You are on page 1of 17

NOUL S-MAX

Vizionar. Ingenios. Remarcabil.
Fiecare masina poarta semnatura sa.

Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. Informatiile legate de preturi,
dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA.

Lista de preturi recomandate No. 03/2016, valabila incepand cu 28/04/2016, pana la noi modificari si inlocuiri
www.ford.ro

valabila incepand cu 28/04/2016.ro . Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA.Powershift 2.667 € 27.Lista de Preturi Recomandate (fara TVA) Lista de Preturi Recomandate (cu TVA) Lista de Preturi Recomandate (fara TVA) Lista de Preturi Recomandate (cu TVA) € 25.ford. pana la noi modificari si inlocuiri www. Informatiile legate de preturi.167 € 32. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.500 € 35.0 TDCi 180 CP—Powershift AWD Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro.000 € 30. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret.0 TDCi 180 CP-.M6 Diesel 2.000 TITANIUM Benzina 1. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata.0 TDCi 180 CP – M6 2.917 € 29. Lista de preturi recomandate No.000 € 26.000 € 33.5 EcoBoost 160 CP-. 03/2016.

Asistent urcare panta S Imobilizator electronic motor Centuri de siguranta cu sistem de pretensionare (reglabile pe inaltime ptr sofer si pasager) S Sistem pregatire ISOFIX (randul 2 de scaune) S Sistem blocare usi spate pentru protectia copiilor Tetiere fata reglabile pe 4 directii si spate . Lista de preturi recomandate No.randurile 2 si 3 reglabile pe 2 directii S S S Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro.ford. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. valabila incepand cu 28/04/2016.ro . Informatiile legate de preturi. pana la noi modificari si inlocuiri www.DOTARI STANDARD SAFE TITANIUM ABS + ESP S Airbag-uri frontale sofer si pasager S Airbag-uri tip cortina randul1 / randul 2 S Airbag-uri laterale sofer si pasager S Airbag genunchi sofer S HLA . Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. 03/2016. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.

in culoarea caroseriei Oglinda interioara supraveghere copii Padele pe volan (numai pentru transmisiile Powershift) Pilot automat (Cruise Control) Prize 12V Radio CD cu sistem SYNC Gen III. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. 03/2016. valabila incepand cu 28/04/2016. Lista de preturi recomandate No. comenzi audio pe volan Senzor de ploaie Sistem de avertizare la depasirea benzii de rulare TITANIUM S S S S S S S S S S S S S S S S S S Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro.ford. cu sistem de spalare Oglinda interioara electrocroma Oglinzi actionate electric. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. 8 difuzoare. cotiera incorporata Faruri cu aprindere/stingere automata (senzor de lumina) Faruri cu functie „Follow me home” Geamuri fata / spate actionate electric Inchidere centralizata cu telecomanda (inclusiv 2 chei) Luneta incalzita. Informatiile legate de preturi. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.DOTARI STANDARD SMART Active Grill Shutter Aer conditionat automat cu reglare separata stanga/ dreapta Computer de bord cu indicatori ptr viteza si temperatra exterioara Consola centrala fata. display TFT 4. pana la noi modificari si inlocuiri www.ro . USB.2". Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. rabatabile si incalzite.

Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. valabila incepand cu 28/04/2016. Lista de preturi recomandate No. pana la noi modificari si inlocuiri www. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.DOTARI STANDARD SMART Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri Sistem de recunoastere a semnelor de circulatie Sistem Keyless Start& Entry Sistem My Key Tehnologie Start&Stop TITANIUM S S S S S Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro.ro . dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. 03/2016.ford. Informatiile legate de preturi.

ford.3 scaune individuale. culisante. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.al 2 lea rand de scaune Manere exterioare usi in culoarea caroseriei TITANIUM S S S S S S S S S S S S S S S S S S Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. consolei centrale. cu sistem Fold Flat Bara de protectie superioara in culoarea caroseriei Buzunare pe spatarul scaunelor fata Ceasuri bord cu display color 10" Consola centrala plafon cu suport ochelari Covorase velur fata / spate Carlige ancorare (2) . Lista de preturi recomandate No. 03/2016.ro .DOTARI STANDARD QUALITY Al 2-lea rand de scaune . valabila incepand cu 28/04/2016. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata.in portbagaj Faruri de ceata cu finisaj cromat (inclusiv lumini de viraj) Faruri halogen Finisaj cromat pentru geamurile laterale Grila radiator cu ornamente cromate Jante aliaj 17'' cu anvelope 235/55 R17 Kit interventie pana Lumini ambientale (zona picioarelor. pana la noi modificari si inlocuiri www. Informatiile legate de preturi. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. rabatabile (doar spatarul). suport pahare) Lumini de zi cu tehnologie LED Lumini pentru citit .pentru randul 2 Carlige ancorare (4) .

valabila incepand cu 28/04/2016.0TDCi 180CP) Torpedou iluminat Volan imbracat in piele. Lista de preturi recomandate No.ro . 03/2016. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata.ford. Informatiile legate de preturi. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. reglabil pe inaltime TITANIUM S S S S S S S S S S S Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. pana la noi modificari si inlocuiri www.DOTARI STANDARD QUALITY Parasolare sofer / pasager cu oglinda si sistem de iluminare Scaune fata reglabile manual (4 directii). inclusiv reglaj lombar Scaune fata tip sport Schimbator de viteze imbracat in piele Spatiu depozitare pahare in consola centrala fata Spatiu depozitare sub scaunele soferului / pasagerului Stopuri cu tehnologie LED Teava dubla esapament (ptr Ecoboost 160CP ) Teava dubla esapament cu décor cromat (ptr 2.

functie Memory (inclusiv reglaj lombar).12 difuzoare.708 € 8. jante aliaj 18”.Soft Ceramic) scaun sofer reglabil pe 8 directii. valabila incepand cu 28/04/2016.SYNC Gen III. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. geamuri fumurii. scaune fata.ford.Ebony sau bej . conexiune USB.PACHETE OPTIONALE TITANIUM Pachet Titanium Sistem navigatie.ro . hayon actionat electric. Lista de preturi recomandate No. radio SONY. tapiterie piele Integrala Salerno (neagra . Bluetooth / Voice Control (limba engleza). Informatiile legate de preturi. 03/2016. faruri adaptive LED. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. scaun pasager reglabil pe 8 directii (inclusiv reglaj lombar)(nu se poate O Pret fara TVA Pret cu TVA € 6. pana la noi modificari si inlocuiri www.comenzi audio pe volan. parbriz si volan incalzite.050 comanda in combinatie cu Pachet Sport sau cu Pachet Tehnologii1 ) Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. display 8” cu touch screen. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.

ro .250 € 2.700 TITANIUM Pachet Confort Jaluzele spate actionate manual. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. inclusiv jaluzele spate cu actionare manuala (nu se poate comanda in combinatie cu Bare longitudinale plafon) Pachet Tehnologii 1 Pilot automat adaptiv (inclusiv Pre-Collision System). plasa bagaje in portbagaj (nu se poate comanda in combinatie cu Al 3-lea rand de scaune) Pachet Plafon Panoramic Plafon panoramic fix. podea portbagaj detasabila.ford. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. valabila incepand cu 28/04/2016.PACHETE OPTIONALE Pret fara TVA Pret cu TVA O € 292 € 350 O € 917 € 1. Pachet Tehnologii 2.volan incalzit. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. 03/2016. Lista de preturi recomandate No. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. pana la noi modificari si inlocuiri www. Pachet Sport) Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. reglabil. suspensie adaptiva (nu se poate comanda in combinatie cu Pachet Titanium. Informatiile legate de preturi. cu functie Memory. scaune fata incalzite. sistem de monitorizare a unghiului mort (BLIS) oglinda exterioara electrocroma (numai pe partea soferului). senzori parcare fata/ spate.100 O € 2. masute pliabile pe spatarele scaunelor din fata.

geamuri fumurii. 03/2016. geamuri fumurii. praguri laterale). cu Pachet Titanium sau cu Pachet Design) Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. suspensie sport.ro . Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. valabila incepand cu 28/04/2016. Informatiile legate de preturi.417 € 1. Lista de preturi recomandate No. oglinda exterioara electrocroma (numai pe partea soferului) (nu se poate comanda in combinatie cu Pachet Tehnologii 1) Pachet Design Jante aliaj 18" cu anvelope 235/ 50 R18. sistem de monitorizare a unghiului mort (BLIS).700 O € 750 € 900 O € 1. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. pana la noi modificari si inlocuiri www. spoiler spate.833 € 2.200 TITANIUM Pachet Tehnologii 2 Pilot automat autoadaptiv (inclusiv Pre-Collision System).PACHETE OPTIONALE Pret fara TVA Pret cu TVA O € 1. pedale cu insertii cromate (nu se poate comanda in combinatie cu Pachet Tehnologii 1 . dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata.ford. kit exterior design sport (bare protectie fata / spate. kit exterior design (bare protectie fata / spate in culoarea caroseriei) (nu se poate comanda in combinatie cu Pachet Sport sau Pachet Titanium) Pachet Sport Jante aliaj 18" cu anvelope 235/ 50 R18. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret.

200 Camera video spate (fixa).ford. Lista de preturi recomandate No.cromate (nu se pot comanda in combinatie cu Plafon Panoramic) Camera frontala cu " Split View 180°".ro . dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. camera video spate si senzori de parcare fata / spate O €1. 03/2016.500 Pachet Fumatori O € 17 € 20 portbagaj.500 O € 167 € 200 autospalare.000 €1. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. inclusiv senzori de parcare fata / spate O € 667 € 800 Jante aliaj 19".plasa bagaje in O € 1. valabila incepand cu 28/04/2016. podea portbagaj detasabila Bare longitudinale plafon .DOTARI OPTIONALE TITANIUM Pret fara TVA Pret cu TVA Aer conditionat Tri-Zone O € 958 € 1.150 Airbag-uri laterale spate .randul2 O € 208 € 250 Al 3-lea rand de scaune cu sistem Easy Fold Flat. pana la noi modificari si inlocuiri www. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. cu anvelope 245/ 45 R19 (numai pentru AWD) O € 1. inclusiv sistem de Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. Informatiile legate de preturi.250 € 1.250 € 1.

DOTARI OPTIONALE TITANIUM Pret fara TVA Pret cu TVA Pilot automat adaptiv ( include senzori parcare fata/ spate. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. Lista de preturi recomandate No.tapiterie piele perforata Salerno (neagra . Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. functie Memory (nu se regleaza lombar). Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus.scaun pasager reglabil pe 8 directii (nu se regleaza lombar). cu 11 profile reglabile. inclusiv Cross Traffic Allert si racire). 03/2016. Informatiile legate de preturi. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret.750 electrocroma numai pe partea soferului. oglinda exterioara O € 458 € 550 Suspensie adaptiva (Nivomat) (nu este disponibila pentru AWD) O € 417 € 500 Suspensie Sport O € 167 € 200 Scaune fata MultiContur: scaune fata ventilate (sistem de incalzire O € 3. sistem Pre-Collision) O € 1.ford.Ebony sau bej .700 Roata de rezerva de dimensiuni reduse .125 € 3.scaun sofer reglabil pe 8 directii.417 € 1.Soft Ceramic ) Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro.55/70 R17) O € 63 € 75 Sistem de monitorizare a unghiului mort (BLIS).ro . pana la noi modificari si inlocuiri www. valabila incepand cu 28/04/2016.

583 €3.00km O O € 500 € 600 Ford Protect (2+2 ani) / 150. tapiterie piele Miko Suede (neagra . valabila incepand cu 28/04/2016. Informatiile legate de preturi. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. Lista de preturi recomandate No.00km O O € 500 € 600 Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. functie Memory (inclusiv reglaj lombar). Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. 03/2016.ro .DOTARI OPTIONALE TITANIUM Tapiterie Piele Salerno Miko Suede: scaun sofer reglabil pe 8 Pret fara TVA Pret cu TVA O € 2. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. pana la noi modificari si inlocuiri www.ford. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA.100 directii. scaun pasager reglabil pe 8 directii (inclusiv reglaj lombar).Ebony) Ford Protect (2+3 ani) / 100.

Deep Impact Blue Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. Metallicious O € 583 € 700 Vopsea metalizata premium .Guard. Magnetic.CULORI EXTERIOARE TITANIUM Pret fara TVA Pret cu TVA Vopsea nemetalizata . 03/2016. Lista de preturi recomandate No.Frozen White O € 208 € 250 Vopsea metalizata .ro .ford. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA.Absolute Black. pana la noi modificari si inlocuiri www. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. valabila incepand cu 28/04/2016.Ruby Red O € 667 € 800 Moondust Silver. O € 458 € 550 Vopsea metalizata speciala . Informatiile legate de preturi.Blazer Blue O € 0 € 0 Vopsea nemetalizata .

dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata. 03/2016.ford. Dimensiunile pot varia in functie de model si echipamente . valabila incepand cu 28/04/2016.6 Volum incarcare (litri) 7 locuri (incarcat pana la plafon) 285 5 locuri (incarcare pana la plafon) 1035 5 locuri (incarcare portbagaj) 700 Capacitate rezervor (litri) Benzina/ Diesel 70 *stabilite in cocordanta cu ISO 3832. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. pana la noi modificari si inlocuiri www.DIMENSIUNI Dimensiuni exterioare (mm) Lungime totala (fara carlig de remorcare) 4796 Latime totala cu oglinzi 2137 Latime totala fara oglinzi 1916 Inaltime totala (max) (5locuri/ 7 locuri) Raza de bracaj (m) 1655/ 1658 11. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. Lista de preturi recomandate No.ro . Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. Informatiile legate de preturi.

comportamentul la volan. folosirea de echipamente tehnice precum si alti factori non-tehnici. Informatiile legate de preturi.ford.4 5.0 TDCi 180 CP VI M6 180 (132) 2. Cifre conform testelor Ford.6 5.ro .0 TDCi 180 CP VI Pwst 180 (132) 2. DPF = filtru de partciule Diesel. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret.5 200 9. Consumul real de combustibil poate varia.6 6. Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro.4 208 9. Consumul de carburant si emisiile de CO2 sunt specificate pentru un tip de vehicul si pentru un singur automobil. pana la noi modificari si inlocuiri www.0 211 9.5 149 6.1 4.0 TDCi 180 CP AWD VI Pwst 180 (132) 400 *In treapta a 4-a de viteze.4 5. modificat prin Regulamentul (CE ) 692/2008.7 400 139 6.8 206 10. iar eficienta consumului de combustibil al unui vehicul este influentat de configuratia masinii. Lista de preturi recomandate No. Nota: consumurile de combustibil si emisiile de CO2 sunt provizorii. PERFORMANTA SI EMISII 1.9 5.Emisii CO2 (g/km) Consum Urban Consum Extra urban Consum Mixt Viteza maxima (km/h) 0-100 km/h (sec) 8.6 4.5 Putere maxima (CP (Kw)) 149 Transmisie 240 Norma de poluare Cuplu motor (Nm) COMBUSTIBIL. Consumurile de carburant si emisiile de CO2 declarate sunt masurate in conformitate cu cerintele tehnice si specificatiile europene Directiva 80/1268/CEE sau Regulamentul European (CE) 715/2007. 03/2016. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA.0 5. Va rugam sa consultati dealer-ul Ford pentru detalii oficiale.9 400 129 5. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata.5 Ecoboost 160 CP VI M6 160(118) 2. valabila incepand cu 28/04/2016.

Preturile afisate reprezinta preturile de lista recomandate in Euro. Costurile de transport pana la dealeri sunt incluse in preturile recomandate afisate mai sus. 03/2016. pana la noi modificari si inlocuiri www. Preturile si specificatiile vehiculelor se pot schimba fara nici o instiintare in prealabil din partea Ford Romania SA. valabila incepand cu 28/04/2016. Lista de preturi recomandate No. dotari si detalii tehnice sunt valide la momentul in care aceasta lista a fost realizata.ford. Taxa de inmatriculare nu este inclusa in pret. Informatiile legate de preturi.ro .