You are on page 1of 4

ACUDITS

Sabem que les seves
característiques són:
- Ha de fer riure
- Ha de ser curt i amb
ritme
- Normalment hi ha
diàlegs
- Signes de puntuació
que s'utilitzen: guió,
signes d'admiració i
interrogació, dos
punts...
- Hi ha onomatopeies
- S'ha d'explicar amb
gràcia

.I les que hem vingut en sandàlies… quan ens toca? _____________ Un català està de festa Sevilla i pregunta: -Ballo bé? I li contesten: -I yo que se si va llové o no va llové! ___________ -Què passa al Facebook? Em diu “la seva clau és incorrecte”.. que quan la professora esborrava els apunts de la pissarra. Joan? . però portem 2 mesos buscant-los! _________ Professora..Miquel. per què has arribat tard? . Com pot veure.Sí. -I tu què fas? -Doncs segueixo practicant amb la bateria! _____________ Un capellà a l’església diu: .. S’aixeca una noia i pregunta: . i la professora li pregunta a un d’ells: . -ah doncs ja deu estar lluny!!! ______________ Puja un nen a l’autobús i li pregunta al conductor: -Quant costa l’autobús? -50 cèntims. pare.... . tan brut.Que teniu vestits de camuflatge? .Avui confesaré a totes les devotes... doctor.. i he conegut tants països.. és que somniava que viatjava per tot el mon. quina és la data del meu naixement? I li respon la mare: -El 29 de juliol..No lis facis cas i porta’m la pala per donar-te el dinar. . I el boig li diu a la pedra: -Molt bé.. mamà.. què és l'eco? -L'eco. El doctor examina la nena i al cap d'uns . ___________ El meu fill va amb bicicleta des dels quatre anys. Rocky! T’he dit que si no lladraves el despistaríem! _____________ Com és diu amb africa la meva avià va morir per unes gambes infectades? Gamba chunga. fill meu… -rumia el pare. està bé castigar algú per alguna cosa que no ha fet? No! Per què ho dius? Perquè no he fet els deures! ____________ . -Ala! El mateix dia que el meu aniversari!!! ____________ Va un boig passejant una pedra amb una corda.. ell ho esborrava del seu quadern.Mamà. -Doncs que baixein tots que me’l quedo! ______________ Dos nens arriben tard a classe. aleshores poso “incorrecte” però no obre!!! _____________ És un home que entra a una botiga d'objectes militars i diu: .. __________ Era un nen tan brut. iaia chunga! _______________ Un nen li pregunta a la seva mare: -Mare quin dia vaig neixer? -El 2 d'abril -Ala que fort! el mateix dia que faig anys!!! _____________ Un nen li pregunta al seu pare: – Pare. i he despertat un poc tard.l'eco és l'únic que té pebrots de contestar-li. a la teva mare! -El meu veí està boig! -I això? -El molt cabró no para de donar cops a les parets de matinada i no em deixa estudiar.Miri profe.Un xiquet li pregunta a la seua mare: -Mare. en el col·legi em diuen que tinc la boca molt gran.I tu. Amb això que el veu el director i s’acosta a ell: -Què? Passejant al gosset? I el boig li respòn: -però quin gosset??? No se’n adona que açò és una pedra??? El director sorprès s’allunya. tan brut. no para mai de somriure.Jo he anat a l’aeroport a rebre’l. ____________ Una mare va amb la seva filla a la consulta del metge de capçalera i li diu: -La nena em té preocupada.

capità! Terra a la vista! -Calla pallús! Que no veus que encara no hem llevat àncores? _________ Què li diu un ull a l’altre? ....moments recomana a la mare: -Escolti... tan dolent.Va calla..No… ... ___________ Què li diu un ganivet a una gelatina? -No tremolis. El borratxo li diu a la nena: -Nena perquè plores? I la nena li diu: -La meva àvia ha caigut d’un 3r pis i ara està al cel.. tan beneit... que posava el diari a la gelera per llegir les notícies fresques.Nen. mare ja no vull tenir piscina.. ________ -Ei. tan dolent. Estem separats per nassos. . tan babau. _____________ Un mariner crida el capità: -Capità. tan lleig. ___________ T’he dit cincuanta-vuit milions quatre-centes trenta-dues mil set-centes vint-i-una vegades que no em diguis exagerat!!! __________ Què és un terapeuta? .. Li diu una a l’altra: -ui… quin fred fa!! -caram!! UNA TOMATA QUE PARLA!!!! ____________ Això van dos olives pel carrer i una es cau. que es va tallar una Orella per què deia que la tenia repetida… _____________ Un pres indignat a la presó: -És absurd el que han fet amb mi! Em van tancar a la presó per robar pa. _____________ Hi havia una vegada un home tan beneit.Coneixes l’acudit de la foscor? . -Rellotge! -Rellotge? I on està la lletra A?!?! -En les Agulles senyoreta.. crec que ens persegueixen..Tu calla nen i segueix escopint. senyora. I el borratxo li diu: -Doncs quin rebot que ha fet la teva àvia! __________________ Li diu una mare al fill: ... . tan babau. ___________ Mare..... covarda! ____________ A la nevera.Mare. I van tenir un fill morat. dis-me una paraula que continga la lletra A. tan lleig. i l’altra li pregunta: -estàs bé? -Crec que m’he trencat un os..Tu calla nen i segueix nedant. mare. dues tomates. em poses un altre terròs de sucre? -Però Pau. ___________ Hi havia un cuiner tan lleig.. __________________ Un borratxo es troba una nena pel carrer i el borratxo veu que la nena està plorant. Què li diu una pedra a l’altra? . A l'escola. __________ Hi havia una vegada un acudit tan dolent. dona-me’n un altre i aparta’t! -Mamà. que és pitjor? La ignorància o el desinterès? -No ho sé. ni m’importa __________ Això van dos i. cau el del mig ________ . i ara m’en donen un cada dia! ___________ Això va la caputxeta vermella i es va casar amb el princep blau.. -calla! Però si ets d’anxova! _______________ Era un home tan babau. que pegava als acudits menuts. que feia plorar a les cebes......Clar. i si provés d'afluixar-li les cues? _______________ .. la professora pregunta: -A veure Pere. si ja te n’he posat quatre! -Però mama…es desfan! ___________________ Mengeu-se la sopa de fideus i Fideus es va quedar sense sopa. .. La vida és dura.... ja no vull anar a Amèrica. ______________ Això són dos granets d’arena pel desert i li diu un a l’altre: -ei. no mengis més dolços que rebentaràs… I el nen li contesta: .

. li fa algunes proves i li diu: -El que vostè té és un pet entretingut. ________ -fill meu.. per què tens tants cabells ? . . El general li contesta: -Doncs busqui-la! --_______ .Parla l’animal? I el lloro respon: . . I el boig li diu a la pedra: -Molt bé. i no m’ha passat res. meva no és...Mil gigapeutes… _______ Que fa un boig gatejant pel supermercat?? . t’ho he dit moltes vegades: Prou de fer l’idiota! ... _________ -Pare. Buscant els preus baixos.fill. . . doctor. vols que et fregeixi un ou? -mare.. -Ah.Doncs llavors. el termòmetre ha baixat. ___________ -Hola… -Hola doctor.. Amb això que el veu el director i s’acosta a ell: -Què? Passejant al gosset? I el boig li respòn: -però quin gosset??? No se n’adona que això és una pedra??? El director sorprès s’allunya. i no m’ha passat res.. En Jaumet pregunta al seu pare: -Pare. _________ . sóc el marit. digui’m… -He de donar-te dues notícies: una dolenta i altra espantosa… La dolenta és que et queden 24 hores de vida… -Però… i l’espantosa?? Què hi pot haver pitjor que això???? -Que ahir no et vaig trobar per en lloc… ________ Com és diu amb africa la meva avià va morir per unes gambes infectades? Gamba chunga.. Rocky! T’he dit que si no bordaves el despistaríem! _______ Un professor pregunta a l’alumne més babau de la classe: -Quant és 5x8? -quaranta.Senyora. fas pudor de mort! Pep. i no m’ha passat res. hem perdut la batalla. el vàter fa voltes? -El pare.Molt? . contesta: -No. ____________ . que la meva dona és a punt de parir… -És el seu primer fill?? -No. perquè amb aquesta cara de cul que teniu no sap si tirar cap amunt o cap avall. tu. ___________ El coronel li diu al general: -General. __________ Això és un home que va al metge i li diu al doctor: -Ai doctor. per què està tant calb el pare? .Pare. -Pep. -Doncs em sembla que m'he pixat a la rentadora. estranyat. perfectament! __________ Era un home amb tanta mala sort que va saltar al buit i estava ple..Mare. si! Clar.. iaia chunga! _______ RIIING!!! -Esteve? -No. vol fer el favor de dir el seu fill que pari d’imitar-me? La senyora es dirigeix al seu fill: . l’analitza.. uns deu metres: Ha caigut per la finestra. profe.Doncs sí. __________ -Doctor.Jo que sé! ______ Va un boig passejant una pedra amb una corda.! Peeep!!! _______ El doctor se’l mira.. Entra un home amb un lloro a l’ombro a un bar i el cambrer pregunta: .Menja i calla. no sé què em passa però fa uns dies que tinc molt mal de panxa.. -i 8x5? -taranqua.Perquè és intel·ligent i ha de pensar en moltes coses.Jordi. m’he empassat l’agulla del tocadiscos i no m’ha passat res. vols que et punxi un pit -Do you speak english? -Què? -Do you speak english? -Què dius??? -Deia si parlaves anglès..