You are on page 1of 6

Cum să te vindeci vorbind cu corpul tău 0

BY RAZVAN ON

11 SEPTEMBRIE 2016 SĂNĂTATE

Celule tale ascultă

Fiecare parte a corpului tău are propria conștiință și propriul suflet.

Aceste cuvinte transformatoare, rostite de femei vraci indigene, au pornit călătoria
mea interioară de descoperire a extraordinarei capaictăți de vindecare a corpului
uman.

Atunci când am descoperit această perspectivă, sufeream de dureri cronice. Am
hotărât să introduc aceste idei în rutina mea zilnică de meditație.

M-am gândit dacă mă poate auzi corpul meu… dacă pot să îl conving să se vindece
în aceste condiții?

Image-1-healing

Mă poate auzi corpul meu?
Calea către libertate
În acea noapte, după ce m-am relaxat prin meditație, m-am angajat intern într-o
conversație din inimă cu corpul meu, cu speranță dar fără nicio idee legată de
rezultate. După aproximativ o oră de comunicare concentrată, s-a întâmplat ceva
uimitor.

Țesuturile mele au început să răspundă. Țesuturile de legătură au contractat și au
dilatat țesuturile bolnave. Nervii s-au activat și mușchii gambelor au început să facă
de la sine mișcări, independent de controlul meu conștient.

Pentru că acest răspuns a continuat, unul dintre mușchii gambei care era paralizat
de afecțiunea neuropatică – diagnosticată sub numele de Distrofie simpatetică de
reflex – a prins viață sub forma unor impulsuri asemănătoare unor descărcări
electrice prin zonă.

știam foarte bine cât de des întâlnită este durerea cronică în țara noastră și m-am întrebat care sunt implicațiile acestui fenomen asupra celorlaltor persoane ce suferă. înțelegând că el este făcut din celule conștiente care au emoții Construiește încrederea. comunicarea dintre mintea conștientă și coprul fizic se îmbunătățește în mod dramatic. devenind hipnoterapeut. Atunci când este în aceste stări. Pe măsură ce am făcut progrese în cazul afecțiunii mele. folosind gânduri și cuvinte diverse ce ajută la un răspuns emoțional elevat Din propria mea experiență. Calf-Image Indicații pentru vindecare dinamică Având un trecut în acupunctură și medicină orientală. există trei pași pentru câștigarea cooperării corpului: Abordează-ți corpul cu o compasiune reală. le-am explicat că practica regulată a meditației este necesară pentru antrenarea creierului ca să intre în stare alfa și theta. am organizat aceste informații într-o formă ce putea fi predată și mi-am schimbat meseria. Image-4-healing Am descoperit că în momentul comunicării. având o conversație mentală despre dorințe ta de a coopera și de a depăși suferința Permite schimbările în conversație. direcțiile de mai sus sunt necesare pentru a crea un răspuns de vindecare dinamică în corp.Inima a început să îmi bată tot mai puternic pentru că am realizat că am pășit pe calea către vindecarea mea. . Atunci când mi-am instruit clienții.

a pornit către birou secretarei sale pentru a lua o cutie de chibrituri. aliniament și spontaneitate. în cartea sa ”Percepția primară”. gândindu-se că planta poate într-un fel să detecteze forța intenției umane. Uimit. În exact secunda în care ideea i-a apărut în minte. Burning-leaf Pot plantele să devină legate de cei care au grijă de ele? Când s-a întors cu chibriturile. Acest moment a avut loc într-o dimineață de februarie. în 1966. În cazul ființelor umane. atunci când am hotărât să monitorizez Dracaena din laborator folosind poligraful. animalelor și a celulelor umane. această descărcare electrică este asociată emoțiilor intense. care a studiat 36 de ani biocomunicațiile în cazul plantelor. planta încă prezenta același nivel înalt de reacție. care interfera cu modalitatea normală de observare a modificărilor pe fișa . poligraful a înregistrat o reacție extremă din partea plantei. fost specialist de interogatorii la CIA. El numește cei trei factori intenție. scria despre momentul definitv care l-a condus la adevărata sa muncă în această lume. Backster. Și-a imaginat atunci că arde frunza legată de electrod. Image-healing-plant El a atașat eloctrozi la o frunză și a început să se gândească cum să obțină un răspuns în activitatea electrică a plantei.Health-Image- Forța intenției umane Am descoperit recent un set similar de factori descoperit de către cerecetătorul Cleve Backster.

El a descoperit în cele din urmă că plantele devine atașate de cei care au grijă de ele. pentru că. planta începea să se calmeze. . nu a existat nicio reacție. celulele au răspuns într-un mod semnificativ. De exemplu. Planta părea că poate să facă diferența între o amenințare reală și una artificială. căutând semne ale conștiinței. Interpretarea graficelor obținute a arătat că plantele pun în prim plan emoțiile celor care au grijă de ele în primul rând față de emoțiile celrolaltor persoane.poligrafului. Când Backster a încercat să obțină iarăși aceleași rezultate. prefăcându-se că va arde planta. atunci când persoana în cauză a primit un telefon de la fiica sa. El a observat că distanța pare să fie irelevantă în cadrul acestor experimente. Backster a decis să ”elimine amenințarea” ducând chibriturile la locul lor. le-a legat la niște electrozi pentru a înregistra reacțiile acestora pe măsură ce donatorii au experimentat diferite stări emoționale. Image-garden-healing-2 Semne ale conștiinței Backster a extins cercetările sale și asupra celulelor umane. precum pierderea unei ieșiri de pe autostradă. stând la o coadă lungă la aeroport și decolarea avionului. celulele nu au răspuns. ba chiar și la întoarcerea lor acasă după perioade lungi de timp. El a descoperit că este nevoie de emoții spontane pentru a trezi reacții electrice în celule. De exemplu. El a colectat celule albe din partea unor donatori. pe biroul secretarei. dacă unul dintre donatori s-a forțat să simtă o emoție. În acest moment. răspunzând atât la emoțiile lor negative cât și la cele pozitive. în mod aparent. Totuși. unul dintre donatori a lăsat celulele în laborator și apoi s ținut un jurnal detaliat al emoțiilor stresante pe care le-a experimentat pe drumul spre casă dintrun alt stat. fișa a început să arate o tendință de descreștere a graficului.

Unii oameni de știință cred că dezvoltările viitoare ale fizicii cuantice ne pot ajuta să înțelegem acest câmp ce comunică la nivel de intenție emoțională dintre toate lucrurile vii. momentumul și rotația) uneia dintre particule. Atunci când se face o schimbare energetică în proprietățile (poziția. Garficul a devenit tăcut din nou în momentul în care a ajuns acasă și a mers la somn. . Entanglementul cuantic este un proces prin care două particule de materie care au interacționat una cu celalaltă. Energia din acest câmp este apoi concentrată într-o vindecare fizică printr-o intenție clară – adusă printr-o conversație ce evocî emoțiile spontane – și prin alinierea corpului fizic la mintea conștientă. de la distanță. proprietățile celeilalte. Tehnicile de meditație implicate în practica mea ne atrag atenția către alinierea la acest câmp. se comportă ca și cum ar fi conectate după ce au fost separate de mulți kilometri. 01-human-cells Abilitatea pură de a crea vindecare Aceste experimente au fost conduse în timp ce a fost folosit un echipament ce a ecranat radiațiile electromagnetice – energiile normale folosite pentru transmisia informațiilor. sugerând faptul că această comunicare se face prin intermediul unui câmp neidentificat de știința convențională.Mai târziu. se vor schimba instantaneu. Quantum-Entanglement Fenomenul științific și cercetările lui Cleve Backster ne atrag atenția asupra conceptelor orientale ale Unimii – perpsectiva prin care întreaga natură este interdependentă. Culturile antice înțelegeau această interacțiune ca un câmp universal de energie vie ce susține viața în timp ce ghidează evoluția conștiinței în întregul univers. Celulele s-au comportat ca și cum ecranajul nu ar fi existat. incidentele sale înregistrate în jurnal au fost comparate cu graficul înregistrat și s-au descoprit corelații puternice între momentele de stres puternic și reacțiile electrice din celulele sale.

permite oricui să experimenteze abilitatea pură de a crea vindecare generată printr-o alianță a minții și a corpului în interiorul acestui câmp universal de energie vie. sursa: http://upliftconnect.com/heal-yourself-by-talking-to-your-body/ Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate Articole similare Călătoria Ra Uru Hu – A fi un parinte constient Știința demonstrează energia superumană a meditatorilor câmp unificat .Această metodă pe care o numesc Antara (înăuntru în sanskrită).