You are on page 1of 12

HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016

30 MAC 2016
RABU

SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO
BEAUFORT

IKRAR AKU JANJI PELAJAR
Saya
ASHRAF BIN SININ
Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam
dalam peperiksaan,
UPSR 2016
Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang
cemerlang.
Saya akan taat kepada Allah, kedua ibu bapa, penjaga dan para guru yang mendidik saya.
Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah.

SASARAN UPSR 2016
SUBJEK

TOV
(Keputusan Ujian 1 2016)

BAHASA MELAYU
(Pemahaman)
BAHASA MELAYU
(Penulisan)
BAHASA INGGERIS
(Comprehension)
BAHASA INGGERIS
(Writing)

70 B
60 C
54 C
50 C
69 B
74 B

MATEMATIK
SAINS
T.T Pelajar
__________________

SASARAN

T.T Ibu/Bapa/Penjaga

T.T Guru Kelas

______________________

_______________

T Ibu/Bapa/Penjaga T.T Pelajar __________________ SASARAN T.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya HAZWAH BINTI MOHD DANI Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR . Saya akan taat kepada Allah. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. kedua ibu bapa. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 84 A 72 B 46 D 66 B 68 B 74 B MATEMATIK SAINS T. penjaga dan para guru yang mendidik saya.

UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang.T Ibu/Bapa/Penjaga T. kedua ibu bapa. Saya akan taat kepada Allah. penjaga dan para guru yang mendidik saya. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 82 A 70 B 40 D 36 E 64 C 60 C MATEMATIK SAINS T.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU Saya NORAZARINA BINTI RISIN Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.T Pelajar __________________ SASARAN T. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya MOHD SAIFULLOH BIN WAHARUL .

kedua ibu bapa. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. UPSR 2016 .HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya SITI RAHIMAH BINTI GUSTI Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.T Pelajar __________________ SASARAN T.T Ibu/Bapa/Penjaga T. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 70 B 48 D 28 E 28 E 63 C 55 C MATEMATIK SAINS T. penjaga dan para guru yang mendidik saya. Saya akan taat kepada Allah. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang.

.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya SAHARAYANAH BINTI NAUSDI Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.T Ibu/Bapa/Penjaga T.T Pelajar __________________ SASARAN T. kedua ibu bapa. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 50 C 43 D 29 E 8E 51 C 54 C MATEMATIK SAINS T. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang. kedua ibu bapa. penjaga dan para guru yang mendidik saya.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. Saya akan taat kepada Allah. Saya akan taat kepada Allah. penjaga dan para guru yang mendidik saya.

SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 50 C 50 C 27 E 12 E 40 D 39 E MATEMATIK SAINS T. SASARAN UPSR 2016 . penjaga dan para guru yang mendidik saya. kedua ibu bapa.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah.T Pelajar __________________ SASARAN T.T Ibu/Bapa/Penjaga T. Saya akan taat kepada Allah.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya NURFIZAZAH SHEFIA BINTI HALIZEN Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang.

T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya NUR HAZWANI BINTI OSMAN Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 44 D 20 E 26 E 16 E 51 C 50 C MATEMATIK SAINS T. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) SASARAN . penjaga dan para guru yang mendidik saya. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. Saya akan taat kepada Allah. kedua ibu bapa.T Pelajar __________________ SASARAN T.T Ibu/Bapa/Penjaga T.

Saya akan taat kepada Allah. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) 54 C 30 E SASARAN . kedua ibu bapa. penjaga dan para guru yang mendidik saya. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah.T Pelajar __________________ 50 C 38 E 20 E 26 E 60 C 35 E T.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) MATEMATIK SAINS T.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya MOHAMAD SHAFREE BIN JUHOR Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.T Ibu/Bapa/Penjaga T.

UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. penjaga dan para guru yang mendidik saya. kedua ibu bapa.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya SHAHRIZAL BIN SYLVESTER Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.T Ibu/Bapa/Penjaga T.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) MATEMATIK SAINS T. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 44 D 38 E 15 E 10 E SASARAN . Saya akan taat kepada Allah.T Pelajar __________________ 34 E 22 E 30 E 49 D T.

T Pelajar __________________ 44 D 46 D T. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah.T Ibu/Bapa/Penjaga T. SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 56 C 30 E 28 E 18 E 35 E 36 E MATEMATIK SAINS SASARAN . kedua ibu bapa.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU MATEMATIK SAINS T. penjaga dan para guru yang mendidik saya. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang. Saya akan taat kepada Allah.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya MOHAMAD EHSAN BIN MATLEY Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan.

SASARAN UPSR 2016 SUBJEK TOV (Keputusan Ujian 1 2016) BAHASA MELAYU (Pemahaman) BAHASA MELAYU (Penulisan) BAHASA INGGERIS (Comprehension) BAHASA INGGERIS (Writing) 40 D 38 E 18 E 12 E 38 E 28 E MATEMATIK SAINS T.T Pelajar __________________ SASARAN T.T Guru Kelas ______________________ _______________ SEKOLAH KEBANGSAAN LAGO BEAUFORT IKRAR AKU JANJI PELAJAR Saya NURUL ELEYA BINTI SUBRI Berjanji dan berikrar bahawa saya akan belajar bersungguh-sungguh dengan penuh semangat dan iltizam dalam peperiksaan. Saya akan taat kepada Allah.T Guru Kelas ______________________ _______________ .T Ibu/Bapa/Penjaga T.T Ibu/Bapa/Penjaga T. penjaga dan para guru yang mendidik saya.T Pelajar __________________ T.HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU T. Saya juga akan mematuhi segala peraturan sekolah dan sentiasa menjaga nama baik sekolah. kedua ibu bapa. UPSR 2016 Saya akan memberi sepenuh perhatian dan tenaga terhadap pelajaran demi mencapai keputusan yang cemerlang.

HARI PENETAPAN TAGET UPSR 2016 30 MAC 2016 RABU .