Πώς να ∆ημιουργηθεί μια Κατάρα!

Συγγραφέας:

Cagliostro Merovingian Leonard

Αυτή τη στιγμή έχεις στα χέρια σου μια σημαντική και ταυτόχρονα επικίνδυνη
πληροφορία. Μια δύναμη καταστροφής αλλά και απονομής δικαιοσύνης!
Όλοι έχουμε άτομα που δημιουργούν προβλήματα στη ζωή μας, εχθρούς που θέλουν το
κακό μας, ανθρώπους που μας καταστρέφουν. Για να αισθανθούμε εσωτερική ισορροπία
πρέπει να πάρουμε εκδίκηση, ή έστω απλά να αποφορτίσουμε κάπου το θυμό μας! Έτσι
λοιπόν ακόμη και στη περίπτωση που ένα τελετουργικό δε αλλάξει καταστάσεις στον έξω
κόσμο, λειτουργεί ως μια μέθοδος αυτοκάθαρσης του εγκεφάλου από αρνητικά
συναισθήματα!
Με το τελετουργικό που θα σου παρουσιάσω μπορείς να κάνεις δολοφονίες και
καταστροφές ανθρώπων εξ αποστάσεως! Έτσι κανένας νόμος δε θα σε σταματήσει, αφού δε
θεωρείται έγκλημα όταν γίνεται με τη μαγεία.
∆ε χρειάζεται να έχεις καθόλου πίστη για να λειτουργήσει, απλά ακολούθησε τα Πέντε
Βήματα με προσοχή! ∆ες το ως πείραμα, ως μια ευκαιρία για να διαπιστώσεις αν η μαγεία
υπάρχει.
Έχε υπόψη πως όταν επικαλεστείς το πνεύμα το πιο πιθανό είναι να μη το δεις μπροστά σου
με υλική μορφή, ούτε να ακούσεις να σου μιλάει. Μπορεί ακόμη να νομίζεις ότι δε κάλεσες
τίποτα, παρόλα αυτά η εντολή δόθηκε, και αυτό θα πράξει όπως ζήτησες! Μετά από καιρό θα
καταλάβεις ότι "υπάρχει", όταν θα δεις ότι αυτό που θέλησες έγινε πραγματικότητα!
Το παρακάτω τελετουργικό βασίζεται εξολοκλήρου στο βιβλίο "Necronomicon Spellbook".
Γραμμένο από τον αποκρυφιστή/μάγο Simon ο οποίος μελέτησε διάφορα Σουμεριακά και
Βαβυλωνιακά κείμενα όπως το Enuma Elish, με σκοπό να αναβιώσει αρχαίες μαγικές
πρακτικές. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα 50 Ονόματα/∆υνάμεις του Μαρντούκ. Το κάθε όνομα
αποτελεί ένα ξεχωριστό πνεύμα! Τα λόγια των επικλήσεων που χρησιμοποιούνται στο
τελετουργικό είναι στα Σουμεριακά.
Τα 50 ονόματα του Μαρντούκ καθώς και οι Λέξεις ∆ύναμής τους υπάρχουν από
αρχαιοτάτων χρόνων, γραμμένα στις Βαβυλωνιακές πλάκες "Enuma Elish" που διασώθηκαν
μέχρι σήμερα. Σε αυτές τις πλάκες είναι γραμμένος ο βαβυλωνιακός μύθος της δημιουργίας
του κόσμου και περιγράφεται ο πόλεμος μεταξύ του θεού Μαρντούκ και του ∆ράκου Τιαμάτ!
Σύμφωνα με τη Σουμεριακή μυθολογία ο Μαρντούκ ήταν ο Θεός που νίκησε τους Αρχαίους
(Ancient Ones) πολύ πριν τη δημιουργία της ύλης όπως την ξέρουμε. Αντίπαλοί του στη μάχη
ήταν η Τιαμάτ, ο Κινγκού και ο Άζαγκ-Θώθ. Όταν κατέστρεψε αυτούς τους δαίμονες,
δημιούργησε το Σύμπαν από τη σάρκα της Τιαμάτ και την ανθρωπότητα από το αίμα του
Κινγκού αναμεμειγμένο με την ίδια του την ανάσα. Τα Πενήντα Ονόματα, ήταν τίτλοι που

Μπορεί να είναι πνευματικές οντότητες που υπάρχουν πριν από την ίδια τη δημιουργία του ανθρώπου. καθώς οι Σουμέριοι ήταν ο πρώτος πολιτισμός στη Μέση Ανατολή και τα ιερά βιβλία και οι θρύλοι τους έγιναν η βάση για πολλά από αυτά που διαβάζουμε στην Παλαιά ∆ιαθήκη. Το Όνομα του Πρώτου Πνεύματος είναι: ΣΟΥΡΙΜ Η Λέξη ∆ύναμής του είναι: ΜΑΣΣΑΝΕΡΓΚΑΛ Η Σφραγίδα του είναι: Περιγραφή: Σκοτώνει με ευκολία και χωρίς σκέψη. 4) ΖΑΧΓΚΟΥΡΙΜ Το καθένα από αυτά έχει μια Σφραγίδα (σύμβολο). Πέρα από τη μυθολογία υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι είναι αυτές οι 50 δυνάμεις. καταγράφηκε από τους Σουμέριους πριν καν υπάρξει η Εβραϊκή θρησκεία. και στην πραγματικότητα. υπάρχουν τα παρακάτω τέσσερα πνεύματα που φέρνουν καταστροφές. Ένα άλλο σενάριο είναι τα πνεύματα αυτά να αποτελούν ξεχασμένες σκεπτομορφές ή egregores. (Μία έρευνα στο Google θα σε πείσει!) Μέσα στο βιβλίο των 50 ονομάτων. οι οποίες όταν ενεργοποιηθούν μπορούν να επηρεάσουν το κβαντικό σύμπαν και το στοιχείο του αιθέρα σύμφωνα με τη θέλησή του μάγου. Βέβαια ίσως υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποτελούν απλά κρυμμένες ψυχικές δυνάμεις του ανθρώπου. ένα Όνομα και μια Λέξη ∆ύναμης. 2) ΣΟΥΓΚΟΥΡΙΜ. ∆ε παίζει ρόλο τί είναι ακριβώς. Μπορεί ακόμη να είναι κοσμικές δυνάμεις της φύσης οι οποίες έχουν ονομαστεί. θανάτους. οι οποίες βρίσκονται στο Αστρικό/Αιθερικό πεδίο για αιώνες.δόθηκαν στον Μαρντούκ από τους Πρεσβύτερους (Elder Gods) αφότου τους βοήθησε να νικήσουν τους Αρχαίους. που δημιούργησαν οι Σουμέριοι Μάγοι πριν 4000 χρόνια. είναι πιθανότατα το Ζιγκουράτ (ναός) της Βαβυλώνας. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Βιβλική ιστορία του πολέμου στον Παράδεισο και της πτώσης του Εωσφόρου. αρρώστιες και χρησιμοποιούνται για κατάρες: 1) ΣΟΥΡΙΜ. για παράδειγμα. αλλά ότι χιλιάδες άνθρωποι σε όλο το κόσμο όταν επικαλούνται αυτές τις δυνάμεις βλέπουν θαυματουργά αποτελέσματα μπροστά τους. και τώρα με τη κυκλοφορία των βιβλίων του Simon και με την ενασχόληση αρκετών μάγων φορτίστηκαν ξανά με ενέργεια. Ο Πύργος της Βαβέλ. 3) ΖΑΡΙΜ. . που ήταν αρχικά Σουμεριακή Πόλη πριν κατακτηθεί από τις Ασσυριακές ορδές. οπότε χρειάζεσαι και τα τρία αυτά στοιχεία για να κάνεις το τελετουργικό.

. Το Όνομα του Τρίτου Πνεύματος είναι: ΖΑΡΙΜ Η Λέξη ∆ύναμής του είναι: ΜΑΣΣΑΣΑΓΚΑΡΑΝΟΥ Η Σφραγίδα του είναι: Περιγραφή: Μπορεί να καταστρέψει ένα ολόκληρο «στρατό». Το Όνομα του Τέταρτου Πνεύματος είναι: ΖΑΧΓΚΟΥΡΙΜ Η Λέξη ∆ύναμής του είναι: ΜΑΣΤΙΣΑΝΤΟΥ Η Σφραγίδα του είναι: Περιγραφή: Σκοτώνει με αργό και ασυνήθιστο τρόπο.Το Όνομα του ∆εύτερου Πνεύματος είναι: ΣΟΥΓΚΟΥΡΙΜ Η Λέξη ∆ύναμής του είναι: ΜΑΣΣΑΝΤΑΡ Η Σφραγίδα του είναι: Περιγραφή: Βρίσκει με ευκολία τους εχθρούς σου και τους σκοτώνει.

όταν οι περισπασμοί (φυσικοί και ψυχικοί) έχουν τη μικρότερη ένταση. άναψε θυμίαμα. (Ζιι-Αν-Να-Καν-Πα) ΖΙ ΝΤΙΝΓΚΙΡ ΚΙΑ ΚΑΝΠΑ. Έχε τη σφραγίδα έτοιμη μπροστά σου. μια ασθένεια. αλλά αν το επιθυμείς. Πεύκο ή σανταλόξυλο είναι οι καλύτερες επιλογές. σκέψου ότι του συμβαίνει κάτι καταστρεπτικό. ένα ατύχημα. Όταν όλα είναι έτοιμα. αργά. • Ένας Μαύρος Μαρκαδόρος. • Είκοσι λεπτά ελεύθερου χρόνου. μία τη κάθε φορά. Είναι για τα μάτια σου μόνο. Επικεντρώσου στο στόχο σου. ∆ημιούργησε στο μυαλό σου την εικόνα του εχθρού. πάνω σε ένα τραπέζι ή σε ένα γραφείο.Πράγματα που χρειάζονται για το τελετουργικό: • ∆ύο Λευκά κεριά. Η καλύτερη ώρα είναι περίπου 3 το πρωί. Είναι προαιρετικό. Το φεγγάρι καλύτερα να είναι στη γέμισή του. (Ζιι-Κιι-Ια-Καν-Πα) ΖΙ ΑΝΝΑ ΚΑΝΠΑ. Φύλαξε τη σε ασφαλές μέρος μέχρι να είσαι έτοιμος να τη χρησιμοποιήσεις. Τρίτο Βήμα Αφού είσαι γυρισμένος προς το Βορρά. Άναψε 2 λευκά κεριά και τοποθέτησέ τα αριστερά και δεξιά από τη σφραγίδα. βλέποντας τον σαν μια ζωντανή εικόνα μπροστά σου. και ενώ κοιτάζεις έντονα τη σφραγίδα που έφτιαξες (σε βαθμό που να είναι το μόνο πράγμα που βλέπεις) πάρε τρείς βαθιές αναπνοές. ή κέδρος. Το τραπέζι θα πρέπει να κοιτάει στο Βορρά! Πάντα οι επικλήσεις γίνονται προς το βορρά. (Ζιι-Ντιν-Γκιιρ-Κιι-Ια-Καν-Πα) . αντέγραψε τη σφραγίδα σε καθαρό χαρτί με μαύρο μελάνι. Έπειτα αργά ύψωσε τα μάτια σου (χωρίς να σηκώσεις το κεφάλι σου) στον ουρανό και πες τα παρακάτω λόγια αργά και καθαρά: ΖΙ ΚΙΑ ΚΑΝΠΑ. • Ένα Λευκό & Καθαρό χαρτί. και ποτέ μην αφήσεις άλλο άτομο να τη δει πριν ή μετά αφού τη χρησιμοποιήσεις. κάθισε σιωπηλά για μερικά λεπτά και σκέψου το στόχο που θέλεις να επιτύχεις. ότι καταρρέει ψυχολογικά κτλ. Μπορείς να κάνεις τη σφραγίδα όσο μεγάλη ή όσο μικρή επιθυμείς. ∆εύτερο Βήμα Επέλεξε ένα ήσυχο βράδυ και ένα μέρος όπου δε θα σε διακόψει κανένας από το τελετουργικό σου. Πρώτο Βήμα Όταν έχεις επιλέξει το πνεύμα που θα χρησιμοποιήσεις από τις παραπάνω σφραγίδες.

μη περιμένεις να λειτουργήσει η κατάρα! Είναι σημαντικό να μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου για οποιοδήποτε λόγο. θυμήσου! Πνεύμα του Ουρανού. (Ζιι-Ντιν-Γκιιρ-Αν-Να-Καν-Πα) Άκουσέ με: _____________________ (Εδώ βάζεις το Όνομα του πνεύματος που επικαλείσαι) Έλα σε μένα μέσω των ∆υνάμεων της Λέξης: _____________________ (Εδώ βάζεις την αντίστοιχη Λέξη ∆ύναμης του πνεύματος που επικαλείσαι) Και απάντησε στη προσευχή μου! ΖΙ ΚΙΑ ΚΑΝΠΑ! ΖΙ ΑΝΝΑ ΚΑΝΠΑ! Τέταρτο Βήμα Στη συνέχεια χαμήλωσε τα μάτια σου αργά πίσω στη σφραγίδα μπροστά σου και κοίταξε έντονα το σχέδιο για αρκετά λεπτά. ακρωτηριασμός. Άμα δεν έχεις θυμό να στείλεις.ΖΙ ΝΤΙΝΓΚΙΡ ΑΝΝΑ ΚΑΝΠΑ. θυμήσου! . τον αγγίζει και ότι γεμίζει την αύρα του με μια μαύρη σκοτεινή καταστροφική ουσία που τον αρρωσταίνει. (Ζιι-Ντιν-Γκιιρ-Αν-Να-Καν-Πα) Πνεύμα της Γης. ταυτόχρονα δημιούργησε μια καθαρή πνευματική εικόνα του σκοπού που θέλεις να επιτύχεις. τη καταστροφή του. Πέμπτο Βήμα Αφού περάσεις αρκετό χρόνο (10-15 λεπτά) με το παραπάνω βήμα μπορείς πλέον να κλείσεις το τελετουργικό με τα εξής λόγια: ΖΙ ΝΤΙΝΓΚΙΡ ΚΙΑ ΚΑΝΠΑ. ∆εν είναι άξιες της προσοχής σου. Είναι απλά αδύναμες προσπάθειες μη εξελιγμένων ψυχικών οντοτήτων που προσπαθούν να διακόψουν την τελετή. οπότε αγνόησε τους περίεργους θορύβους και αισθήσεις που μπορεί να συνοδεύουν το τελετουργικό. Οραματίσου σου μια περιγραφή του απόλυτου τέλους του εχθρού σου! Περιέγραψε με σκέψεις τα βασανιστήρια του. πρόκληση πόνου ή ασθένειας! Φαντάσου να τα παθαίνει όλα τα αυτά. Προσπάθησε να "δεις" αλλά και να "ακούσεις" στο μυαλό σου όλα αυτά πολύ ζωντανά! Το πνεύμα με αυτό το τρόπο λαμβάνει την εικόνα τη σκέψης σου και παίρνει οδηγίες για το πώς να λειτουργήσει! Επίσης είναι άκρως απαραίτητο να στείλεις την ενέργεια του θυμού σου στην εικόνα του εχθρού! Βγάλε κάθε αρνητικό σου συναίσθημα. (Ζιι-Ντιν-Γκιιρ-Κιι-Ια-Καν-Πα) ΖΙ ΝΤΙΝΓΚΙΡ ΑΝΝΑ ΚΑΝΠΑ. τραυματισμός. νιώσε το μίσος να σε κυριεύει! Και κατεύθυνε αυτή την ενέργεια στον εχθρού σου! Σκέψου ότι το συναίσθημά σου ταξιδεύει.

γενικά σε όσους θέλουν να φέρουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order) και να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα! Μπορείς να βρεις τις φωτογραφίες τους. δεν αντιστρέφεται η διαδικασία. στους Εβραίους (Σιωνιστές) μεγαλοτραπεζίτες που ελέγχουν τον κόσμο. Μπούς (Bush). ή με τη βοήθεια της παρέας σου! Στο τέλος απόλαυσε το αποτέλεσμα! Σημείωση: Ο Συγγραφέας δε φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση των πληροφοριών αυτού του κειμένου. κι ότι δε θα αισθανθείς τύψεις όταν θα έχει έρθει η καταστροφή του. Tat Tvam Asi bnU cEb kU can A . και σε όσα άτομα συμμετέχουν στη Λέσχη Μπίλντερμπερνκ (Bilderberg). (Φυσικά μη το καταστρέψεις. Ρότσιλντ (Rothschild). μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές επιθυμείς!) Συγχαρητήρια. ιδιοκτήτες πολυεθνικών εταιριών. τότε χρησιμοποίησε αυτή τη γνώση για να καταραστείς τους εχθρούς της Ελλάδας και ολόκληρου του πλανήτη! Κάνε ψυχικές/μαγικές επιθέσεις σε Πολιτικούς. Σχέδιο Σωτηρίας της Ελλάδας: Εάν έχεις αγανακτήσει με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα. Ρουμπινί (Roubini). το τελετουργικό πλέον τελείωσε! Μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες απόλαυσε το αποτέλεσμα! Κλείνοντας να πω ότι είναι σημαντικό πριν κάνεις τη κατάρα. ούτε υποστηρίζει εγκληματικές ενέργειες. κτλ! Αν δεκάδες μάγοι έστελναν τις κατάρες τους στην υπεροπτική Ελίτ που κυβερνά το πλανήτη. ξέρεις τα πρόσωπα και τα ονοματεπώνυμα τους. Αφού το τελετουργικό ολοκληρωθεί. σβήσε τα κεριά. Σόρος (Soros). Στείλε για παράδειγμα τα τέσσερα πνεύματα της καταστροφής σε κάποιους από τους 300 Μασόνους Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. κτλ.Πάρε πλέον 3 ανάσες. τότε σίγουρα θα ερχόταν η αλλαγή! Κάλεσέ τα πολλές φορές! Μόνος. Επίσης να τονιστεί ότι οι θυσίες οποιασδήποτε κατηγορίας απαγορεύονται στη μαγεία αυτού του είδους. Ρίξε κατάρες θανάτου και ασθενειών στις οικογένειες των: Ροκφέλερ (Rockefeller). να σιγουρευτείς ότι δε νοιάζεσαι εάν ο εχθρός σου ζήσει ή πεθάνει. γύρισε ανάποδα και φύλαξε το σύμβολο του πνεύματος σε ένα κρυφό μέρος. Ξένους Τραπεζίτες. κτλ.