You are on page 1of 4

GJIMNAZI HAVZI NELA

KUKS

Veprimtari Praktike
Tema: Album fotografik
Arti pamor ne gjysmen e pare te shek
XX-gjysmen e dyte te shek XX
Lenda: Historia e Arteve
Klasa: XIID

Punoi

Pranoi

Klejda Elezaj

Kujtim Bytyi

Britma Eduart Mynsh Ekspresionizmi

Zonjushat e Avinjonit Pablo Pikaso Kubizmi Lindja e idhulit Rene Magrit

Surrealizmi

Shatervan Marsel Dyshamp Dadaizmi

Burri me thike Xhekson Pollokun Ekspresionizmi Abstrak

Nje dhe tri karrige Jozef Kosut Arti conceptual

Balerina blu Xhino Severinit Futurizmi

Frederiko Barok- 1598 (Barok)

.
spiral jetty Robert Smithsoni Arti I natyres

Duart ndihmese Gilbert dhe Xhorxh Arti I trupit

Anxhelika Kaufman 1790


(Neoklasike)

Kuti supe Kampbell Endi Uarolli Pop`Art


Vazareli Arti Optik
Zhan Fransua Milet -1857
(Realiste)

Fryrje Viktor

Bisha Tuisti Aleksander Kalder Arti kinetik


Estes Hiperrealizmi

Broduej Ricard