You are on page 1of 4

PL 1 002

Anexa 1

FORMULAR DE CERERE PENTRU ANGAJARE
Completaţi Formularul şi
expediaţi-l pe adresa:
Data completării:

personal@introscop.md
Se completează de
’’ ____21__.
sau
către Resurse Umane

str.Meşteul Manole
________06__________.
20,Chişinău MD-2044
__2016_________’’
Pentru ce post
Muncitor în producerea cablajelor auto
STATUS
candidați?
ANGAJARE HOLD
! Rubrică obligatorie.
RESPINS
 INFORMATII GENERALE
Vîrsta: Angajare din
Nume Prenume
Domiciliul
(conform buletinului
de identitate)

__________________
____
Reangajare______
Superior direct
__________________

Locul de trai actual

__________
Recomandare post
__________________

_______
Stare Civilă:
Telefon Fix, Mobil:
Căsătorit(ă)
Cetatenie Română Carnet de
Stagiul militar
Necăsătorit(ă)
da / nu
conducere da / nu da/nu
Divorțat(ă)
categoria
Văduv(ă)
 STUDII
Copii________Vîrsta_
Ultima
institutie
de
Calificare profesie An absolvire
__________
invatamant
Serviciu militar:
USM
Inapt
Livret militar
Alternativ
Ad.recrut
Cunostinte de limba straina
Cunostinte de operare PC
Stare de sănătate:
Operații
ENGLEZA GERMANA
Grad invaliditate
începător
începător
bine
Boli cronice
mediu
mediu
Aletele
avansat
avansat
Fără probleme
 EXPERIENTA PROFESIONALA
Denumirea unitaţii la care
Perioada
aţi
Postul ocupat
Motivul plecarii
Program de muncă 2lucrat
3 schimburi

Aveti un loc de munca asigurat/stabil.-------------. Care este vechimea dvs in munca? a) < 2 ani b) 2 – 5 ani .Afectiuni articulare _________________ o DA/NU . in prezent (si in viitorul apropiat)? a) Da b) Nu 2.Dermatite sau afectiuni ale pielii Generalități o DA/NU .Afectiuni ale stomacului _________________ o DA/NU .Afectiuni cardiace _________________ o DA/NU .Daltonism _________________ o DA/NU .----------------------------------- Incapabil Capabil Riscuri emigrare Ridicate Scăzute Salariul Mic Acceptabil OK Aveti carnet de munca? da/ nu Perioada angajării Determinat  ISTORIC MEDICAL Nedeterminat Publicitatea _________________ Suferiti sau ati suferit de una din urmatoarele afectiuni: _________ o DA/NU . ridicat.Sincope.Tulburari ale sistemului auditiv _________________ o DA/NU . certific prin propria semnatura ca informatiile de mai sus sunt corecte si adevarate.Aveti certificat medical de invaliditate _________________ _____ Daca ulterior se dovedeste ca informatiile pe care le-am furnizat in acest formular sunt neadevarate consimt la incetarea contractului. tulburari de mers.Probleme de echilibru.Afectiuni locomotorii _________________ o DA/NU .PL 1 002 Anexa 1 -------------.Afectiuni pulmonare _________________ o DA/NU . Subsemnatul. semnatura ___________________ Data:_____/_____/__ __________ Interviu făcut de:_____________ Chestionar disponibiltate pentru angajare Nume Prenume ___________________________________________________________ 1._________________ impins sau alt handicap _________________ o DA/NU . lesinuri si pierderi de cunostinta _________________ o DA/NU .

______rabota. si 1 saptamana program de noapte) a) Da b) Nu 10. In cazul in care si sotul (sotia) dvs ar primi un loc de munca la aceiasi companie.2016____________________________________ 12. politețe. Puteti sa depuneti o munca care se desfasoara preponderent in picioare? a) Da b) Nu 11. Ce alte beneficii.md_____________________________ b)Transport public c)Staţii publice sau alte locaţii din oraş d)Ziar e)Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) f)Altele ____________________________________________________________ _________ . claritate în exprimarea sarcinilor___________________________ 13. in plus de salariu asteptati de la angajator? __instruire. acest lucru v-ar motiva sa alegeti acel loc de munca? a) Da b) Nu 7.PL 1 002 Anexa 1 c) 5 – 10 ani d) 10 – 15 ani e) peste 15 ani 3. Perioada angajarii: a) Determinata b) Nedeterminata 9.07. De unde aţi aflat de anunţ? a) Internet www. nu am fost in aceasta situatie 5. 1 saptamana program dupa masa. Pentru ce suma minima de bani (net) ati fi dispus sa acceptati o oferta de munca: __2000 lei___________ 8. De cand ati fi disponibil pentru angajare ? ________de pe 01. Va considerati o persoana care se adapteaza usor la schimbari? a) Da b) Nu c) Nu stiu. Ati fi dispus sa munciti in 3 schimburi? (1 saptamana program dimineata. De cate ori v-ati schimbat locul de munca? a) Niciodata b) 1 – 2 ori c) 3 – 5 ori d) peste 5 ori 4. Cati membrii din familia dvs lucreaza? a) Niciunul b) 1 membru c) 2 membrii d) mai mult de 3 6.

PL 1 002 Anexa 1 14. In cazul in care doriti sa ne recomandati si alte posibile persoane interesate pentru un loc de munca. va rugam sa ne furnizati datele lor de contact: Nume/ Prenume Nume/ Prenume __________________________ __________________________ LOCALITATE ___________TELEFON LOCALITATE ___________TELEFON ___________ ___________ .