catalogul nr 4

pentru Tine pentru casa Ta
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

2010

necesitatea este mama invențiilor
V-ati gândit vreodată cum ar arăta viața noastră fără atâtea invenții, pe care astăzi le folosim? Fără săpun lichid? Fără maşină de spălat? Fără MLM? Ne obişnuim repede cu confortul? Istoria ne arată că doar cei ce continuu inventează noi soluții se pot dezvolta. Cine nu merge înainte acela se retrage. În FM GROUP lucrăm constant la produse noi, originale, tot mai specializate, care îmbunătățesc calitatea vieții dumneavoastră. De această dată, în afară de produsele deja cunoscute şi apreciate, vă propunem spuma universală specială care previne depunerea vaporilor de apă (pg. 22). Datorită acesteia, baia zilnică sau mersul cu maşina devin şi mai confortabile. Este de asemenea, deosebit de utilă pentru persoanele care poartă ochelari! V-o recomandăm cu căldură, la fel ca şi produsele noastre aromate: parfum pentru interior cu aromă de ceai verde (pg.9) şi săculeții pentru dulap şi maşină (pg. 10)

casa

imaginează-ți
plină de fericire

Casa, în care viața este sigură şi plăcută. În care confortul şi fericirea familiei sunt întotdeauna pe primul loc.

Vă doresc cumpărături reuşite.

Bucură-te de fiecare clipă pe care o poți oferi celor dragi.

Artur Trawiński FM GROUP Polska

Construieşte împreună cu noi şcoala din Mozambic!

www.golden-tulip.com

Preţurile date sunt preţurile brute şi includ TVA în valoare de 24%. Oferta de preţuri şi produse inclusă în catalog este valabilă până la epuizarea stocurilor. Catalogul de Produse FM GROUP FOR HOME nr 4 este valabil din luna noiembrie 2010. Cataloagele şi Planurile de Marketing sunt singurele surse de informaţie acceptate şi emise de FM GROUP pentru vânzarea şi publicitatea produselor FM GROUP.

FRESH WOODY SOAP citrus & conifers (săpun lichid) ROYAL FRUITY SOAP mango & peach (săpun lichid) HOME PERFUME (parfumuri pentru interior) AIR FRESHENERS (săculeţi parfumaţi pentru maşină, birou şi casă) WARDROBE FRAGRANCES (săculeţi parfumaţi pentru dulapuri)
ÎN UM AC TALOG CA

pg. 6 pg. 7 pg. 9
ÎN UM AC TALOG CA

5-7

PRODUSE PENTRU CORP
FRESH WOODY SOAP citrus & conifers
(săpun lichid) (săpun lichid)

pentru Tine pentru casa Ta

pg. 10 pg. 11 pg. 13 pg. 14-15 pg. 16-17 pg. 18-19 pg. 20

8-11

ROYAL FRUITY SOAP mango & peach

MULTI FABRIC stain remover (soluţie pentru îndepărtarea petelor) LAUNDRY LIqUIDS (soluţii lichide pentru spălat) FABRIC SOFTENERS (balsam de rufe) LUXURY FABRIC SOFTENERS (balsam de lux pentru rufe) ANTI-CREASE ironing spray (preparat care facilitează călcatul rufelor) ANTI-MIST foam (spumă pentru prevenirea depunerii vaporilor de apă) CRT & LCD SCREEN cleaner (preparat pentru spălarea ecranelor) FIREPLACE GLASS & OVEN cleaner (preparat pentru spălarea geamurilor şemineelor
şi cuptoarelor)

12-20

pg. 22 pg. 23 pg. 24 pg. 25 pg. 26 pg. 27 pg. 28 pg. 29 pg. 30

GLASS cleaner (soluție pentru spălarea geamurilor) MULTI PURPOSE cleaner (detergent universal) POWER cleaner (soluţie pentru spălarea suprafeţelor intens murdărite) LAMINATE floor liquid (soluţie pentru spălarea panourilor laminate) CARPET & UPHOLSTERY cleaner (soluţie pentru spălarea covoarelor şi a tapiţeriei) METAL cleaning paste (pastă pentru curăţarea metalelor) FURNITURE cleaner (preparat pentru întreţinerea mobilei) LEATHER WAX conditioner (ceară pentru întreţinerea suprafeţelor din piele) DISHWASHING LIqUIDS (soluție pentru spălarea vaselor) KITCHEN cleaner (soluţie pentru spălarea suprafeţelor şi a blaturilor de bucătărie) DEGREASER extra power (degresant foarte puternic ) INOX cleaner (preparat pentru spălarea inoxului) DESCALER all purpose (decalcifiant universal) MULTI SURFACE soft cleanser (emulsie pentru curăţarea dispozitivelor de bucătărie
şi sanitare)

21-30

pg. 32 pg. 33

31-33

pg. 35 pg. 36 pg. 37 pg. 38 pg. 39

34-39

pg. 41 pg. 42 pg. 43 pg. 44

GROUT cleaner (preparat pentru curățarea rosturilor) LIMESCALE & RUST remover gel (gel pentru îndepărtarea pietrei şi a ruginii) DRAIN cleaner (granule pentru desfundarea ţevilor) SHOWER cleaner (soluţie pentru spalarea cabinelor de duş) BATHROOM CLEANER (soluţie pentru spălarea băii) LEMON WC cleaning gel (gel pentru spălarea vasului WC) MULTI FUNCTION roll wipes (lavetă multifuncţională în straturi) DELICAT cloth (lavetă cu microfibră) ALUMINIUM RIM cleaner (preparat pentru curăţarea jantelor din aluminiu) COCKPIT care spray (preparat pentru întreţinerea bordurilor auto)

40-44

pg. 46 pg. 47

45-47 48-49 50-52

pg. 49

pg. 51 pg. 52

În fiecare zi, ieşind din casă, atingi obiecte pe care s-a depus praful, mizerie şi bacterii. De aceea avem nevoie de mijloace de curăţare perfecte. Pentru spălare şi care miros frumos.

pg. 54 pg. 55

53-55

4

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

5

SĂPUNURI lichide
hidratează şi înmoaie pielea
În ciuda aparențelor, apa nu dizolvă săpunul, creează doar o emulsie. În apa dură, săpunul are o spumă redusă, iar în apa moale, o spumă abundentă.

Ştiați că...

Datorită pH-ului (5,5) neutru pentru piele, săpunul spală delicat şi întreţine corpul. Lasă pe piele un miros proaspăt, subtil.

Aromatele săpunuri lichide hidratează şi înmoaie optim pielea, făcând ca aceasta să devină moale ca mătasea şi plăcută la atingere.

royal fruit y fresh woody

citrus & conifers

soap

mango & peach

soap

Îmbinarea neobişnuită a notelor lemnelor de conifere (brad, molid, chiparos) cu acordul fortifiant al citricelor, ierbii de lămâie şi cu un uşor accent de lemn de trandafir. O compoziţie sofisticată pentru cei care caută senzații neobişnuite
fresh woody soap

Aroma dulce a apetisantelor fructe de mango şi piersici îti permite să te muţi într-o curte tropicală, scăldată de soare. Permite-ţi o clipă de relaxare în fiecare zi.
royal fruity soap

b 01

35,20 LEI/1L

VOLUM: 500ml

PREȚ:

17,60 LEI

b 02

35,20 LEI/1L

VOLUM: 500ml

PREȚ:

17,60 LEI

aromă apetisantă de piersici şi mango

aroma originală a lemnelor de conifere şi citrice
6
www.parfumfm.ro
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

7

pentru Tine pentru casa Ta

PRODUSE PENTRU ÎMPROSPĂTARE
HOME PERFUME
(parfumuri pentru interior) (săculeţi parfumaţi pentru maşină, birou şi casă)

PARFUMURI pentru interior
aromă proaspătă
Parfumurile pentru interior Green Tea sunt compoziția perfectă a uleiurilor aromate într-un flacon de efect, destinate Casei tale. Setul conține un elegant flacon din sticlă cu ulei aromat şi 5 bețisoare din ratan.

AIR FRESHENERS

WARDROBE FRAGRANCES
(săculeţi parfumaţi pentru dulapuri)

green

tea

AC

UM

ÎN

C

A AT

L OG

home perfume
Delicata notă a parfumului verde te poartă într-o lume exotică şi plină de aventuri, aroma proaspătă îmbunătățeşte starea de spirit şi umple mediul înconjurător de energie pozitivă.

home perfume green tea

a 06

765,00 lei/1l

VOLUM: 40ml

PREȚ:

30,60 LEI

eliberează treptat aroma
Ştii cum să creezi o atmosferă unică. Poţi să acţionezi asupra tuturor simţurilor – prin prezentări originale de culori, o muzică romantică şi un miros fermecător...

8

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

9

SĂCULEȚI PARFUMAȚI pentru maşină, birou şi casă
UM ÎN

SĂCULEţI PARFUMAţI pentru dulapuri
Săculeţii impregnaţi cu o compoziţie aromată, eliberează treptat o aromă subtilă, împrăştiind-o în dulapuri şi garderobe. Aceasta este o soluţie verificată pentru casa şi biroul tău.

AC

CA

LO TA

G

freshener
Arome pentru femei

air

FM 25 – O îmbinare armonioasă a freziei, irisului, passiflorei, a fructelor exotice şi a cedrului alb.

breeze

sunny

wardrobe fragrance
Eliberează în dulapul tău dulcile note ale mandarinei, iasomiei şi vaniliei! Aroma se potriveşte minunat cu balsamul de lux pentru rufe SUNNY BREEZE precum şi cu parfumul FM 23.
sunny breeze wardrobe fragrance

h 12

FM 81 – Un pic din aroma exotică a florilor de magnolie, violete şi lăcrămioare, atenuată de uşoara aromă a mărului şi a castravetelui verde.

h 49

a 04

FM 147 – Singura compoziție în care, atât de perfect , se armonizează notele de mandarină, litchi, prună şi lăcrămioară.

PREȚ:

13,80 LEI

h 48

air fresheners

morning

design original

PREȚ:

7,70 LEI

mist

wardrobe fragrance
Lasă-te purtat de adierea iasomiei, trandafirului, mărului şi lămâiei! Aroma se îmbină perfect cu parfumul FM33. Pg. 33
morning mist wardrobe fragrance

AC

CA

UM
T

G ALO

ÎN

freshener
Aromă pentru bărbaţi

air

Sticluțele originale din carton ,de agățat, au fost îmbibate cu cele mai populare parfumuri FM GROUP. Sunt realizate din carton absorbant de înaltă calitate. Eliberează treptat aroma, împrospătând interiorul maşinii, al biroului sau al casei. 10
www.parfumfm.ro

FM 52 – Aroma hipnotică a citricelor, mărului, scorțişoarei şi cuişoarelor.

H 13

a 05

PREȚ:

13,80 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

11

pentru Tine pentru casa Ta

PRODUSE PENTRU SPĂLAT
MULTI FABRIC stain remover
(soluţie pentru îndepărtarea petelor)

SOLUţIE pentru îndepărtarea petelor
nu conţine clor
multi

LUXURY FABRIC SOFTENERS
(balsam de lux pentru rufe)

LAUNDRY LIqUIDS
(soluţii lichide pentru spălat) (balsam de rufe)

ANTI-CREASE ironing spray
(preparat care facilitează călcatul rufelor)

FABRIC SOFTENERS

fabric

stain remover

Îmbunătăţită cu enzime active, soluţia pentru îndepărtarea petelor îndepărtează eficient chiar şi cele mai persistente pete. Nu conţine clor, de aceea poate fi folosită atât pentru ţesăturile albe cât şi pentru cele colorate. Este recomandată chiar şi pentru cele mai delicate materiale.

pulverizatorul facilitează aplicarea produsului direct pe pată

multi fabric stain remover

l 01

(fără pulverizator) 22,53 LEI/1L

VOLUM: 750ml

PREȚ:

Scopul a fost unul: indiferent dacă speli de mână sau arunci totul în maşina de spălat, ai siguranţa că lucrurile tale sunt perfect curate, încântător de moi şi miros minunat. Am reuşit să realizăm acest scop 100%.
PREȚ TOTAL SET: 18,80 LEI

16,90 LEI
ac 04

enzime active

pulverizator

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

12

www.parfumfm.ro

13

detergent lichid PENTRU RUFE
Senzuala aromă a violetei şi mangoliei (FM 81)

Ştiați că...

co lo u rs
laundry liquid
Componentele soluţiei, special alese, protejează faţă de pierderea culorilor, întindere şi intrarea la apă. Soluţia se poate folosi pentru spălarea ţesăturilor negre şi foarte închise la culoare. Îndepărtează perfect diferite tipuri de murdărie. Datorită consistenţei lichide se dizolvă foarte bine în apă, acţionează perfect la temperaturi joase şi nu lasă depuneri pe ţesături. Lichidul poate fi folosit pentru toate tipurile de maşini de spălat precum şi pentru spălarea manuală.

vivid

Inventatorul maşinii de spalat este considerat a fi americanul James King. Acesta a obţinut în anul 1851 patentul pentru prima maşină de spălat care avea cuvă si era activata manual. Pentru prima maşină de spălat cu motor electric a trebuit să aşteptăm pana în anul 1909.

pentru toate tipurile de maşini de spălat şi pentru spălare manuală acţionează eficient chiar şi la temperaturi joase

white

laundry liquid

Componentele unice ale lichidului împrospătează albul şi culorile deschise, conferindu-le mai multă prospeţime şi strălucire. Îndepărtează perfect toate tipurile de murdărie. Datorită consistenţei lichide, se dizolvă rapid în apă, se limpezeşte perfect şi nu lasă urme pe ţesături. Lichidul acţionează la toate temperaturile, indiferent de gradul de duritate al apei de spălat. Este de asemenea recomandat pentru spălarea ţesăturilor delicate.
white laundry liquid

l 03

VOLUM: 1000ml
vivid colours laundry liquid

l 02

PREȚ:

19,90 LEI

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

21,30 LEI

Subtila aromă a orhideei sălbatice
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

14

www.parfumfm.ro

15

balsamuri pentru RUFE
o aromă plăcută, rezistentă

Ştiați că...

star

blue

Balsamurile concentrate pentru rufe înmoaie perfect ţesăturile, făcând ca acestea să devină pufoase şi moi. Reechilibrează ionii şi previn electrizarea rufelor. Lasă pe ţesături o aromă plăcută, de lungă durată.

Chiar şi o scurtă atingere este suficientă pentru a transfera încărcătura între pielea noastră, încărcată pozitiv şi de ex. un pulover din lână încărcat negativ. În funcție de material, rugozitate, temperatură sau umiditatea aerului, încărcarea poate atinge chiar 2000-4000 V! Deşi este neplăcut, din fericire nu ne afectează sănătatea.

fabric softener

O îmbinare neobişnuit de romantică a aromei subtile a trandafirului proaspăt, a parfumului eteric al magnoliei, îmbogăţită cu dulceaţa parfumului mierii.
blue star fabric softener

l 04

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

19,20 LEI

sun

lime

fabric softener

fantasy
fabric softener
O compoziţie intensă, dulce, dominată de calda aromă a iasomiei si subliniată de puternica notă a moscului
moon fantasy fabric softener

moon

Înviorătoarea aromă a frunzelor de bambus proaspăt culese, cu un puternic accent de lămâie verde şi bergamote, atenuată de acordul cald al lăcrămioarei şi lemnului de cedru.
sun lime fabric softener

l 06

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

19,20 LEI

l 05

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

19,20 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

16

www.parfumfm.ro

17

balsamuri de lux pentru RUFE
compoziţii rafinate de arome
Datorită ingredientelor ideal alese, balsamul de lux pentru limpezirea ţesăturilor înmoaie şi parfumează perfect ţesăturile.

Pentru fabricarea soluţiilor s-au folosit compoziţii de arome exclusiviste, întrebuinţate până acum în parfumuri şi produsele de parfumerie.

pufoase şi uşoare, aşa cum ai visat

splendid

violet

luxury fabric softener
Puţină aromă excentrică a florilor de magnolie, violetă şi lăcrămioare, atenuată de blândeţea aromei mărului şi a castravetelui verde (FM 81).
splendid violet luxury fabric softener

secret

garden
luxury fabric softener

l 09

Atrăgătoarea aromă a proaspeţilor trandafiri albi înfloriţi împletită cu iedera sălbatică, intensificată de aroma mandarinei şi a orhideei africane (FM 10).

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

22,10 LEI

sunny

secret garden luxury fabric softener

l 08

breeze

luxury fabric softener
Aroma seducătoare şi foarte senzuală a proaspetelor mandarine, intensificată de puternicele note ale iasomiei şi de dulceaţa vaniliei. (FM 23).
sunny breeze luxury fabric softener

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

22,10 LEI

l 10

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

22,10 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

18

www.parfumfm.ro

19

preparat care facilitează CĂLCAREA RUFELOR
aroma deosebită a pădurii de pin după ploaie

PRODUSE UNIVERSALE
(spumă pentru prevenirea depunerii vaporilor de apă)

pentru Tine pentru casa Ta

ANTI-MIST foam

MULTI PURPOSE cleaner

(detergent universal)

CRT & LCD SCREEN cleaner FIREPLACE GLASS & OVEN cleaner GLASS cleaner

(preparat pentru spălarea ecranelor)

(soluţie pentru spălarea suprafeţelor intens murdărite) (soluţie pentru spălarea panourilor laminate)

POWER cleaner

(preparat pentru spălarea geamurilor şemineelor şi cuptoarelor) (soluție pentru spălarea geamurilor)

LAMINATE floor liquid

CARPET & UPHOLSTERY cleaner

(soluţie pentru spălarea covoarelor şi a tapiţeriei)

film pentru îndreptarea cutelor

METAL cleaning paste

(pastă pentru curăţarea metalelor)

se calcă uşor

anti-crease
Spuma parfumată care facilitează călcatul rufelor creează pe suprafaţa textilelor un film delicat, îndreptând cutele şi crescând rigiditatea materialului călcat, iar ţesătura opune mai puţină rezistenţă fierului de călcat. Nu deteriorează structura fibrelor ţesăturii. Oferă îmbrăcămintei călcate un aspect elegant.

ironing spray

anti-crease ironing spray

l 07

58,67 LEI/1L

fără stropire şi aburi
20
www.parfumfm.ro

VOLUM: 300 ml

PREȚ:

17,60 lei

În casa ta, indiferent de interior, peste tot domneşte un singur stil – curăţenia. Datorită acesteia, locuinţa ta are un caracter unic. Eşti atent la fiecare detaliu. Noi de asemenea.

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

21

SPUMĂ care previne depunerea VAPORILOR DE APĂ
ideală pentru ochelari
crt & lcd

preparat pentru spălarea ECRANELOR
screen
cleaner

anti-mist
Spuma este recomandată pentru toate suprafețele expuse la vapori: geamuri, oglinzi, cabine de duş, faianță, geamuri de maşină sau lentile de ochelari. Nu doar spală perfect, creează şi un strat de protecție invizibil, care protejează suprafața față de depunerea vaporilor şi a prafului. Nu lasă urme.

foam

Preparatul pentru spălarea ecranelor este recomandat pentru curăţarea suprafeţelor din sticlă, cu cristale lichide şi din plastic. Îndepărtează eficient murdăria, praful, urmele de mâini şi petele unsuroase de pe monitoarele calculatoarelor, de pe ecranele televizoarelor cu plasmă şi LCD, display-urilor telecomenzilor şi telefoanelor celulare, tastaturilor. Nu lasă urme. Datorită stratului electrostatic, limitează redepunerea prafului. Nu conţine alcool.

anti-mist foam

u 009
58,33 LEI/1L

VOLUM: 300ml

previne depunerea prafului fără alcool
crt & lcd screen cleaner u

PREȚ:

17,50 LEI

creşte gradul de utilizare a dispozitivelor creşte siguranța în timpul conducerii
22
www.parfumfm.ro

08

(bez atomizora) 58,80 LEI/1L

VOLUM: 250ml

PREȚ:

14,70 LEI
ac 06

atomizor

PREȚ TOTAL SET: 16,60 LEI

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

23

preparat pentru curăţarea GEAMURILOR ŞEMINEELOR ŞI CUPTOARELOR
îndepărtează perfect funinginea şi arsurile
firepl ace gl ass & oven
cleaner
Preparatul îndepărtează perfect arsurile, grăsimea arsă şi funinginea rămase în cuptoare, şeminee, grătare şi grill-uri precum şi de pe obiectele casnice (tigăi, oale, etc.) Este recomandat în special pentru spălarea geamurilor şemineelor şi cuptoarelor. Nu zgârie suprafaţa curăţată şi nu lasă urme.

soluţie pentru SPĂLAREA GEAMURILOR îmbogăţită
cu agenţi de strălucire
Ştiați că...
Geamurile pe care le avem astăzi la ferestre, le datorăm meseriaşilor normanzi din secolul XIV. Ei au perfecționat tehnica de fabricare a sticlei plate, subțiri şi a micilor panouri din sticlă, au început să lucreze în rame din plumb. Aşa au apărut primele geamuri. Anterior, în ferestre au fost montate panouri translucide din alabastru.

gl ass

cleaner

Soluţia cu alcool pentru spălarea geamurilor îndepărtează rapid şi eficient grăsimile şi murdăria (în special urmele de degete) iar agenţii pentru strălucire incluşi în aceasta asigură geamurilor o strălucire de cristal. Datorită conţinutului unic de nanomolecule, creează pe geam un film care previne redepunerea murdăriei. Lasă o aromă plăcută.

sigur pentru suprafaţa curăţată
fireplace glass & oven cleaner

conţine nanomolecule de siliciu
glass cleaner

u 06

u 01

(fără pulverizator) 19,60 LEI/1L

(fără pulverizator) 19,60 LEI/1L

VOLUM: 750ml

VOLUM: 750ml

PREȚ:

14,70 LEI
ac 04

PREȚ:

14,70 LEI
ac 04

pulverizator

pulverizator

PREȚ:

1,90 LEI

PREȚ TOTAL SET: 16,60 LEI

PREȚ TOTAL SET: 16,60 LEI

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

24

www.parfumfm.ro

25

DETERGENT UNIVERSAL
ideal pentru curăţarea suprafeţelor mari aroma originală a proaspetelor flori de granat

soluţie pentru spălarea suprafeţelor INTENS MURDĂRITE

power
cleaner
Preparat profesional pentru spălarea suprafeţelor intens murdărite, neprotejate, rezistente la apă şi rezistente la alte substanţe de curăţare (de ex. plăci ceramice, teracotă, linoleum, plăci de gresie). Îndepărtează perfect murdăria de provenienţă organică (uleiuri) precum şi cea sintetică (unsori) din gospodării, garaje, ateliere, sere de grădină etc. Poate fi folosită cu succes la spălarea îmbrăcămintei de lucru şi a tapiţeriei pentru maşină, curăţarea motoarelor, spălarea geamurilor din cuptoare şi cămine, a hotelor de bucătărie, a gardurilor, teraselor şi a balcoanelor, pentru îndepărtarea impurităţilor organice de pe pavaje precum şi de pe elevaţii.

multi

purpose
Soluţia universală este destinată pentru spălarea şi îngrijirea oricărui tip de suprafaţă care se poate spăla – blaturi de bucătărie, pardoseli, pereţi, plăci ceramice şi obiecte sanitare. Îndepărtează rapid şi eficient toate impurităţile şi nu lasă urme, iar compoziţia aromei, aleasă cu grijă, permite menţinerea unui miros plăcut pentru o perioadă îndelungată.

cleaner

multi purpose cleaner

u 03

power cleaner

u 02

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

18,30 LEI

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

25,10 LEI

formulă eficientă
26
www.parfumfm.ro
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

27

soluţie pentru spălarea PANOURILOR LAMINATE
curăţă şi întreţine

soluţie pentru spălarea COVOARELOR ŞI A TAPIţERIEI
carpet & upholstery
cleaner

laminate
floor liquid
Concentrat pe bază de alcool pentru spălarea panourilor laminate. Indepărtează foarte bine petele uleioase precum şi murdăria zilnică şi praful. Nu lasă urme şi pete şi nu intervine în proprietăţile naturale ale suprafeţelor spălate. Este recomandată pentru spălarea şi întreţinerea pardoselilor şi a pereţilor din panouri laminate, a furnirului pentru mobilă precum şi a lemnului lăcuit.
laminate floor liquid

Soluţie pentru îndepărtarea petelor şi a murdăriilor covoarelor şi a tapiţeriei. Agenţii conţinuţi de aceasta creează o spumă activă care pătrunde adânc în fibră şi îndepărtează eficient murdăria. Conţine agenti antielectrostatici, datorită cărora fibra nu se electrizează, absoarbe noul praf şi murdăria. Este destinată pentru spălarea manuală.
carpet & upholstery cleaner

u 05

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

16,10 LEI

u 04

VOLUM: 1000ml

PREȚ:

30,90 LEI
conţine agenti antielectrostatici nu lasă urme aromă de lămâie
Ştiați că...
Covoarele au o istorie lungă şi foarte colorată. Provin din Asia, unde au fost țesute manual deja între 3 000 şi 2 000 î.e.n. Cel mai vechi covor păstrat se consideră a fi covorul din Pazyryk găsit în Mongolia (sec.VI-V î.e.n). Cel mai renumit covor este...”covorul zburător” aparținând, conform legendei, prințului persan Housaina, cunoscut datorită „Basmelor din o mie şi una de nopți”.

28

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

29

pastă pentru curăţarea METALULUI
curăţă şi întreţine conţine inhibitori de coroziune

PRODUSE PENTRU MOBILĂ
(preparat pentru întreţinerea mobilei)

pentru Tine pentru casa Ta

FURNITURE cleaner

metal
cleaning paste
Pasta concentrată pentru curăţarea metalului îndepărtează perfect murdăria şi redă luciul obiectelor din argint, aur, cupru, aluminiu, alamă, oţel inoxidabil, crom şi nichel. Asigură obiectelor curăţate o întreţinere adecvată, iar inhibitorii de coroziune conţinuţi întârzie procesul de deteriorare a metalului şi le garantează o protecţie pe termen lung. Datorită proprietăţilor sale, pasta îşi găseşte o largă întrebuinţare în casă (bijuterii, tacâmuri, platouri, ceasuri, garnituri, baterii şi chiuvete din oţel inoxidabil, instrumente muzicale), în grădină (garduri, jardiniere, lămpi şi mobilă de grădină din metal) precum şi în garaj (elementele din metal ale maşinii, bicicletelor, motocicletelor). Pasta este destinată pentru curăţarea manuală. Nu conţine acizi corozivi, de aceea este sigură atât pentru obiectele curăţate cât şi pentru piele. Pasta nu trebuie întrebuințată pentru suprafețe acoperite cu metal (aurite, argintate, nichelate, cromate) sau vopsite.

(ceară pentru întreţinerea suprafeţelor din piele)

LEATHER WAX conditioner

f
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

metal cleaning paste

u 07

191,33 LEI/1L

VOLUM: 150ml

Îţi doreşti ca mobila ta să arate mereu ca şi nouă. Pentru a obţine acest lucru este suficient să te îngrijeşti de curăţenia acesteia. Trebuie să îi asiguri o întreţinere corespunzătore. Înclină-te cu sensibilitate asupra fiecărei mobile...
31

PREȚ:

28,70 LEI

30

www.parfumfm.ro

furniture

preparat pentru întreţinerea MOBILEI
previne depunerea prafului
furn iture

CEARĂ pentru ÎNTREţINEREA SUPRAFEţELOR DIN PIELE
uleiuri de întreținere

cl e a n e r
Un preparat perfect, în aerosol, îmbogăţit cu ceară precum şi cu componente anti-electrostatice, destinat pentru curăţarea şi întreţinerea zilnică a mobilei din lemn şi asemănătoare lemnului. Lasă pe suprafaţa mobilei un strat de protecţie, iar componentele speciale ale acestuia întârzie redepunerea prafului. Nu zgârie suprafaţa curăţată şi nu lasă urme.

anti-dust

leather wax

conditioner

furniture cleaner

f 01

58,67 LEI/1L

VOLUM: 300ml

PREȚ:

17,60 LEI

Ceara de protecţie este creată pe bază de ceară de albine naturală cu un adaos de uleiuri de întreţinere. Se foloseşte la întreţinerea şi impregnarea suprafeţelor realizate din piele fină naturală sau ecologică. Împrospătează intensiv pielea şi face ca aceasta să devină mai moale şi mai elastică. Redă suprafeţelor lustruite culoarea naturală şi luciul, previne uscarea excesivă şi crăparea acestora. Este recomandată pentru întreţinerea mobilei din piele şi a tapiţeriei din piele a maşinilor, şi de asemenea pentru galanteria din piele (genţi, mape, valize, portofele, curele, mănuşi), îmbrăcăminte din piele (geci, paltoane, pantaloni), încălţăminte, şei şi alte produse din piele.

leather wax conditioner

f 02

129,67 LEI/1L

VOLUM: 300ml

PREȚ:

aroma dulce a caramelului şi a vaniliei
32
www.parfumfm.ro

conţine ceară pentru protecţia suprafeţei

38,90 LEI

pentru piele sintetică şi naturală
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

33

PRODUSE PENTRU BUCĂTĂRIE
DISHWASHING LIqUIDS
(soluție pentru spălarea vaselor) suprafeţelor şi a blaturilor de bucătărie) (degresant foarte puternic )

pentru Tine pentru casa Ta

soluție pentru spălarea VASELOR
Datorită conținutului mare al agenților de curățare, soluția îndepărtează rapid şi eficient grăsimea şi alte impurități, lăsând vesela curată şi strălucitoare. În plus, soluția a fost îmbogățită cu glicerină, care hidratează perfect şi întreține palmele.

INOX cleaner

(preparat pentru spălarea inoxului)

KITCHEN cleaner (soluţie pentru spălarea DEGREASER extra power

DESCALER all purpose
(decalcifiant universal)

dishwashing liquid
Aroma delicată a faimoasei aloe cu proprietăţile de îngrijire ale acesteia. Eliberează neobişnuita putere a acesteia în bucătăria ta.

a lo e

K 03

red

citrus

dishwashing liquid
Puterea solară a citricelor îmbinată cu prospeţimea florilor de vişin. O aromă deosebit de apetisantă care va rămâne pentru totdeauna în bucătăria ta.

K
34

Kitchen

K 02

dishwashing liquids
(fără pompă) 20,53 LEI/1L

VOLUM: 750ml

PREȚ:

Bucătăria este locul de muncă în care în fiecare zi ne realizăm fanteziile culinare. Pentru a crea în linişte, trebuie să o menţii în ordine. Dacă doreşti cele mai bune reţete pentru curăţenie, le găseşti în următoarele pagini...
PREȚ TOTAL SET: 17,30 LEI

15,40 LEI
ac 05

pompă

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

www.parfumfm.ro

35

soluţie pentru spălarea SUPRAFEţELOR ŞI A BLATURILOR DE BUCĂTĂRIE

DEGRESANT FOARTE PUTERNIC
îndepărtează chiar şi cele mai vechi pete de grăsime

Kitchen
cleaner
Un preparat universal pentru întreţinerea suprafeţelor de bucătărie, cu spumă redusă. Îndepărtează perfect murdăria zilnică. Este perfect pentru spălarea şi degresarea dulapurilor, a blaturilor, a parapeţilor, a balustradelor şi a faianţei precum şi a pardoselii. Nu lasă urme. Cu acest preparat se pot spăla suprafeţele emailate, ceramice, din oţel, laminate precum şi din piatră.

degreaser
Degresantul cu acţiune intensă îndepărtează complet depunerile de grăsime de pe blaturi, chiuvete, friteuze, ventilatoare, hote, cuptoare, grătare, plăci de aragaz, teracote precum şi de pe alte dispozitive din bucătărie. Dizolvă fără greutate chiar şi rezidurile de grăsimi arse, grăsimile persistente şi murdăria uleioasă şi lipicioasă. Nu zgârie suprafaţa curăţată şi nu lasă urme. Preparatul, întrebuinţat regulat, facilitează semnificativ menţinerea curăteniei şi igiena în toată bucătăria. Lasă pe suprafaţa curăţată aroma fermecătoare a florilor proaspete de portocal.

extra power

pentru utilizarea zilnică

pentru sarcini speciale
kitchen cleaner

K 01

degreaser extra power K

05

(fără pulverizator) 24,40 LEI/1L

(fără pulverizator) 27,47 LEI/1L

VOLUM: 750ml

VOLUM: 750ml

PREȚ:

18,30 LEI
ac 04

PREȚ:

20,60 LEI
ac 04

pulverizator

pulverizator

PREȚ:

1,90 LEI

PREȚ TOTAL SET: 20,20 LEI

PREȚ TOTAL SET: 22,50 LEI

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

36

www.parfumfm.ro

37

preparat pentru curăţarea OţELULUI INOXIDABIL
inodor

agent universal pentru ÎNDEPĂRTAREA Ştiați PIETREI că (DECALCIFIANT UNIVERSAL)
...

i n ox
Preparatul este destinat pentru curăţarea oţelului inoxidabil mat (INOX). Silicoanele moi pe care acesta le conţine îndepărtează eficient diferite tipuri de murdării (de exemplu: urme de mâini, depuneri grase) lăsând suprafaţa curăţată foarte bine hidratată, strălucitoare şi protejată faţă de apariţia altor pete. Este recomandat în special pentru curăţarea elementelor fixe ale frigiderului, a cuptoarelor cu microunde pentru bucătărie, părţilor laterale ale plitelor şi cuptoarelor. Cu acest preparat se poate de asemenea curăţa partea exterioară a cratiţelor, feroneria de yachting precum şi elementele decorative din oţel.

În comparație cu apa distilată, apa de la robinet, minerală sau de izvor conține minerale, în special magneziu şi calciu. Cu timpul, sărurile acestora se precipită, ceea ce vedem sub forma depunerilor pe robinete şi ceainice. Cu cât apa este mai dură, conține mai multe minerale şi trebuie să îndepărtăm mai des piatra de pe dispozitivele noastre.

cleaner

descaler
all purpose
Agenţii acizi profesionali, cu o eficienţă înaltă, elimină rapid piatra şi depunerile de calcar chiar şi din locurile greu accesibile (de ex. elementele de încălzire). Este recomandat în special pentru curăţarea ceainicelor, a fiarelor de călcat, a expresoarelor de cafea, a chiuvetelor şi a altor obiecte de incălzire .
Produsul nu conţine materii prime petrochimice, agenţi sintetici aromaţi, coloranţi sintetici, conservanţi sintetici şi nici materii prime modificate genetic. Nu trebuie să folosiți agentul pentru îndepărtarea pietrei de pe suprafețele sensibile la acizii organici (alamă cromată şi necromată, email, obiecte din materiale sintetice sensibile la acțiunea acidului, aluminiu) precum şi de pe suprafețele din piatră naturală şi artificială.

silicoane moi

inox cleaner

K 06

(fără atomizora) 129,20 LEI/1L

VOLUM: 250ml

PREȚ:

32,30 LEI
ac 06

descaler all purpose

K 04

VOLUM: 1000ml
atomizor

PREȚ:

30,10 LEI

PREȚ:

1,90 LEI

PREȚ TOTAL SET: 34,20 LEI

38

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

39

pentru Tine pentru casa Ta

PRODUSE PENTRU BAIE / PENTRU BUCĂTĂRIE
MULTI SURFACE soft cleanser GROUT cleaner
(preparat pentru curățarea rosturilor) (emulsie pentru curăţarea dispozitivelor de bucătărie şi sanitare) (granule pentru desfundarea ţevilor)

DRAIN CLEANER

LIMESCALE & RUST remover gel
(gel pentru îndepărtarea pietrei şi a ruginii)

emulsie pentru curăţarea ARTICOLELOR SANITARE ŞI DE BUCĂTĂRIE
o consistenţă catifelată

surface
soft cleanser
Emulsia fină pentru curăţarea dispozitivelor de bucătărie, sanitare şi a suprafeţelor nichelate ajută chiar şi la îndepărtarea murdăriei persistente. Datorită reteţei sale speciale, asigură o întreţinere perfectă şi un luciu unic.
multi surface soft cleanser

multi

bK 01
19,60 LEI/1L

VOLUM: 750ml

PREȚ:

14,70 LEI

Două funcţii diferite, dar ambele necesare. Bucătăria şi baia, deşi departe una de alta, necesită un tratament special. Tu ai grijă de caracterul lor deosebit iar noi ne ocupăm de curăţenia acestora.
40

o aromă proaspătă de lămâie

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

41

preparat pentru curăţarea ROSTURILOR
strat de nanoparticule cu autocurăţare

gel pentru îndepărtarea PIETREI şi a RUGINII
limescale & rust

grout
cleaner
Preparatul îndepărtează perfect şi rapid murdăriile de pe rosturile din ciment, dintre plăcile de pe pereţi şi pardoseli (gresie, teracotă, faianţă, marmură, mozaic). Creează un strat de nanoparticule cu autocurăţare care, respingând activ impurităţile, protejează permanent rosturile împotriva murdăriilor şi faţă de absorbţia apei. Preparatul nu decoloreaza rosturile (cu acesta se pot curăţa atât rosturile albe cât şi cele colorate).

remover gel

Reţeta unică a gelului facilitează îndepărtarea rapidă şi eficientă a depunerilor de piatră, săpun, a petelor de rugină şi a altor tipuri de impurităţi depuse pe armăturile sanitare. Işi recapătă luciul nu numai cada, chiuveta şi vasul WC ci şi robineţii şi duşul. Datorită consistenţei delicate a gelului, preparatul se menţine de asemenea şi pe suprafeţele ovale (de ex. vasul WC-ului). Un strat subţire de substanţă acoperă suprafaţa curăţată şi permite agentului activ să acţioneze.

împrospătează culorile rosturilor o plăcută aromă de portocale
grout cleaner

nu deteriorează suprafaţa spălată aroma delicată a florilor de portocal
limescale & rust remover gel

bK 04

bK 03

(fără pulverizator) 18,67 LEI/1L

(fără pulverizator) 20,53 LEI/1L

VOLUM: 750ml

VOLUM: 750ml

PREȚ:

14,00 LEI
ac 04

PREȚ:

15,40 LEI
ac 04

pulverizator

pulverizator

PREȚ:

1,90 LEI

PREȚ TOTAL SET: 15,90 LEI

PREȚ TOTAL SET: 17,30 LEI

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

42

www.parfumfm.ro

Produkty FM GROUP for home są oryginalnymi produktami FM GROUP World

43

GRANULE pentru desfundarea ţEVILOR

PRODUSE PENTRU BAIE
(soluţie pentru spalarea cabinelor de duş)

pentru Tine pentru casa Ta

SHOWER cleaner

BATHROOM cleaner

(soluţie pentru spălarea băii)

ideale pentru bucătărie şi baie

drain cleaner
grease killer
Preparat in granule pentru desfundarea automată a ţevilor şi a sifoanelor. Conţine componente care dizolvă grăsimile şi deşeurile de bucătărie. Folosit regulat, permite păstrarea corespunzătoare a curăţeniei şi permeabilitatea scurgerilor. Granulele nu trebuie folosite pentru desfundarea sifoanelor şi a țevilor realizate din aluminiu.

drain cleaner

bK 02
33,80 LEI/1kg

GREUTATE: 500g

PREȚ:

16,90 LEI

neutralizează grăsimile
44
www.parfumfm.ro

Adori baia ta. Este refugiul tău, oaza de relaxare, SPA acasă... Trebuie să ai siguranţa că este perfectă din orice punct de vedere. Frumoasă ca în poveşti. Deosebit de confortabilă. Perfect de curată.
45

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

soluţie pentru spălarea CABINELOR DE DUŞ
o aromă înviorătoare de grapefruit şi vişine

soluţie pentru spălarea BĂII
deosebit de eficientă

bathroom

shower
Datorită componentelor active, soluţia pentru spălarea elementelor cabinelor de duş facilitează îndepărtarea rapidă şi eficientă a impurităţilor (de ex. a depunerilor de săpun, a petelor de apă, a depunerilor de piatră). Soluţia creează pe suprafeţele curăţate un film care previne redepunerea murdăriei. Poate fi folosită cu succes pentru obiectele sanitare, cadă, plăci ceramice, cabine de duş şi alte suprafeţe.

cleaner

cleaner

Soluţia deosebită, multifuncţională pentru spălarea băii îndepărtează fără greutate impurităţile şi petele de pe obiectele din baie, gresie, faianţă, cabinele de duş precum şi de pe suprafeţele din materiale sintetice, fără a zgâria suprafaţa curăţată. Componentele active ale acesteia îndepărtează perfect depunerile de săpun, petele de apă, de grăsime şi alte impurităţi, iar agenţii unici pentru luciu şi întreţinere oferă obiectelor şi ceramicii din baie un luciu minunat. Nanomoleculele de siliciu incluse în soluţie pătrund în cele mai mici crăpături ale structurii, separând impurităţile de suprafaţa spălată.

film de protecţie care previne depunerea murdăriei
shower cleaner

aromă proaspătă de citrice, rezistentă
bathroom cleaner

ba 02

ba 01

(fără pulverizator) 19,60 LEI/1L

(fără pulverizator) 19,60 LEI/1L

VOLUM: 750ml

VOLUM: 750ml

PREȚ:

14,70 LEI
ac 04

PREȚ:

14,70 LEI
ac 04

pulverizator

pulverizator

PREȚ:

1,90 LEI

PREȚ TOTAL SET: 16,60 LEI

PREȚ TOTAL SET: 16,60 LEI

PREȚ:

1,90 LEI
Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

46

www.parfumfm.ro

47

pentru Tine pentru casa Ta

PRODUSE PENTRU TOALETĂ
LEMON wc cleaning gel
(gel pentru spălarea vasului WC)

GEL pentru spălarea VASULUI WC şi a altor articole sanitare
Ştiați că...
Prima toaletă cu apă a fost proiectată în secolul al XVI-lea pentru Elisabeta I şi a fost montată în castelul ei din Kelston. Constructorul (designer –ul acesteia) a fost finul reginei ,Sir John Harrington, scriitor şi poet amator.Acum, datorită istoricilor scrupuloşi, ştim unde mergea regina pe jos...

lemon
wc cleaning gel
Gelul pur este destinat pentru spălarea diferitelor tipuri de articole sanitare. Îndepărtează eficient depunerile de piatră, rugina, petele de apă, petele de grăsime precum şi alte impurităţi. Redă luciul suprafeţelor curăţate, se limpezeşte uşor, nu zgârie suprafaţa, lasă o aromă proaspătă, plăcută.
lemon wc cleaning gel

t 01

19,60 LEI/1L

VOLUM: 750ml

PREȚ:

14,70 LEI

Toaleta este un loc nevralgic. Delicata hârtie de turnesol indică nivelul obligatoriu de igienă din casa ta. Curăţarea sistematică şi dezinfectarea toaletei nu este un capriciu - este grija faţă de sănătatea ta şi a celor apropiaţi ţie.

se limpezeşte uşor o aromă proaspătă, de lămâie

48

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

49

pentru Tine pentru casa Ta

ACCESORII
MULTI FUNCTION roll wipes
(lavetă multifuncţională în straturi)

DELICAT cloth
(lavetă cu microfibră)

LAVETA multifuncţională în straturi
sistemul cu orificii facilitează absorbţia un rulou uşor de folosit, de dimensiunile şervetelor de hârtie

function
roll wipes

multi

34 foi (straturi)
laveta multifuncţională în straturi este ideală pentru curăţarea diferitelor tipuri de suprafeţe din gospodăriile casnice. textura unică a acesteia, cu sistemul de orificii, facilitează absorbţia apei, a substanţelor uleioase, a detergenţilor şi a vopselelor. laveta este rezistentă la deteriorările mecanice, nu lasă urme şi nu zgârie suprafeţele curăţate. are perforaţii, datorită cărora separi cu uşurinţă numărul de straturi necesare. laveta, după limpezirea în prealabil, poate fi folosită de mai multe ori. lavetele pot fi aşezate pe suport sau pe rolling.
multi function roll wipes

Practice şi de neînlocuit. Curăţă cu precizie, usucă perfect, lustruiesc minunat şi, înainte de toate, reduc utilizarea agenţilor chimici. Vor fi un ajutor perfect în casa ta.

ac 03

PREȚ:

32,30 LEI

dimensiunile unei lavete: 23x39 cm

50

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

51

LAVETĂ CU MICROFIBRE DELICAT
Microfibra sintetică poate fi mai subțire chiar şi de 10 ori decât mătasea şi de 100 de ori decât firul de păr uman. Datorită construcției corespunzătoare este foarte rezistentă, absorbantă şi elastică. Inventarea şi perfecționarea microfibrei în secolul al XX-lea a revoluționat nu numai industria textilă ci şi piața produselor pentru curățenie.

pentru Tine pentru maşina Ta

COSMETICE PENTRU AUTOTURISME
(preparat pentru curăţarea jantelor din aluminiu)

ALUMINIUM RIM cleaner

Ştiați că...

ideală pentru alergici

(preparat pentru întreţinerea bordurilor auto)

COCKPIT care spray

delicat
cloth
Datorită texturii unice, stratificate a lavetei DELICAT, materialul lustruieşte perfect şi usucă obiectele şterse, fără a lăsa urme, pete sau scame. Microfibrele incluse în aceasta pot absorbi de 7 ori mai multă apă decât cântăreşte aceasta, de aceea laveta este ideală în rolul de prosop pentru ştergerea paharelor şi a porţelanurilor. Laveta cu microfibre reduce într-un grad semnificativ folosirea mijloacelor chimice, deoarece textura acesteia permite curăţarea suprafeţei cu ajutorul apei sau pe uscat. În acelaşi timp, păstrarea lavetelor curate este foarte simpla – acestea se pot spăla manual sau în maşina de spălat la o temperatură de 60ºC.

delicat cloth

ac 02

PREȚ:

29,40 LEI
Direcţia ta este curăţenia. Următoarele pagini, precum indicatoarele rutiere verificate, îţi indică cel mai scurt şi mai sigur traseu. Mergi cu noi?

finisare perfectă
dimensiuni: 40x40 cm

52

www.parfumfm.ro

Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

53

preparat pentru curăţarea JANTELOR DIN ALUMINIU
redă un luciu minunat sigur pentru lac

preparat pentru întreţinerea BORDURILOR AUTO
întârzie procesul de îmbătrânire

cocKpit

care spray

rim

alumin ium cleaner

Preparatul îndepărtează perfect murdăria zilnică de pe jante şi capace precum şi murdăriile persistente provenite din exploatare, de ex. stratul de pe plăcuţele de frână. Este sigur pentru lac. Se poate folosi atât pentru curăţarea jantelor din oţel şi aluminiu precum şi a celor cromate şi lăcuite.

Preparatul curăţă şi întreţine care spray perfect suprafaţa lemnului separator şi a elementelor din plastic din interiorul maşinii. Datorită conţinutului bogat în ingrediente anti-electrostatice inhibă redepunerea particulelor de praf. Conferă suprafeţei curăţate un uşor luciu, iar ingredientele conţinute de preparat întreţin suprafeţele din material plastic, întârziind procesul de îmbătrânire al plasticului.
cockpit care spray au

01

68,67 LEI/1L

VOLUM: 300ml

PREȚ:
aluminium rim cleaner

20,60 LEI

au 02

(fără pulverizator) 39,20 LEI/1L

VOLUM: 750 ml
PREȚ:

29,40 LEI

pulverizator

ac 04

previne redepunerea prafului conferă un uşor luciu
PREȚ TOTAL SET: 31,30 LEI Produsele FM GROUP for Home sunt produse originale FM GROUP World.

PREȚ:

1,90 LEI

54

www.parfumfm.ro

55

FM GROUP ROMANIA PUNCT DE VÂNZARE: Str.Racari nr. 5; sector 3; Bucuresti DEPARTAMENTUL COMENZI: Str.Racari nr. 5; sector 3; Bucuresti Tel.comenzi: 021-344 05 72 (73); 021-344 10 01; 021-344 10 03; 0746-10 68 10; 0743-04 38 58; 0762-21 16 30; 0766-60 05 01 (02, 03, 04) fax 021-344 10 04 e-mail: comenzi@parfumfm.ro

DEPARTAMENTUL RECLAMAŢII: Str.Racari nr. 5; sector 3; Bucuresti Tel. 021-344 05 72 (73); 021-344 10 01; 021-344 10 03; fax 021-344 10 04 e-mail: reclamatii@parfumfm.ro

Încearcă şi alte produse FM GROUP: cosmeticele pentru machiaj din catalogul de produse FM GROUP MAKE UP produsele cosmetice şi de parfumerie din catalogul FM GROUP Informaţii detaliate obţii accesand pagina de internet: www.parfumfm.ro

TOATE DREPTURILE REZERVATE. NU MULTIPLICAţI. COPIEREA PRODUSELOR NOASTRE ORIGINALE VA FI CONSIDERATĂ UN ACT DE CONCURENţĂ NELOIALĂ.

Distribuitorul tău

FM GROUP COSMETICS SRL
FM GROUP COSMETICS SRL WWW.PARFUmFm.RO 2010 N O I E M B R I E

©

Rom 01

www.parfumfm.ro

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful