Noile aparate frigorifice

Colecţia de aparatură electrocasnică 2009-2010

Indesit Company S.p.A. Romania Representative Office Bd. Basarabiei nr. 28A, Sector 2 București, România tel. (+40) 21 324 81 97; 324 81 98; 324 78 98 fax (+40) 21 324 78 97

Printed in Italy - 09/09

Ariston devine Hotpoint-Ariston: combinaţia idealã dintre potenţialul internaţional al Hotpoint, marca lider în Marea Britanie precum și stilul și tradiţia mărcii Ariston. O marcă care combinã perfect prezentul și viitorul pentru a semnala nașterea unei noi generaţii de produse care oferã mai mult decât siguranţa unei performanţe fãrã cusur. Produsele Hotpoint-Ariston sunt ergonomice, ușor de folosit, silenţioase și sigure, și vã garanteazã dumneavoastrã și familiei un confort desăvârșit . Ele vã oferã soluţii inteligente care fac diferenţa în felul în care aveţi grijã de casa dumneavostrã. Ele sunt întruchiparea unui stil frumos și sofisticat, conceput pentru a exprima personalitatea unicã a casei dumneavostrã. Bine aţi venit la Hotpoint-Ariston.

Ideile noastre pentru casa ta.

eco
TECH

Tehnologie pentru natură

Hotpoint-Ariston a acordat întotdeauna o atenţie specială pentru economisirea resurselor și protejarea mediului. Folosirea tehnologiei avansate impun o monitorizare continuă a impactului acesteia asupra mediului înconjurător pe toată durata ciclului productiv, limitând consumurile de energie electrică, gaze naturale, apă, emisii de CO2 și a deșeurilor din faza de producţie. Spiritul ecologic și cercetările continue pentru calitate și inovaţie au ca rezultat electrocasnice de ultimă generaţie, marcate cu simbolul ECOTECH, ca o garanţie a unor standarde înalte de eficienţă, consumuri reduse și performanţe excelente. Economie pentru utilizatori, avantaj pentru mediu.

5

No Frost avansat
Astăzi tehnologia No Frost este disponibilă într-o variantă îmbunătăţită, pentru o calitate mai bună a conservării alimentelor. În congelator această tehnologie împiedică formarea gheţii și a umezelii pereţilor eliminând astfel operaţiile de curăţare periodică. În frigider păstrează mai mult timp prospeţimea originală a alimentelor datorită noii coloane Multiflow, care face ca aerul rece să circule uniform și omogen garantând condiţii mai bune de conservare. Un aer proaspăt în frigider!

Pure Wind și Pure Wind Plus
Cu Pure Wind, frigiderul dispune de un sistem special de aerare care permite perfecta circulaţie a aerului și asigură o distribuţie omogenă a temperaturii și umidităţii interioare. Dar ce se întâmplă dacă frigiderul este deschis mai des? Nicio problemă, Hotpoint-Ariston s-a gândit și la asta: datorită circulaţiei forţate a aerului, temperatura internă a frigiderului se reface mai rapid după fiecare deschidere a ușii. Modelele cu Pure Wind oferă și ceva în plus: un filtru cu ioni de argint, care reduce cu până la 70% dezvoltarea bacteriilor în timpul conservării alimentelor și elimină mirosurile neplăcute.

Clasa energetică A+ și A++
Hotpoint-Ariston adoptă din nou o tehnologie avangardistă, oferind Clasa A++ noilor aparate frigorifice ventilate și Clasa A+ modelelor prevăzute cu No Frost. Aceasta înseamnă că se obţin consumuri minime în raport cu un maxim de performanţe.

Hygiene Control
Grija pe care dumneavoastră o manifestaţi în alegerea alimentelor o are și Hotpoint-Ariston în conservarea optimă și igienică a alimentelor dumneavoastră. Pentru o conservare optimă, pereţii interiori ai noilor aparate frigorifice Hotpoint-Ariston au fost înveliţi cu o peliculă specială ce împiedică formarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. Din acest moment, cu ajutorul sistemului Hygiene Control, locul optim pentru conservarea alimentelor devine frigiderul Hotpoint-Ariston din locuinţa dumneavoastră.

7

Display
Displayul reprezintă un instrument cu care puteţi dialoga. Toate funcţiile, precum și funcţionarea lor corectă pot fi vizualizate și programate ușor. Mai mult, prin intermediul unor mesaje simple puteţi primi informaţii referitoare la temperatura ambelor compartimente, în timp ce o serie de semnale acustice vă anunţă eventuale întreruperi de curent sau alte inconveniente, ca de exemplu: ușa uitată deschisă (Food Security Function). Totul este sub control, iar dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege între diferite funcţii ca: Ice Party, Holiday, Super Cool, Super Freeze și I Care.

Cool Care Zone
Cool Care Zone este funcţia inovatoare care vă pune la dispoziţie 4 modalităţi diferite de funcţionare pentru primul sertar al congelatorului. 4 temperaturi, dintre care puteţi alege în vederea obţinerii unei conservării optime a diferitelor alimente, ca de exemplu: -8° pentru fructe, -13° pentru îngheţată și -18° pentru băuturi ce trebuie servite reci, dar nu îngheţate. În plus, aveţi posibilitatea de a utiliza acest sertar ca pe un sertar obișnuit al congelatorului.

Air Care
Graţie unui filtru special, în măsură de a absorbi mirosurile cele mai persistente, savoarea și calitatea fiecărui aliment se păstrează nealterate. Bucuraţi-vă de parfumul calităţii!

Ice Party
Ice Party este o funcţie special concepută pentru a răci o sticlă de băutură la temperatura optimă, fiind prevăzută totodată cu o frapieră. Este suficient să activaţi această funcţie, iar temperatura congelatorului se va reduce, atingând valorile necesare răcirii băuturii respective. Un semnal acustic vă va avertiza în momentul în care a fost atinsă temperatura optimă, evitându-se astfel riscul congelării sau al spargerii sticlei. Dispozitivul cu care este prevăzută această funcţie (frapiera) menţine băutura la temperatura ideală, chiar și în momentul servirii acesteia.

Holiday
O tehnologie inovatoare, de un înalt nivel se traduce prin funcţii noi. Ca de exemplu Holiday: în cazul unei absenţe prelungite sau a unei perioade de concediu, frigiderul funcţionează, dar cu un consum redus de energie electrică. Mai mult, în timp ce congelatorul continuă să funcţioneze în condiţii normale, conservând alimentele congelate, în frigiderul gol se stabilește o temperatură de stand-by ce permite închiderea ușii, menţinerea curăţeniei în interior, evitând totodată și riscul formării mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Interioare noi
Practic și funcţional, graţie noii sale dimensiuni, noul compartiment pentru legume și fructe Hotpoint-Ariston oferă acestora mai mult spaţiu, atât pentru dimensiuni mai mari cât și pentru cantităţi mai mari. Raftul pentru sticle beneficiază acum de un nou design, este practic și în măsură de a oferi o așezare pe două nivele sticlelor și cutiilor de băutură. De asemenea și sticlele de 2 litri și raftul special conceput pentru cutiile de băutură.

Super Cool
Funcţia Super Cool a fost special concepută pentru a răci într-o perioadă scurtă de timp mari cantităţi de alimente. Se activează rapid și se dezactivează automat o dată ce temperatura a atins gradul optim de răcire a alimentelor.

Super Freeze
Cu ajutorul funcţiei Super Freeze aveţi posibilitatea de a reduce temperatura din interiorul congelatorului în vederea congelării alimentelor și a producerii gheţii într-o perioadă scurtă de timp. În momentul atingerii temperaturii optime, funcţia se dezactivează automat.

Tratament special pentru alimente speciale
Există alimente proaspete ce necesită o atenţie specială, ca de exemplu: carnea, peștele și anumite brânzeturi, conservarea acestora făcându-se astfel la temperaturi mai joase. În acest scop a fost conceput compartimentul Fresh Box, în interiorul căruia temperatura atinge temperaturi mai scăzute decât în restul frigiderului. 9

I Care
Graţie funcţiei I Care, noile aparate frigorifice Hotpoint-Ariston gestionează automat, în baza condiţiilor exterioare și interioare, temperatura ideală pentru o conservare optimă obţinută cu un consum redus de energie electrică. O funcţie care vă permite să economisiţi, ţinând cont totodată și de respectul faţă de mediul înconjurător. 8

Confort și stil
Creat pentru plăcere din toate punctele de vedere, Quadrio este primul frigider cu 4 uși, cu design într-adevăr inovativ și original. Formele rotunjite, mânerele de inox, frumoase și de dimensiuni mari, culorile metalizate, design-ul știinţific asimetric: niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării la crearea acestui frigider unic pe piaţă și un important protagonist în orice bucătărie. Accesul în compartimentul frigiderului se face prin două uși cu deschidere independentă, iar în zona congelatorului este împărţită în două spaţii autonome, constituită din două sertare mari care culisează foarte ușor și sunt bogat compartimentate, amplasate la o înălţime care permite o utilizare confortabilă.

10

Quadrio: de patru ori mai proaspăt!
Compartimente pentru legume și fructe mai mari cu 20%, cu posibilitatea de a depozita în spaţii diverse toată cantitatea de fructe și legume pentru o săptămână, pentru o separare practică și igienică a alimentelor.

Suporturile pentru cutii și suportul de oţel pentru sticle, compartimentele de pe interiorul ușii, adânci și transparente, care denotă o igienă perfectă și dau luminozitate și vizibilitate, un dispozitiv de cuburi de gheaţă în frigider, trebuie doar să răsucești un buton și cuburile sunt gata!

Active Humidity Control (Control activ al umidităţii)
Acest sistem, din compartimentul frigiderului asigură o perfectă circulaţie a aerului în interiorul compartimentului de legume-fructe și asigură gradul de umiditate optim pentru o conservare corectă și de durată a fructelor și legumelor. Mereu umiditatea potrivită!

Patru uși, consum la jumătate
Pe lângă consumul energetic în clasa A, datorită deschiderii independente a ușilor frigiderului și sertarelor congelatorului, Quadrio reduce pierderea aerului rece din interior ¿i deci reduce consumul, cu o economie de până la 50% faţă de combinele obișnuite cu două uși, cu aceeași lăţime*!
*Test efectuat de Departamentul de Inginerie Industrială a Universităţii din Perugia în decembrie 2007, pe baza condiţiilor normale de utilizare a modelului.

4D X (TVZ)/HA

4D B (TVZ)/HA

Capacitate totală 438 lt Capacitate frigider 300 lt Capacitate congelator 138 lt Frigider cu două uși cu deschidere independentă Congelator cu două compartimente independente Sistem de răcire No Frost avansat Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control “TVZ” function Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Rafturi din sticlă Suport pentru cuburile de gheaţă (Twist Ice Device) Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 190,5x70x74 cm Also available 4D X/HA without “TVZ” function

Capacitate totală 438 lt Capacitate frigider 300 lt Capacitate congelator 138 lt Frigider cu două uși cu deschidere independentă Congelator cu două compartimente independente Sistem de răcire No Frost avansat Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control “TVZ” function Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Rafturi din sticlă Suport pentru cuburile de gheaţă (Twist Ice Device) Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 190,5x70x74 cm Also available 4D B/HA without “TVZ” function

Finto testo, Finto testo Finto testo, Finto testo
Add a text about significance of Temperature Variable Zone.

12

13

Side by Side

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 70 cm

Gheaţă si apă rece în permanenţă
Când iţi este sete nimic nu te răcorește mai mult decât un pahar cu apă proaspătă și bună. De acum cu noile Side by side Hotpoint-Ariston există posibilitatea de a avea un dispenser de apă, conectat direct la reţeaua de apă. Dar nu numai, gheaţa va fi limpede și cristalină, putând fi servită în orice moment sub formă de cuburi pentru răcirea unei băuturi sau sfărâmată - pentru un aperitiv sau un frappè.

Ever Fresh
Aparatele frigorifice Hotpoint-Ariston oferă sistemul revoluţionar de conservare în vid a alimentelor - Ever Fresh integrat direct în frigider, Conceptul Ever Fresh se bazează pe un principiu fizic, simplu și genial totodată: pentru o conservare optimă este necesar ca alimentele să nu intre în contact cu aerul. Astfel, durata de conservare a alimentelor se va prelungi, acestea păstrându-și nealterate calităţile nutriţionale, ca de exemplu: proteinele, vitaminele și sărurile minerale, precum și pe cele organoleptice ca: savoarea, mirosul și prospeţimea originală.

NMBT 1911 FI/HA

MSZ 802 DF/HA

NMBT 1922 FI/HA

Capacitate totală 546 lt Capacitate frigider 340 lt Capacitate congelator 206 lt Sistem de răcire Full No Frost Display cu funcţii: Super Freeze, Holiday, control electronic pentru temperatură, gheaţă și apă Accesorii speciale: dispenser apă, dispenser cuburi gheaţă (Ice Maker) Rafturi din sticlă, Fresh Box, suport pentru sticle și băuturi Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 177,4x90,2x75,2 cm

Capacitate totală 451 lt Capacitate frigider 309 lt Capacitate congelator 142 lt Ever Fresh integrat No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Display Touch Control Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday, Ice Party Funcţie Food Security Hygiene Control Filtru Air Care Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Suport pentru cuburile de gheaţă (Ice Care) Suport pentru răcirea sticlelor de băutură (Ice Party) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 191x70x72 cm Disponibil și în varianta NMBT 1911 FI/HA (alb) Clasa eficienţei energetice A

14

15

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 70 cm

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 70 cm

NMBL 1923 CVW/HA

NMBL 1923 FW/HA

NMBL 1911 FW/HA

NMBL 1921 CVW/HA

NMBL 1922 CVW/HA

Capacitate totală 451 lt Capacitate frigider 309 lt Capacitate congelator 142 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Filtru Air Care Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Suport pentru cuburile de gheaţă (Ice Care) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 191x70x72 cm

Capacitate totală 451 lt Capacitate frigider 309 lt Capacitate congelator 142 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Filtru Air Care Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Suport pentru cuburile de gheaţă (Ice Care) Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 191x70x72 cm

Capacitate totală 450 lt Capacitate frigider 300 lt Capacitate congelator 150 lt Sistem de răcire A.I.R Dezgheţare automată frigider Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Breakfast Box Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Suport pentru cuburile de gheaţă (Ice Care) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A): 191x70x71 cm

Capacitate totală 450 lt Capacitate frigider 300 lt Capacitate congelator 150 lt Sistem de răcire A.I.R Dezgheţare automată frigider Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Breakfast Box Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Suport pentru cuburile de gheaţă (Ice Care) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A): 191x70x71 cm Disponibil și în variantele NMBL 1923 CVW/HA (silver)

16

17

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

BMBL 2021 C/HA

BMBL 1812 F/HA

BMBM 1821 V FR/HA

BMBL 2022 CF/HA

BMBL 2022 C/HA

BMBL 1825 F/HA

BMBM 1822 V FR/HA

Capacitate totală 353 lt Capacitate frigider 253 lt Capacitate congelator 100 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 201x59,5x72 cm

Capacitate totală 396 lt Capacitate frigider 265 lt Capacitate congelator 131 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 201x59,5x72 cm Disponibil și în varianta BMBL 2021 C/HA (alb)

Capacitate totală 322 lt Capacitate frigider 222 lt Capacitate congelator 100 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Wine Rack Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 188x59,5x72 cm Disponibil și în varianta BMBL 1812 F/HA (inox) Clasa eficienţei energetice A

Capacitate totală 366 lt Capacitate frigider 235 lt Capacitate congelator 131 lt Sistem de răcire Pure Wind Plus Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Wine Rack Rafturi din sticlă Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 188x59,5x71 cm Disponibil și în varianta BMBM 1821 V FR/HA (alb)

18

19

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

eco
TECH

eco
TECH

SBD 2012 IZF/HA

SBD 2022 Z/HA

SBL 2031 V/HA

SBL 2033 V/HA

Capacitate totală 316 lt Capacitate frigider 236 lt Capacitate congelator 80 lt Ever Fresh integrat No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Display digit Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday, Ice Party Funcţie Food Security (semnal acustic ușă deschisă) Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Cool Care Zone Suport pentru răcirea sticlelor de băutură (Ice Party) Clasa eficienţei energetice A

Capacitate totală 361 lt Capacitate frigider 245 lt Capacitate congelator 116 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Display digit Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday, Ice Party Funcţie Food Security (semnal acustic ușă deschisă) Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Cool Care Zone Suport pentru răcirea sticlelor de băutură (Ice Party) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 200x60x65,5 cm

Capacitate totală 361 lt Capacitate frigider 245 lt Capacitate congelator 116 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Funcţie Food Security (semnal acustic ușă deschisă) Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A++ Dimensiuni (Î x L x A) 200x60x65,5 cm

Capacitate totală 361 lt Capacitate frigider 245 lt Capacitate congelator 116 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Funcţie Food Security (semnal acustic ușă deschisă) Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A++ Dimensiuni (Î x L x A) 200x60x65,5 cm

Dimensiuni (Î x L x A) 200x60x65,5 cm

eco
TECH

O economie de energie de până la 40%.

Modelele în clasă energetică A++ garantează o economie de energie superioară. 21

20

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

SBL 2023 F/HA SBL 1822 V/HA SBM 1821 V/HA

eco
TECH

SBL 2021 F/HA

SBL 1821 V/HA

SBM 2031/HA

SBM 1822 V/HA

Capacitate totală 322 lt Capacitate frigider 237 lt Capacitate congelator 85 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Funcţie Food Security (semnal acustic ușă deschisă) Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 200x60x65,5 cm Disponibil și în varianta SBL 2023 F/HA (silver)

Capacitate totală 334 lt Capacitate frigider 218 lt Capacitate congelator 116 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Afișai cu LED Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 187,5x60x65,5 cm Disponibil și în varianta SBL 1822 V/HA (inox)

Capacitate totală 358 lt Capacitate frigider 245 lt Capacitate congelator 113 lt Dezgheţare automată frigider Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A++ Dimensiuni (Î x L x A) 200x60x65,5 cm

Capacitate totală 334 lt Capacitate frigider 218 lt Capacitate congelator 116 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 187,5x60x65,5 cm Disponibil și în varianta SBM 1821 V/HA (alb)

22

23

Aparate frigorifice-Combine frigorifice de 60 cm

Aparate frigorifice-Frigidere cu 2 uși de 70 cm

SBM 1823 V/HA SBM 1712 V/HA

SBM 1827 V/HA

SBM 1711/HA

NMTP 1912 F/HA

NMTM 1923 FW/HA

Capacitate totală 334 lt Capacitate frigider 218 lt Capacitate congelator 116 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) 2 cutii legume fructe Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 187,5x60x65,5 cm Disponibil și în varianta SBM 1823 V/HA (silver)

Capacitate totală 303 lt Capacitate frigider 187 lt Capacitate congelator 116 lt Dezgheţare automată frigider Hygiene Control 2 cutii legume fructe Rafturi din sticla Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 175x60x65,5 cm Disponibil și în varianta SBM 1712/HA (inox)

Capacitate totală 463 lt Capacitate frigider 364 lt Capacitate congelator 99 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Display digit Funcţii: Super Cool, Super Freeze, I Care, Holiday, Ice Party Funcţie Food Security Hygiene Control Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Rafturi din sticlă Suport pentru cuburile de gheaţă (Twist Ice Device) Suport pentru răcirea sticlelor de băutură (Ice Party) Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 191x70x72 cm

Capacitate totală 463 lt Capacitate frigider 364 lt Capacitate congelator 99 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Funcţie I Care Hygiene Control Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Rafturi din sticlă Suport pentru cuburile de gheaţă (Twist Ice Device) Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 191x70x72 cm

24

25

Aparate frigorifice-Frigidere cu 2 uși de 70 cm

Aparate frigorifice-Frigidere cu 2 uși de 60 cm

NMTM 1922 VWB/HA

NMTM 1911 FWB/HA

NMTM 1921 VWB/HA

BMTM 1721 V/HA

BMTM 1722 V/HA

Capacitate totală 463 lt Capacitate frigider 364 lt Capacitate congelator 99 lt No Frost Sistem ventilaţie Multiflow Funcţie I Care Hygiene Control Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Breakfast Box Rafturi din sticlă Suport pentru cuburile de gheaţă (Twist Ice Device) Clasa eficienţei energetice A

Capacitate totală 450 lt Capacitate frigider 356 lt Capacitate congelator 94 lt Sistem de răcire Pure Wind Plus Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Breakfast Box Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 181x70x71 cm Disponibil și în varianta NMTM 1922 VWB/HA (inox)

Capacitate totală 353 lt Capacitate frigider 270 lt Capacitate congelator 83 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 181x59,5x72 cm

Capacitate totală 353 lt Capacitate frigider 270 lt Capacitate congelator 83 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 181x59,5x72 cm

Dimensiuni (Î x L x A) 191x70x72 cm

26

27

Aparate frigorifice-Frigidere cu 2 uși de 60 cm

Aparate frigorifice-Frigidere cu 2 uși de 60 cm

STM 1722 VR/HA

STM 1727 VR/HA

STM 1712 FF/HA

STM 1711 FF/HA

STM 1721 VR/HA

STM 1723 VR/HA

Capacitate totală 306 lt Capacitate frigider 246 lt Capacitate congelator 60 lt Partial No Frost Dezgheţare automată frigider Funcţie I Care Hygiene Control Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A Dimensiuni (Î x L x A) 175x60x65,5 cm

Capacitate totală 306 lt Capacitate frigider 246 lt Capacitate congelator 60 lt Partial No Frost Dezgheţare automată frigider Funcţie I Care Hygiene Control Rafturi din sticlă Clasa eficienţei energetice A

Capacitate totală 322 lt Capacitate frigider 246 lt Capacitate congelator 76 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Rafturi sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 175x60x65,5 cm

Capacitate totală 322 lt Capacitate frigider 246 lt Capacitate congelator 76 lt Sistem de răcire Pure Wind Dezgheţare automată frigider Hygiene Control Rafturi sticlă Clasa eficienţei energetice A+ Dimensiuni (Î x L x A) 175x60x65,5 cm Disponibil și în varianta STM 1727 VR/HA (cream)

Dimensiuni (Î x L x A) 175x60x65,5 cm Disponibil și în varianta STM 1722 VR/HA (inox)

28

29

Caracteristici tehnice - Quadrio
Model Capacitate brută
Totală Frigider Congelator (lt) (lt) (lt) 4D X (TVZ)/HA 438 300 138 LED 4D X/HA 410 300 110 LED

Caracteristici tehnice - Side by Side
Modello Capacità lorde
Totale Reparto frigorifero Reparto freezer (lt) (lt) (lt) MSZ 802 DF/HA 546 340 206 Digit

Caracteristici generale
Display Funcţie Super Cool Funcţie Super Freeze Funcţie Holiday Funcţie I Care

Funzioni principali

Caracteristici structurale
Hygiene Control Culoare Nr. compresoare Reglare independentă a temperaturii frigider-congelator

• • • •
inox 1

• • • •
inox 1

• •

• •

Display esterno Ice Maker Drink dispenser Filtro a carbone attivo Funzione Food Security Funzione Super Freeze Funzione Super Cool Funzione Holiday

• • • • •
No inox esterna alluminio 4 1

Caratteristiche strutturali
Hygiene Control Porte reversibili Colore Tipo maniglia Colore maniglia Rotelle N. compressori Regolazione indipendente temperatura frigo/freezer Spia temperatura Spia congelamento rapido Spia Super Cool Allarme acustico porta aperta

Frigider
Sistem de răcire Coloană Multiflow Tip rafturi Număr rafturi Număr cutii pentru legume și fructe Rafturi pe partea interioară a ușii frigiderului Suport pentru sticle/cutii de băutură pe partea interioară a ușii frigiderului

No Frost Advanced Frost Free sticlă 3 2 4

No Frost Advanced Frost Free sticlă 3 2 4

• • •

• •
No Frost 2 Combină frigorifică A 427 295 102 1 12 8 N, SN, ST 43 190,5 70 77,3 4D B/HA CE, IMQ

Congelator
Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) “TVZ” function Sistem de răcire Nr. compartimente No Frost 2 Combină frigorifică A 413 295 87 1 12 5 N, SN, ST 43 190,5 70 77,3 4D B (TVZ)/HA CE, IMQ

• • • •
No Frost

Reparto frigorifero
Sistema di raffreddamento Sistema Cold Shower Vano Fresh Box Indicatore temperatura Tipo ripiani Numero ripiani Numero verduriere Balconcini porta oggetti su controporta Portabottiglie/lattine su controporta

Performanţe
Tipul aparat Clasa de eficienţă energetică pe o scară de la A (cele mai joase consumuri) la G (cele mai ridicate) Consum de energie în concordanţă cu testele standard pentru 24 ore (1) (kW/an) Volum util frigider (lt) Volum util congelator (lt) Nr. stele congelator Autonomie de conservare în cazul întreruperii curentului electric (2) (h) Capacitate de congelare (Kg/24 h) Clasa de climatizare (3) Nivel de zgomot (dBA)

• •
Cristallo 4 2 5

Reparto Ghiaccio/Freezer
Sistema di raffreddamento N. scomparti Scomparti vetro Cassetti trasparenti No Frost 4 2 2 Frigo Congelatore A (kWh/anno) (lt) (lt) 500 335 155 1 5 14 N, ST 177,4 90,2 75,2 CE; IMQ

Performance
Tipo di apparecchio Classe d’efficienza energetica

Dimensiuni
Înălţime Lăţime Adâncime (cm) (cm) (cm)

Disponibil și în versiunile:
Negru metalizat

Marcaj de calitate

HOTPOINT-ARISTON ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ANUMITE DATE TEHNICE FĂRĂ PREAVIZ
(1) Consumul depinde de modul în care este utilizat aparatul respectiv si, de asemenea, de locul în care a fost amplasat; (2) Timpul de creștere al temperaturii; (3) SN=sub normal, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 10-32°C; N=normal, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 16-32°C; ST=sub-tropical, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 18-38°C; T=tropical, performanţe optime cu temperatura cuprinsă între 18-43°C

Consumo di energia in base ai risultati di prove standard su 24 ore (1) Volume utile scomparto alimenti freschi Volume utile scomparto alimenti congelati N. stelle scomparto alimenti congelati Autonomia di conservazione senza energia elettrica (2) Potere di congelamento Classe climatica (3)

(h) (kg/24 h)

Dimensioni
Altezza Larghezza Profondità (cm) (cm) (cm)

TERMENUL DE GARANŢIE PENTRU TOATE PRODUSELE HOTPOINT-ARISTON ESTE DE 2 ANI

Marchio di qualità

HOTPOINT-ARISTON ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ANUMITE DATE TEHNICE FĂRĂ PREAVIZ
(1) Consumul depinde de modul în care este utilizat aparatul respectiv si, de asemenea, de locul în care a fost amplasat; (2) Timpul de creștere al temperaturii; (3) SN=sub normal, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 10-32°C; N=normal, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 16-32°C; ST=sub-tropical, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 18-38°C; T=tropical, performanţe optime cu temperatura cuprinsă între 18-43°C

TERMENUL DE GARANŢIE PENTRU TOATE PRODUSELE HOTPOINT-ARISTON ESTE DE 2 ANI

30

31

Caracteristici tehnice - Combine frigorifice
70 cm
Model Capacitate brută
Totală Frigider Congelator (lt) (lt) (lt) 451 309 142 Integrat Touch Control 451 309 142 Integrat Touch Control 451 309 142 451 309 142 450 300 150

60 cm
BMBL 1825 F/HA BMBL 1812 F/HA BMBM 1822 VFR/HA SBD 2012 IZF/HA SBD 2022 Z/HA SBL 2031 V/HA SBL 2021 F/HA 322 222 100 322 222 100 366 235 131 316 236 80 integrat LED LED LED LED LED LED LED digit digit LED LED LED 361 245 116 322 240 92 322 237 85 SBM 2031/HA 358 245 113 SBL 1821 V/HA SBM 1822 V/HA(0) SBM 1712/HA 334 218 116 334 218 116 303 187 116 353 253 100 396 265 131

NMBT 1922 FI/HA NMBT 1911 FI/HA NMBL 1923 FW/HA NMBL 1911 FW/HA NMBL 1921 CVW/HA BMBL 2022 CF/HA BMBL 2022 C/HA

Caracteristici generale
Ever Fresh Display Funcţie Food Security Funcţie Ice Party Funcţie Super Cool Funcţie Super Freeze Funcţie Holiday Funcţie I Care

Caracteristici structurale
Hygiene Control Filtru Air Care Uși reversibile Culoare Nr. compresoare Reglare independentă a temperaturii frigider-congelator

• • • • • • • • • •
No Frost

• • • • • • • • • •
No Frost

• • • • • • • •
No Frost

• • • • • • • •
No Frost

• • • • •
alb 1+Ev

• • • • •
inox 1

• • • • •
inox 1+Ev

• • • • •
antracit 1

• • • • •
inox 1

• • • • • • •
inox 1

• • • • • • •
inox 1+Ev

• • • • • •
alb 1+Ev

• • • • • •
alb 1

• • • • •
alb 1


inox 1


alb 1+Ev


inox 1


inox 1

inox 1

alb 1

silver 1

alb 1

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

• •

Frigider
Sistem de răcire Coloană Multiflow Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Termometru interior Dezgheţare automată frigider Tip rafturi Număr rafturi Cutie depozitare carne proaspătă/mezeluri Număr cutii pentru legume și fructe Cutie de legume fructe maxi cu ghidaje Rafturi pe partea interioară a ușii frigiderului Suport pentru sticle/cutii de băutură pe partea interioară a ușii frigiderului

Ventilat A.I.R.

No Frost

Ventilat Pure Wind

No Frost

No Frost

Ventilat Pure Wind Plus

No Frost

Ventilat Pure Wind

Ventilat Pure Wind

No Frost

Static

Ventilat Pure Wind

Ventilat Pure Wind

Static

• • •
sticlă 3 1 5

• • •
sticlă 3 1 5

• • •
sticlă 3 1 5

• • •
sticlă 3 1 5

sticlă 3

• • • • •
1 5

• • •
sticlă 4 1


sticlă 4 1

• •
sticlă 3 2 4

• •
sticlă 3 2 4

• • • •
2 4

• • •
sticlă 3 2 4

sticlă 3

sticlă 4 2 4

sticlă 4 2 4

sticlă 4 2 4

sticlă 4 2 4

sticlă 4 2 4

sticlă 3 2 4

sticlă 2 2 3


4


4

• • •
3 Combină frigorifică A+ 339 300 94 1 21 14 N, SN, ST 45 191 70 72

• • •
3 Combină frigorifică A 423 300 94 1 21 14 N, SN, ST 45 191 70 72

• •

• •

• •

• •

• • • • •

• • • •

• • • •
Combină frigorifică A+ 277 240 84 1 19 12 N, SN, ST 41 200 60 65,5

• •

• •

• •

• •

• •

• •

Congelator
Cool Care Zone Compartiment congelare rapidă (Fast Freeze) Sistem de răcire Nr. compartimente Nr. sertare transparente Suport pentru sticla de șampanie (Ice Party) Suport pentru cuburile de gheaţă (Ice Care) No Frost 3 3 No Frost 3 3 No Frost 3 3 3 Combină frigorifică A+ 339 300 94 1 21 14 N, SN, ST 43 191 70 72 No Frost 3 3 3 Combină frigorifică A 423 300 94 1 21 14 N, SN, ST 43 191 70 72 Static 3 3 3 Combină frigorifică A+ 336 287 128 1 21 16 N, SN, ST, T 44 191 70 71 Combină frigorifică A+ 303 249 80 1 12 11 N, SN, ST, T 43 201 59,5 72 Combină frigorifică A+ 314 260 107 1 19 14 N, SN, ST, T 41 201 59,5 72 BMBL 2021 C/HA NMBL 1922 CVW/HA NMBL 1923 CVW/HA CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ Combină frigorifică A+ 288 219 80 1 12 11 N, SN, ST, T 43 188 59,5 72 Combină frigorifică A 361 219 80 1 12 11 N, SN, ST 43 188 59,5 72 Combină frigorifică A+ 288 231 107 1 19 6 N, SN, ST 41 188 59,5 71 BMBM 1821 VFR/HA SBL 1822 V/HA SBL 2033 V/HA SBL 2023 F/HA CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ CE, IMQ SBM 1823 V/HA SBM 1827 V/HA CE, IMQ No Frost 3 3 Static 3 3 No Frost 3 3 No Frost 3 3 Static 3 3 No Frost 3 3 Static 3 3 Static 3 3 No Frost 3 3 Static 3 3 Static 3 3 Static 3 3 Static 3 3

Performanţe
Tipul aparat Clasa de eficienţă energetică pe o scară de la A (cele mai joase consumuri) la G (cele mai ridicate ) Consum de energie în concordanţă cu testele standard pentru 24 ore (1) (kW/an) Volum util frigider (lt) Volum util congelator (lt) Nr. stele congelator Autonomie de conservare în cazul întreruperii curentului electric (2) (h) Capacitate de congelare (Kg/24 h) Clasa de climatizare (3) Nivel de zgomot (dBA) Combină frigorifică A 350 233 59 1 12 9 N, SN, ST 43 200 60 65,5 Combină frigorifică A++ 212 240 92 1 19 14 N, SN, ST, T 41 200 60 65,5 Combină frigorifică A+ 281 234 62 1 12 11 N, SN, ST, T 43 200 60 65,5 Combină frigorifică A++ 201 240 90 1 19 6 N, SN, ST 40 200 60 65,5 Combină frigorifică A+ 288 214 92 1 19 14 N, SN, ST, T 41 187,5 60 65,5 Combină frigorifică A+ 288 214 92 1 19 6 N, SN, ST,T 41 187,5 60 65,5 SBM 1821 V/HA Combină frigorifică A 329 184 92 1 19 6 N, SN, ST 40 175 60 65,5 SBM 1711/HA

Dimensiuni
Înălţime Lăţime Adâncime (cm) (cm) (cm)

Disponibil și în versiunile:
Alb Inox Silver Cream

Marcaj de calitate

CE, IMQ

HOTPOINT-ARISTON ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ANUMITE DATE TEHNICE FĂRĂ PREAVIZ
(1) Consumul depinde de modul în care este utilizat aparatul respectiv si, de asemenea, de locul în care a fost amplasat; (2) Timpul de creștere al temperaturii; (3) SN=sub normal, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 10-32°C; N=normal, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 16-32°C; ST=sub-tropical, performanţe optime cu temperatura externă cuprinsă între 18-38°C; T=tropical, performanţe optime cu temperatura cuprinsă între 18-43°C

TERMENUL DE GARANŢIE PENTRU TOATE PRODUSELE HOTPOINT-ARISTON ESTE DE 2 ANI

32

33

Caracteristici tehnice - Frigidere cu 2 uși
70 cm
Model Capacitate brută
Totală Frigider Congelator (lt) (lt) (lt) NMTP 1912 F/HA 463 364 99 digit NMTM 1923 FW/HA 463 364 99 NMTM 1911 FWB/HA 463 364 99 NMTM 1921 VWB/HA 450 356 94

60 cm
BMTM 1721 V FR/HA 353 270 83 STM 1712 FF/HA 306 246 60 STM 1723 VR/HA 322 246 76

Caracteristici generale
Display Funcţie Food Security Funcţie Ice Party Funcţie Super Cool Funcţie Super Freeze Funcţie Holiday Funcţie I Care

Caracteristici structurale
Hygiene Control Uși reversibile Culoare Nr. compresoare

• • • • • •
inox 1 No Frost


silver 1 No Frost


alb 1 No Frost


alb 1 Ventilat Pure Wind Plus

• •

• •

• •

• •

alb 1 Ventilat Pure Wind

• •

inox 1 static

• •

silver 1 Ventilat Pure Wind

• •

Frigider
Sistem de răcire Cutie pentru alimente proaspete (Fresh Box) Wine Rack (suport metalic depozitare sticle) Termometru interior Dezgheţare automată frigider Tip rafturi Număr rafturi Cutie depozitare carne proaspătă/mezeluri Număr cutii pentru legume și fructe Rafturi pe partea interioară a ușii frigiderului Suport pentru sticle/cutii de băutură pe partea interioară a ușii frigiderului

• •
sticlă 3 2 5

• •
sticlă 3 2 5

• •
sticlă 3

sticlă 4

• • • •
2 5

sticlă 4 1 4

sticlă 4 2 4

sticlă 4 2 4


2 5


No Frost 1


No Frost 1


No Frost 1


Static 1 2 Static 1 2 No Frost 1 2 Static 1 1

Congelator
Sistem de răcire Nr. compartimente Suport pentru cuburile de gheaţă Suport pentru cuburile de gheaţă (Twist Ice Device)

Performanţe
Tipul aparatului Clasa de eficienţă energetică pe o scară de la A (cele mai joase consumuri) la G (cele mai ridicate) Consum de energie în concordanţă cu testele standard pentru 24 ore (1) Volum util frigider Volum util congelator Nr. stele congelator Autonomie de conservare în cazul întreruperii curentului electric (2) Capacitate de congelare Clasa de climatizare (3) Nivel de zgomot


Frigider cu 2 uși A (kW/an) (lt) (lt) 416 354 67 1 11 5 N,ST 45 191 70 72


Frigider cu 2 uși A+ 329 354 67 1 11 5 N,ST, T 45 191 70 72


Frigider cu 2 uși A 416 354 67 1 11 5 N,ST 45 191 70 72 Frigider cu 2 uși A+ 335 349 86 1 22 5 N, ST, T 43 181 70 71 Frigider cu 2 uși A+ 281 265 79 1 22 4 N, ST 41 181 59,5 72 Frigider cu 2 uși A 329 241 55 1 13 4 SN, N, ST 43 175 60 65,5 STM 1711 FF/HA NMTM 1922 VWB/HA BMTM 1722 V FR/HA CE, IMQ CE, IMQ Frigider cu 2 uși A+ 266 241 72 1 22 4 N, ST 41 175 60 65,5 STM 1721 VR/HA (0) STM 1722 VR/HA (0) STM 1727 VR/HA CE, IMQ

(h) (Kg/24 h) (dBA) (cm) (cm) (cm)

Dimensiuni
Înălţime Lăţime Adâncime

Disponibil și în versiunile:
Alb Inox Cream

Marcaj de calitate

CE,IMQ

CE,IMQ

CE,IMQ

CE, IMQ

34

35

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful