You are on page 1of 1

AUTORIZIM

Autorizohet Arton Bunjaku me numr t leternjoftimit1173426174


leshuar nga MPB
R.eKosovs q pr llogari t autorimdhnsit
mund t vozis brend dhe jasht saj,si dhe mund te bej vazhdimin
e regjistrimit t autmojetit pran qendrs s regjistrimeve.

Automjeti I marks X3 3.0D me ngjyr t zez metalike


me numr te shasise WBAPD9104WG41008 tipi Xhip 5
dyer dizel
T gjitha veprimet qe I merr I autorizuari sipas ketij autorimdhensi
pa kurfar vrejtjesh I pranon si t vetat si dhe ky autorizim nuk
mund t perdoret pr arsye t tjera
Autorizimdhnsi
Gani Bunjaku nga
fshati Samadrexh
KK
Vushtrri
Me nr
personal1004635465