You are on page 1of 3

Name_________________________________________________

Time Duration: 20 min

Total Marks: 30

Date__/__/__
Total Question : 30

Give the approximate value:

1). (789.68925) % of 2160 = ?+180.892


a) 509 b) 502 c) 620 d) 590 e) 420
2). (17.85) 2 6.05 + (43.02)27.49=?
a) 15728
b) 18728
c) 16728
d) 14728
e) 12728
3). 67.485%of 6480-(2342.8765)=?
a) 4070
b) 4270
c) 4770
d) 4370
e) 4170
4).68% of 4096+17%298.878-1875=(?)2
a) 21 b) 541 c) 461 d) 31 e) 331
5). (3968.659) % of 7300149.569 = ?
+2086
a) 2013
b) 2453
c) 2513
d) 2813
e) 2523
6). 14391614.99+228=?
a) 1315
b) 1365
c) 1215
d) 1465
e) 1265
7). (11.92)2+(16.01)2=? 2(3.85)2
a) 15 b) 2 c) 4 d) 55 e) 5
8). (19.97%of 781)+?+(30% of 87)=252
a) 40 b) 50 c) 25 d) 70 e) 80
9). 820.01212.99+?=240
a) 105 b) 173 c) 123 d) 234 e) 143
10).2991213.95+?=(24.02)2
a) 285 b) 225 c) 325 d) 150 e) 185
11). 6,23,89899=?60,000
a) 1000
b) 1030
c)
d) 1065
e) 1010

1050

12). 4/5 3/7 6/7 5/9 = ?


a) 9/17
b) 20/49
c)
d) 1/2
e) 4/7
13). 399.982 = ?
a) 160000 b)
d) 1599

18/25

15999
c) 1600
e) 16000

14). (624.9995) + (4.9989)2 = ? (1 /


4.9900865)
a) 6 b) 50
c) 10
d)
125
e) 15
15). 989.001 + 1.00982 76.792=?
a) 1000
b) 1100
c) 1065
d) 110
e) 100
16). 63.9872 9449.8780 243.0034 =
(?)2
a) 150
b) 45
c) 50
d) 250e) 2489
17). 5237.897 - 6629.010 + 7153.999 2205.102=?
a) 5240
b) 4688
c) 6340
d) 3558
e) 6290
18). 4985.0346 215.987 - 3768.112
206.868 =?
a) 18 b) 5 c) 8 d) 11 e) 15
19). (956240) =?
a) 979
d) 1009 e)

b) 783
864

c)

647

20). 459% of 849.947 + 266% of


6284.012 - 1486.002=?
a)
c)
e)

22160
12640
19130

b)
d)

15000
20330

21). (5 / 6) [(2 / 9) (4 / 9)] (6 / 7) = ?


a) 0.44
b) 0.32
c) 0.49
d) 1.6
e) 0.35
22).15% of 62.5 + 10% of 4.80 = ?
a) 14.18
b) 15.20
c) 10
d) 16
e) 18
23). 543.28 55 = ?
a) 4 b) 8 c) 10 d)

12 e)

24). [(3 / 0.8) (11 / 0.2)] [(28 / 3) (21


/ 5)] = ?
a) 3 b) 5 c) 7 d) 9 e) 13
25). (1.1)2 + (3.2)2 + (3.0)2 = ?
a) 20
b) 22
c) 24
d) 25
e) 27
26). (7895641 2795 123) 345 456
=?
a) 17 b) 25
c) 10 d) 30
e) 40
27). 3945 + 15 40 35.5 = ?
a) 9000
b) 10000
c) 9500
d) 9900
e) 9950
28). (63)2 3.545 = ?
a) 14070
b) 15080
c) 13040
d) 14089
e) 15090
29). 3.5 0.07 (1.7)2 = ?
a) 4 b) 3 c) 1 d) 5 e)

30). 64% of 159.96 + 72% of 65.005 +


(1.4)2 (0.4)2 = ?
a) 131
b) 141
c) 151
d) 161
e) 171

1).b)
2).c)
3).d)
4).d)
5).c)
6).b)

7).e)
8).d)
9).c)
10).b)
1). b) 2). c) 3). a) 4). c) 5).c ) 6). c) 7). d) 8). b) 9). a) 10).
e)
1). c) 2).c ) 3). c) 4). b) 5). a) 6). a) 7). d) 8). a) 9).c ) 10).c