film incepe dupa fraza: "Apa memoreaza toate substantele cu care vine in contact...acestea lasa o amprenta in apa" . Din acest moment vine imaginea cu vasele de argint...apoi apare pasajul in care Ruslum Roy de la Pennsilvanya University, arata vasul cu apa care are putere mai mare decat toate antibioticele si e folosit in Irak si Afganistan pt. tratarea soldatilor americani… Oamenii nu au cum sa nu creada ca nu este vorba de contaminarea chimica cu argint(metal greu toxic) din moment ce spune si ca exista :1 atom la 100 milioane de molecule de apa ...si ca lucrurile sa fie clare spune ca: presedintele american se spala pe maini cu aceasta apa.. Asa este... dar nu o bea.. fiindca s-a dovedit toxica la primii astronauti(care au fost tratati prin metoda de chelare...pt. a elimina argintul introdus in organism)... s-a renuntat la aceasta metoda de conservare a apei prin tratarea apei cu argint...si s-a apelat la metode fara contaminare chimica. De abia dupa aceasta, Ruslum Roy de la Pennsilvanya University, face afirmatia cheie care arata ca stie si altceva : "teoria veche sustinea importanta compozitiei chimice a apei ...vestea senzationala este ca aceasta este o prostie..structura apei e mai importanta decat compozitia chimica a apei [minut 7:36-7:49] Daca este sa analizam acest film putem obseva ca nu este stiintific, ci de propaganda religioasa din moment ce dupa ce Ruslum Roy de la Pennsilvanya University arata vasul cu apa folosit in Irak si Afganistan pt. tratarea soldatilor americani(care are putere mai mare decat antibioticele) se sugereaza adaugarea de argint, ca in apa sfintita, desi cercetatorul spune f. clar, in fraza urmatoare ca nu compozitia chimica este cea care face acea apa atat de eficienta, ci structurarea ei(minut 7:48) Consider ca este o virusare interesata introdusa de biserica rusa( in ce film stiintific ati mai vazut interviuri cu mitropolitul Kirill al Rusiei ) care a finantat filmul si l-a raspandit in lume..Traducerea in lb. romana este din lb.rusa si este facuta de o persoana de cultura rusa, fiindca doar in Rusia se foloseste Lao tse pt Lao tzu(cuvant care se aude clar in dublarea in lb. engleza); Lao tzu este forma de transliterare Wade Giles utilizata in lb. germana si engleza ), Lao Tseu(forma de transliterare sau romanizare EFEO in lb. franceza si romana) in timp ce Laozi este transliterarea sau romanizarea pinyin [forma oficiala utilizata azi in China]. Filmul ignora pe descoperitorul autodidact al apei energizate Johann Grander din Austria, pe care l-a decorat chiar Academia din Rusia. Filmul cere opinia unui nimeni din Austria(Allois Gruber cercetator), care spune romanilor ceea ce a afirmat Henri Coanda si la Academia Romana: "nici un savant nu a explicat anomalia apei care face posibil miracolul vietii; de ce la scaderea temperaturii pana la 4 grade Celsius, apa care creste initial in densitate, ca toate lichidele, dupa scaderea temperaturii in continuare, incepe sa se dilate (scade in densitate); anomalia ca densitatea apei scade la inghetare (gheata pluteste) este cauza pt. care apa din lacuri si balti nu ingheata de la fund spre suprafata, ci doar la suprafata( si astfel vietuitoarele din apa nu mor in timpul iernii). Problema capilaritatii este alta si este datorata nanomodularii campului gravitational in capilare(anomalia nu este spusa- in laborator apa nu urca pe pereti din lemn(materiale, care sunt mai putin dense; lemnul pluteste pe apa), ci in capilare realizate din materiale mai dense (precum sticla) . Presiunea apei de 300 atmosfere din samanta, care sparge asfaltul, este pt. a amplifica impactul filmului...Din aceleasi motive regizorul fixeaza cerul cu aparatul de filmat pus pe trunchiul unui copac.. In film se afirma ca apa este singura substanta cunoscuta pe Terra care exista in trei stari de agregare(mai sunt si alte doua) Apa nu are tensiunea superficiala cea mai mare dintre toate lichidele si nu este cel mai puternic solvent de pe Pamant . Acesta nu e film stiintific, ci de propaganda, in care masina de propaganda a imperiului incearca se treaca de la materialismul stiintific, la fundamentalismul crestin rus, care dupa cum stim a scos biserica ortodoxa Romana din Basarabia( se inlocuieste ocupatia teritoriului cu una a constiintelor ) In film se exagereaza vorbindu-se de zeci de atmosfere de ridicare a apei in capilarele copacilor din moment ce 10 metri coloana de apa=760mm coloana mercur =1 atmosfera. Vladimir Voeikov face singura afirmatie reala :"ca nu stim nimic despre apa(de fapt despre nimic)", care ne permite sa nu ne mai complacem in ceea ce credem ca stim si sa cautam sa parasim actualele paradigme(dogme, modele, teorii)... Este posibil evenimentul referitor la discutia privind construirea de arme bacteriologice de distrugere in masa in care apa a devenit otravitoare, fiindca apa se structureaza in functie de emisia mentala, fara

adaugarea de aditivi(ce bine ar fi fost sa fi patit asa ceva toti cei ce au produs armele mult mai letale, care azi afecteaza milioane de oameni-vedeti audierile din Congresul SUA despre producerea HIV si H5N1) Despre Aurul potabil ca elixir al vietii 1.Exista o persoana care imi recomanda aurul potabil si careia i-am spus despre toxicitatea metalelor grele din categoria carora fac parte si aurul, argintul si platina -intamplator am dat peste un videoclip care ilustreaza ca aurul monoatomic cu orbital modificat ORME revine in starea metalica 2.rog sa vedeti videoclipul colapsul Ormus Caz cunoscut in care Aurul monoatomic activat din ORMUS revine in stare metalica(in care este toxic si detectabil) si sparge recipientul din sticla (ca intr-o explozie) http://www.youtube.com/watch?v=7ooIY_ZQtgM 3. cautati date despre deosebita toxicitate a metalelor grele in a caror categorie apartin argintul si a aurul Toxicity of gold nanoparticles functionalized with cationic and ... The structure and properties of gold nanoparticles make them useful for a wide array of biological application. Toxicity, however, has been observed at high ... www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15264879 - Similar pages by CM Goodman - 2004 - Cited by 54 - Related articles - All 5 versions Descipher™ Au toxicity - Disease and Condition Info gold toxicity. Symptoms (patient's findings). None in the Knowledge Base. Signs (examiner's findings). None in the Knowledge Base ... www.descipher.com/health/info/Au_toxicity.php 5.se mentine credinta/tiparul de a apela la ceva extern pt vindecare...sunt sigur ca apar efecte benefice pe termen scurt. ..si de ele au beneficiat toti regii,imparatii si mai marii lumii.... nu va recomand introducerea de metale grele in organism Efecte similare de stimulare a cresterii a plantelor sunt obtinute in China cu apa energizata-va rog sa vedeti filmele din HOLY GRAIL A TRANS-DIMENSIONAL GATE TO DNA REPAIR AND ETERNAL YOUTH/SFANTUL GRAAL-O POARTA INTERDIMENSIONALA PT. REPARAREA ADN articolul :APA STRICT SECRET-REVITALIZAREA SI RESTRUCTURAREA APEI UTILIZAND GRAAL STAR Top secret water -Revitalized and Structured Water using Holy Grail Star (view more) http://blog.myspace.com/index.cfm? fuseaction=blog.view&friendID=202909668&blogID=402824961 http://360.yahoo.com/danmirahorian http://www.myspace.com/graalstar http://holygrail1.spaces.live.com/ http://holygrail1.multiply.com/ Imagini gasiti pe: http://www.flickr.com/photos/mirahorian/

Introducerea de metale grele in organism este nociva si nu e necesara:
1.apa poate lua amprenta informationala fara contaminare chimica; interesanta este structura hexagonala a aurului si asemanarea sa cu aceea a apei si a ADN-ului pe care o ilustrez in imaginea de mai jos

2.Cercetarile lui Louis Kervran asupra transmutatiilor biologice (http://en.wikipedia.org/wiki/Corentin_Louis_Kervran) au aratat ca toate fiintele vii (o gaina sau o planta) isi pot fabrica din atomii existenti orice element chimic, care lipseste din hrana [prin transmutatie la energii joase] . 3.Restructurata apei cu Aur monoatomic (structurile monoatomice sunt punti interdimensionale) este ilustrata chiar in filme pe youtube (capacitatea energizanta a ORMUS a crescut daca, dupa ce a fost amestecat cu apa a fost dinamizat inainte de folosire cu un blender, pe care s-au aplicat magnetii permanenti) 4.Starea de reordonare a apei proprii (intra si inter celulare ) o obtin cei ce intra in starea in care pot face acest lucru[ transa profunda obtinuta prin metoda de trezire pilotata permite intrarea in vijnanamaya kosha si are drept efect restructurarea apei proprii, refacerea puntii interdimensionale si explica vindecarea unor maladii terminale ]. Oamenii ce intra in starea in care pot face acest lucru, care-si mobilizeaza resursele(ati vazut apa de mare tinuta in causul palmelor, care a devenit potabila; apa stricata data celui intemnitat; apa transformata de sfinti sau de maestri spirituali. Masaru Emoto a prezentat cristalul de apa poluata inainte si dupa ce a fost influentat de un maestru Zen(exista imagini cu influenta generata de un copil, sau cea datorata la 10000 de oameni) ; Iisus nu a influentat si transformat doar apa din afara (in vin sau in "apa vie") , ci si apa din el insusi (saliva sa amestecata cu tina, era un elixir care a redat vederea unui orb ) Va recomand sa vedeti ceea ce nu trebuie sa stiti in situl de mai jos : http://www.myspace.com/hiddenknowledge1

Efectul de piramida pt protectia la maladii virotice a oraselor din Rusia

Alexander Golod, who coordinated groups of scientists in Russia, carried out scientific studies for over a decade in fiberglass Pyramids built by him. The results showed significant positive effects for both biological and non-biological materials. The largest Pyramid built by Alexander Golod in Russia is 44 meters (144 feet) high and weights 55 tons. http://www.pyramids.ru/english.html http://www.gizapyramid.com/russian/research.htm Some of the scientific results of previous studies with Golden Section Pyramids built by Alexander Golod show: -The Immune system of organisms increased upon exposure in the pyramid (Scientific Research Institute named by Mechnikov, Russian Academy of Medical Sciences); -Specific properties of medicines increase with decreasing side effects after exposure in the Pyramid (SRI of Virology named by Ivanovskiy, Russian Academy of Medical Sciences); -Agricultural seeds placed in the pyramid showed a 30-100% increase in yield; - Russian military radar detected an energy column above the Pyramids built by Alexander Golod which is thought to have repaired the Ozone layer in Russia (the same can be done for example in Australia); -The pathogenic strength of different viruses and bacteria becomes less with exposure in the pyramid; -The amount of radioactivity becomes less after exposure in the pyramid. -Work with more than 5000 people in jails in Russia showed that in a few months most crimes almost disappeared and behavior was much improved. This was attributed to the crystalline structures, which had been placed beforehand in the Pyramid and faced around the territories of jails. Crystalline substances that had been placed in one of Alexander Golod's big pyramids were delivered on board the MIR space station in 1998. These substances remained on the MIR space station for over a year. In October 2001, crystalline substances from the Pyramid were also placed on the International Space Station for 10 days. This works were for the benefit of the space stations and the entire world.